Leenan oppitunti

oppipoika

Tapasin Leenan harrastukseni kautta ja olimme keskustelleet muutaman kerran koska työkuvamme sopivat yhteen..

Eräänä päivänä jouduin työssäni tilanteeseen että tiesin Leenan osaavan auttaa ongelmassa. Soitin hänelle ja hän sanoi antavansa asiaan liittyviä papereita jos tulisin hakemaan ne.

Sovimme samaksi illaksi tapaamisen koska asia oli tärkeä enkä halunnut stressata asialla enempää Leenaa..

Leena pyysi minut sisään ja sanoi vielä selittävänsä papereita tarkemmin pöydän äärellä etten tuhlaisi aikaani kohtiin joilla ei ollut merkitystä. Istuimme pöydällä vierekkäin ja alleviivasimme tekstistä tärkeitä rivejä. Leena oli pukeutunut T-paitaan ja farkkuihin ja itse pidin vielä takkia päälläni koska tässä ei pitänyt mennä kauan.

Tiputin kynän kädestäni ja kumarruin nostamaan sitä lattialta, noustessani ylös Leena antoi pakaroilleni kevyen taputuksen kädellään ja sanoi ’Taidat treenata?’ ja hymyili. En keksinyt mitään sanottavaa…. Olin oppinut tuntemaan hänet hauskana mutta vähän hillittynä, ja ajattelin tämä olevan vain toverillinen kommentti. Jatkoimme papereiden kanssa kun Leenan kynästä loppui muste ’voi, voi mitäs nyt tehdään kun kynät loppuu’ ja Leena siirsi kätensä takkini alle huomaamattomasti katsoen samalla ’pokkana’ papereita. Tunsin hänen siron kätensä hyväilevän reittäni ja siirtyvän suoraan kaluni juureen. Olin pukeutunut rennon väljiin housuihin ja hänen onnistui vaivatta tunnustella mitä alta löytyisi. Hän siirsi sormensa kaluni juureen ja puristi kalunijuuresta lujasti kahdella sormella. Jumankauta että alkoi sykkimään, tämä ei todellakaan ollut enään mikään huomaamaton teko…Leena katsoi papereita ja luki ääneen jotakin tekstiä, samalla puristaen kaluani, ihan kuin testaten olisinko valmis pidemmälle…. Kaluni pullistui entisestään ja Leena siirsi kättään pitkin kaluani jonka tila alkoi käydä ahtaaksi. ’Tykkäätkö?’ Leena kysyi kuin ohimennen ja jatkoi yhä tekstin lukemista ääneen. Riisuin takkini pois ja samalla Leena veti vetoketjuni hitaasti auki.

Leena nosti kaluni pois housuista ja suonet pullistelivat kaluni varressa jo uhkaavasti…. Lopultakin hän kääntyi ja katsoi minua silmiin ’Meillä taitaa olla ylimääräistä painetta housuissa!?’ ja puristi kaluni keskeltä niin lujaa että kaluni suonet näkyivät sykkivinä. Katsoin Leenan kauniisiin silmiin ja halusin todellakin nussia tuota söpöläistä. Leena nousu tuolilta ja nosti T-paitaansa jonka alta paljastui paljaat ihanan teinimäiset mutta kuitenkin aikuisen naisen tissit.

Leena meni laittamaan musiikin päälle ja käänsi selkänsä minulle ja alkoi riisumaan housujaan. Alta paljastui valkoiset pikkuhousut jotka peittivät juuri ja juuri suloisen pienet pakarat. Leenan peppu näytti juuri sellaiselta pikkusydämeltä.. Otin kalun käteeni ja vedin muutan kerran kuin varmistakseni että ollaanhan sitä hereillä siellä alakerrassa….. Leena nosti jalkaansa jotta sai toisenkin housunlahkeen vedettyä pois ja kumartui eteenpäin. Minä katselin näkyä takaapäin kalu kohti kattoa. Leena liikkui musiikin tahdissa ja veti pikkareita vähitellen alaspäin ja valkoiset pakarat paljastuivat ja näky oli todella upea. Pillu pilkotti pakaroiden välissä ajeltuna ja siirryin lähemmäksi hieromaan tuttavuutta….

Suutelin peppua, väliilä kielellä nuollen valkoista pehmeää ihoa, käteni vaelsivat puolelta toiselle Leenan nojatessa käsillään pöytään. Siirryin Leenan alle polvilleen ja levitin pakaroita saadakseni nuolla kunnolla hänen pilluaan hän auttoi levittämällä jalkojaan ja ahmin kielelläni hänen pehmeitä pilluhuulia…Pillu oli kostea ja Leena nytkytti pyllyään vasten kasvojani. Vedin kielelläni pitkin välilihaa ja Leena tuntui innostuvan entisestäään. Päätin kokeilla nauttisiko Leena jos nuolisin hänen pientä kakkosta ja äänekkäästi huohottaen hän sanoi ’tuletko jo sisään, en kestä enää’ .

Otin tukevan asennon Leenan takana ja laitoin kalun pillun huulille, Leena painautui taaksepäin ja tunsin kaluni vähitellen painautuvan pohjia asti märkään pilluun. Levitin peppua ja katsoi kuinka sykkivä kyrpäni liikkui sisään ja ulos Leenan pillussa. Pidin kiinni Leenan rinnoista ja hieroin niitä hellästi puristaen. Tunsin välillä laukeavani ja annoin Leenan pillun levätä panemisesta….

Otin kyrvän ulos pillusta ja asetuimme lattialle, laitoin tyynyt Leenan pepun alle jotta saimme kunnon panonalustan. Leena puristi pallejani ja kysyi’ haluatko että nuolen kyrpääsi?’ Hän otti

sen ahnaasti huuliensa väliin ja nuoli vartta välillä katsoen seksikkäästi suoraan silmiin. Siinä me nautimme toisistamme täysin ilman mitään ennakko suunnitelmia, ainakaan minä en uskonut välillemme kehittyvän sen kummenpaa… nyt olimme paljastaneet toisillemme kaiken ja seksimme tuntui mahtavalta. Jatkoimme taas nussimista ja laitoin Leenan jalat vasten hartijoitani jolloin pääsin halutessani syvemmälle ihanaan pilluun. Pidimme toisiamme käsistä ja kehomme hankasivat toisiaan vasten kiimaisina. Pillumahlat valuivat ulos ottaessani kaluni pois….Käännyimme sivuttain ja olimme aivan toisissamme kiinni, käteni laitoin Leenan rinnan ympäri ja toisella kädellä hieroin klitorista. Yhtäkkiä tunsin laukeavani ja kaluni sykki lastin Leena himottavaan pilluun joka tuntui kireältä kuin orgasmin saaneena, Suutelimme toisiamme ja päätimme vielä tavata näissä merkeissä….

http://www.suomiplaza.net/kotiweb/boysen.html

0

10850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        67
        6649
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        28
        4300
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        271
        2730
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        2060
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1603
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        97
        1417
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        55
        1131
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1117
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1094
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1051
      Aihe