Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Voisko joku tappaa mut?

kokenut.kovia

Tää on hirveetä kun tää ei lopu, kaikki vihaavat minua ja kaverit lähtivät pois eivätkö koskaan välittäneetkään minusta, tyttöystävä kuoli rekan alle ja minä paloin tulipalossa. olen vieläkin punainen ja ihoni on joistain kohdista lähes pois. sairaalassa kukaan ei ollut katsomassa kun heräsin ja kuulin että vanhempanikin kuolivat ja olen vasta 25. mikään ei enää onnistu, miksei joku voisi tappaa minua?!? olen yksin, kukaan tässä maailmassa ei tule tarvitsemaan minua.

14

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei

      Tarvitset pikaisesti apua. Yksin ei kukaan täällä jaksa ja Sinä olet nimimerkkisi mukaisestikin kokenut kovia. Liian kovia jaksaaksesi yksin.
      Kuten nimimerkki hesa911 totesi, on ainakin isommilla paikkakunnilla olemassa sosiaali- ja kriisipäivystyksiä. Koeta katsoa oman paikkakuntasi osalta mitä siellä on tarjolla. Myös oman seurakuntasi työntekijöihin voi olla ihan oikeasti yhteydessä, vaikkei heitä tuntisikaan. He ovat sitä varten, kuuluitpa kirkkoon tai et.

      Asiasi muuttuvat, vaikkei se nyt siltä tunnukaan. Sinua tarvitaan tässä maailmassa. On sydäntä särkevää lukea viestiäsi. Koeta jaksaa vielä hetki, tunti ja päivä kerrallaan. Mieti kaikki vähänkin tutut ihmiset lähelläsi, olisiko jokin heistä sellainen, jonka puoleen voisit kääntyä. Joka auttaisi Sinua avun piiriin. Koeta jaksaa hakea nyt heti apua. Elämäsi tulee helpottumaan ja koet vielä iloa ja rakkautta.

      Lähetän täältä lämpimän halauksen!

      Lämmöllä
      Pappi Elisabet

      • jooniinvarmaan

        Toi aloittaja on paska trolli! Toivottavasti joku tappaa sen, tai oikeestaan minä voisin tappaa sen! Ei kukaan jaksa katella tollasta palanutta hirviötä joka on epäsosiaalinen paska.


      • kokenut.kovia

        Täs taas nähtiin, ei kannattanu tulla tänne sanoo mitään, heti joku pöllö huutelemassa. Siin taas nähtiin kuin paljon must välitetään. Olen jo menettäny ilmeisemmin järkeni, kuulen joka yö tyttöystäväni puhuvan minulle, hän harkitsi jo kihlausta kunnes jäi rekan alle. Olen eläny palaneena ja yksin jo kohta 2 kuukautta ja kuulen jo olemattomia ääniä. En kykene hankkimaan apua koska en enää vain pysty olemaan kenenkään seurassa, olen ollut liian kauan yksin ja olen tottunut siihen. Kaikki ihmiset ketä tunnen ovat vain vihamiehiä. Enkä muutenkaan uskalla liikkua ulkona ilman jotain kasvoja peittävää naamaria koska naamani on niin pahan näköinen ettei sitä uskalla kadulla näyttää. En voi muuta kuin vain eristyä kotiin ja suunnitella itsemurhaa tai jotain muuta yhtä pahaa, kukaan ei enää tarvitse minua täällä, minulle ei ole enää syytä elää.


      • fbqfqregqtq

        painu jo vittuun täältä tuputtamasta sitä paska uskontoasi


    • 1919171664788

      Harrasta jotain

    • Ok0108

      Laita laastareita naamaan niin ketää ei näe

    • Koetakestää

      Kauheaa luettavaa

    • kokenut.kovia

      Kiitos tosi paljon ku ees viititte lukee näitä. En tiedä mikä tämä tunne on mutta sisälläni tunnen jotain jota en oo tuntenu pitkään aikaan, toivo, ehkä... luulin olevani mennyttä kun pääsin sairaalasta noin kolme kuukautta sitten, ensiksi kun heräsin huoneessa ei ollut ketään, sitten lääkäri tuli noin tunnin päästä katsomaan miten voin. Sain tietää että yli puolet kehostani oli palanut ja hän mainitsi myös naamani. Kysyin peiliä ja hän sanoi että minun kannattaisi odottaa vielä. Mutta vaadin saada nähdä oman naamani ja hän vastasi että hyvä on muttet ole ehkä vielä valmis näkemään naamaasi. Sain peilin ja katsoin naamaani. Ensinsi järkytyin ja huusin järkytyksestä. Pääsin pian pois mutta kun pääsin sairaalan pihalle niin mietin että mitä minulla on enää jäljellä, vain talo ja omaisuus, muttei ketään ystävää.

    • poika0014

      Ma kyllä voisin tappaa vaikka puukolla, on mulla näitä fantasioita ollu, mutta joutuisin ongelmiin, pitää suunnitella ja toteuttaa jollekki tietämättömälle.

    • MedicBoss

      Ryhdy Skullfaceksi

      • häh.mikä.oli

        Mikä se on?


    • Uskonsanaa

      Käänny Jeesuksen opetusten puoleen. Rukoile apua Jeesukselta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe