NHL 16 ERITTÄIN SUURI PETTYMYS

Kiekkoilija22

Nämä samat mietteet vois päästää suustaan mummo, joka pikkusen liukastu.

Jopa beta-versiossa oli parempi pelituntuma kuin "valmiissa" tekeleessä.

85 overall pelaajalta kiekon riisto melkeinpä mahdotonta, jos vastustaja osaa vähänkään pelata ja tietää, että laidassa runkkaaminen edes auttaa kiekon hallintaa.

Syötöt menee luvattoman usein aivan minne sattuu tai ei sillä nopeudella millä pitäisi.

Botit ovat aivan SAATANAN idiootteja. Kiekko on puolen metrin säteellä botista eikä varmasti yritäkkään ottaa haltuun. Joskus myös pelaaja jota juuri itse ohjaa ei ota kiekkoa vaikka yli luistelisi.

Botit eivät mene paikkoihin minne ensin ovat matkalla. Esimerkkinä; yhdessä pelissä oli minulla 3vs1 hyökkäys. Tulin laitaa pitkin ja olin syöttämässä niin molemmat botit kääntyy kannoillaan ja menee seisoskelemaan keskialueelle.. Näitä tilanteita on lukemattomia ympäri kaukaloa.

Poketuksen merkitys on pudonnut melkeinpä nollaan ja nyt miekkaillaankin mailan nostolla niin että sukat pyörii jaloissa. Tiedä sitten kumpi parempi.

Vastustajan rystyt b-pisteeltä maaliin saa aina toki hymyn huulille.

Vastustajan rynnittyä mokella siniviivan tuntumaan päin omaa pelaajaa ja teet maalin, niin sehän toki hylätään ja annetaan jäähy maalivahdin estämisestä.

Olet muina miehinä tai miksei naisina luistelemassa yksinään jossain katselemassa kaukalon mainoksia ja kohta tuomari (Nurmio) puhaltaa pilliin ja passittaa sinut korkeasta mailasta jäähylle rauhoittumaan. Uusinta näyttää kun olet Teukan tavoin pihalla pelitilanteesta vastustajan siniviivalla eikä ketään lähelläkään.

Ja turha sanoa, etten osaa pelata. Se ei pidä paikkaansa. Hermot menee mut ei mene onneks. Eipä siitä sen enempää. Kommentoikaa. Peukku ylös jos olet vähänkään samaa mieltä ja peukku alas jos et ole samaa mieltä. Saanpahan ainakin kunnon naurut.

5

55

Vastaukset

 • Vastustaja johtaa peliä 1-0 ja sitten minä teen tasoituksen. aivan selvästä paikasta mailalla lämäten. Tuomari ei hyväksy ( heti) maalia, mutta aletaan veivata maalikameraa. Sitten urpo tuomari hylkää selvän maalin, mutta kuinka ollakkaa. Peli tauluun muuttuu tulos 0-0 eli maalini hylätään, mutta VASTUSTAJALA POISTETAAN hänen aiemmin n. 10 minsaa sitten tekemä maali. Pöytäkirjoissa ei näy mitää maalia, eikä tulostaulussa. Todella pahaa bugia.

 • Kuulostaa kieltämättä hieman keskeneräiseltä peliltä. :o Minusta bottien käytös kuulostaa tutulta, koska tuotahan tapahtuu kaikissa sarjan peleissä kautta aikain.

  Mutta ehdottomasti tuollaiset tulostaulu bugit tulisi korjata heti pois!

 • Jos omistaa nhl 15, niin kannattaa todella miettiä haluaako maksaa uuden pelin hinnan siitä että kaukalon kulmassa on maskotti, asetuksista on hieman nostettu pelinopeutta ja peli opettaa noviisia paremmin pelaamaan uudella kaukaloavustin ohjauksella.

  Kaikki valikot on pysyneet lähes identtisinä ja edes valikon kuivaa taustamusiikkia ei ole vaivauduttu vaihtamaan.

  Tekoäly ja varsinkin tekoälyn puolustaminen on aivan järkyttävää kuraa. Samoin maalivahtien sijoittumisessa ei aika-ajoin ole mitään järkeä. Tekoäly tekee maalit tarvittaessa vaikka siniviivalta rystyllä.

  Joitakin vanhoja pelimodeja on tullut takaisin, mutta itseäni harmittaa edelleen suunnattomasti lohkovaiheisen turnauspelimodin puuttuminen. Turnauspelaaminen kavereiden kanssa oli parasta mitä nhl pelisarja pystyi joskus tarjoamaan.

  Nhl 16 on paremminkin nhl 15.2.

 • Itselläni NHL Legacyssa (NHL 16 huonommilla grafiikoilla) ei ole kuin se ongelma,että tuomarit ensiksi näyttää,että ei maalia ja sitten videotallenteen jälkeen hyväksyy maalin, vaikka se olisi tehty nenällä tai ihan millä tahansa tavalla. Ja tekoälyn pelaamiset on kuin käsikirjotettuja. Ensiksi teet niille helposti 2 maalia sitten ne tulee väkisin (ei millään pysähdy tai kaadu) ja rynnii maalille, eikä oma maalivahti mahda mitään vaikka olisi Carey Price kyseessä.

 • Jepjep..todetaan se nyt itsekin kuinka järkyttävää paskaa nämä "uudemmat" änärit on 14 version jälkeen.. Botit kusevat jatkuvasti onlinessa tekemättä mitään vaikka pelaisit kanadalla japania vastaan..miksi pelissä edes voi muokata asetuksia puolustamisessa/hyökkäyksessä kesken pelin kun mitään ei tapahdu? Ei tätä paskaa jaksa edes 3 erää pelata loppuun ku peli ratkeaa jo 1 erässä kumman botit ja maalivahti liikkuvat paremmin ja koska peli ei todellakaan suosi "syöttöpelaajia" vaan niitä amatöörejäkin jotka voivat pelin parhaimmilla pelaajilla vain luistella yksin keskitietä läpi puolustuksen tai pyörien hyökkäyspäädyssä koska puolustustilanteessa botit eivät osaa tehdä yhtään mitään.. Kyllä ottaa päähän et piti mennä tästä paskasta maksamaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4365
 2. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  53
  1860
 3. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1737
 4. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  30
  563
 5. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  73
  512