Glyfada hieno paikka

Porvari

Tulin juuri eilen äitini kanssa kyseisestä matkakohteesta.
Oli huippupaikka. Apollomatkojen kuljetukset toimivat.
Hotelli oli Best Western Fenix. Kaikki toimi oikein hyvin
hotelissa sekä joka paikassa.
Kreikkalaiset uskomattoman avuliaita ja ystävällisiä.
Jos joku kaipaa neuvoja niin annan.
Suosittelen Ateenaa tai Rivieraa kaikille.
Jopa äitini 70-vuotias pärjäsi vähäisellä enkun toidolla esim.
laskun maksamisesta.

6

1608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ateenalainenmiekin

      Ateena on loistava paikka kaikenikäisille, kuten Porvarin matkakokemukset osoittavat. Glyfadan kaupunginosa on Ateenan varakkaita alueita, ja aivan meren rannalla. Keskustasta sinne pääsee kätevästi bussilla ja ratikalla, eikä matkaan mene kuin noin puoli tuntia. Glyfadassa on mukavasti kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, ja sinne kerääntyykin etenkin iltaisin paljon porukkaa. Nykyään alue on myös suhteellisen rauhallinen, koska lentokenttä on viety sen viereltä Ateenan pohjoispuolelle. Samaan päivään voi yhdistää niin ostoksia kuin rantaelämää, ovat kivasti kävelymatkan päässä toisistaan.


      Jos Ateena alkoi yhtään kiinnostamaan, löytyy kreikkaan.net-sivuston Atena-osiosta mahtavan paljon tietoa, jonka on kirjoittanut maassa vakituisesti asuva suomalainen!

      http://kreikkaan.net/

      • AteenanKulkija

        Lentokentän sijainnista Ateenassa. Itsekin jostain syystä miellän kentän olevan pohjoisessa. Todellisuudessa nykyinen kenttä on varsin tarkkaan Pireuksen tasalla, siis idässä ja Glyfada aika suoraan etelässä Ateenan keskustasta - siis Syntagmalta - katsoen! Lentokenttäbussi tekee todella laajan koukkauksen Glyfadan eteläpuolelta ainakin matkallaan Pireukseen. Jos on tarkkana, voi bussista vilaukselta nähdä sen vanhankin kentän (Ellinikon) heti Glyfadan jälkeen (Pireukseen mennessä).


    • kallistaolifanis

      Ateenan, kuten minkä tahansa suurkaupungin kohdalla on syytä muistaa, että ainakin keskustassa katoaa helposti laukusta tavarat. Turha olla tietävinään Ateenan keskustan metkut, sillä taskuvaras osaa sumuttaa. Ei mitään arvokasta mukaan vaan ainoastaan hieman käteistä (väärennettyä vaihtorahaa liikkuu ja paljon).

      • Glyfadat

        Keskustelun avanneelle tiedoksi että täällä Kreikassa on Glyfada nimisiä paikkoja vaikka kuinka paljon,niinkun monia muitakin saman nimisiä paikkoja vaikka kuinka, siis olisi hyvä selkeästi kertoa että nyt oli kysymyksessä mantereella Ateenan lähellä olevasta paikasta.Itse luin otsikon perusteella kirjoituksen luullen että kysymyksessä on Korfu ja siellä oleva Glyfada.


      • glyyvat

        Ei kai kukaan Ateena palstalla Korfua kehu.


      • palstanviljelijä
        Glyfadat kirjoitti:

        Keskustelun avanneelle tiedoksi että täällä Kreikassa on Glyfada nimisiä paikkoja vaikka kuinka paljon,niinkun monia muitakin saman nimisiä paikkoja vaikka kuinka, siis olisi hyvä selkeästi kertoa että nyt oli kysymyksessä mantereella Ateenan lähellä olevasta paikasta.Itse luin otsikon perusteella kirjoituksen luullen että kysymyksessä on Korfu ja siellä oleva Glyfada.

        Ihan selvähän tuo oli, että Ateenasta kyse vai onko Korfullakin ns.Riviera? Hotelliketjujen perusteella nyt ei mitään voi päätellä. Mitkä kaikki Glyfada nimiset paikat ovat matkailijoille tunnettuja ja tarkemmin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe