muurahaisista

Anonyymi

voiko siis muurahaisia pitää lemmikkeinä? Vaikka niitä mauriaisia. Ja hoito vinkit ovat tervatulleet!

(siis ajattelin ihan tuolta pihalta niitä hakea...)

7 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Mäkin halusin joskus murkkuja lemmikiksi..kai niitä voi ottaa jos haluu...

  • Eihän luonnosta saa ottaa mitään eläimiä lemmikiksi! Tuo on jo rääkkäystä. Muurahaisten kuuluu saada olla vapaana luonnossa, ei missään terraariossa vääränlaisissa lämpötiloissa tms. Eläinkaupassa myydään eläimiä, joita voi ostaa (Joskus todellakin huonoista oloista, älä osta silloin!) Kasvattajat myyvät .. Mutta EI LUONNOSTA!

   -KitooS-

  • Vastustaja. kirjoitti:

   Eihän luonnosta saa ottaa mitään eläimiä lemmikiksi! Tuo on jo rääkkäystä. Muurahaisten kuuluu saada olla vapaana luonnossa, ei missään terraariossa vääränlaisissa lämpötiloissa tms. Eläinkaupassa myydään eläimiä, joita voi ostaa (Joskus todellakin huonoista oloista, älä osta silloin!) Kasvattajat myyvät .. Mutta EI LUONNOSTA!

   -KitooS-

   ...hyönteinen ei tajua käsitystä "vapaana" taikka "terraariossa". Itse asiassa aika helposti niillä ötököillä on paljon parempi olla vankeudessa. En viitsisi muiden hienoja kommentteja enempää lainata, niin menepä itse lukemaan, Vastustaja, edellisen sivun "Suomalaisia lemmikeiksi sopivia ötököitä ja perhosia"-jutun. Sieltä vaikka koko ketju, niin alkaa varmaan valkenemaan.. =)

 • Poikaystäväni unelmoi kovasti muurahaisfarmista jossa pitäisi kekomuurahaisia...ei mikään kovin vaikea toteutettava/pidettävä, on vain tiedettävä hyvin tarkkaan muurahaisten elintavoista.

  Mars kirjastoon siis vaan.

  • jep, kunhan tietää niiden elintavat, mitä ne syövät jne. niin mikäs siinä :)

   itse olen pitänyt muurahaisia monta vuotta

 • Jotkut sanoo mauriaisten* eli sokerimuurahaisten syövän sokeria, mut en oo varma onks se totta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.