Suomen Sisu Kaustisella

Kysyn_vaan

Suomen Sisu perusti piirin Keski-Pohjanmaalle

Suomen Sisu perusti maanantaina Kaustisella piirijärjestön Keski-Pohjanmaalle. Piiripäälliköksi nimitettiin Mauri Peltokangas ja varapäälliköksi Sami Mäkelä. Esikunnan muut jäsenet ovat Tapani Pollari ja Joonas Kuorikoski Kaustiselta sekä Kari Jokinen Kokkolasta.

Onko Kaustisesta tulossa Keski-Pohjanmaan Lapua?
Onko tämä varapäällikkö Sami Mäkelä sama joka myy renkaita Kaustisella?

99

2315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikuistukaa

      Jepp, taisi tällä tempauksellaan menettää muutaman asiakkaan.

      • P-BOB

        Täytyypä tulla kauempaakin hakemaan renkaat Kaustiselta!


    • sieväsisu

      Onko tää joku uusi urheiluseura? Pohjanmaan suunnalla on joskus aikaisemmin ollut joku tuon niminen urheiluseura. Lapualla on virkiä, ne on suomenmestareita flikkojen superpesiksessä.

    • Torveloinen

      Isänmaallisuutta..

      • tuleJaPuserra

        Voi huhhu


      • AhmedAhneOmaNapa
        tuleJaPuserra kirjoitti:

        Voi huhhu

        Niin, isänmaallisuushan on kirosana tänäpäivänä. Eipäs huhhutelijakaan huhhuttelisi jos Venäjää äidinkielenään joutuisi sönkkäämään. Kyllä taitaisi kelvata. No, lusikka ja kauha......


    • Tiedonhalu

      Nettisivullaan Suomen Sisu (www.suomensisu.fi) toteaa mm. näin: "Toiminnallaan järjestö pyrkii suojelemaan suomalaista kulttuuria, perinteitä ja Suomen luontoa sekä edistämään Suomen kansan hyvinvointia ja suomen kielen asemaa."

      Olisin kiinnostunut kuulemaan, kuinka tämä Keski-Pohjanmaan piiri konkreettisesti aikoo suojella luontoa paikallisella tasolla. Onko suunnitelmissa jonkinlaisia vesienparannus/luonnontilaistamishankkeita? Entä soiden suojelu? Kuinka villieläinkantojen suojelu, mihin lajeihin panostatte?

      Kuinka aiotte Keski-Pohjanmaan alueella edistää kulttuuria ja perinteitä? Onko teillä suunnitteilla esimerkiksi kansanmusiikkiin tai kansantaiteeseen liittyviä projekteja? Aiotteko parantaa kansantanhujen asemaa paikallistasolla? Entä kuvataide ja sen toimintaedellytyksien parantaminen?

      Entä Suomen kansan hyvinvointi? Osallistutteko yleishyödyllisten avustusjärjestöjen kuten SPR:n tai Mannerheimin lastensuojeluliiton toimintaan fyysisesti tai rahoittamalla niitä vai järjestättekö omaa hyväntekeväisyystoimintaa?

      Suomen kielen asema? Onko alueelle toimestanne lähiaikoina tulossa esimerkiksi kirjoittajakoulutusta tai vaikkapa kirjailijavierailuja?

      Näihin valtakunnallisten nettisivujenne teemoihin liittyen kuulisin mielelläni alueellisen tason konkreettisia suunnitelmianne.

      • Torveloinen

        Ymmärsitkö kopioimas oikein..pyritään säilyttämään suomalaisten kulttuuri suomalaisten näköisenä.
        Eli "säilyttää".


      • Yhäutelias

        Ei vielä vastannut kysymykseeni, tarkennatko hieman?


      • jauhoanaamaan

        Pantomiimiteatteri voisi olla tulevassa esityslistassa, sitä ei seudulla ole ennen ollut? Voisin helposti ottaa osaa.


      • Sisukulttuuria
        jauhoanaamaan kirjoitti:

        Pantomiimiteatteri voisi olla tulevassa esityslistassa, sitä ei seudulla ole ennen ollut? Voisin helposti ottaa osaa.

        Pantomiimi haiskahtaa pahasti ulkomailta tuodulta kulttuurilta, mutta teatterilla sinänsä on Suomessa vahvat perinteet muun muassa nuorisoseuraliikkeen ansiosta. Kaustisella kun ollaan kulttuurista ei tietenkään voi keskustella ilman pelimannimusiikkia ja kansantanssia. Myös Suomen Sisu aikoo kantaa kortensa kekoon ja esiintyy ensi kesän festivaaleilla omine ryhmineen. On ollut puhetta muun muassa omasta versiosta perinteisestä viikatetanhuesityksestä, mutta jätetään tarkempi kuvaus ja annetaan yllätysnumeron sävähdyttää.


    • Oikein-hyvä-juttu

      Asiaa!

      • halooooo

        Laitappas valot päälle.


    • Nuijamiehet

      Aha, nyt on puupäilläkin sitten oma yhdistys.

    • Saahan_sitä

      Kaikennäköisiä yhdistyksiä ja päällikkötittelillä asiakaspalvelusta elantonsa hankkiva henkilö. Olisiko kannattanut harkita parikertaa ennen kun alkoi.

      • Amanda-Amelie

        Ottamatta kantaa itse tähän ketjua koskevaan asiaan ja ko.henkilöiden yhdistykseen sekä heidän hlökohtaisiin mielipiteisiinsä. Muistuttaisin, että tämä asiakaspalvelusta elantonsa hankkiva henkilö on yrittäjä, joka maksaa veronsa sekä yrityksensä, että vielä henkilökohtaisesti tuloistaan tiliä yhteiseen kassaan. Tietääkseni hän myös työllistää yrityksessään. Että pinnoja siitä.


    • Torveloinen
    • juupajuupas

      Tanhu/purppurikin saattaa pahimmissa skenaarioissa olla tullut rikastuttamaan kylttyyriä ulkomailta. Ranskan kuninkaan hoveista Puolan ja Ruottin kautta talonpoikaisyhteisöihin Pohjanmaalle. Ehkä jopa venäläiset sotilaat ovat tuoneet tanhua ollessaan sotilasopissa ranskanmaalla.

    • lampaaanvilla

      Joko heillä on suunnitelmissa esm 4H'n kaltainen kerhotoimintaa, salaatti ja porkkana on terveellistä sekä lampaanvillasta kehrättyä villasukkia on kivoja talveksi.

    • Ollaan

      Joillaki sitä vain on kauhia hinku päästä esille ja pätemään. Vaikka minkälaisilla ajatuksilla.

    • JoonasVintturi

      Tuntien nämä valitut johtohenkilöt Peltokankaan ja Mäkelän, on erittäin tärkeää, että heitä täällä Kaustisella aina puhutellaan kohteliaasti Piiripäälliköksi ja Varapiiripäälliköksi. Tällä innostetaan heitä pontevaan ja tehokkaaseen toimintaan kaikkien hyväksi.

      • koolÄndTheKänk

        Ehkä unohdit että teititellän myös, saa kohteliaisuudelle lisää arvoa, sopisi myös kumartaa jos osuttais päiksemme.


      • Gansallismielisyys

        Tulevissa eduskuntavaaleissa on tärkeää muistaa, että ääni kenelle muulle tahansa kuin Peltokankaalle auttaa estämään hänen valintansa kansanedustajaksi.


      • Teepollari

        Ääni Peltokankaalle, hyi helvetti.....


    • atlerhiitu

      olihan se "Aatuki "yksmunanen kortonkikauppias..Ettäää.. polle polle älä aisalle kaki sillä huomenna on Markkinapäiväää....

    • Aarettius

      Hyvä Hyvä Sisulaiset !
      Kepulaiset on ainakin taloustaidoissa teitä jäljessä .
      Heitä voisitte valistaa rahankäytössä ja tanhuamisesta muitten rahoilla .

      Mielenkiinnolla jään odottelemaan avauksianne .

      Suomi tarvii puollustajansa !

    • Aureuttius

      Suomen Sisu ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen yhteistyöjärjestö. Toiminnallaan järjestö pyrkii suojelemaan suomalaista kulttuuria, perinteitä ja Suomen luontoa sekä edistämään Suomen kansan hyvinvointia ja suomen kielen asemaa. Suomen Sisu rakentaa yhteiskuntaa, johon suomalaiset voivat ylpeinä tuntea kiintymystä.

      Suomen Sisu edistää suomalaisen yhteiskunnan kokonaisvaltaista kehittymistä kansallismieliseksi. Järjestö pyrkii kokoamaan yhteen isänmaallisesti ajattelevat suomalaiset sekä kehittämään suomalaisuusaatetta niin yhteiskunnallisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Suomen Sisun tavoitteena on aidon suomalaiskansallisen yhteisöllisyyden luominen maahamme.

      Tarkoituksensa toteuttamiseksi Suomen Sisu pyrkii harjoittamaan valistustoimintaa julkaisemalla alaan liittyviä kirjoituksia ja esityksiä sekä järjestämällä yhdistyksen tavoitteiden ja toimintamuotojen mukaisia tapahtumia. Lisäksi järjestö pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnallisiin päättäjiin ja päättävien elinten kokoonpanoon.


      Kiinnostuin aiheesta .

      • arteusnius

        Me tiedetään mitä ruåtsissa tapahtuu , meillä on naapureina kaksi valtiota venäjä ja ruåtsi jossa vallitsee viidakon lait . Suuri enemmistö näiden valtioiden kansalaisista haukkoo henkeään päättäjiensä toiminnalle . Ylen jälkiviisaana kunnostautunut " lähiövalas " vieraili jossain ruotsalaisten slummeissa eikä tullut ollenkaan raiskatuksi mikä ei sinällään liene ihme ulkomuotoa katsellessa . Merkkeli repii saksan kahtia ylenpalttisella pakolaisia suosivalla poliitiikallaan . Mitä lie sekin tavoitellut ja mitä nyt saa . Minä en perussuomalaisia äänestäessäni saanut sitä mitä tilasin , en todellakaan . Soini toimii kuin huumattuna , liekö lääkärivaimo kunnostautunut reseptilöimään ulkoministeriämme ylenpalttisesti .

        Me emme ole osa eurooppaa , emme ole sitä koskaan olleet emmekä tule sitä koskaan olemaan . Enkä näe mitään syytä miksi meidän tulisi olla samanmielisiä eteläeuroopan roskavaltioiden kuten italia kreikka ranska espanja . Kauppaa voidaan toki käydä mutta kuinka ihmeessä joku on niin tollo että kuvittelee voivansa päästä hyvään lopputulokseen vaikka italian kanssa kun mafia säätää sen maan asiat ..

        Ollaan vaan Suomalaisia .


    • Ajatustyötä

      Suomalaisen kulttuurin suojelemisessa on kyllä kova työ:
      1. Suojellaan suomalaista ruokakulttuuria, hampurilaiset amerikkalaista perua eli kiellettyjen listalle. Ranskanperunat, kebabit ja pizzat myös. Piimä ja pottumuusi kunniaan.
      2. Kielletään vieraskielinen ja ulkomaalainen musiikki. Onneksi meille jää humppa.
      3. Farkut ovat amerikkalainen vaate eli kiellettyjen listalle. Myös yhdistelmä farkut musta pilottitakki maihinnousukengät kiellettävä, kaikki ovat ulkomaalaista alkuperää. Keski-Pohjanmaan kansallispuku ja körttipuku ovat onneksi komeata katseltavaa.

      Tässä vaan alkajaisiksi räikeimmät mieleeni tulevat epäkohdat ja suomalaisen kulttuurin uhkaajat, mutta onneksi niihin nyt puututaan, hienoa!

      • ylfnog

        Tais sisulaiset mennä sanattomaksi :)


      • jehdndkdvdb

        Kansallisromanttisesta viitekehyksestä asiaa pitäisi viedä ehkä hivenen pidemmälle, asiaa pitää jalostaa ja konkretisoida ;) peruna, maaomena/kartoffeli on pohjois-Amerikan andeilta lähtöisin oleva tulokaskasvi, eihän sellaista voi purematta niellä. Joten siirtymävaiheessa voidaan hyödyntää naurista joka lienee muinaiskasvi, ennen kuin siirrytään asiaan eli havumetsävyöhykkeen floran ja faunan purijoiksi. Tässähän asiassa meillä Suomessa tehdään metsästä/keräilijä kulttuurin vaalimisessa hyvää työtä mm. Metsästysperinteiden vaalimisessa. Näin ollaan lähempänä sitä esi-ihmistä joka tänne on rantautunut. Näin päästään oikeasti lähemmäs mm. ansioituneiden P.Halosen kansallisromanttisten metsäaiheisten taulujen alkulähdettä metsästäjä/keräilijäkulttuuria, sehän se aitoa suomalaisuutta on. Miten pitkälle se kantaa on toinen kysymys, tässä ajassa.

        Humppakin lienee saanut vahvoja vaikutteita jazz ja foxtrott perinteestä eli siinäkin keikutaan hiukan häilyvällä rajalla. Summasummarum vaikutteita tulee pohjanperukoille ajanfuntiona ja kehityksen seurauksena. Kehitystä tuskin puhtaasti voidaan pysäyttää tiettyyn aikaan ja muisteloihin.


      • näinpäse

        Andit=Etelä-Amerikka


    • Tällainen_seura

      Näin Suomen Sisun puheenjohtaja Immonen kirjoitti englanniksi. Seuraava on hänen tekstinsä käännettynä:

      "Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ruma kupla jossa vastustajamme elävät tulee varsin pian halkeamaan miljoonaksi pieneksi palaksi. Elämämme kietoutuvat yhteen hyvin ankarina aikoina. Nämä päivät jättävät ikuisesti jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on voimakas usko kanssataistelijoihini. Taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän", Olli Immonen kirjoitti.
      "mikään ei voi pysäyttää ajatusta jonka aika on tullut".
      "Vihollinen tulee kokemaan tuskallisen tappion ja vahvimmat meistä tulevat nousemaan kaikessa kunniassa."

    • Rosvopollari

      Eikös tuo pollarin tapsukka oo mustilaisen ohi tekemä? Ensimmäisten joukossa menee keskitysleirille kun pekka siitoin tekee toisen tulemisen

    • Jorma.se

      Kyllä kaikkia se leipä näköjää elättää.. tätä suomensisua ei myydä eikä vuokrata.. edellisee: siltä se ainaki näyttää.. muiluttaisivat ittensä rajan taakse nämä sisut nii oppisivat

    • Persulandia

      Onkohan tullut popsittua liikaa mömmöjä.....

    • kyvgjll

      Aikuiset miehet, aika noloa.

    • hkkvcgfg

      :D :D

    • Tuperkkeli

      Suomenkarijaa kuulema tulee joka talhon ja lapset lähtee paimenhen vielä huomena aamula, ko on näin lämpimät suvikelit. Sitä ennen syöhän piimävelliä ja ruisleipää, nii ei ulukomaan pierutauritka vaivaa. Ulukomaalaiset autot poltethan pois häirissemästä ja konit ja reet pelhin vain. Kuivaa heinää kenkhin ja menoks Näätinkhin! Hyvä, että perinthet palaa kunniihan.

    • raavasrasisti

      melkoset sisut! eikö tuo rengaskauppias justii pidä kaikenmaaliman romuja pihamaallaan jonkisortin purkaamoa ja mitä lie sontaa siinä melekeen pohjavesialueella? Varmaa joo luontoa kunnioittaa ja akkansa ruottinkielinen.. että taitaa vaan olla isosti rasisti ja pelätä ulkolaisia..

      • pikkujorma

        Kun näitä vastauksia lukee niin ei voi kuin nauraa sille kuinka valtava ahdasmielisyys ja tekopyhyys kytee Kaustislaisten Snellmanin ohuen ohutta kinkkusiivuakin ohuemman "suvaitsevaisuuden" pinnan alla :D :D


    • ahureuttaus

      Katsokaapas eteenpäin ,,, viisastellessanne.

      Pariisin tapahtumien jälkeen EUun liittovaltiosopimuksen nojalla on meidät liitetty sotaan isisiä vastaan . Näin siinä on käynyt , ranska on julistanut sodan jossa olemme nyt mukana ,, viisastelkaa mitä viisasteletta .
      EU kriittiset on näistä asioista meitä varoittanu ja ollu huolissaan . Olemme jo kauppasodassa venäjän kanssa , sen seurakset näkyy ja tuntuu pahiten maaseudun elinkeinoissa . Nauttikaa nyt TE jotka meidät paskaan liittittä .

      Leikkiä tämä ei enää ole , kyseiset valtiot on ydinasevaltioita .
      Siinä on teillä RÄÄVÄNÖILLÄ pohtimista .

    • Päkmanni

      ISISillä ja Suomen Sisulla on näemmä ihan tasan tarkkaan samanalainen ohjelma. Ei siedetä ketään muuta kuin omaa porukkaa. No, sisulaisia lie 150, mut aate on ihan tasan tarkkaan sama kuin jihadisteilla.

      • Tuhnari

        Kaustisen pelimanneilla maailmankuva jokseenkin sekaisin, kun verrataan väkivallatonta järjestöä terroristijärjestöön joka teurastaa siviilejä ympäri maailmaa.


    • Historiaatuntematon

      Eikös joskus 20-luvulla Saksassa lähtenyt samoilla teeseillä jokin järjestö liikkeelle? Vai oonko minä ihan metäs?

      Mites se meni? Noin niinku historian mielestä...?

      Pelottavaa ettei tähän jyrkemmin puututa tai vedetä suorempia yhtäsuuri merkkejä näiden kahden järjestön väliin.

      Kun katto Kaustisen valtuustosalin keskustelua netistä, niin vahvasti tuli taas 20-luvun Saksa mieleen. Kyllä hävetti. Miten näin on käyny minun kotikunnassa? Ei hyvä

      • AhmedAhneOmaNapa

        No sehän oli Saksassa. On aikamoiset harhakuvitelmat kun rupeat Hitleriä Suomen Sisuun vertaamaan. Eikös Kaustisella ole jonkin sortin lekurivastaanotto ja apteekki? Sieltä apu enshätään jos noin kiristää.


    • uhrattus

      Kaukaa haetta !
      Suomen Sisu on lähtökohdiltaan oikeassa ja perustettu suojelemaan meitä mainitsemiltanne uhkakuvilta. Pyydän saada huomauttaa nykyisten valtapuolueiden toimineen natsisaksan kanssa yhteistyössä . Silloin innoikkammat " markukset huusi `heil hitleriä kokkolan kaduilla . Että lopettakaa viisastelu ja vääristely ja liittykää jäseniksi niin tiedätte mistä puhutte. Tuo vertaus isikseen oli mauton , yhdenkään sisulaisen ei tiedetä tehneen väkivallantekoja saati vaatineen vaimoksensa 6v lasta , että asiat oikeaan muottiin ja tehdään suomi suomalaisille .

      • Vääristelijä

        Mikä vääristely? Minusta molemmat liikkeet on lähteneet liikkeelle samoilla teeseillä?
        Ja kokkolassa ja suomessa tosiaan huudeltiin aatua, eikös historian virheistä pidä juurikin oppia?


    • Tisunsakki

      Tuo sisu vai pitääkö sanoa tisu, on pelkkä pelkureittein porukka. En kyllä minäkään ymmärrä, miksi näitä verrataan natseihin. Minusta se on loukkaus natseja kohtaan. Onneksi suomalaisuus ei heidän harteillaan ole, pelkkää tutisevaa pissalihaa ovat nämä pelkurit. Eikös tämä sama porukka kaustisella pelänny maahanmuuttaja lapsia? :) Tosi sisukasta:)

      Järjestö joka perustuu pelolle ja peloille, ei kyllä voi sisuksi nimetä hyvällä huumorillakaan.

      En tiedä kenen suomalaisuutta tämä porukka edustaa, mutta ei ainakaan minun. Minulle tämä sakki edustaa juuri sitä ei suomalaista pelkuruutta, sisun vastakohtaa...niin jos tuo nimi onkin itseironinen, niin sitten ihan toimiva

      • terkuin.lieksasta

        Tämä "tisunsakki" on sitä heikompaa ainesta.


    • Uiterrius

      Sinä varmaan olet islamin tuntia vimpanpäälle , että onnea vaan isiksesi kanssa . Juuri tuollatavoin isis ja venäjä toimii . Vääristelee kieltää laittaa sanoja toisten suuhun .
      Olematta Suomen Sisun jäsen tai muutoinkaan poliittisesti aktiivinen haluaisin nähdä mitä Sisulaiset saa aikaan ennakkoluulojenne sijaan . En ole kuullut heidän toiminnastaan , teidän tollojen ennakkoluuloja sen sijaan on ollut kiitettävästi esillä .
      Tisunsakki nimimerkki väittää Sisulaisia pelkureiksi , helppohan se on puskista " rohkeena " huudella ,,,, buhahahahahhaa . Sisun porukka on omilla kasvoillaan liikkeellä ,,, että jos arvostella heitä haluat,,niin voin neuvoa menemään vaikkapa Samin juttusille ,,, voit samalla sanoa kuinka pelkureina heitä pidät .

      • eimullamuuta

        Tisulaiset roskasakkia !


    • tiedonhaluinenLännestä

      Yks simppeli ja asiallinen kysymys.
      Onko Sisu Nato myönteinen vai Nato vastainen järjestö?

    • Uhrauttus

      Luulisin korostan luulisin Sisulaisten kannattavan nykyistä kiinteämpää yhteistyötä naton kanssa . EEUUN turvatakuut tietty nyt ranskan pyynnöstä koetuksella . Katsotaan ja kuunnellaan , asia on kuitenkin mielipiteitä jakava enkä voi muiden puolesta puhua .

      Mitäs ootta seuraavasta mieltä ,,,http://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/die-welt-”tämä-ei-ole-etelä-euroopan-maa-–-tämä-on-suomi-ja-syy-on-euron”/ar-BBnfiPL?li=AA59AD&ocid=mailsignoutmd

      Väykyn aloitteessa olen mukana ,, että sitä mieltä !

    • SisuPastilliOnHyvää

      Voisiko joku kertoa, että tekeekö Suomen Sisu mitään muuta kuin länkyttää Homma-foorumilla.
      Jos toimii oikeasti, niin voisi vaikka alkaa perustamaan valtakunnallisia naapurivahti-/kodinturvajoukkoja - semmoisia nyt vissiinkin tarvittaisiin.

    • naisnais

      Toivon, lisää, lisää, lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

      Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Herään klo 05, lähden aikaisin duuniin bussilla-metrolla-bussilla, tunti per siivu aamuin illoin, Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai jotain muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta, olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt tai tyhmät pärjää !

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

      Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko näiden silloisten nuorten komeiden ja hyväsydämisten isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?

    • Anti-pollari

      Minusta sisu on väärä valinta. Suomen PaJu kuvaisi porukkaa paljon paremmin! Paju kun taipuu katkeamatta lähestulkoon mihin vain. Timofei Soini kun määrää missä asennossa ollaan, niin voi aina puolustautua että kun Aat... Timofei käski. Lisäksi Suomen PaJu muistuttaisi nimellään keitä siihen kuuluu. Suomen pahimmat juntit

    • bbknwbwbäbl

      Suomen sisu, ihan ok valinta, mutta jotkut jäsenet pilaa mahdollisuudet sen edistämistä linkittämällä MV lehteä, vie heti uskottavuuden.

      • Räkäjarru

        Oisko josain nimilistaa tähän Sisu-pulihun kuuluvista kaustislaisista?


      • Torveloinen

        Mitä sä sillä tekisit?


      • Torveloinen

        Minä en ole jaanu kuin muutaman jutun kyseisestä lehdestä, ja nekin on olleet suomennoksia ulkolaisesta lehdestä.


      • AhmedAhneOmaNapa
        Räkäjarru kirjoitti:

        Oisko josain nimilistaa tähän Sisu-pulihun kuuluvista kaustislaisista?

        Kelpaako entiset Kaustislaiset? Mää nimittäin kuulun Sisuun ja häpeän Kaustisen ylitsevuotavaa suvaitsevaisuutta isänmaallisia, oman kulttuurin säilyttämisen puolesta taistelevia kohtaan =D Kysellään sitten kun Somalian kieli on kaikilla hallussa, että miten meni, niin ku omasta mielestä =P


    • Gonhonhoo

      Mv kun on kremlin rahoittama, että siihenmalliin "isänmaallisesti".

      • vwälmwvvw

        Jepp, Kreml rahoittaa MV ja sitäkautta yrittää saada aikaan eripuraa kansalaisissa.
        Sitäpaitsi sen tietää jopa vanhat erkitkin että ryssät siinä on takana.
        Lukekaa vaan ja klikatkaa niin paljon kuin haluatte MV lehteä, mutta sillä hetkestä eteenpäin ei ole mitään isänmaallista, klikkauksista jää jälki, ja kremlin trollit tietää mistä se klikki tulee.
        Lukelaa MV paskaa ja kannustatte ryssiä siinä samalla!


    • tolssooni

      Noh Noh poikaset. Liikaa ootta Misis Marblea seuraillu . Pietarin trollit ei välitä suomesta paskaaka . Niillon isommat kuviot . MV lehti on mukava vaihtoehto mediakenttään . Ihan omilla aivoilla on sitte pääteltävä juttujen taso niinku on muidenkin kanssa . Ainakin tässä maahantunkeutumis keskustelussa on ylen johdolla menty allikosta suohon .

    • MyötähäpeääTunnen

      HeHeHe, En ota kantaa aikaisempiin keskusteluihiin, mutta pakko minun on kans tähän avautua. Ja niin kävikin ilmi että osa Kaustisen Suomen Sisulaisista onkin aitoja Putinistejä! Ettei vois enempää olla vellit ja puurot sekaisin.

    • Huilistit_Kaustisilla

      Kaustisten kansanmusiikki ja sisu. Sisulaiset soittavat Kaustisilla huilua ja fagottia, banjon soidessa taustalla kuin syvä joki elokuvassa..

      • Tallarin_popi

        Aina kun huilu ja fagotti sisulaisilla soi niin hanuri venyy ja puhaltelee sisun sulosoinnut ilmaan


      • Mustalainen

        Tää Pollari ilmoitti oikein TV:ssä kansantaiteen keskuksen olevan perunakellari. Se siitä persjytkyjen yhteistyöstä.....


    • Maanpettureita

      Eikös se Kärkkäinen ole ollut juuri tämä Putinin salainen tukija kustantaessaan vuositolkulla MV-lehteä ja tukiessaan tätä mikä-nyt-päätoimittaja sen nimi onkaan?

      Sen takia helposti ymmärtää, miksi kaustislaiset, veteliläiset ja muidenkin kuntien asukkaat vievät rahansa Putinin kannattajan tilille eli Kärkkäiselle. Kommunisteja, epäisänmaallisia, luopioita ovat jokilaakson asukkaat...

      • wkbpnbkn

        On se putlerin ihailija, hauskinta on että nämä lukee näitä "totuuksien torvia" kuin raamattua. mutta sentakia niitä on, koska tyhmiä on helppo vedättää mukaan vaikka pää edeltä kaivoon kunhan usko ja luottamus on kova.
        Isänmaalliseksi vielä itseään kutsuvat, federaation piikkiin pelaavat tietämättä.


    • Hillari_Porteen

      Lopettaa pitää tälaiset sisuilut alkuunsa! Persujahan nuo "sisut" on kaikki, lukekoon jokainen rivien välistä tai ilman. "Moon semmielinen" ja "tämämmielinen" ei ole suomea, jos ei osaa edes äidinkieltään kirjoittaa niin ei jatkoon! Ja miksi ne sitä mustilaista roikottaa porukoissaan? Sehän on rosvo jo 90-luvulta ja rattijuoppo. Taitaa olla että rosvot ne Timppaa kannattelee.. Ja pakkohan se jonkun on, kun on kerran sellainen läskiperseortodoksi, vai mikä lie horodoksi.

      • Mulukutse

        Tottako turiset, onkohan Pollarilla ketunhäntä kainalossa nykyisinkin....


    • Tämä_on_uskomatonta

      En kannata natseja, mutta en myöskään ministeriä joka kieltää raiskatulta lapselta abortin, mutta ei tuomitse katolisten raiskaaja pappien tekoja.

    • Juudas_

      Onkohan Kaustisella paljonkin Romaneja, ei mustalaisia, niinhän ei saa sanoa.....

    • Teerijärveltä

      Kukahan mahtaa olla Pollarin isäpuoli, kysyn vaan......en ole utelias vaan tiedonhaluinen.....

    • Masala

      Halsualla kiertää sitkeästi huhu, että Pollari olisi Vennamon ja Äiti Tersan poika.....

    • Lekfjfj

      Onhan TP vähän himmeä tyyppi, mitähän vaimokin sanoo...Äiti Teresa ja Veikko.....

    • Mustilainen

      Uppista sano ulkomaalaiset, tälläisiä järjestöjä lisää. Kaustinen, Suomen rasistisin kunta

    • Taappanipollari

      Nyt on sitten puupäilläkin oma yhdistys.........

    • Reijokohongisto

      Tämä S Mäkelä, viidennen polven puupää, ei tee mieli ostaa renkaita eikä muutakaan ko. Herralta

    • Mulkkuseonmulkullakin

      Tämä päänatsi peltokangas kitisee banneista, saanut taasen 30 päivän bannin faceen. Miksei kirjoita mitä Suomen laki sallii, ei siinä muuta.....

    • Jjjjjjjjjjjjjjj

      Onkohan tämä Joonas Kuorikoski Juho Kuorikosken veli tai mitä sukua.....

    • TaappaniP
    • JäitäHattuun

      Ääriajattelut, olipa sitten oikea tai vasen puoli, nämä ilmiöt on aina jakannut kansakuntaa.
      Miettimään miten kävi 1918.
      Niin että mellestäkää siihen malliin.

    • Juudakset

      Nytpä pressakin puuttui ääriliikkeiden tekemisiin, tämä Mauri Peltokankaan -612 kulkueen natsiliput saivat täys tyrmäyksen. Pitäisi ottaa tiukempi ote näihin Suomen Sisun hörhöihin......

    • Mulkkuseonmulkullakin

      Taitaapi olla sukset ristissä Peltokankaalla ja Pollarilla. Pollari , ainakin facessa, hehkuttaa muita vaaliehdokkaita kevään vaaleihin, ei Peltokangasta. Taitaapi olla aika tuuliviiri tämä T Pollari....kirjoittaa mitä sattuu esim. lehtien yleisönosastoissa, ei päätä ei häntää.....

    • Juudas_

      ,.,.,.,.,.,.Että tällaista, on se vaan eri epeli.....Halla-aho pohti blogissaan ihmisarvoa. Hänen mukaansa ainoa mitattava ja siten kiistatta olemassaoleva ihmisarvo on yksilön instrumentaalinen arvo ja yhteiskunnassa yksilöt voidaan asettaa arvojärjestykseen sen mukaan, miten paljon heidän kykyjensä puuttuminen heikentäisi yhteisöä. Kaikkein arvokkaimpina Halla-aho piti maanviljelijöitä, syötäviksi tarkoitettujen eläinten kasvattajia ja rakennusinsinöörejä. Alempana hänen hierarkiassaan ovat taiteilijat, papit ja poliitikot, jotka ovat ”pääsääntöisesti turhia”, ja hänelle mieluisista taiteesta ja kielentutkimuksestakin pitäisi luopua "jos vene alkaa vuotaa". Halla-ahon mukaan kaikki ihmiset ovat instrumentaalisesti eriarvoisia, mutta siitä ei kuitenkaan seuraa vähempiarvoisten kaasuttaminen, ellei siihen ole ”muuta pätevää syytä..............vähempiarvoisten kaasuttaminen, kukahan se kaasutteli......

    • Tättärää_

      Mitenkäs tämän Kaustisen hitlerin, M Peltokankaan, suu pannaan nyt kun tuleekin vanhustenhoitovaalit, eikä maahanmuuttovaalit

    • Raineri1988vm

      peltokangas menee läpi.. vaihtaa paikkaa urpilaisen kanssa

    • SMäkelä_

      Mitenkäs tämä toinen Sisulainen, T Pollari, paskantaa omaan pesäänsä ( useamman kerran, vertasi kansantaiteen keskusta perunakellariksi TVssä ). Myöntää itse facessa etteivät persjytkyt ole penaalin terävimpiä kyniä....pähkäili, jos eduskunnassa olisi ainoastaan 100 kansanedustajaa, niin ei yhtään persjytkyä kuuluisi joukkoon

    • Tuhnu

      Vieläkö nämä Sisulaiset ovat vapaalla, haittaamassa tavallista Suomalaista jokapäiväisessä elämässä

      • Anonyymi

        Nyt sisu lainen, Peltokangas, hamuaa vaikka mitä, tahtoo kalifiksi kalifin paikalle. Ahneella on yleensä Paskanen loppu...


      • Anonyymi

        Hurratkaa Kaustisen persjytkyt, Suomen Sisu valtaa perspaska puolueen... heh heh hee....


    • Anonyymi

      Katsoin eilen tv:n National Geographic kanavalta dokumentin Hitlerin nousu. Siihen kun laittaa juutalaisten tilalle maahanmuuttajat, niin se on yksi yhteen persujen ohjelman kanssa. Siinäkin vähänkoulutetut nuoret olivat valmiita silmää räpäyttämättä valmiita tekemään hirmutekoja. Samanlaista näiden vähän kouluja käyneiden ja syrjäytyneiden nuorten järjestelmällinen manipulointi on nytkin Suomessa menossa.

    • Anonyymi

      Olemattomalla pelottelu kuuluu uskontokuntien taisteluvarustukseen. Eli kuvitteellista uhkaa vastaan nousee kuvitteellinen jumaluus joka on meidän eli keskustan puolella. Pääsemmä taivaaseen ja sinä kans kunhan vain muistat pelätä sitä minkä me sinulle uhkaksi valehtelemme. Keskustalaisuus on suomen syöpä joka takkia kääntää oikealta vasemalle aina sen mukaan minkä kokee itselleen hyödyksi. Siis SYÖPÄ puolue on KEPU .

    • Anonyymi

      Eikö Suomen Sisun porukka pääsekkään sinne? Tuo saksan johtaja ja persujen mestari ovat kyllä kuin samasta kaavasta ja seuraajat samoin.

    • Anonyymi

      Mites Kankaanpään pojat, oliko ne tämän järjestön toiminnassa mukana?

      • Anonyymi

        Niin se pidätys joka oli viime viikolla?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe