Lapsille ei pidä opettaa uskontoa

Ullis37

Uusien tutkimusten mukaan, lapsille ei pitäisi opettaa uskontoa. Ei kouluissa, eikä missään muuallakaan.

21

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matematiikan tunnilla annetaan laskemisen perusteita vaikkapa näin 1 2=3.

      Uskontotunti seuraa ja siellä syötetään, että 3=1. Mistä lapsi erottaa taikauskon todellisuudesta, kun molempia totena väitetään?

      Ei ole ihme, että ennustajalinjat ovat kuumina ja horoskooppeja luetaan.

    • kjhgyftlkmjnh

      Jos sallitaan, niin kaikkien faktojen mukaan on mielestäsi täytsin selvää, että

      YKSIKÄÄN, USKONTUNNUSTUKSEN ANTANUT; JA SEN KALTAISUUDEN EDUSTAJANA, pappikaan, EI OLE SEN ARVOINEN TIETOJENSA SUHTEEN JUMALALLISESTI, ETTÄ OLIS OIKEUDETTU KOULUTTAMAAN LAPSIA KALTAISEKSEEN; SIIS USKONTUNNUSTUKSEN saatanallisuuden KALTAISUUTEEN.

      Tilanne on todellisuudessa päin vastainen, SIIS PAPPIEN PITÄISI OPPIA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISUUTTA JOTA LAPSILLA ON PUHTAANA SIELUSSAAN JA SILLÄ KIRKOLLA JA SEN PAPISTOLLA ON KIIRE SAADA LAPSI POIS JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISUUDESTA, ENNEN KUIN LAPSI YMMÄRTÄÄ LAHJANSA KALLEUDET.

      JEESUKSEN EVANKELIUMIA
      Matteuksen mukaan:
      19:14 Niin Jeesus sanoi: "Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta."
      Markuksen evankeliumi:
      10:14 Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta.
      Luukkaan evankeliumi:
      18:16 Mutta Jeesus kutsui lapset tykönsä ja sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta."

      LASTEN JA USKONTUNNUSTUSTAKIN ANTAMATTOMIEN IHMISTEN, TULEE SAADA OIKEUS PITÄÄ SAAMANSA IHMISYYDEN LAHJAT!
      MITÄ VÄÄRÄÄ ON SYNTYÄ IHMISEKSI???
      ja
      MITÄ VÄÄRÄÄ ON SAA OLLA JUMALAN VALTAKUNANAN KALTAINEN JÄRKEVÄ JA YMMÄRTÄVÄINEN IHMINEN???

      NÄIDENKIN, pappien kouluttamat uskovaiset, ovat teoillaan osoittaneet olevansa "saatanaa ja sen herra jumalaa palvelevien valtakuntalaisia":
      herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa.
      herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
      herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
      "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

      "2 Korinttolaiskirje 12:
      7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
      8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta."
      Huom! Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta joten se on herranne luterilaisuudenkin herra jonka oppeja luder/luther herra jumala saatanallisti.
      herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."
      NUO, herra jumala(t), EI OLE MAAILMAN KAIKKEUTTA LUONEET VAAN LOIVAT IHMISKUNTAAN TURMELEVAT, SAASTUTTAVAN RIKOLLISUUDEN IHMISKUNNAN TUHOAMISEKSI. MAAILMA OLI PARATIISI, ILMAN USKOA JA USKONTOJA MUTTA ENNEN KAIKKE ILMAN RIKOLLISIA USKOVAISIA PAPISTOINEEN!

      EI USKOVAISTENKAAN TARVITSE "RUUDIN KEKSIJÖITÄ" JÄRJELTÄÄN OLLA YMMÄRTÄÄKSEEN, ETTÄ HISTORIANNE TODISTAA TOSI USKOVAISET saatanallisuudelle rikolliseksi aivopestyjä ja ihmiskunnalla itsemurhaa teettäviä saatanan palveljoita.
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

      TÄSSÄ papin TEKSTISSÄ, ON USEITA saatanallisuuksia valheineen:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
      "Hei Mirka,
      Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
      Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
      Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
      t. Maarit-pappi"

      Jeesuksen "sallikaa" sanan ymmärrystä:
      "SALLIKAA" ei tarkoita, että lapset pitää kastaa lapsia tappaneen rikollisuuden edustajan toimesta joka usein on myös vapaamuurari, lähetystyö rikollisuuden tukija ja kenties vielä pedofiilikin!

      "SALLIKAA" ei tarkoita, että lapset pitää raahata lapsiakin tappavan rikollisjärjestön jäsenyyteen kastettavaksi JA teettää salakavalasti lasten vanhempien lastiksi PERISYNTI rikos lapsikaste RIKOLLISUUDEN JATKUVUUDESTA SEURAAVIIN SUKUPOLVIIN!

      "SALLIKAA" ei tarkoita, että lapset pitää raahata lapsiakin seksuaalisesti hyväksi käyttävän rikollijärjestön edustajajien kastettaviksi!

      Jeesuksen tahto tarkoittaa sitä, että lapsi saa OIKEUDEN pitää Luojaltaan saamansa JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISUUDEN, IHMISYYDEN, JÄRJEN JA JOPA YMMÄRTÄMISEN LAHJAN! >>> JOKA LAPSILTA JA NUORILTA KIRKKO JA PAPISTO OPPEINEEN AIVOPESEE POIS! <<<<

      Te, nuoret, jotka olette ihmisyyden lahjat saaneet, pyrkikää pitämään ne.
      LAHJANNE EIVÄT OLE RIKOLLISUUDEN OMAISUUTTA!

      ugh!

      • Logistic

        Tästä nyt puuttuu jokin premissi välistä. Jos siis lapsille pitäisi opettaa uskontoa, sitä ei saisi tehdä uskontunnustuksen antaneet. Premissi 1 ei voi johtaa suoraan johtopäätökseen, sillä muuten saa aikaan joko kehäpäätelmän, tiedonpuutteen tai loogisesti epäpätevän päättelyketjun - tässä tapauksessa toisen.


      • lkjhgfdde
        Logistic kirjoitti:

        Tästä nyt puuttuu jokin premissi välistä. Jos siis lapsille pitäisi opettaa uskontoa, sitä ei saisi tehdä uskontunnustuksen antaneet. Premissi 1 ei voi johtaa suoraan johtopäätökseen, sillä muuten saa aikaan joko kehäpäätelmän, tiedonpuutteen tai loogisesti epäpätevän päättelyketjun - tässä tapauksessa toisen.

        Saivarrella asioita voi monella tavalla mutta miksi tehdä saivartelemalla epäinhimilliset rikollisuudet lapsiakin kohtaa hyväksyttäviksi jonku herraa palvelevien herrajumalien opeilla?
        Oliko oppina Jeesuksen antamat opit sopimattomia kun Hän vain siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttöohjeet?
        Ei Jeesus käskenyt kastaa KETÄÄN, lapsiakaan; lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raikanneen jne rikollisuuden herraa palvelevien herra jumalan oppien edustajien (pappien) toimesta EIKÄ KÄSKENYT JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA LAPSIA JA NUORIA KOULUTETTAVIKSI paavalailais-luterilaisuuden saatanaa palvelevien oppeja!
        "2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta."

        Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta joka on edelleen paavalilais-luterilaisuuden herra; herra jumalilleen ja niitä edustavilla papistolle!
        Jeesus ei ole edes yhdenkään piispan, papin jne virkoja asettanut vaan sen tekee kristittyjen rikollisuus itse! Eikä kristityillä ole yhtään Jeesuksen parustamaa KRISTILLISTEN seurakuntaa opetuslapsineen joten fatkat ovat selvät.
        Tappamalla; Jumalalle ja Jeesukselle uskollisia kristittyjen rikollisuus alkoi ja suomeenkin tuotiin miekan voimalla:
        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos

        Joten IHMISILLE, on täysin selvää, ettei rikollisuuden antama AIVOPESU koulutus, järkevää edes Jumalasta ja ihmisyydestään luopuneille mieleltään sairaille uskovasille. Kukaan ei synny tällaiseksi vaan tällaiseksi koulutetaan Jumalan Valtakunnan kaltaisia lapsia ja nuoria:

        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        -järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        HUOMAA, ETTÄ EKSYTTÄJÄN OPIN MUKAAN RIKOKSESTA TEHDÄÄN SYNTI!
        Jotta uskovaisen uskois Jeesuksen sen sovittaneen mutta niin ei ole!:
        "synti" = rikos
        "syntinen" = rikollinen
        "perisyntinen" = saatanaa palvelevien oppi jossa syyttömistä, lapsista ja nuorista tehdään väärää todistusta antamalla rikollisia. Lapsikaste saatanallisuus on yksi perisynti rikoksen muoto jossa lapsena kastettu koulutettuna on velvollinen kastattamaan rikollisesti lapsensa ja siten vie perkeleen perisyntiä sukupolvesta seuraaviin. Jokainenn lapsikaste on RIKOS JOSTA KIRKKO JA PAPISTO EI OTA RIKOKSENA VASTUUTA VAAN SIIRTÄÄ SEN PERKELEEN PERISYNTI RIKOKSEKSI LASTEN VANHEMMILLE. HELEVETIN PIRULLISTA SAATANALLISUUDEN VALHEELLISUUTTA.
        TÄSSÄ PAPIN TÖRKEÄÄ VALETTA:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"
        TUOSSA YLLÄ OLEVASSA TEKSTISSÄ, ON AINAKIN NELJÄ TÖRKEÄÄ VALETTA!

        #
        Kristityt (IHMISYYDESTÄÄN LUOPNEET) = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

        Kristilliset (IHMISET) = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        #

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'

        JATKUU


      • grdeswaw
        lkjhgfdde kirjoitti:

        Saivarrella asioita voi monella tavalla mutta miksi tehdä saivartelemalla epäinhimilliset rikollisuudet lapsiakin kohtaa hyväksyttäviksi jonku herraa palvelevien herrajumalien opeilla?
        Oliko oppina Jeesuksen antamat opit sopimattomia kun Hän vain siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttöohjeet?
        Ei Jeesus käskenyt kastaa KETÄÄN, lapsiakaan; lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raikanneen jne rikollisuuden herraa palvelevien herra jumalan oppien edustajien (pappien) toimesta EIKÄ KÄSKENYT JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA LAPSIA JA NUORIA KOULUTETTAVIKSI paavalailais-luterilaisuuden saatanaa palvelevien oppeja!
        "2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta."

        Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta joka on edelleen paavalilais-luterilaisuuden herra; herra jumalilleen ja niitä edustavilla papistolle!
        Jeesus ei ole edes yhdenkään piispan, papin jne virkoja asettanut vaan sen tekee kristittyjen rikollisuus itse! Eikä kristityillä ole yhtään Jeesuksen parustamaa KRISTILLISTEN seurakuntaa opetuslapsineen joten fatkat ovat selvät.
        Tappamalla; Jumalalle ja Jeesukselle uskollisia kristittyjen rikollisuus alkoi ja suomeenkin tuotiin miekan voimalla:
        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos

        Joten IHMISILLE, on täysin selvää, ettei rikollisuuden antama AIVOPESU koulutus, järkevää edes Jumalasta ja ihmisyydestään luopuneille mieleltään sairaille uskovasille. Kukaan ei synny tällaiseksi vaan tällaiseksi koulutetaan Jumalan Valtakunnan kaltaisia lapsia ja nuoria:

        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        -järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        HUOMAA, ETTÄ EKSYTTÄJÄN OPIN MUKAAN RIKOKSESTA TEHDÄÄN SYNTI!
        Jotta uskovaisen uskois Jeesuksen sen sovittaneen mutta niin ei ole!:
        "synti" = rikos
        "syntinen" = rikollinen
        "perisyntinen" = saatanaa palvelevien oppi jossa syyttömistä, lapsista ja nuorista tehdään väärää todistusta antamalla rikollisia. Lapsikaste saatanallisuus on yksi perisynti rikoksen muoto jossa lapsena kastettu koulutettuna on velvollinen kastattamaan rikollisesti lapsensa ja siten vie perkeleen perisyntiä sukupolvesta seuraaviin. Jokainenn lapsikaste on RIKOS JOSTA KIRKKO JA PAPISTO EI OTA RIKOKSENA VASTUUTA VAAN SIIRTÄÄ SEN PERKELEEN PERISYNTI RIKOKSEKSI LASTEN VANHEMMILLE. HELEVETIN PIRULLISTA SAATANALLISUUDEN VALHEELLISUUTTA.
        TÄSSÄ PAPIN TÖRKEÄÄ VALETTA:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"
        TUOSSA YLLÄ OLEVASSA TEKSTISSÄ, ON AINAKIN NELJÄ TÖRKEÄÄ VALETTA!

        #
        Kristityt (IHMISYYDESTÄÄN LUOPNEET) = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

        Kristilliset (IHMISET) = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        #

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'

        JATKUU

        JATKOA...

        IHMISTEN YMMÄRRYSTÄ historiastanne ja järjellä ajateltuna:
        "synti" = rikos
        "syntinen" = rikollinen
        "perisyntinen" = saatanaa palvelevien oppi jossa syyttömistä, lapsista ja nuorista tehdään väärää todistusta antamalla rikollisia:
        Kuten jo kirjoitin niin Jeesuksen seuraajat ovat kristillisiä eikä syntisiä/rikollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        SE, ETTÄ aivopesty kristitty PYSYY syntisenä/RIKOLLISENA EI TARKOITA SITÄ, ETTÄ KRISTILLINEN IHMINEN OLIS SELLAINEN!

        TUOLLAISISTA KOULUTETAAN PAPPEJA JOTKA EIVÄT SAA JEESUKSEN EVANKELIUMIA SAARNATA JA OPETTAA VAAN NIISTÄ VÄRENNETTYJÄ paavalailais-luterilaisuuden EKSYTYT TULKINTOJA TULEE HEIDÄN PAASATA:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        Luder/luther, ei ole IHMISTEN vaan uskontunnustuksen kaltaisten JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEIDEN JÄRJETTÖMIEN JA YMMÄRTÄMÄTTÖMIEN EKSYTETTYJEN epäjumala.

        JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVAT EIVÄT OLE herra jumalalle/jumalille MITÄÄ USKONTUNNUSTUKSEN ANTANEITA ÄÄLIÖITÄ VAAN JUMALAN, JEESUKSEN JA SUOMEN LAILLE KUULIAISIA IHMISIÄ!

        Kirkko papistoineen vihaa JUMALAA, JEESUSTA JA PYHÄÄ HENKEÄ SEKÄ JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA LAPSIA JA HEIDÄN IHMISYYTTÄ.
        MITÄ PAHAA HE KAIKKI OVAT saatanaa palveleville paavalilais-luterilaisuudelle ja sen rikollisille tehneet, että heidän pitää turmella kaikkea JUMALALLISUUTTA JA SEN JUMALALLISUUDEN IHMISYYTTÄ?

        MIKSI kristityt VIHAA JUMALAA, JEESUSTA, PYHÄÄ HENKEÄ JA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA LAPSIA???
        Miekka sivitys on ihmisyydestään luopuneiden oppia!
        "SALLIKAA" IHMISTEN IHMISYYS!


      • ujhnbgrf
        Logistic kirjoitti:

        Tästä nyt puuttuu jokin premissi välistä. Jos siis lapsille pitäisi opettaa uskontoa, sitä ei saisi tehdä uskontunnustuksen antaneet. Premissi 1 ei voi johtaa suoraan johtopäätökseen, sillä muuten saa aikaan joko kehäpäätelmän, tiedonpuutteen tai loogisesti epäpätevän päättelyketjun - tässä tapauksessa toisen.

        Logistic
        26.9.2015 1:01

        Tästä nyt puuttuu jokin premissi välistä. Jos siis lapsille pitäisi opettaa uskontoa, sitä ei saisi tehdä uskontunnustuksen antaneet.
        ###
        otahan ymmärrys käyttöön!
        eksyttäjät kouluttavat eksytettyjä! SIIS KALTAISIAAN!
        ###

        Premissi 1 ei voi johtaa suoraan johtopäätökseen, sillä muuten saa aikaan joko kehäpäätelmän, tiedonpuutteen tai loogisesti epäpätevän päättelyketjun - tässä tapauksessa toisen.
        ###
        Sanojen helinää! Rikollisuus jossa vihataan totuutta ja selvyyksiä Jumalasta ja ihmisyydestään luopuneiden järjettömien ja ymmärtämättömien toimesta ei ole kouluttamaan muuta kuin KORKEINTAA KALTAISIAAN!
        EIKÖ HISTORIA OSOITA SITÄ?

        USKOVAPAUS ON JOKAISEN YKSILÖN OIKEUS.
        RIKOLLISUUS PAKKOKASTAA LAPSIA JÄSENIKSEEN SITÄKIN LAKIA RIKKOEN!
        SYY:
        USKONTUNNUSTUKSEN KALTAISUUDEN RIKOLLISUUS!

        JOTEN

        LASTEN JA NUORTEN KOHTELU ON KAUTTAALTAA JUMALAN, JEESUKSEN JA SUOMEN PERUSTUSLAIN VASTAISTA RIKOLLISUUTTA:
        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
        "Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
        2 luku
        Perusoikeudet
        6 §
        Yhdenvertaisuus
        Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

        Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

        Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

        Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

        11 §
        Uskonnon ja omantunnon vapaus
        Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
        Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

        SIIS;
        uskontunnustuksen kaltaisuuden ainoa etu on se;
        että ei järjettömänä ymmärrä kuinka järjetön on.

        Mieti viisaana, mikä on ja millä nimellä IHMISTEN tulisi kutsua Jumalasta ja ihmisyydestä luopuneita???

        uskovaisiksi kutsuminen on totuuden peittämistä
        mutta
        esimerkiksi saatanaa palvelemaan eksytettykin olis parempi mutta liian pitkä.
        ###


    • nfnfnrne

      Voisko joku tosi uskovainen, vaikka pappi, kertoa meille mitä järkeä on järkevistä Jumalan valtakunnan kaltaisista ihmisistä kouluttaa uskontunnustuksen kaltaisia järjettömiä?

      • dementia2

        Joihinkin lapsin nähden siinä on kyllä vinha perä, ettei uskontoa ainakaan kovin fanaattisesti saisi opettaa tai tyrkyttää lapselle. Joku oikein herkkä ja vaikutteille altis lapsi voi saada siitä elinikäisen trauman. Toinen taas vahvempi lapsi voi erottaa hyvin todellisuuden ja näkymättömän, eikä siitä tule hänelle mitään haittaa.
        Itse olen sitä ikäluokkaa, joka on ollut kansakouluikäisestä asti uskontotunneilla ja jopa nauttinut niistä eikä mitää traumoja ole tullut. Nyt vanhana viihdyn hengellisissä piireissä ja olen voisiko sanoa jonkin asteinen uskovainen.
        Toisaalta taas mitä kristinoppiin tulee, niin oppi Jeesuksesta on myös todellista historiaa, minkä oppiminen ja tiedostaminen voi olla elämää rikastuttava ja turvallisuuden tunnetta lisäävä.


      • Mr.Rehellinen

        Uskonnon opetus saastutti sinunkin ajatusmaailmaa. Jeesus on oikeasti pelkkä fiktio, vaikka et uskoisikaan.


    • 13579

      Uskonnot saastuttaa aivotoiminnot todistettavasti.

      • hankkikaaymmärrystä

        aivan breiviik uskoi hitleriin oliko uskonto mielestäsi hyvä hänhän oli kunnon opetuslapsi eikä varmasti kristitty
        entä islaminuskoiset ovatko ne parhaita jäit varmaa kaipaamaan autopommia talosi eteen kun olet väärä uskoinen
        entä jokelan koulusurmaaja uskoiko hän raamattun uuteen testamenttiin
        ei varmasti
        sinä voit juoda nyt maljan näille kolmelle niistä kukaan ei usko raamattuun
        entä kun ihmiset uskovat rahaan onko se oikea uskonto varmasti tykkäät kun sinua riistetään mutta sekin on raamatun vastaista
        entä kun aviopuoliso uskoo että hänellä on oikeus pettää ja käydä panemassa naapuria hieno homma mutta valitettavasti raamatun vastainen
        ja sitten vielä sanot raamattu on pahasta


      • Mika17

        Hitler on kristitty uskis ja toteutti jumalan hänelle antamaa tehtävää.


      • KALLE.12
        Mika17 kirjoitti:

        Hitler on kristitty uskis ja toteutti jumalan hänelle antamaa tehtävää.

        VAI ON HITLER KRISTITTY ÄITES OLI ENNENKU HITLER NAI SITÄ JA KUSI LOPUKS ÄITES PÄÄLLE


      • AteistiEiUsko

        Hei sinä multinikki joka et osaa ottaa CAP.lock:ia pois päältä. Kannattaisi ihan oikeasti käydä tarkistuttamassa tuo pää


    • uskonvapaus

      Voihan sitä lukea elämänkatsomustiedettä tai ilmoittautua ateistiksi.
      Vaikka itse luinkin uskontoa koulussa olisin voinut valita noista vaihtoehdoistakin. Ei täällä ketään ole pakotettu lukemaan uskontoa.

      Mutta olen samaa mieltä uskonnon tyrkytyksestä nykyään. Lapsille aletaan opettamaan/kertomaan jo kerhoissa ja eskareissa tiettyjä raamattuun liittyviä satuja ja kertomuksia. Lasten kasvaessa tarinat muuttuvat niin paljon, että aikuisiässä kyseiset jutut kuulostavat aivan humpuukilta. Itsestäni tuli ainakin niin skeptinen juuri näiden muuttuvien ja outojen kertomusten perusteella.
      Mitä lapsi tekee tiedolla Nooan arkista?
      Ymmärrän kyllä, että tarinoiden avulla voidaan peilata joitain arkielämän asioita ja tapahtumia, mutta onhan niitä muitakin keinoja käydä niitä läpi..
      Vanhemmat, miettikää millaisen uskonnollisen pohjan annatte lapsillenne.

      • AteistiEiUsko

        Itse asiassa lapsi ei saa itse valita. Vanhemmat päättävät liitetäänkö lapsi kirkkoon, eikä lapsi voi ilman vanhempiensa suostumusta erota. Ja jos lapsi kuuluu kirkkoon, ei hän saa valita opiskeleeko hän uskontoa. Ja uskkonnon opetus lapselle on väärin, koska lapsi ei kykene kritisoimaan auktoriteetin mielipiteitä tai puheen todellisuutta


      • SIEGHEILL

        MIKSI KOULUISSA OPETETAAN HISTORIAA JA MYRKYTETÄÄN NUORET HITLER JUTUILLA
        MITÄ NURET SILLÄ TIEDOLLA TEKEE


      • AteistiEiUsko

        Kouluissa opetetaan historiaa siksi että se parantaa yleissivistystä ja parantaa aivokapasiteettia. Eikä asioita saa unohtaa, tai emme voi oppia virheistämme. Normaalille terveelle nuorelle Hitleristä kertominen ei radikalisoi nuorta vaan päinvastoin saa tämän tuntemaan empatiaa uhreja kohtaan. Sairas nuori nyt on sairas vaikka voissa paistaisi ja hän kyllä saa niitä ideoita muualtakin.


    • Jalaa

      Ei vittu sentään. Nää viestit menee aina vaan sairaammaksi. Mistä ihmeestä Hitlerkin tähän vedettiin mukaan? Ehkäpä on hyvä tietää, että mitä ei niin kauan aikaa sitten tapahtui. Yhden ihmisen toimesta tapahtui, ehkäpä historian pahin joukkotuhonta. Käsi ylös ne, jotka haluaisivat, että sama toistuisi. Nouseeko niitä?

      • HAHAAA

        HUSSEIN MILOSEVITS POHJOISKOREA MUUTTUUKO MIKÄÄN SIITÄ TIEDOSTA
        EHKÄPÄ OLISI VAAN PAREMPI JOS KAIKKI TUNTISIVAT JUMALAN JA ELÄISIVÄT JEESUKSEN ESIMERKIN MUKAAN
        VAIKKA JEESUS OLISIKIN KUVITTEELLINEN HENKILÖ
        TEKIKÖ HÄN SYNTIÄ
        SIIS RIKKOIKO JOTAIN MUITA VASTAAN
        NÄIN OLLEN OLI TAI EI JEESUSTA OLISI KUITENKIN HYVÄ JOS IHMISET ELÄISIVÄT HÄNEN ESIMERKIN MUKAAN
        MITÄ HITTOA TEKEE SILLÄ TIEDOLLA TAPPOIKO JOKU MUITA IHMISIÄ VAI EI
        MUTTA RAAMATUN MUKAINEN RAKKAUDEN MUKAINEN ELÄMÄ TEKISI KAIKESTA TÄLLÄISESTÄ TIEDOSTA TURHAA
        VAI OLETKO NIIN SAATANAN TYHMÄ TYYPPI ETTÄ VÄITÄT ETTEI BREIVIIKILLE OLE KERROTTU HITLERISTÄ KÄSI YLÖS NIILTÄ JOIDEN MIELESTÄ HITLERISTÄ KERTOMINEN AUTTAA ESTÄMÄÄN POMMI ISKUT


      • AteistiEiUsko

        Breivik varmasti tiesi myös Jeesuksesta. Se ei vaan vaikuta yhtään sen enempää kuin tieto Hitleristä, jos sitä ajatusta ei käsittele. Mutta montako murhaa ovatkaan kristityt tehneet? Lukemattomia "vääräuskoisia", "noitia", homoja ja muita joita kristityt eivät pidä arvoisinaan. Montako pedofiili pappia uskovaisista löytyy? Montako tuhoa on Jumala saanut raamatussa aikaan? Raamattu hyväksyy syrjintää, kivityksen, orjuutusta ja muita terveen ihmisen mielestä sairaita asioita. Raamattu edistää naisvihaa ja syrjii vähemmistöjä. Esimerkiksi vasenkätisiä pidettiin demoneina ja heidät pakotettiin kirjottamaan oikealla kädellä joka on haitallista lasten terveydelle ja hyvinvoinnille. Raamattu on niin sairas kirja, että jos se kirjoitettaisiin nyt, ei sitä saisi Suomessa julkaista


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe