Suomen Sisu Kaustisella

Suomen Sisu perusti piirin Keski-Pohjanmaalle

Suomen Sisu perusti maanantaina Kaustisella piirijärjestön Keski-Pohjanmaalle. Piiripäälliköksi nimitettiin Mauri Peltokangas ja varapäälliköksi Sami Mäkelä. Esikunnan muut jäsenet ovat Tapani Pollari ja Joonas Kuorikoski Kaustiselta sekä Kari Jokinen Kokkolasta.

Onko Kaustisesta tulossa Keski-Pohjanmaan Lapua?
Onko tämä varapäällikkö Sami Mäkelä sama joka myy renkaita Kaustisella?
Ilmoita


93 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Jepp, taisi tällä tempauksellaan menettää muutaman asiakkaan.
1 VASTAUS:
Täytyypä tulla kauempaakin hakemaan renkaat Kaustiselta!
+Lisää kommentti
Onko tää joku uusi urheiluseura? Pohjanmaan suunnalla on joskus aikaisemmin ollut joku tuon niminen urheiluseura. Lapualla on virkiä, ne on suomenmestareita flikkojen superpesiksessä.
Ilmoita
Isänmaallisuutta..
2 VASTAUSTA:
Voi huhhu
tuleJaPuserra kirjoitti:
Voi huhhu
Niin, isänmaallisuushan on kirosana tänäpäivänä. Eipäs huhhutelijakaan huhhuttelisi jos Venäjää äidinkielenään joutuisi sönkkäämään. Kyllä taitaisi kelvata. No, lusikka ja kauha......
+Lisää kommentti
Nettisivullaan Suomen Sisu (www.suomensisu.fi) toteaa mm. näin: "Toiminnallaan järjestö pyrkii suojelemaan suomalaista kulttuuria, perinteitä ja Suomen luontoa sekä edistämään Suomen kansan hyvinvointia ja suomen kielen asemaa."

Olisin kiinnostunut kuulemaan, kuinka tämä Keski-Pohjanmaan piiri konkreettisesti aikoo suojella luontoa paikallisella tasolla. Onko suunnitelmissa jonkinlaisia vesienparannus/luonnontilaistamishankkeita? Entä soiden suojelu? Kuinka villieläinkantojen suojelu, mihin lajeihin panostatte?

Kuinka aiotte Keski-Pohjanmaan alueella edistää kulttuuria ja perinteitä? Onko teillä suunnitteilla esimerkiksi kansanmusiikkiin tai kansantaiteeseen liittyviä projekteja? Aiotteko parantaa kansantanhujen asemaa paikallistasolla? Entä kuvataide ja sen toimintaedellytyksien parantaminen?

Entä Suomen kansan hyvinvointi? Osallistutteko yleishyödyllisten avustusjärjestöjen kuten SPR:n tai Mannerheimin lastensuojeluliiton toimintaan fyysisesti tai rahoittamalla niitä vai järjestättekö omaa hyväntekeväisyystoimintaa?

Suomen kielen asema? Onko alueelle toimestanne lähiaikoina tulossa esimerkiksi kirjoittajakoulutusta tai vaikkapa kirjailijavierailuja?

Näihin valtakunnallisten nettisivujenne teemoihin liittyen kuulisin mielelläni alueellisen tason konkreettisia suunnitelmianne.
4 VASTAUSTA:
Ymmärsitkö kopioimas oikein..pyritään säilyttämään suomalaisten kulttuuri suomalaisten näköisenä.
Eli "säilyttää".
Ei vielä vastannut kysymykseeni, tarkennatko hieman?
Pantomiimiteatteri voisi olla tulevassa esityslistassa, sitä ei seudulla ole ennen ollut? Voisin helposti ottaa osaa.
jauhoanaamaan kirjoitti:
Pantomiimiteatteri voisi olla tulevassa esityslistassa, sitä ei seudulla ole ennen ollut? Voisin helposti ottaa osaa.
Pantomiimi haiskahtaa pahasti ulkomailta tuodulta kulttuurilta, mutta teatterilla sinänsä on Suomessa vahvat perinteet muun muassa nuorisoseuraliikkeen ansiosta. Kaustisella kun ollaan kulttuurista ei tietenkään voi keskustella ilman pelimannimusiikkia ja kansantanssia. Myös Suomen Sisu aikoo kantaa kortensa kekoon ja esiintyy ensi kesän festivaaleilla omine ryhmineen. On ollut puhetta muun muassa omasta versiosta perinteisestä viikatetanhuesityksestä, mutta jätetään tarkempi kuvaus ja annetaan yllätysnumeron sävähdyttää.
+Lisää kommentti
Asiaa!
1 VASTAUS:
Laitappas valot päälle.
+Lisää kommentti
Aha, nyt on puupäilläkin sitten oma yhdistys.
Ilmoita
Kaikennäköisiä yhdistyksiä ja päällikkötittelillä asiakaspalvelusta elantonsa hankkiva henkilö. Olisiko kannattanut harkita parikertaa ennen kun alkoi.
1 VASTAUS:
Ottamatta kantaa itse tähän ketjua koskevaan asiaan ja ko.henkilöiden yhdistykseen sekä heidän hlökohtaisiin mielipiteisiinsä. Muistuttaisin, että tämä asiakaspalvelusta elantonsa hankkiva henkilö on yrittäjä, joka maksaa veronsa sekä yrityksensä, että vielä henkilökohtaisesti tuloistaan tiliä yhteiseen kassaan. Tietääkseni hän myös työllistää yrityksessään. Että pinnoja siitä.
+Lisää kommentti
https://m.facebook.com/luonnonsuojeluliitto/photos/a.10150276502439008.384092.220884089007/10154212143389008/?type=3

Suomen Sisu ei myöskään hyväksy vetemme myyntiä ulkomaiseen omistukseen.
Ilmoita
Tanhu/purppurikin saattaa pahimmissa skenaarioissa olla tullut rikastuttamaan kylttyyriä ulkomailta. Ranskan kuninkaan hoveista Puolan ja Ruottin kautta talonpoikaisyhteisöihin Pohjanmaalle. Ehkä jopa venäläiset sotilaat ovat tuoneet tanhua ollessaan sotilasopissa ranskanmaalla.
Ilmoita
Joko heillä on suunnitelmissa esm 4H'n kaltainen kerhotoimintaa, salaatti ja porkkana on terveellistä sekä lampaanvillasta kehrättyä villasukkia on kivoja talveksi.
Ilmoita
Joillaki sitä vain on kauhia hinku päästä esille ja pätemään. Vaikka minkälaisilla ajatuksilla.
Ilmoita
Tuntien nämä valitut johtohenkilöt Peltokankaan ja Mäkelän, on erittäin tärkeää, että heitä täällä Kaustisella aina puhutellaan kohteliaasti Piiripäälliköksi ja Varapiiripäälliköksi. Tällä innostetaan heitä pontevaan ja tehokkaaseen toimintaan kaikkien hyväksi.
3 VASTAUSTA:
Ehkä unohdit että teititellän myös, saa kohteliaisuudelle lisää arvoa, sopisi myös kumartaa jos osuttais päiksemme.
Tulevissa eduskuntavaaleissa on tärkeää muistaa, että ääni kenelle muulle tahansa kuin Peltokankaalle auttaa estämään hänen valintansa kansanedustajaksi.
Ääni Peltokankaalle, hyi helvetti.....
+Lisää kommentti
olihan se "Aatuki "yksmunanen kortonkikauppias..Ettäää.. polle polle älä aisalle kaki sillä huomenna on Markkinapäiväää....
Ilmoita
Hyvä Hyvä Sisulaiset !
Kepulaiset on ainakin taloustaidoissa teitä jäljessä .
Heitä voisitte valistaa rahankäytössä ja tanhuamisesta muitten rahoilla .

Mielenkiinnolla jään odottelemaan avauksianne .

Suomi tarvii puollustajansa !
Ilmoita
Suomen Sisu ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen yhteistyöjärjestö. Toiminnallaan järjestö pyrkii suojelemaan suomalaista kulttuuria, perinteitä ja Suomen luontoa sekä edistämään Suomen kansan hyvinvointia ja suomen kielen asemaa. Suomen Sisu rakentaa yhteiskuntaa, johon suomalaiset voivat ylpeinä tuntea kiintymystä.

Suomen Sisu edistää suomalaisen yhteiskunnan kokonaisvaltaista kehittymistä kansallismieliseksi. Järjestö pyrkii kokoamaan yhteen isänmaallisesti ajattelevat suomalaiset sekä kehittämään suomalaisuusaatetta niin yhteiskunnallisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Suomen Sisun tavoitteena on aidon suomalaiskansallisen yhteisöllisyyden luominen maahamme.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Suomen Sisu pyrkii harjoittamaan valistustoimintaa julkaisemalla alaan liittyviä kirjoituksia ja esityksiä sekä järjestämällä yhdistyksen tavoitteiden ja toimintamuotojen mukaisia tapahtumia. Lisäksi järjestö pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnallisiin päättäjiin ja päättävien elinten kokoonpanoon.

Kiinnostuin aiheesta .
1 VASTAUS:
Me tiedetään mitä ruåtsissa tapahtuu , meillä on naapureina kaksi valtiota venäjä ja ruåtsi jossa vallitsee viidakon lait . Suuri enemmistö näiden valtioiden kansalaisista haukkoo henkeään päättäjiensä toiminnalle . Ylen jälkiviisaana kunnostautunut " lähiövalas " vieraili jossain ruotsalaisten slummeissa eikä tullut ollenkaan raiskatuksi mikä ei sinällään liene ihme ulkomuotoa katsellessa . Merkkeli repii saksan kahtia ylenpalttisella pakolaisia suosivalla poliitiikallaan . Mitä lie sekin tavoitellut ja mitä nyt saa . Minä en perussuomalaisia äänestäessäni saanut sitä mitä tilasin , en todellakaan . Soini toimii kuin huumattuna , liekö lääkärivaimo kunnostautunut reseptilöimään ulkoministeriämme ylenpalttisesti .

Me emme ole osa eurooppaa , emme ole sitä koskaan olleet emmekä tule sitä koskaan olemaan . Enkä näe mitään syytä miksi meidän tulisi olla samanmielisiä eteläeuroopan roskavaltioiden kuten italia kreikka ranska espanja . Kauppaa voidaan toki käydä mutta kuinka ihmeessä joku on niin tollo että kuvittelee voivansa päästä hyvään lopputulokseen vaikka italian kanssa kun mafia säätää sen maan asiat ..

Ollaan vaan Suomalaisia .
+Lisää kommentti
Suomalaisen kulttuurin suojelemisessa on kyllä kova työ:
1. Suojellaan suomalaista ruokakulttuuria, hampurilaiset amerikkalaista perua eli kiellettyjen listalle. Ranskanperunat, kebabit ja pizzat myös. Piimä ja pottumuusi kunniaan.
2. Kielletään vieraskielinen ja ulkomaalainen musiikki. Onneksi meille jää humppa.
3. Farkut ovat amerikkalainen vaate eli kiellettyjen listalle. Myös yhdistelmä farkut musta pilottitakki maihinnousukengät kiellettävä, kaikki ovat ulkomaalaista alkuperää. Keski-Pohjanmaan kansallispuku ja körttipuku ovat onneksi komeata katseltavaa.

Tässä vaan alkajaisiksi räikeimmät mieleeni tulevat epäkohdat ja suomalaisen kulttuurin uhkaajat, mutta onneksi niihin nyt puututaan, hienoa!
3 VASTAUSTA:
Tais sisulaiset mennä sanattomaksi :)
Kansallisromanttisesta viitekehyksestä asiaa pitäisi viedä ehkä hivenen pidemmälle, asiaa pitää jalostaa ja konkretisoida ;) peruna, maaomena/kartoffeli on pohjois-Amerikan andeilta lähtöisin oleva tulokaskasvi, eihän sellaista voi purematta niellä. Joten siirtymävaiheessa voidaan hyödyntää naurista joka lienee muinaiskasvi, ennen kuin siirrytään asiaan eli havumetsävyöhykkeen floran ja faunan purijoiksi. Tässähän asiassa meillä Suomessa tehdään metsästä/keräilijä kulttuurin vaalimisessa hyvää työtä mm. Metsästysperinteiden vaalimisessa. Näin ollaan lähempänä sitä esi-ihmistä joka tänne on rantautunut. Näin päästään oikeasti lähemmäs mm. ansioituneiden P.Halosen kansallisromanttisten metsäaiheisten taulujen alkulähdettä metsästäjä/keräilijäkulttuuria, sehän se aitoa suomalaisuutta on. Miten pitkälle se kantaa on toinen kysymys, tässä ajassa.

Humppakin lienee saanut vahvoja vaikutteita jazz ja foxtrott perinteestä eli siinäkin keikutaan hiukan häilyvällä rajalla. Summasummarum vaikutteita tulee pohjanperukoille ajanfuntiona ja kehityksen seurauksena. Kehitystä tuskin puhtaasti voidaan pysäyttää tiettyyn aikaan ja muisteloihin.
Andit=Etelä-Amerikka
+Lisää kommentti
Näin Suomen Sisun puheenjohtaja Immonen kirjoitti englanniksi. Seuraava on hänen tekstinsä käännettynä:

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ruma kupla jossa vastustajamme elävät tulee varsin pian halkeamaan miljoonaksi pieneksi palaksi. Elämämme kietoutuvat yhteen hyvin ankarina aikoina. Nämä päivät jättävät ikuisesti jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on voimakas usko kanssataistelijoihini. Taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän", Olli Immonen kirjoitti.
"mikään ei voi pysäyttää ajatusta jonka aika on tullut".
"Vihollinen tulee kokemaan tuskallisen tappion ja vahvimmat meistä tulevat nousemaan kaikessa kunniassa."
Ilmoita
Eikös tuo pollarin tapsukka oo mustilaisen ohi tekemä? Ensimmäisten joukossa menee keskitysleirille kun pekka siitoin tekee toisen tulemisen
Ilmoita
Kyllä kaikkia se leipä näköjää elättää.. tätä suomensisua ei myydä eikä vuokrata.. edellisee: siltä se ainaki näyttää.. muiluttaisivat ittensä rajan taakse nämä sisut nii oppisivat
Ilmoita
Onkohan tullut popsittua liikaa mömmöjä.....
Ilmoita
Aikuiset miehet, aika noloa.
Ilmoita
:D :D
Ilmoita
Suomenkarijaa kuulema tulee joka talhon ja lapset lähtee paimenhen vielä huomena aamula, ko on näin lämpimät suvikelit. Sitä ennen syöhän piimävelliä ja ruisleipää, nii ei ulukomaan pierutauritka vaivaa. Ulukomaalaiset autot poltethan pois häirissemästä ja konit ja reet pelhin vain. Kuivaa heinää kenkhin ja menoks Näätinkhin! Hyvä, että perinthet palaa kunniihan.
Ilmoita
melkoset sisut! eikö tuo rengaskauppias justii pidä kaikenmaaliman romuja pihamaallaan jonkisortin purkaamoa ja mitä lie sontaa siinä melekeen pohjavesialueella? Varmaa joo luontoa kunnioittaa ja akkansa ruottinkielinen.. että taitaa vaan olla isosti rasisti ja pelätä ulkolaisia..
1 VASTAUS:
Kun näitä vastauksia lukee niin ei voi kuin nauraa sille kuinka valtava ahdasmielisyys ja tekopyhyys kytee Kaustislaisten Snellmanin ohuen ohutta kinkkusiivuakin ohuemman "suvaitsevaisuuden" pinnan alla :D :D
+Lisää kommentti
Katsokaapas eteenpäin ,,, viisastellessanne.

Pariisin tapahtumien jälkeen EUun liittovaltiosopimuksen nojalla on meidät liitetty sotaan isisiä vastaan . Näin siinä on käynyt , ranska on julistanut sodan jossa olemme nyt mukana ,, viisastelkaa mitä viisasteletta .
EU kriittiset on näistä asioista meitä varoittanu ja ollu huolissaan . Olemme jo kauppasodassa venäjän kanssa , sen seurakset näkyy ja tuntuu pahiten maaseudun elinkeinoissa . Nauttikaa nyt TE jotka meidät paskaan liittittä .

Leikkiä tämä ei enää ole , kyseiset valtiot on ydinasevaltioita .
Siinä on teillä RÄÄVÄNÖILLÄ pohtimista .
Ilmoita
ISISillä ja Suomen Sisulla on näemmä ihan tasan tarkkaan samanalainen ohjelma. Ei siedetä ketään muuta kuin omaa porukkaa. No, sisulaisia lie 150, mut aate on ihan tasan tarkkaan sama kuin jihadisteilla.
1 VASTAUS:
Kaustisen pelimanneilla maailmankuva jokseenkin sekaisin, kun verrataan väkivallatonta järjestöä terroristijärjestöön joka teurastaa siviilejä ympäri maailmaa.
+Lisää kommentti
Eikös joskus 20-luvulla Saksassa lähtenyt samoilla teeseillä jokin järjestö liikkeelle? Vai oonko minä ihan metäs?

Mites se meni? Noin niinku historian mielestä...?

Pelottavaa ettei tähän jyrkemmin puututa tai vedetä suorempia yhtäsuuri merkkejä näiden kahden järjestön väliin.

Kun katto Kaustisen valtuustosalin keskustelua netistä, niin vahvasti tuli taas 20-luvun Saksa mieleen. Kyllä hävetti. Miten näin on käyny minun kotikunnassa? Ei hyvä
1 VASTAUS:
No sehän oli Saksassa. On aikamoiset harhakuvitelmat kun rupeat Hitleriä Suomen Sisuun vertaamaan. Eikös Kaustisella ole jonkin sortin lekurivastaanotto ja apteekki? Sieltä apu enshätään jos noin kiristää.
+Lisää kommentti
Kaukaa haetta !
Suomen Sisu on lähtökohdiltaan oikeassa ja perustettu suojelemaan meitä mainitsemiltanne uhkakuvilta. Pyydän saada huomauttaa nykyisten valtapuolueiden toimineen natsisaksan kanssa yhteistyössä . Silloin innoikkammat " markukset huusi `heil hitleriä kokkolan kaduilla . Että lopettakaa viisastelu ja vääristely ja liittykää jäseniksi niin tiedätte mistä puhutte. Tuo vertaus isikseen oli mauton , yhdenkään sisulaisen ei tiedetä tehneen väkivallantekoja saati vaatineen vaimoksensa 6v lasta , että asiat oikeaan muottiin ja tehdään suomi suomalaisille .
1 VASTAUS:
Mikä vääristely? Minusta molemmat liikkeet on lähteneet liikkeelle samoilla teeseillä?
Ja kokkolassa ja suomessa tosiaan huudeltiin aatua, eikös historian virheistä pidä juurikin oppia?
+Lisää kommentti
Tuo sisu vai pitääkö sanoa tisu, on pelkkä pelkureittein porukka. En kyllä minäkään ymmärrä, miksi näitä verrataan natseihin. Minusta se on loukkaus natseja kohtaan. Onneksi suomalaisuus ei heidän harteillaan ole, pelkkää tutisevaa pissalihaa ovat nämä pelkurit. Eikös tämä sama porukka kaustisella pelänny maahanmuuttaja lapsia? :) Tosi sisukasta:)

Järjestö joka perustuu pelolle ja peloille, ei kyllä voi sisuksi nimetä hyvällä huumorillakaan.

En tiedä kenen suomalaisuutta tämä porukka edustaa, mutta ei ainakaan minun. Minulle tämä sakki edustaa juuri sitä ei suomalaista pelkuruutta, sisun vastakohtaa...niin jos tuo nimi onkin itseironinen, niin sitten ihan toimiva
1 VASTAUS:
Tämä "tisunsakki" on sitä heikompaa ainesta.
+Lisää kommentti
Sinä varmaan olet islamin tuntia vimpanpäälle , että onnea vaan isiksesi kanssa . Juuri tuollatavoin isis ja venäjä toimii . Vääristelee kieltää laittaa sanoja toisten suuhun .
Olematta Suomen Sisun jäsen tai muutoinkaan poliittisesti aktiivinen haluaisin nähdä mitä Sisulaiset saa aikaan ennakkoluulojenne sijaan . En ole kuullut heidän toiminnastaan , teidän tollojen ennakkoluuloja sen sijaan on ollut kiitettävästi esillä .
Tisunsakki nimimerkki väittää Sisulaisia pelkureiksi , helppohan se on puskista " rohkeena " huudella ,,,, buhahahahahhaa . Sisun porukka on omilla kasvoillaan liikkeellä ,,, että jos arvostella heitä haluat,,niin voin neuvoa menemään vaikkapa Samin juttusille ,,, voit samalla sanoa kuinka pelkureina heitä pidät .
1 VASTAUS:
Tisulaiset roskasakkia !
+Lisää kommentti
Yks simppeli ja asiallinen kysymys.
Onko Sisu Nato myönteinen vai Nato vastainen järjestö?
Ilmoita
Luulisin korostan luulisin Sisulaisten kannattavan nykyistä kiinteämpää yhteistyötä naton kanssa . EEUUN turvatakuut tietty nyt ranskan pyynnöstä koetuksella . Katsotaan ja kuunnellaan , asia on kuitenkin mielipiteitä jakava enkä voi muiden puolesta puhua .

Mitäs ootta seuraavasta mieltä ,,,http://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/die-welt-”tämä-ei-ole-etelä-euroopan-maa-–-tämä-on-suomi-ja-syy-on-euron”/ar-BBnfiPL?li=AA59AD&ocid=mailsignoutmd

Väykyn aloitteessa olen mukana ,, että sitä mieltä !
Ilmoita
Voisiko joku kertoa, että tekeekö Suomen Sisu mitään muuta kuin länkyttää Homma-foorumilla.
Jos toimii oikeasti, niin voisi vaikka alkaa perustamaan valtakunnallisia naapurivahti-/kodinturvajoukkoja - semmoisia nyt vissiinkin tarvittaisiin.
Ilmoita
Toivon, lisää, lisää, lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Herään klo 05, lähden aikaisin duuniin bussilla-metrolla-bussilla, tunti per siivu aamuin illoin, Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai jotain muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta, olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt tai tyhmät pärjää !

Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko näiden silloisten nuorten komeiden ja hyväsydämisten isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?
Ilmoita
Minusta sisu on väärä valinta. Suomen PaJu kuvaisi porukkaa paljon paremmin! Paju kun taipuu katkeamatta lähestulkoon mihin vain. Timofei Soini kun määrää missä asennossa ollaan, niin voi aina puolustautua että kun Aat... Timofei käski. Lisäksi Suomen PaJu muistuttaisi nimellään keitä siihen kuuluu. Suomen pahimmat juntit
Ilmoita
Suomen sisu, ihan ok valinta, mutta jotkut jäsenet pilaa mahdollisuudet sen edistämistä linkittämällä MV lehteä, vie heti uskottavuuden.
4 VASTAUSTA:
Oisko josain nimilistaa tähän Sisu-pulihun kuuluvista kaustislaisista?
Mitä sä sillä tekisit?
Minä en ole jaanu kuin muutaman jutun kyseisestä lehdestä, ja nekin on olleet suomennoksia ulkolaisesta lehdestä.
Räkäjarru kirjoitti:
Oisko josain nimilistaa tähän Sisu-pulihun kuuluvista kaustislaisista?
Kelpaako entiset Kaustislaiset? Mää nimittäin kuulun Sisuun ja häpeän Kaustisen ylitsevuotavaa suvaitsevaisuutta isänmaallisia, oman kulttuurin säilyttämisen puolesta taistelevia kohtaan =D Kysellään sitten kun Somalian kieli on kaikilla hallussa, että miten meni, niin ku omasta mielestä =P
+Lisää kommentti
Mv kun on kremlin rahoittama, että siihenmalliin "isänmaallisesti".
1 VASTAUS:
Jepp, Kreml rahoittaa MV ja sitäkautta yrittää saada aikaan eripuraa kansalaisissa.
Sitäpaitsi sen tietää jopa vanhat erkitkin että ryssät siinä on takana.
Lukekaa vaan ja klikatkaa niin paljon kuin haluatte MV lehteä, mutta sillä hetkestä eteenpäin ei ole mitään isänmaallista, klikkauksista jää jälki, ja kremlin trollit tietää mistä se klikki tulee.
Lukelaa MV paskaa ja kannustatte ryssiä siinä samalla!
+Lisää kommentti
Noh Noh poikaset. Liikaa ootta Misis Marblea seuraillu . Pietarin trollit ei välitä suomesta paskaaka . Niillon isommat kuviot . MV lehti on mukava vaihtoehto mediakenttään . Ihan omilla aivoilla on sitte pääteltävä juttujen taso niinku on muidenkin kanssa . Ainakin tässä maahantunkeutumis keskustelussa on ylen johdolla menty allikosta suohon .
Ilmoita
HeHeHe, En ota kantaa aikaisempiin keskusteluihiin, mutta pakko minun on kans tähän avautua. Ja niin kävikin ilmi että osa Kaustisen Suomen Sisulaisista onkin aitoja Putinistejä! Ettei vois enempää olla vellit ja puurot sekaisin.
Ilmoita
Kaustisten kansanmusiikki ja sisu. Sisulaiset soittavat Kaustisilla huilua ja fagottia, banjon soidessa taustalla kuin syvä joki elokuvassa..
2 VASTAUSTA:
Aina kun huilu ja fagotti sisulaisilla soi niin hanuri venyy ja puhaltelee sisun sulosoinnut ilmaan
Tää Pollari ilmoitti oikein TV:ssä kansantaiteen keskuksen olevan perunakellari. Se siitä persjytkyjen yhteistyöstä.....
+Lisää kommentti
Eikös se Kärkkäinen ole ollut juuri tämä Putinin salainen tukija kustantaessaan vuositolkulla MV-lehteä ja tukiessaan tätä mikä-nyt-päätoimittaja sen nimi onkaan?

Sen takia helposti ymmärtää, miksi kaustislaiset, veteliläiset ja muidenkin kuntien asukkaat vievät rahansa Putinin kannattajan tilille eli Kärkkäiselle. Kommunisteja, epäisänmaallisia, luopioita ovat jokilaakson asukkaat...
1 VASTAUS:
On se putlerin ihailija, hauskinta on että nämä lukee näitä "totuuksien torvia" kuin raamattua. mutta sentakia niitä on, koska tyhmiä on helppo vedättää mukaan vaikka pää edeltä kaivoon kunhan usko ja luottamus on kova.
Isänmaalliseksi vielä itseään kutsuvat, federaation piikkiin pelaavat tietämättä.
+Lisää kommentti
Lopettaa pitää tälaiset sisuilut alkuunsa! Persujahan nuo "sisut" on kaikki, lukekoon jokainen rivien välistä tai ilman. "Moon semmielinen" ja "tämämmielinen" ei ole suomea, jos ei osaa edes äidinkieltään kirjoittaa niin ei jatkoon! Ja miksi ne sitä mustilaista roikottaa porukoissaan? Sehän on rosvo jo 90-luvulta ja rattijuoppo. Taitaa olla että rosvot ne Timppaa kannattelee.. Ja pakkohan se jonkun on, kun on kerran sellainen läskiperseortodoksi, vai mikä lie horodoksi.
1 VASTAUS:
Tottako turiset, onkohan Pollarilla ketunhäntä kainalossa nykyisinkin....
+Lisää kommentti
En kannata natseja, mutta en myöskään ministeriä joka kieltää raiskatulta lapselta abortin, mutta ei tuomitse katolisten raiskaaja pappien tekoja.
Ilmoita
Onkohan Kaustisella paljonkin Romaneja, ei mustalaisia, niinhän ei saa sanoa.....
Ilmoita
Kukahan mahtaa olla Pollarin isäpuoli, kysyn vaan......en ole utelias vaan tiedonhaluinen.....
Ilmoita
Halsualla kiertää sitkeästi huhu, että Pollari olisi Vennamon ja Äiti Tersan poika.....
Ilmoita
Onhan TP vähän himmeä tyyppi, mitähän vaimokin sanoo...Äiti Teresa ja Veikko.....
Ilmoita
Uppista sano ulkomaalaiset, tälläisiä järjestöjä lisää. Kaustinen, Suomen rasistisin kunta
Ilmoita
Nyt on sitten puupäilläkin oma yhdistys.........
Ilmoita
Tämä S Mäkelä, viidennen polven puupää, ei tee mieli ostaa renkaita eikä muutakaan ko. Herralta
Ilmoita
Tämä päänatsi peltokangas kitisee banneista, saanut taasen 30 päivän bannin faceen. Miksei kirjoita mitä Suomen laki sallii, ei siinä muuta.....
Ilmoita
Onkohan tämä Joonas Kuorikoski Juho Kuorikosken veli tai mitä sukua.....
Ilmoita
Amerikoissa kunnon tuomiot,Suomessakin olisi Jesse Torniaiselle tällainen tuomio ollut aivan paikallaan....https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/008a034f-e04c-427c-a723-9e142d5fa940
Ilmoita
Ääriajattelut, olipa sitten oikea tai vasen puoli, nämä ilmiöt on aina jakannut kansakuntaa.
Miettimään miten kävi 1918.
Niin että mellestäkää siihen malliin.
Ilmoita
Nytpä pressakin puuttui ääriliikkeiden tekemisiin, tämä Mauri Peltokankaan -612 kulkueen natsiliput saivat täys tyrmäyksen. Pitäisi ottaa tiukempi ote näihin Suomen Sisun hörhöihin......
Ilmoita
Taitaapi olla sukset ristissä Peltokankaalla ja Pollarilla. Pollari , ainakin facessa, hehkuttaa muita vaaliehdokkaita kevään vaaleihin, ei Peltokangasta. Taitaapi olla aika tuuliviiri tämä T Pollari....kirjoittaa mitä sattuu esim. lehtien yleisönosastoissa, ei päätä ei häntää.....
Ilmoita
,.,.,.,.,.,.Että tällaista, on se vaan eri epeli.....Halla-aho pohti blogissaan ihmisarvoa. Hänen mukaansa ainoa mitattava ja siten kiistatta olemassaoleva ihmisarvo on yksilön instrumentaalinen arvo ja yhteiskunnassa yksilöt voidaan asettaa arvojärjestykseen sen mukaan, miten paljon heidän kykyjensä puuttuminen heikentäisi yhteisöä. Kaikkein arvokkaimpina Halla-aho piti maanviljelijöitä, syötäviksi tarkoitettujen eläinten kasvattajia ja rakennusinsinöörejä. Alempana hänen hierarkiassaan ovat taiteilijat, papit ja poliitikot, jotka ovat ”pääsääntöisesti turhia”, ja hänelle mieluisista taiteesta ja kielentutkimuksestakin pitäisi luopua "jos vene alkaa vuotaa". Halla-ahon mukaan kaikki ihmiset ovat instrumentaalisesti eriarvoisia, mutta siitä ei kuitenkaan seuraa vähempiarvoisten kaasuttaminen, ellei siihen ole ”muuta pätevää syytä..............vähempiarvoisten kaasuttaminen, kukahan se kaasutteli......
Ilmoita
Mitenkäs tämän Kaustisen hitlerin, M Peltokankaan, suu pannaan nyt kun tuleekin vanhustenhoitovaalit, eikä maahanmuuttovaalit
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
peltokangas menee läpi.. vaihtaa paikkaa urpilaisen kanssa
Ilmoita
Mitenkäs tämä toinen Sisulainen, T Pollari, paskantaa omaan pesäänsä ( useamman kerran, vertasi kansantaiteen keskusta perunakellariksi TVssä ). Myöntää itse facessa etteivät persjytkyt ole penaalin terävimpiä kyniä....pähkäili, jos eduskunnassa olisi ainoastaan 100 kansanedustajaa, niin ei yhtään persjytkyä kuuluisi joukkoon
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Vieläkö nämä Sisulaiset ovat vapaalla, haittaamassa tavallista Suomalaista jokapäiväisessä elämässä
1 VASTAUS:
Nyt sisu lainen, Peltokangas, hamuaa vaikka mitä, tahtoo kalifiksi kalifin paikalle. Ahneella on yleensä Paskanen loppu...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Suomen Sisu Kaustisella

Suomen Sisu perusti piirin Keski-Pohjanmaalle

Suomen Sisu perusti maanantaina Kaustisella piirijärjestön Keski-Pohjanmaalle. Piiripäälliköksi nimitettiin Mauri Peltokangas ja varapäälliköksi Sami Mäkelä. Esikunnan muut jäsenet ovat Tapani Pollari ja Joonas Kuorikoski Kaustiselta sekä Kari Jokinen Kokkolasta.

Onko Kaustisesta tulossa Keski-Pohjanmaan Lapua?
Onko tämä varapäällikkö Sami Mäkelä sama joka myy renkaita Kaustisella?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta