Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaivurin osto harkinnassa

TeroVille

Tarvittaisiin hyviä asiantuntijoiden neuvoja hiekkalaatikkokaivurin ostoon. Millainen kaivinkone kannattaa ostaa ja mistä kaupasta? Hinta ei saisi olla yli 30 euroa. Ergonomian pitäisi myös olla kunnossa. Käyttäjä on yli 3-vuotias. Kaivurilla on tarkoitus siirtää hiekka- ja maa-ainesta vieressä olevan muovikuorma-auton lavalle. Kannattaako heti kättelyssä ostaa metallista tehty kaivuri, jotta se olisi pitkäikäisempi? Naapurin Villen äiti ehdotti muovista valmistettua, istuimella varustettua Plaston valmistamaa muovikuormainta.Onko se liian öky malli? Miten siirrän kaivurin toiselle työmaalle uuteen hiekkalaatikkoon?

5

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Öshteleyijä

      Onko aines kuinka pehmeää? Plastossa saattaa napsahtaa kahva poikki, varsinkin pakkasilla tapahtuvissa nostoissa. Mikset tee / teetä itse hitsaamalla? Istuimeksi jostain vanha karvahattumallin toimistotuoli, niin siitä tulee valmiina kääntyvyys!!!

      • Öshteleyijä

        Vielä tuosta siirrosta..., onko se kuorkki myös niitä Plaston? Siinähän on perässä vetorengas. Näppärä nikkaroi siihen liitettäväksi mittatilaustyönä kaivurille tehdyn lavetin!! Valmista en usko kaupasta löytyvän...


    • Hei,

      Olemme yritys sijaitsee Itä-Euroopassa, Liettua. Voimme tarjota sinulle laajan valikoiman varaosia (New, käytetty, kierrätetty) useimpien tunnettuja tuotemerkkejä. Meidän osat alue on lähinnä rakennus-, kaivos- ja lastaus (käsittely), diesel-generaattorit, teollisuuden kompressorit, valopylväät, CNC-koneet, jotkut autot ... Olemme myös käsitellä täysin uusia / käytettyjä koneita yksiköt: Komatsu: kaivinkoneet, kuormaajat , Doosan: kaivinkoneet, kuormaajat, trukit, dieselgeneraattoreita asettaa, valopylväät, hydraulivasarat.

      Aito, OEM, vaihtoehtoja osat rakentamiseen ja teollisuuden laitteet: Komatsu, Hitachi, Daewoo - Doosan, Samsung, Halla, CNH, Volvo, CAT, Hyundai, Terex, JCB, sillä Liebherr voisimme toimittaa vain moottorin osat.

      Akselit ja lähetykset: Carraro, Dana, Clark-Hurth, osat ja komponentit, täydellinen akselit ja vaihteistot, momentinmuuntimien.

      Hydraulipumput ja moottorit, täydellisinä yksikköinä ja niiden osia. Kayaba, Kawasaki, Rexroth, Danfoss, Eaton, Char Lynn.

      Emme tilatut, ovelta ovelle, ei ole väliä jos se `s Yhdysvalloissa tai missään pienin maa. Meillä on sopimuksia TNT, UPS, he auttavat meitä tavoittaa asiakkaita farest maailman kolkissa. Jos haluat, voit järjestää kuljetusta teidän puolellanne.

      Tutustu sivuillamme oppia lisää yrityksestämme.

      Se oli lyhyt lyhyt meistä, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä minuun milloin tahansa.

      Terveisin,

      David.

      Mob: 37060054004

      Skype: portablepowerparts

      www.portablepowerparts.eu

      Yrityksen nimi: Portable Power osat, UAB

      Osoite: Lentvario 2e, Kaunas, Liettua, LT-44439.

      Y-tunnus: LT100009050816

      Y-tunnus: 303488928

    • Ville.Kalle

      Hyvä että tuo kansainvälinen firma on kiinnostunut välittämään varaosia mun kaivuriin. Onkohan niillä muovisia osia. Niin silloin voisin naapurin Villen äidin ehdottamaa muovikaivin konetta ajatella. Toisaalta täällä on lähellä lelukaupassa on hyvät valikoimat. Tietääkö joku legoista ja Valmet kaivureista jotain? Valmet vois olla hyvä kun hiekkalaatikko on aika pieni, metri kertaa metri.

    • verkumies

      Me on urakoitu vuosia (3V-9V) Puuilosta ostetulla metallista valmistetulla Kiinan ihmeellä. Maksoi ehkä pari kymppiä. Hyvin on pelittänyt, ainoastaan kauhaa on pitänyt pari kertaa sepittää. Ei kestänyt talvikäyttöä. (Routa...)
      Niittasin vahvikelevyn kauhan kiinnityskohtaan ja taas mennään.
      Siirroissa junnu käyttää tuunattua polku-Valmettia (2005) jonka perässä on omavalmiste kippikärry automaattisella perälaudalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe