Moukan tuuria

sisaruksilla

Vei varsin uutta vakiani Riittaa venereissulta kotiin kun hän vasta kotiovellaan ilmoitti, että nuorempi sisarensa on hänen luonaan yökylässä, mutta ei siitä tarvii välittää kun saan oman huoneen yöksi.
Istuimme kolmisin hetken keittiössä ja joimme lasin viiniä. Sitten Riitta totesi siskolleen Seijalle, että on nukkumaanmenon aika, näytti minulle nukkumapaikkani ja kysyi sopiiko, että tytöt käy ensin pisulla ja pesulla. Vähän hämmennyin tilanteesta enkä osannut vastata kuin joo otan vielä lasillisen odotellessa.
Tytöt tulivat pesulta kylpytakeissa ja Riitta sanoi, että minulle on pyyhe kylppärin naulakossa ja pyysi minua sammuttamaan valot pesulta tullessani. Hänen ilmeessään oli jotain outoa, kuin pientä jännitystä.
Hämärässä sänkyyn kömpiessäni löysin hämmästyksekseni Riitan alastomana peittoni alta, toisaalta tietenkin kiva yllätys jota en osannut odottaa. Otin Riitan lusikkaan ja valmistauduin nukkumaan. Melkein välittömästi hän kääntyi ja siirtyi alemmaksi. Sanoi haluavansa unilääkettä ja otti kaluni suuhunsa ”pyytämättä ja yllättäen”.
”Vastaatko jos kysyn yhtä vähän omituista juttua” kuului hetken kuluttua peiton alta. Sanin, että vastaan jos osaan kunhan pidät minut hereillä. Tää on ihan hullu kysymys, älä sit suutu, kuului peiton alta.
Tuli pitkähkö hiljaisuus ja hellä suihinotto jatkui. Sitten peiton alta kurkisti pää joka sanoi. Seija haluis että mä näytän sille mallai kun se ei tiedä et mitä kuuluu tehä. Olin aivan hölmönä ja kysyin pelkkää typeryyttäni, että saanko esiintymispalkkion.
Oikeestaan sait jo ennakkoa sanoi Riitta ja siirtyi avaamaan huoneen ovea. Huomasin, että viereisessä huoneesa oli valo ja olin sanomassa, että sammutin kyllä kaikki valot kunnes tajusin, että Seija seisoi kylpytakki päällään ihan sängyn lähellä ovensuussa.
Riitta kiskaisi peiton päältäni ja jatkoi suihinottoa niin hyvin ja tehokkaasti kuin osasi. Katseli vuoroin minua silmiin ja ovella seisovaa siskoaan. Seija näytti puristelevan jalkojaan yhteen ja hymyili jännittyneen näköisenä.
TJonkin ajan kuluttua ovi suklkeutui, Riitta nousi kontilleen sängylle ja sanoi tule mun taakse. Liekö aiemman ”katsomon” ansiota, että hän oli tavallista liukkaampi, liikkuvampi ja äänekkäämpi. Hrkullisen unilääkityksen jälkeen uni tuli nopeasti ja nukuin kuin tukki aavistamatta, että aamulla minua odotti uusi yllätys.

4

2915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin-sitä-pitää

      Kiihottava laatukirjoitus! Jatka!

    • sisaruksilla

      Pyynnöstä pätkä lisää.
      Tultiin edellisenä iltana kovin myöhään perille kun ei maltettu lähteä veneeltä ennen auringonlaskua ja ita-askareissakin meni tovi – joten aamulla uni maistui, nukuin pitkään ja hartaasti.
      Oli jo valoisa aamupäivä kun heräilin siihen, että totesin Riitan jatkavan eilen kottina alkanutta esiintymispalkkiota peiton alla. Muka unessa vielä keskityin nauttimaan elämäni ensimmäisestä suihinottoherätyksestä. Siirsin varovasti jalkaani joka alkoi puutua painon alla. Samalla paljastui ilmeisesti, että olin hereillä ja peiton alta kuului ”Riitta lupas vastata siitä että sä et pidä mua hulluna etkä suutu”. Jotakin olin kai jo aavistanut kun toiminta peiton alla oli enempi hellää ja yli varovaista.
      Nostin peiton reunaa ja Seijan pelästynyt ilme kurkisti vastaan. Yritin hätäisesti keksiä jotakin tilanteeseen sopivaa sanottavaa vaan eipä löytynyt päästä mitään järkevää. Hätätilassa tekeydyin vitsikkääksi ja sanoin, että en suutu jos saan vastikkeeksi silittää sun kissaa – vastausta ei kuulunut.
      Kiskoin hiljalleen peittoa ylemmäksi. Sen ja alta paljastui kivan näköinen kauniisti ilman rajoja ruskettunut pyöreä pylly sopusuhtaisessa rungossa. Käännyin vähin erin hitaasti sängyllä ”kissaa” tavoittelemaan. Seija kääntyi selälleen, sanoi laitoin oven lukkoon ja kiskaisi peiton kasvoilleen. Olin ymmällä enkä oikein käsittänyt mitä minulta odotettiin.
      Käännyin hyväilemään kauniita muotoja, katselin siististi rajattua lyhyttä karvoitusta ja avasin jalkoja leveåmmllle nähdäkseni mitä oli luullakseni tarjolla. Hieman kai turvonneilla huulilla näkyi kutsuna pari kimaltelevaa pisaraa.

      Seija huokaisi hiljaa, tarttui käteeni ja siirsi sen kummulleen. silittelin lyhytkarvaista mirriä ja ujuttelin sormeani varovasti klitorikselle ja hetken kuluttua sisemmälle. Aikuinen nainen oli aivan käsittämättömän tiukka, ehkä jännityksestä. Vähitellen työnnellen sain sormen sisälle ja aloin varovasti nuolla herkintä kohtaa.
      Tärisevä orkku pienen kiljaisun säestämänä tuli varsin pian. Vasta nyt kiinnitin huomiota hänen pieniin pystyrintoihinsa ja kovina sojottaviin nänneihin. Hyväilin tisuja ja kiitin kivasta herätyksestä. Punoittavat kasvot ja tyytyväinen ilme tulivat esiin peiton alta. Asetuin makaamaan hänen vierelleen ja jatkoin hyväilyjä hiljalleen kuin rauhoittaakseni tilannetta.
      Katsoin kysyvästi vihertäviin silmiin ja sain vastaukseksi ”en uskalla sillai oikeesti enkä osaa mitään vaik haluaisin kyl– (olin takuulla hölmön ja pettyneen näköinen, kalukin jyskytti innosta kivikovana) – ni voikko laittaa sillai vähän muttei loppun asti”. Hienoon aamuun tuli ikäänkuin pieni tilaustyön suorittamisen sivumaku. Olin vähällä kieltäytyä leikistä.

      Siirryin kuitenkin suorituspaikalle ja nostin sirot sääret olkapäilleni. Seija kiskaisi taas peiton kasvoilleen ja minä asettelin kärkeä kosteiden häpyhuulien väliin.
      Varovasti edestakaisin työnnellen onnistuin muutaman kerran työntymään noin puoliväliin asti. Hän oli niin tiukka etten pystynyt (tai halunnut) jatkaa. Hyväilin jöpöttävää klittaa ja nännejä, seuraava orkku ilmoitti tulostaan vaimealla kiljaisulla.
      Käännyin istumaan sängyn laidalle ja silittelin vielä vavahtelevaa vatsaa. Olin lähdössä aamupisulle kun oveen koputettiin ja takaa kuului tiukka käsky ”kahville niinkuin olisitte jo”.

      Olin ymmärtävinäni että tapahtuneesta ei keskustella. Aamutoimien jälkeen Seija vetäytyi huoneeseensa ja sulki oven perässään. Riitta avasi aamutakkinsa ja asettui keittiön pöydän reunalle. Olin valmis kuin lukkari sotaan ja siitä tuli elämäni pikapano.

      Meni viikkoja ennenkuin näimme uudelleen, suhteemme hiipui varsin nopeasti ja tapasimme myöhemmin vain muutaman kerran. Jollain kerralla Riitta kertoi ettei Seijaa oli masentanut neitsyys eikä hänellä ollut aiemmin kokemusta miehistä, vain pieni musta sauva lohtuna puutteeseen.

    • niin-sitä-pitää

      Hyväksytään! Oli rietas juttu. Sinussa on kertoja-ainesta.

      • sisaruksilla

        Juttu tuppasi venymään kyllästyttävän pikäksi, kun tuota ”ohjelmaa” oli koko viikonvaihde (pe–su). Siksi lyhentelin sitä karkeasti sieltä täältä. Pesuveden mukana meni minusta mielenkiintoisia episodeja mm. veneretkestä, pelosta, pienestä mustasta sauvasta (aluksi sisarusten yhteinen lelu), aamun tapahtumista Seijan huoneessa, masennuksesta ja kivoista eroavuuksista (ja mustasukkaisuudesta) sisarusten välillä.
        Ehkä muistelen niitäkin tuonnempana.

        Sössin sitten vielä tuon lopunkin po.
        Jollain tapaamiskerralla Riitta kertoi että Seijaa oli masentanut neitsyys eikä hänellä ollut aiempaa kokemusta miehistä, vain pieni musta sauva lohtuna puutteeseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe