Keittiö remppa

kansakoulunopettaja

Keittiömme uusittiin täydellisesti ja vaimoni oli ottanut töstä kolme päivää loppuviikosta vapaata sen vuoksi että olisi kotona sen ajan.
Yleensä olen perjantaina kotona vasta viidenmaissa, mutta nyt pääsin lähtemään jo kolme tuntia aiemmin ja kotikadulle saavutuani huomasin remppamiesten pakettiautojen olevan vielä pihassamme, joten ajoin autoni kadunvarteen.
Sisääntullessani näin heti että keittö oli viimeisenpäälle valmis, mutta mitä noi kolme tyhjää kuoharia teki tiskiöydällä ja missä kaikki olivat, kunnes kuulin saunaosastoltamme naurua ja löylyn heittämisen ääniä.
Katselin missä pikku vaimoni oli kun lauteilla oli kolme remppajätkää, kunnes huruisen lasin lävitse näin niiden keskellä vaimoni vain pikkuhousut jalassa.
Ihmetelin mitä se pikku vaimoni nyt olikaan keksinyt ja mietin pitäisikö mennä saunaan huutamaan perkeleitä mutta miettessäni jotenkin tulin toisiin aatoksiin ja päätin että tämä nyt kasotaan loppuun ja päätin mennä makuuhuoneeseen piiloon isoon vaatekaappiin jossa olivat sellaiset ritiläovet josta näki hyvin ulos.
Ei kulunut kauaakaan kun vaimoni asteli sinne ja pyyhki itseään kuivaksi jonka jälkeen asetteli pyyhkeen sängyn päätyyn kaksinkerroin laskostaen.
Kohtahan sinne asteli yksi remppajätkistä vain pyyhe lantioilla ja tarrasi vaimostani kiinni ja asetteli hänet sängyn päätyyn kontalleen vetäen samalla pikkuhousut alas vauhdilla.
Vaimoni ei estellyt mitenkään vaan jopa asettautui selkä kyyryyn kuin kissa levittäen samalla jalkojaan, mies syöksyi samantien polvilleen lattialle ja alkoi nuolemaan vaimoni tiukkaa vakoa levittäen samalla persposkia jotta pääsisi peremmälle.
Olin ällikällä ja meinasin juuri syöksyä ulos vaatekaapista josta näki suoraan vaimoni kiimasta tärisevän perseen, kunnes samassa tuli huoneeseen toinen sanoen - jahas, täällä on jo aloitettu, ihmettelin moista.

Samassa se ensimmäinen nousi seisomaan ja pudotti pyyhkeen lanteiltaan lattialle ja kauhistuneena katselin kuinka sillä jökötti aikamoinen kalu täysin juhlakunnossa jota alkoi asettelemaan vaimoni pimpin huulile.
Tuntiessaan ison herkkutatin pimppinsä huulilla näin kuinka vaimoni levitti jalkojaan vavahtaen yhä enemmän auki ja kun terska painui sisemmäksi hän ynähti kuuluvasti ja näin kuinka jopa varpaat menivät kippuraan kun kalu jatkoi sisäänmenoaan hitaasti.
Olin sattumalta mitä parhaammassa paikassa josta näki kuinka pimpin huulet olivat tiukkana kalun varressa - mies työnsi loputkin varressta sisään ja taas vaimoni nytkähti ison herkkutatin ottaessa pimpin pohjaan kosketuksen.
Hitaasti mies nautinnollisia ääniä päästellen veti kalua ulos ja painoi sen samantien rajusti uudelleen pohjamutiin asti, vaimoni parkaisi nautinnosta ja alkoi vastatyönnöt pienellä pepullaan.
En ollut uskoa tätä todeksi, pikku vaimoani pantiin omassa omassa kodissani ja kun vielä toinen mies odotti vuoroaan kalu pystyssä malttamattomana vieressä kullinpäästä kirkasta kiimanestettä valuen - tilanne oli kuin unesta.
Kuulin kuinka kalun liike alkoi kiihtyä ja pussien hakatessa märkää kiimasta nöpöttävää klitorista - alkoi vaimoni suusta tulla niin nautollinen ääni orkun lähestyessä jota en koskaan ollut ennen kuullut.
Tahti kiihtyi ja vaimoni pepun vastatyönnöt eivät enää pysyneet miehen työntöjen tahdissa, kunnes mies muristen työnsi kalun aiva pohjaan jättäen sen sinne.
Näin kuinka kalunjuuressa siemenputki alkoi sykkimään laajentuen ja supistuen siemensatsien lähtiessä pimpin pohjukkaan - vaimoni nytkähti joka kerta kun laukaus osui pimpin pohjukkaan - taisi tulla aikamoisella paineella
- Hui kuinka kuumaa se on sai vaimoni sanottua hengästyneenä ja mies vain jatkoi laukomistaan kunnes kaikki oli ruiskittu jolloin hitaasti vetäytyi pimpistä ja ison terskan kaapatessa aikamoisen satsin spermaa joka valui sängylle asetettuun pyyhkeeseen.
Pimppi oli aivan auki sekunteja ja nytkähdellen alkoi supistumaan sperman yhä valuessa ulos, miehen kalukin nytkähteli ylös ja alas heiluen.
Jatkuu....

3

4511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kansakoulunopettaja

      Vaimoni jäi yhä peppu pystyssä kontalleen sängyn päätyyn kuin odottaen lisää ja se toinen tönäisi ekan miehen sivuun voimakkaasti ja työnsi kalunsa vauhdilla märkään pimppiin, mutta tatti oli niin isohko ettei vain heittämällä mennyt sisään.
      Mies otti paremman asennon ja painoi tattia kovemmin pimppiin ja menihän se muljahtaen sisään jolloin kuulin kuinka vaimoni ulvahti nautinnosta ja taas jalat vapisivat kun teki niingutaa.
      Tämä mies ei kauaa aikaillut vaan alkoi naimaan rajusti ja kuului taas kuinka pussit alkoivat hakkaamaan nöpöttävää klitorista vasten, pimpin ollessa kiimasta ja vanhasta spermasta niin märkänä että äänet olivat sitä luokkaa.
      Siinä ei mes aatellut lainkaan että nainen ehtisi saada orkun , vaan kiihdytti vain tahtiaan kunnes otti tiukemman otteen pienistä persposkista ja jättäen kalunsa puhjaan alkoi siementämään pikku vaimoani - perkeleen, perkele jo toinen kulli ruiskii vierasta spermaa vaimoni pimppiin ja taas huomasin kuinka naiseni vavahti laukausten tahdissa huohottaen.
      Mies vetäytyi nopeasti ja spermapurohan sieltä valahti valkoiselle pyyheliinalle jonka vaimoni oli niin hyvin laskostanut siihen päätyyn - aloin jo tajuamaan miksi sen oli tehnyt ja tajusin samalla että tämä kaikki oli jo varmaan eilen tapahtunut kun ei minkäänlaista vastustelua nähnyt.
      Vielä tovin oli peppu pystyssä ja katselin kuinka turvonneina että tulipunaisina olivatkaan häpyhuulet ja klitoriskin sojotti yhä kiimasta pystyssä.

      Mutta sitten kuulin kuinka joku puhui eteisessä englantia ja samassa pikimusta mies astui näkökenttääni pyyhe lanteilla joka kyläkin uhkaavasti oli koholla edestä.
      Näin kuinka vaimoni pelästyi miehen nähtyään ja vetäyyi sängyssä taaemmaks sanoen ,,,,eiii, ei taas.
      Toiset kaksi ottivat vaimostani kiinni ja asettivat hänet selälleen sänkyyn pitäen jaloista kiinni ja levittäen niitä puoliväkisin erilleen.
      Näin kuinka märkä pimppi yhä oli edellisten kalujen jälkeen, mutta jokin pelotti naistani ja sehän selvisi heti mikä se oli.
      Musta mies meni vaimoni yläpäähän ja pudotti pyyhkeen käskien vaimoani ottamaan kalunsa käteensä, vasta nyt tajusin kuinka iso se oli kun vaimoni otti sen varresta kiinni ja veteli sitä edestakaisin liikkein peloissaan.
      Terskakin oli vaimoni nyrkin kokoinen ja sen päästä tippui kirkasta nestettä jota vaimoni etusormellaan pyöritti.
      - Älä työnnä sitä kokonaan sisääni, ethän, kuulin vaimoni anelevan.
      Kaksi muuta hyväili vaimoni reisiä pidellen niitä samalla täysin levällään ja heidän kalutkin olivat taas juhlakunnossa.
      Musta mies meni kyykky asentoon vaimoni päälle ja alkoi ohjailemaan paksua kaluaan märkään vakoon ja eihän se sinne mitenkään ensi yrittämällä mennyt vaan vaimoni avitti levittäen pimppinsä häpyä avoimmaksi.
      Iso herkkumutteri alkoi väkisin painua sisään ja näin kuinka vaimoni ilme oli sanoinkuvaamaton, pelokas ja samalla nautinnollinen.
      Uuuuhhh, huusi naiseni kun varttakin alkoi mennä sisään - uskomatonta kuinka pimppi antaa periksi vaikka tollasella isketään vartta sisään, ihmettelin ja huomasin kuinka minullakin seistä jökötti kalu kovana, oli se jotenkin kiihoittavan näköistä kun mustaa makkaraa menii pimppiin.
      Hitaasti sitä meni lisää ja vaimoni huusi, en tiedä tekikö hyvää vai pahaa,,,taisi tehdä molempia, pillunhuulet ainakin olivat niin kireenä paksun kalun varressa että pelkäsin niiden ratkeavan
      Aika varovasti mies alkoi hitaan edestakaisten työntöjen sarjan ja huomasin kuinka se meni aina vain syvemmälle ja syvemmälle ja ainakin märkyyttä riitti.
      Kaksi muuta olivat etupäässä ja vaimoni piteli niiden kaluja tiukassa otteessa käsilläään, aivan kuin tukea niistä ottaisi.
      Vaimo nosti päätänsä tyynystä ja katseli kuinka pätäkkää menee sisään ja ulos vavahtaen aina kun pohjakosketus oli saavutettu.
      Mies jatkoi työntelyjään rauhallisesti ja aivan yllättäen vaimoni alkoi saamaan orkkua työntäen peppuaan kalua vastaan jalat kuin kouristuksesta vavisten ja nyt vasta huutoa alkoi tulemaan kiihtyvään tahtiin.
      Mies huomasi tämän ja alkoi kiihdyttää tahtiaan naurahtaen, siitähän oli hyvä painaa kyykkyältään pitkällä kalulla sisään, ei moinen multa onnistuisi.
      Vaimoni painoi kynnet miehen mustiin persposkiin josta tiesin huipun olevan lähellä ja loppuhan oli yhtä huutoa joka loppui kuin leikaten kun orkku oli saatu päätökeen.
      Melkein samanaikaisesti kädessä olevat kalut alkoivat ruiskia satsejaan vaimon kasvoille, tiukasti suunsa kiinni pitäen jäi spermat paksuina noroina valumaan alaspäin rinnoille.
      Musta mies kiihdytti työntöjään ja eläimillesesti huutaen työnsi herkkutatin aivan pohjaan alkaen laukomaan siemeniään naiseni pimpinpohjukkaan.
      Ajattelin, että tuollaisesta tykistä lähtee kyllä sellaiset paukut että varmaan tuntuu naisen pohjukassa kovina iskuina ja olin täysin oikeassa.
      Katsoin kuinka siemenputki laajeni spermaruiskeen lähtiessä suorittamaan tehtäväänsä, nythän vaimoni oikein hypähti kun ekan spermaiskun tunsi pimpin pohjassa ja niitähän tuli sarjana puoli tusinaa, ja kohtahan sitä alkoi tulla sykäyksitäin kalun ja pimpin välistä, jatkuu.

      • kansakoulunopettaja

        Lopultahan sarja loppui ja mies hitaasti alkoi vetämään kaluaan pimpistä ulos, katselin kuinka sitä vartta tuli ja tuli hitaasti ulos, eikö se lopu lainkaan ja kuinka syvällä se mahtoikaan olla.
        Taisi olla aika syvällä kun pikku vaimoni piteli alavatsaansa samalla kun kalu vetäytyi ja lopultahan se tattikin sieltä tuli ulos, pimpin päästäen aikamoisen maiskaus imuäänen kun se tuli spermaa kaapaten vihdoin ulos.
        Kiiltävä musta kalu roikkui siinä spermatippojaan yhä tiputellen ja pimppi jäi apposen auki ja nykähdellen hitaasti alkoi mennä kiinni sperman kuitenkin jatkaen sykäyksittäin ulos tuloaan pimpin orkun jälkeisten supistuksien tahdissa.
        Vaimo jäi selälleen väsyneenä jalat harrellaan makaamaan hikisenä ja spermasta märkänä ylä ja alapäästä, kunnes katsoi kelloa ja tajusi minun tulevan kohta kotiin.
        Päiväpeitto ja spermaiset pyyhkeet lähti kiireesti pesuun ja toinen asetetiin tilalle huolellisesti asetellen samalla isoimpia spermaroiskeita kasvoltaan pyyhkien ja myöskin jalkojen välistä hangaten naiseni kiiruhti suihkuun.
        - Remppa on sitten selvä, mutta olemme paikallisessa hotellissa vielä viikonlopun os pikkuneiti tahtoo vaikka lisää,,,kuulin miesten sanovan mennessään ulos.
        - Voi, kyllä tämä nyt riitti vuosikausiksi - oli se tosi mahtavaa saada oikein kunnolla joskus - olen tästä haaveillut monta vuotta katsellen netistä pornoa, näkemiin.
        Kuulin kuinka suihku alkoi lorisemaan ja hiivin takakautta ulos autolleni ja tulin tunnin kuluttua uudelleen sisään.

        Kehuin keittiötä ja kyselin miten remppa oli sujunut?
        - Voi, kuinka olivat vanhat putket menneet täysin umpeen, nyt ne vetävät hienosti - ne olivat jostain pohjosesta kaikki ja keikkamiehiä olivat ja erittäin avuliaitakin.
        Sanoin että olen ollut viikon ilman ja tekisi piksen mieli saada herkkuasi.
        - Jaa, ei kait me nyt heti?
        - Kyllä, mulla on viikon satsit lahjoittaa sulle.
        Puoliväkisin raahasin vaimoni sänkyyn ja riisuiduttuamme levitin vaimoni jalat harrelleen.
        Ajattelin katsoa millaisessa kunnossa pimppi lienee moisen jälkeen, väkisin sain katsottavakseni sen ja huomasin heti kuinka se oli vieläkin aivan turvoksissa ja märkäkin velä.
        Painoin sisään samantien eestäpäin, mutta samassa vaimoni kääntyi ja halusi välttämättä takaapäin kontallaan ja mä seisten ja se olikin sitten ainoa asento josta molemmat saimme täydellisen orkun melkein heti - liekö ollut syy riettaiden muistelujen - aloimme naimaan melkein päivittäin, heh.
        Tilasin netistä ison mustan tekopeniksen moottorilla, se korvaa minut kun olen poissa kotoa ja joskus sitä tsekin työntelen vaimon herkkuun ja välittömästi hän saa mahtavan orgasmin, miksiköhän?


    • vekekatiska

      Hienoa, varmasti alennusta tullut rempasta arvonlisäveron verran, ei kannata häiritä tota touhuilua, iso säästö remppalaskusta, pyydä puoleen hintaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe