NHL 16 ERITTÄIN SUURI PETTYMYS

Kiekkoilija22

Nämä samat mietteet vois päästää suustaan mummo, joka pikkusen liukastu.

Jopa beta-versiossa oli parempi pelituntuma kuin "valmiissa" tekeleessä.

85 overall pelaajalta kiekon riisto melkeinpä mahdotonta, jos vastustaja osaa vähänkään pelata ja tietää, että laidassa runkkaaminen edes auttaa kiekon hallintaa.

Syötöt menee luvattoman usein aivan minne sattuu tai ei sillä nopeudella millä pitäisi.

Botit ovat aivan SAATANAN idiootteja. Kiekko on puolen metrin säteellä botista eikä varmasti yritäkkään ottaa haltuun. Joskus myös pelaaja jota juuri itse ohjaa ei ota kiekkoa vaikka yli luistelisi.

Botit eivät mene paikkoihin minne ensin ovat matkalla. Esimerkkinä; yhdessä pelissä oli minulla 3vs1 hyökkäys. Tulin laitaa pitkin ja olin syöttämässä niin molemmat botit kääntyy kannoillaan ja menee seisoskelemaan keskialueelle.. Näitä tilanteita on lukemattomia ympäri kaukaloa.

Poketuksen merkitys on pudonnut melkeinpä nollaan ja nyt miekkaillaankin mailan nostolla niin että sukat pyörii jaloissa. Tiedä sitten kumpi parempi.

Vastustajan rystyt b-pisteeltä maaliin saa aina toki hymyn huulille.

Vastustajan rynnittyä mokella siniviivan tuntumaan päin omaa pelaajaa ja teet maalin, niin sehän toki hylätään ja annetaan jäähy maalivahdin estämisestä.

Olet muina miehinä tai miksei naisina luistelemassa yksinään jossain katselemassa kaukalon mainoksia ja kohta tuomari (Nurmio) puhaltaa pilliin ja passittaa sinut korkeasta mailasta jäähylle rauhoittumaan. Uusinta näyttää kun olet Teukan tavoin pihalla pelitilanteesta vastustajan siniviivalla eikä ketään lähelläkään.

Ja turha sanoa, etten osaa pelata. Se ei pidä paikkaansa. Hermot menee mut ei mene onneks. Eipä siitä sen enempää. Kommentoikaa. Peukku ylös jos olet vähänkään samaa mieltä ja peukku alas jos et ole samaa mieltä. Saanpahan ainakin kunnon naurut.

5

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vieu44

      Vastustaja johtaa peliä 1-0 ja sitten minä teen tasoituksen. aivan selvästä paikasta mailalla lämäten. Tuomari ei hyväksy ( heti) maalia, mutta aletaan veivata maalikameraa. Sitten urpo tuomari hylkää selvän maalin, mutta kuinka ollakkaa. Peli tauluun muuttuu tulos 0-0 eli maalini hylätään, mutta VASTUSTAJALA POISTETAAN hänen aiemmin n. 10 minsaa sitten tekemä maali. Pöytäkirjoissa ei näy mitää maalia, eikä tulostaulussa. Todella pahaa bugia.

    • NHL2004rebuilt

      Kuulostaa kieltämättä hieman keskeneräiseltä peliltä. :o Minusta bottien käytös kuulostaa tutulta, koska tuotahan tapahtuu kaikissa sarjan peleissä kautta aikain.

      Mutta ehdottomasti tuollaiset tulostaulu bugit tulisi korjata heti pois!

    • Pettynyt1

      Jos omistaa nhl 15, niin kannattaa todella miettiä haluaako maksaa uuden pelin hinnan siitä että kaukalon kulmassa on maskotti, asetuksista on hieman nostettu pelinopeutta ja peli opettaa noviisia paremmin pelaamaan uudella kaukaloavustin ohjauksella.

      Kaikki valikot on pysyneet lähes identtisinä ja edes valikon kuivaa taustamusiikkia ei ole vaivauduttu vaihtamaan.

      Tekoäly ja varsinkin tekoälyn puolustaminen on aivan järkyttävää kuraa. Samoin maalivahtien sijoittumisessa ei aika-ajoin ole mitään järkeä. Tekoäly tekee maalit tarvittaessa vaikka siniviivalta rystyllä.

      Joitakin vanhoja pelimodeja on tullut takaisin, mutta itseäni harmittaa edelleen suunnattomasti lohkovaiheisen turnauspelimodin puuttuminen. Turnauspelaaminen kavereiden kanssa oli parasta mitä nhl pelisarja pystyi joskus tarjoamaan.

      Nhl 16 on paremminkin nhl 15.2.

    • TuomariViheltää

      Itselläni NHL Legacyssa (NHL 16 huonommilla grafiikoilla) ei ole kuin se ongelma,että tuomarit ensiksi näyttää,että ei maalia ja sitten videotallenteen jälkeen hyväksyy maalin, vaikka se olisi tehty nenällä tai ihan millä tahansa tavalla. Ja tekoälyn pelaamiset on kuin käsikirjotettuja. Ensiksi teet niille helposti 2 maalia sitten ne tulee väkisin (ei millään pysähdy tai kaadu) ja rynnii maalille, eikä oma maalivahti mahda mitään vaikka olisi Carey Price kyseessä.

    • Tomppawashere

      Jepjep..todetaan se nyt itsekin kuinka järkyttävää paskaa nämä "uudemmat" änärit on 14 version jälkeen.. Botit kusevat jatkuvasti onlinessa tekemättä mitään vaikka pelaisit kanadalla japania vastaan..miksi pelissä edes voi muokata asetuksia puolustamisessa/hyökkäyksessä kesken pelin kun mitään ei tapahdu? Ei tätä paskaa jaksa edes 3 erää pelata loppuun ku peli ratkeaa jo 1 erässä kumman botit ja maalivahti liikkuvat paremmin ja koska peli ei todellakaan suosi "syöttöpelaajia" vaan niitä amatöörejäkin jotka voivat pelin parhaimmilla pelaajilla vain luistella yksin keskitietä läpi puolustuksen tai pyörien hyökkäyspäädyssä koska puolustustilanteessa botit eivät osaa tehdä yhtään mitään.. Kyllä ottaa päähän et piti mennä tästä paskasta maksamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe