Tulisuudelmassa

Pakeillaloukattu

Sinä nainen joka olit Varjokuva tansseissa nojaamassa tolppaan. Toivottavasti luet tän viestin että kiitos sulle erittäin paljon selittämättömistä pakeista. Toisten tanssiin haut sentään kelpas. En ollut kännissä tai häiriöksi kellekkään. Sun vika kun lähin kesken illan masentuneena pois. Mä vaadin selityksen pakeille!!! EN HYVÄKSY SELITTÄMÄTTÖMIÄ PAKKEJA!!!! Seuraavalla kerralla kun nähdään vaadin selityksen törkeelle pakille tai älä muuten enää tule pk-seudun tansseihin enää koskaan!!!!

44

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakkivaihde

      Jokainen saa valita kenen kanssa tanssii. Tämä optio on aina käytössä niin miehillä kuin naisilla.

      Kerran se kirpaisee.

      Kerta kaikkiaan kaikkien kemiat ei pelaa.

      Jos olet alemman tason mies ja hait ylemmän tason naista raflatansseissa ovat pakit aina mahdolliset. Ne saattavat olla jopa todennäköiset.

      Kun aika kuluu naiskauneus haalistuu vuosien myötä. Ehkä kymmenen vuoden päästä sinut kelpuutetaan. Muista saamasi pakit ikuisesti jos tämä nainen sinua joskus tanssimaan hakee. Hän tuskin sitä tekee, mutta näin saattaa käydä.

      Jatkossa kannattaa harkita haetko samantyylisiä naisia kuin nyt hait. Voit saada myös heiltä pakit.

      Pakkien antaja aina kantaa myös seurauksia antamistaan pakeista. Nirppanokan, ronkelin, valkkaajan maine vähentää hakuja pakkien antajalle. Mutta jos nainen on kaunis hakijoita on moninkertaisesti yli tarpeen, joten ylijäämä miehet on pakko vaan laittaa roskikseen. Näin tekevät myös komeat tanssitaitoiset miehet alemman tason naisille.

      Itsetuntoasi on syvästi loukattu. Koita kestää.

      • typerälle

        "Kun aika kuluu naiskauneus haalistuu vuosien myötä.." Pistää naurattamaan tämäkin ajatus. Kun naiskauneus on haalistunut, siis siinä tapauksessa jos nainen ei ole hoitanut itseään esim. http://www.lasertilkka.fi/laser-tilkka/ ... niin mies on jo kuollut ja kuopattu ... näinhän se menee. Jotkut miehet eivät hoida edes terveyttään, saati sitten itseään.
        Naisillehan ulkonäön haitaminen on arkipäivää.


      • Käytöstavat

        Kyllä se tanssin käytöstapoihin kuuluu lähteä tanssimaan ,jos HaKia ei ole häiriöksi tai liiallisessa humala tilassa. Tai itsellä sairaudellinen este. Ja etenkin törkeää jos toiset kelpaa ja toiset ei.


    • PakitOnLahja

      Toivottavasti tää oli trolli. Koska kuitenkin sellaisiakin on, jotka näin uskoo, tässä kertauksena: Pakkien saaminen kirpaisee. Silti kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta tanssia kenenkään muun kanssa, varsinkaan ravintolatansseissa. Mitään selitystä ei tarvita jos antaa pakit. Kun olet tanssinut vähän pidempään, tajuat että pakit on lahja siltä naiselta. Jos nainen ei olisi antanut pakkeja, ja olisi lähtenyt tanssimaan vastentahtoisesti, se olisi ollut molemmille epämiellyttävää. Säästyit viiden minuutin kärsimykseltä. Se, että loukkaannuit näköjään sen verran pahasti että lähdit pois tansseista on ihan puhtaasti oma ongelmasi. Pakkien saaminen kuuluu miehen elämään. Ota pakit niin kuin mies. Pikkuhiljaa niitä oppii sietämään. Jos haluat välttää pakkien saamista, kannattaa käydä normaaleilla lavoilla, ja hakea vain hakurivistä. Erityisesti muissa tilanteissa mutta miksei lavoillakin kannattaa katsoa miten kiikarissa olevat naiset tanssivat, ja hakea vain sellaisia naisia joiden taitotaso on suurin piirtein sama kuin itsellä. Ei sm-tason tennispelaajan ajatella pelailevan aloittelijan kanssa, jotenkin ihmiset kuvittelevat että kun kyse on tanssista, tilanteen pitäisi olla jotain muuta.

    • Pakeillaloukattu

      Selittämättömät pakit tuntui nöyryyttävältä ja siltä että olin varmaan vaan niin epämiellyttävän näköinen, niin tuntui ettei kestä olla siellä, kun muut sitten ei saanut pakkeja jotka sitä haki. Meni sitten 12€ hukkaan ja just nöyryyttäjä pakittajan takia!!!!

      • PakitOnLahja

        On parempi jos pystyt kiinnittämään huomiota positiivisempiin puoliin. Vaikka kirpaisi, olet yhä elossa. Et ole joutunut kohtaamaan fyysistä kipua. Todennäköisesti kukaan muu kuin sinä ei edes muista koko pakkeja. Jos osaat ottaa kokemuksen oikein, olet oppinut jotain kullanarvoista elämästä ja itsestäsi.

        Totta kai torjutuksi tuleminen tuntuu nöyryyttävältä. Torjutuksi tuleminen on yksi pahimpia asioita mitä ihminen voi kokea, tutkimusten mukaan se näyttää aivokuvissa samalta kuin fyysinen kipu. Lisäksi on ahdistavaa, että useimmiten ei voi tietää varmasti miksi sai pakit. Koska syytä ei voi koskaan tietää, on turha murehtia pakkeja omassa päässään, se on lopulta täysin hyödytöntä.

        Useimmat miehet...tai ei heitä voi miehiksi sanoa...pelkäävät sitä torjutuksi tulemisen kipua ja nöyryytystä sen verran paljon että seisoskelevat jossain nurkissa eivätkä uskalla hakea juuri ketään. Varsinkaan sellaista joka jakelee pakkeja. Se, että joku nainen lähtee kaikkien muiden kuin sun kanssa voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että suurin osa ei edes uskaltanut häntä hakea. Nainen on kuin koira, se vaistoaa jos olet epävarma, jos pelkäät saavasi pakit. Muut jotka häntä hakivat olivat luultavasti joko varmoja siitä että eivät saa pakkeja tai muuten niin itsevarmoja että uskalsivat hakea häntä pakkien saamisen mahdollisuudesta huolimatta.

        Miksi hait juuri tätä naista? Todennäköisesti kyseessä oli keskimääräistä nuorempi/nätimpi/tanssitaitoisempi nainen. Melkein paikassa kuin paikassa on vanhempia tätejä jotka osaavat tanssia ihan ok, mutta eivät ole näitä aktiivisia tanssiharrastajia. Miksi et hakenut tällaista naista? Syy on se, että itsekin valikoit omasta itsellesi mieluisan tanssijan. Ravintolatansseissakin miehet etupäässä hakevat, joten naisella on vähemmän valinnanvaraa sen suhteen kenen kanssa lähtee tanssimaan. Siksi jotkut naiset antavat pakkeja. Se on sitä samaa valikointia jota itse harrastit. Valikointi nyt vaan kuuluu elämään.

        Ravintolatanssit ovat lavatansseja lähempänä naisen pokaamista ravintolassa, koska on sekahaku eikä mitään hakurivejä ole. Ei jokainen nainen lähde ravintolastakaan kotiin sun mukaan. Pelkäät että pakkien syy oli ulkonäkö, joka tarkoittaa että kuvittelet että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Todennäköisesti syy on paljon pahempi.

        Miesten ja naisten parinvalintakriteerit ovat biologian takia erilaiset. Munasolut ovat kalliita ja sperma halpaa, joten miehet ovat vähemmän nirsoja esimerkiksi satunnaiseen seksiin. Miesten tekemä valinta tapahtuu myös naisia enemmän ulkonäön ja iän perusteella, koska ne kertovat naisen hedelmällisyydestä. Naiset taas valikoivat miehet sen perusteella miten hyvin tämä pystyisi huolehtimaan lapsista. Kyky huolehtia lapsista on paljon vaikeampi selvittää kuin ulkonäkö, joten luonto on kehittänyt naisille mekanismin, jossa he kiinnostuvat miehestä sen perusteella miten mies asettuu nokkimisjärjestykseen suhteessa muihin miehiin. Nokkimisjärjestys määrätään sen perusteella miten muut miehet ja naiset suhtautuvat mieheen.

        Luultavasti naisen mielestä et ollut nokkimisjärjestyksessä tarpeeksi korkealla. Nokkimisjärjestys on tavallaan ulkonäköä ja ikää paljon julmempi tapa arvostella miehiä, koska vain muutama paikalla oleva paras on "alfauros". Kaikki naiset kuolaavat heidän perään ja muut eivät kelpaa. Jos paikalla on vaikka viisi "proo-miestä", niin harva "proo-nainen" lähtee tavistanssijan kanssa tanssimaan.

        Jos katsot ketkä tuollaisessa tilanteessa pääsevät tanssimaan niiden hehkeimpien nuorten naisten kanssa, niin suurin osa on aika tavallisia, jopa keskimääräistä rumempiakin, kaikenlaisia nörttejä yms. He ovat vaan panostaneet tanssin treenaamiseen tuhansia tunteja, että heille on kehittynyt todella kovat tanssitaidot.

        Hyvä uutinen on se, että tanssitaidon perusteella miesten järjestäminen on toisaalta myös vähemmän julma tapa siinä mielessä, että tanssitaitoa pystyy kuka tahansa mies parantamaan treenaamalla. Treenaamista tarvitaan vaan ihan järjettömän paljon. Naiset kun eivät pysty parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä millään.

        Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista.

        Sinänsä on hyvä oppia olemaan välittämättä pakeista, koska pakkien pelko ja pakeista kärsiminen on paha ongelma. Olet ihan itse syypää siihen että 12 euroa meni hukkaan. Olisit vaan kuitannut pakit hakemalla jotain mammaa tanssimaan ja voinut palauttaa itsellesi hyvän mielen kun joku olisi lähtenyt mielellään tanssimaan. Kukaan muu ei ole sun viihtymisestä vastuussa.

        Mutta jos haluat vältellä pakkikokemuksia, niin se on myös melko helppoa. Varmista ensin katsekontaktilla, että nainen on vastaanottavainen haulle. Jos hän kääntää katseensa poispäin, pakkien saamisen todennäköisyys on paljon suurempi.


      • Dancedans

        Olipahan hyvä ja asiallinen kirjoitus...... Oikein mukava että tällaisiakin on.


      • Pakeillaloukattu

        Olen samaa mieltä asiallisesta ja ymmärtäväisestä kirjoituksesta, vaikka ilta meni pilalle. Edellisestä pakeista on aikaa muutama vuosi. Jokatapauksessa toivon että se nainen lukee tän keskustelun. Itse olen vain yhden kerran antanut yhdelle vanhemmalle naiselle pakit, kun syy pakkeihin oli kun se jatkuvasti seuraili ja ahdisteli mua. En sentään ole sitä naista seurannut ja ahdistellut.


      • pakitonpop
        PakitOnLahja kirjoitti:

        On parempi jos pystyt kiinnittämään huomiota positiivisempiin puoliin. Vaikka kirpaisi, olet yhä elossa. Et ole joutunut kohtaamaan fyysistä kipua. Todennäköisesti kukaan muu kuin sinä ei edes muista koko pakkeja. Jos osaat ottaa kokemuksen oikein, olet oppinut jotain kullanarvoista elämästä ja itsestäsi.

        Totta kai torjutuksi tuleminen tuntuu nöyryyttävältä. Torjutuksi tuleminen on yksi pahimpia asioita mitä ihminen voi kokea, tutkimusten mukaan se näyttää aivokuvissa samalta kuin fyysinen kipu. Lisäksi on ahdistavaa, että useimmiten ei voi tietää varmasti miksi sai pakit. Koska syytä ei voi koskaan tietää, on turha murehtia pakkeja omassa päässään, se on lopulta täysin hyödytöntä.

        Useimmat miehet...tai ei heitä voi miehiksi sanoa...pelkäävät sitä torjutuksi tulemisen kipua ja nöyryytystä sen verran paljon että seisoskelevat jossain nurkissa eivätkä uskalla hakea juuri ketään. Varsinkaan sellaista joka jakelee pakkeja. Se, että joku nainen lähtee kaikkien muiden kuin sun kanssa voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että suurin osa ei edes uskaltanut häntä hakea. Nainen on kuin koira, se vaistoaa jos olet epävarma, jos pelkäät saavasi pakit. Muut jotka häntä hakivat olivat luultavasti joko varmoja siitä että eivät saa pakkeja tai muuten niin itsevarmoja että uskalsivat hakea häntä pakkien saamisen mahdollisuudesta huolimatta.

        Miksi hait juuri tätä naista? Todennäköisesti kyseessä oli keskimääräistä nuorempi/nätimpi/tanssitaitoisempi nainen. Melkein paikassa kuin paikassa on vanhempia tätejä jotka osaavat tanssia ihan ok, mutta eivät ole näitä aktiivisia tanssiharrastajia. Miksi et hakenut tällaista naista? Syy on se, että itsekin valikoit omasta itsellesi mieluisan tanssijan. Ravintolatansseissakin miehet etupäässä hakevat, joten naisella on vähemmän valinnanvaraa sen suhteen kenen kanssa lähtee tanssimaan. Siksi jotkut naiset antavat pakkeja. Se on sitä samaa valikointia jota itse harrastit. Valikointi nyt vaan kuuluu elämään.

        Ravintolatanssit ovat lavatansseja lähempänä naisen pokaamista ravintolassa, koska on sekahaku eikä mitään hakurivejä ole. Ei jokainen nainen lähde ravintolastakaan kotiin sun mukaan. Pelkäät että pakkien syy oli ulkonäkö, joka tarkoittaa että kuvittelet että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Todennäköisesti syy on paljon pahempi.

        Miesten ja naisten parinvalintakriteerit ovat biologian takia erilaiset. Munasolut ovat kalliita ja sperma halpaa, joten miehet ovat vähemmän nirsoja esimerkiksi satunnaiseen seksiin. Miesten tekemä valinta tapahtuu myös naisia enemmän ulkonäön ja iän perusteella, koska ne kertovat naisen hedelmällisyydestä. Naiset taas valikoivat miehet sen perusteella miten hyvin tämä pystyisi huolehtimaan lapsista. Kyky huolehtia lapsista on paljon vaikeampi selvittää kuin ulkonäkö, joten luonto on kehittänyt naisille mekanismin, jossa he kiinnostuvat miehestä sen perusteella miten mies asettuu nokkimisjärjestykseen suhteessa muihin miehiin. Nokkimisjärjestys määrätään sen perusteella miten muut miehet ja naiset suhtautuvat mieheen.

        Luultavasti naisen mielestä et ollut nokkimisjärjestyksessä tarpeeksi korkealla. Nokkimisjärjestys on tavallaan ulkonäköä ja ikää paljon julmempi tapa arvostella miehiä, koska vain muutama paikalla oleva paras on "alfauros". Kaikki naiset kuolaavat heidän perään ja muut eivät kelpaa. Jos paikalla on vaikka viisi "proo-miestä", niin harva "proo-nainen" lähtee tavistanssijan kanssa tanssimaan.

        Jos katsot ketkä tuollaisessa tilanteessa pääsevät tanssimaan niiden hehkeimpien nuorten naisten kanssa, niin suurin osa on aika tavallisia, jopa keskimääräistä rumempiakin, kaikenlaisia nörttejä yms. He ovat vaan panostaneet tanssin treenaamiseen tuhansia tunteja, että heille on kehittynyt todella kovat tanssitaidot.

        Hyvä uutinen on se, että tanssitaidon perusteella miesten järjestäminen on toisaalta myös vähemmän julma tapa siinä mielessä, että tanssitaitoa pystyy kuka tahansa mies parantamaan treenaamalla. Treenaamista tarvitaan vaan ihan järjettömän paljon. Naiset kun eivät pysty parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä millään.

        Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista.

        Sinänsä on hyvä oppia olemaan välittämättä pakeista, koska pakkien pelko ja pakeista kärsiminen on paha ongelma. Olet ihan itse syypää siihen että 12 euroa meni hukkaan. Olisit vaan kuitannut pakit hakemalla jotain mammaa tanssimaan ja voinut palauttaa itsellesi hyvän mielen kun joku olisi lähtenyt mielellään tanssimaan. Kukaan muu ei ole sun viihtymisestä vastuussa.

        Mutta jos haluat vältellä pakkikokemuksia, niin se on myös melko helppoa. Varmista ensin katsekontaktilla, että nainen on vastaanottavainen haulle. Jos hän kääntää katseensa poispäin, pakkien saamisen todennäköisyys on paljon suurempi.

        Varmaan palstan historian parhaimpia kirjoituksia.

        Kiitos kirjoittajalle.


      • sykkiiviel

        Aika paljon sulla vielä tulee olemaan pilallemenneitä päiviä elämässäsi jos yksistä pakeista otat noin nokkiisi.
        Koveta kuoresi ja viittaa kintaalla ja ennenkaikkea nauti elämästäsi. Muutoin kuolet sydäriin alta aikayksikön.


      • nainenosaa
        PakitOnLahja kirjoitti:

        On parempi jos pystyt kiinnittämään huomiota positiivisempiin puoliin. Vaikka kirpaisi, olet yhä elossa. Et ole joutunut kohtaamaan fyysistä kipua. Todennäköisesti kukaan muu kuin sinä ei edes muista koko pakkeja. Jos osaat ottaa kokemuksen oikein, olet oppinut jotain kullanarvoista elämästä ja itsestäsi.

        Totta kai torjutuksi tuleminen tuntuu nöyryyttävältä. Torjutuksi tuleminen on yksi pahimpia asioita mitä ihminen voi kokea, tutkimusten mukaan se näyttää aivokuvissa samalta kuin fyysinen kipu. Lisäksi on ahdistavaa, että useimmiten ei voi tietää varmasti miksi sai pakit. Koska syytä ei voi koskaan tietää, on turha murehtia pakkeja omassa päässään, se on lopulta täysin hyödytöntä.

        Useimmat miehet...tai ei heitä voi miehiksi sanoa...pelkäävät sitä torjutuksi tulemisen kipua ja nöyryytystä sen verran paljon että seisoskelevat jossain nurkissa eivätkä uskalla hakea juuri ketään. Varsinkaan sellaista joka jakelee pakkeja. Se, että joku nainen lähtee kaikkien muiden kuin sun kanssa voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että suurin osa ei edes uskaltanut häntä hakea. Nainen on kuin koira, se vaistoaa jos olet epävarma, jos pelkäät saavasi pakit. Muut jotka häntä hakivat olivat luultavasti joko varmoja siitä että eivät saa pakkeja tai muuten niin itsevarmoja että uskalsivat hakea häntä pakkien saamisen mahdollisuudesta huolimatta.

        Miksi hait juuri tätä naista? Todennäköisesti kyseessä oli keskimääräistä nuorempi/nätimpi/tanssitaitoisempi nainen. Melkein paikassa kuin paikassa on vanhempia tätejä jotka osaavat tanssia ihan ok, mutta eivät ole näitä aktiivisia tanssiharrastajia. Miksi et hakenut tällaista naista? Syy on se, että itsekin valikoit omasta itsellesi mieluisan tanssijan. Ravintolatansseissakin miehet etupäässä hakevat, joten naisella on vähemmän valinnanvaraa sen suhteen kenen kanssa lähtee tanssimaan. Siksi jotkut naiset antavat pakkeja. Se on sitä samaa valikointia jota itse harrastit. Valikointi nyt vaan kuuluu elämään.

        Ravintolatanssit ovat lavatansseja lähempänä naisen pokaamista ravintolassa, koska on sekahaku eikä mitään hakurivejä ole. Ei jokainen nainen lähde ravintolastakaan kotiin sun mukaan. Pelkäät että pakkien syy oli ulkonäkö, joka tarkoittaa että kuvittelet että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Todennäköisesti syy on paljon pahempi.

        Miesten ja naisten parinvalintakriteerit ovat biologian takia erilaiset. Munasolut ovat kalliita ja sperma halpaa, joten miehet ovat vähemmän nirsoja esimerkiksi satunnaiseen seksiin. Miesten tekemä valinta tapahtuu myös naisia enemmän ulkonäön ja iän perusteella, koska ne kertovat naisen hedelmällisyydestä. Naiset taas valikoivat miehet sen perusteella miten hyvin tämä pystyisi huolehtimaan lapsista. Kyky huolehtia lapsista on paljon vaikeampi selvittää kuin ulkonäkö, joten luonto on kehittänyt naisille mekanismin, jossa he kiinnostuvat miehestä sen perusteella miten mies asettuu nokkimisjärjestykseen suhteessa muihin miehiin. Nokkimisjärjestys määrätään sen perusteella miten muut miehet ja naiset suhtautuvat mieheen.

        Luultavasti naisen mielestä et ollut nokkimisjärjestyksessä tarpeeksi korkealla. Nokkimisjärjestys on tavallaan ulkonäköä ja ikää paljon julmempi tapa arvostella miehiä, koska vain muutama paikalla oleva paras on "alfauros". Kaikki naiset kuolaavat heidän perään ja muut eivät kelpaa. Jos paikalla on vaikka viisi "proo-miestä", niin harva "proo-nainen" lähtee tavistanssijan kanssa tanssimaan.

        Jos katsot ketkä tuollaisessa tilanteessa pääsevät tanssimaan niiden hehkeimpien nuorten naisten kanssa, niin suurin osa on aika tavallisia, jopa keskimääräistä rumempiakin, kaikenlaisia nörttejä yms. He ovat vaan panostaneet tanssin treenaamiseen tuhansia tunteja, että heille on kehittynyt todella kovat tanssitaidot.

        Hyvä uutinen on se, että tanssitaidon perusteella miesten järjestäminen on toisaalta myös vähemmän julma tapa siinä mielessä, että tanssitaitoa pystyy kuka tahansa mies parantamaan treenaamalla. Treenaamista tarvitaan vaan ihan järjettömän paljon. Naiset kun eivät pysty parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä millään.

        Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista.

        Sinänsä on hyvä oppia olemaan välittämättä pakeista, koska pakkien pelko ja pakeista kärsiminen on paha ongelma. Olet ihan itse syypää siihen että 12 euroa meni hukkaan. Olisit vaan kuitannut pakit hakemalla jotain mammaa tanssimaan ja voinut palauttaa itsellesi hyvän mielen kun joku olisi lähtenyt mielellään tanssimaan. Kukaan muu ei ole sun viihtymisestä vastuussa.

        Mutta jos haluat vältellä pakkikokemuksia, niin se on myös melko helppoa. Varmista ensin katsekontaktilla, että nainen on vastaanottavainen haulle. Jos hän kääntää katseensa poispäin, pakkien saamisen todennäköisyys on paljon suurempi.

        https://www.google.fi/search?q=madonna&espv=2&biw=1561&bih=771&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI0I38p7WhyAIVAQ4sCh0fiwL0

        https://www.google.fi/search?q=helena lindgren&espv=2&biw=1561&bih=771&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIupPO2LWhyAIVR4osCh2bWwfs

        Tuossa on kuvia parista muijasta jotka ovat ihan kohta kuuskybäsiä.
        Tässä keskustelussa yksi miekkonen juuri kertoi että naiset vanhenevat ja eivät pysty parantelemaan ulkonäköaan millään. Miekkonen ei siis ei ole ajantasalla.


      • Tip_tap_
        PakitOnLahja kirjoitti:

        On parempi jos pystyt kiinnittämään huomiota positiivisempiin puoliin. Vaikka kirpaisi, olet yhä elossa. Et ole joutunut kohtaamaan fyysistä kipua. Todennäköisesti kukaan muu kuin sinä ei edes muista koko pakkeja. Jos osaat ottaa kokemuksen oikein, olet oppinut jotain kullanarvoista elämästä ja itsestäsi.

        Totta kai torjutuksi tuleminen tuntuu nöyryyttävältä. Torjutuksi tuleminen on yksi pahimpia asioita mitä ihminen voi kokea, tutkimusten mukaan se näyttää aivokuvissa samalta kuin fyysinen kipu. Lisäksi on ahdistavaa, että useimmiten ei voi tietää varmasti miksi sai pakit. Koska syytä ei voi koskaan tietää, on turha murehtia pakkeja omassa päässään, se on lopulta täysin hyödytöntä.

        Useimmat miehet...tai ei heitä voi miehiksi sanoa...pelkäävät sitä torjutuksi tulemisen kipua ja nöyryytystä sen verran paljon että seisoskelevat jossain nurkissa eivätkä uskalla hakea juuri ketään. Varsinkaan sellaista joka jakelee pakkeja. Se, että joku nainen lähtee kaikkien muiden kuin sun kanssa voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että suurin osa ei edes uskaltanut häntä hakea. Nainen on kuin koira, se vaistoaa jos olet epävarma, jos pelkäät saavasi pakit. Muut jotka häntä hakivat olivat luultavasti joko varmoja siitä että eivät saa pakkeja tai muuten niin itsevarmoja että uskalsivat hakea häntä pakkien saamisen mahdollisuudesta huolimatta.

        Miksi hait juuri tätä naista? Todennäköisesti kyseessä oli keskimääräistä nuorempi/nätimpi/tanssitaitoisempi nainen. Melkein paikassa kuin paikassa on vanhempia tätejä jotka osaavat tanssia ihan ok, mutta eivät ole näitä aktiivisia tanssiharrastajia. Miksi et hakenut tällaista naista? Syy on se, että itsekin valikoit omasta itsellesi mieluisan tanssijan. Ravintolatansseissakin miehet etupäässä hakevat, joten naisella on vähemmän valinnanvaraa sen suhteen kenen kanssa lähtee tanssimaan. Siksi jotkut naiset antavat pakkeja. Se on sitä samaa valikointia jota itse harrastit. Valikointi nyt vaan kuuluu elämään.

        Ravintolatanssit ovat lavatansseja lähempänä naisen pokaamista ravintolassa, koska on sekahaku eikä mitään hakurivejä ole. Ei jokainen nainen lähde ravintolastakaan kotiin sun mukaan. Pelkäät että pakkien syy oli ulkonäkö, joka tarkoittaa että kuvittelet että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Todennäköisesti syy on paljon pahempi.

        Miesten ja naisten parinvalintakriteerit ovat biologian takia erilaiset. Munasolut ovat kalliita ja sperma halpaa, joten miehet ovat vähemmän nirsoja esimerkiksi satunnaiseen seksiin. Miesten tekemä valinta tapahtuu myös naisia enemmän ulkonäön ja iän perusteella, koska ne kertovat naisen hedelmällisyydestä. Naiset taas valikoivat miehet sen perusteella miten hyvin tämä pystyisi huolehtimaan lapsista. Kyky huolehtia lapsista on paljon vaikeampi selvittää kuin ulkonäkö, joten luonto on kehittänyt naisille mekanismin, jossa he kiinnostuvat miehestä sen perusteella miten mies asettuu nokkimisjärjestykseen suhteessa muihin miehiin. Nokkimisjärjestys määrätään sen perusteella miten muut miehet ja naiset suhtautuvat mieheen.

        Luultavasti naisen mielestä et ollut nokkimisjärjestyksessä tarpeeksi korkealla. Nokkimisjärjestys on tavallaan ulkonäköä ja ikää paljon julmempi tapa arvostella miehiä, koska vain muutama paikalla oleva paras on "alfauros". Kaikki naiset kuolaavat heidän perään ja muut eivät kelpaa. Jos paikalla on vaikka viisi "proo-miestä", niin harva "proo-nainen" lähtee tavistanssijan kanssa tanssimaan.

        Jos katsot ketkä tuollaisessa tilanteessa pääsevät tanssimaan niiden hehkeimpien nuorten naisten kanssa, niin suurin osa on aika tavallisia, jopa keskimääräistä rumempiakin, kaikenlaisia nörttejä yms. He ovat vaan panostaneet tanssin treenaamiseen tuhansia tunteja, että heille on kehittynyt todella kovat tanssitaidot.

        Hyvä uutinen on se, että tanssitaidon perusteella miesten järjestäminen on toisaalta myös vähemmän julma tapa siinä mielessä, että tanssitaitoa pystyy kuka tahansa mies parantamaan treenaamalla. Treenaamista tarvitaan vaan ihan järjettömän paljon. Naiset kun eivät pysty parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä millään.

        Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista.

        Sinänsä on hyvä oppia olemaan välittämättä pakeista, koska pakkien pelko ja pakeista kärsiminen on paha ongelma. Olet ihan itse syypää siihen että 12 euroa meni hukkaan. Olisit vaan kuitannut pakit hakemalla jotain mammaa tanssimaan ja voinut palauttaa itsellesi hyvän mielen kun joku olisi lähtenyt mielellään tanssimaan. Kukaan muu ei ole sun viihtymisestä vastuussa.

        Mutta jos haluat vältellä pakkikokemuksia, niin se on myös melko helppoa. Varmista ensin katsekontaktilla, että nainen on vastaanottavainen haulle. Jos hän kääntää katseensa poispäin, pakkien saamisen todennäköisyys on paljon suurempi.

        "Naiset kun eivät pysty parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä millään."
        Ja miehet pystyvät parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä!
        Kyllä, todella järkevä kirjoitus.

        Tosiasiassa liikkeellä on aina muutama erikoinen miestapaus. Tuntomerkit:
        Nuori ikä
        Täysin tanssitaidottomia
        Liikkuvat kävellen vuorotellen toisella ja toisella jalalla heluttaen ylävartaloa eestaas.
        Toista kertaa en erehdy.

        Kysymys: miksi käytte nimenomaan tanssimassa, kun muutakin toimintaa on?


      • PakitOnLahja

        "Ja miehet pystyvät parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä!"

        Jokainen kirjoitukseni ajatuksella lukenut ymmärtää, että siinä sanottiin että nainen ei voi juuri kehittää niitä ominaisuuksia joiden perusteella hänet valikoidaan, mies taas voi. Siinä ei sanottu noin. Joillekin miehille kyllä tulee vanhemmiten charmia, itsevarmuutta jne. jotka auttavat eivät varsinaisesti ulkonäössä ja iässä, mutta saavuttamaan korkean aseman nokkimisjärjestyksessä.

        "Kysymys: miksi käytte nimenomaan tanssimassa, kun muutakin toimintaa on?"

        Miksi joku ei kävisi tanssimassa? Tanssi on parasta mitä voi tehdä.


      • PakitOnLahja
        Pakeillaloukattu kirjoitti:

        Olen samaa mieltä asiallisesta ja ymmärtäväisestä kirjoituksesta, vaikka ilta meni pilalle. Edellisestä pakeista on aikaa muutama vuosi. Jokatapauksessa toivon että se nainen lukee tän keskustelun. Itse olen vain yhden kerran antanut yhdelle vanhemmalle naiselle pakit, kun syy pakkeihin oli kun se jatkuvasti seuraili ja ahdisteli mua. En sentään ole sitä naista seurannut ja ahdistellut.

        "Itse olen vain yhden kerran antanut yhdelle vanhemmalle naiselle pakit, kun syy pakkeihin oli kun se jatkuvasti seuraili ja ahdisteli mua. En sentään ole sitä naista seurannut ja ahdistellut."

        Luen tässä rivien välistä että pettymyksesi taustalla saattaa olla sama ajatus joka mullakin on ollut aiemmin. Ajatus on, että kun itse on lähtenyt kaikkien kanssa tanssimaan, on ns. hyvä ihminen, ja hyvä ihminen ei ole ansainnut pakkeja.

        Siinä ajatuksessa on kuitenkin muutama juttu joka ei ihan pidä paikkaansa, ja nämä ristiriidat todellisuuden kanssa aiheuttavat itselle mielipahaa.

        Naiset ja miehet eivät ole lavoilla symmetrisessä asemassa haunkaan suhteen. Melkein koko ilta on miestenhakua. Monet miehet ovat naistenhaulla tauolla ravintolassa tai jotain. Se, että jaksat sen tunnin illassa olla kenen tahansa haettavana on vielä ihan eri tilanne kuin mihin monet naiset käytännössä joutuvat. Ristiriita on, että tällainen minimaalinen joutuminen samaan asemaan naisten kanssa ei tee susta vielä "hyvää ihmistä".

        Toinen ristiriita on uskomus, että "hyvä ihminen" ansaitsee vain kaikkea hyvää. Vaikka usein niin onkin, että positiivisuus ruokkii muissakin positiivista käytöstä ja mukavia lopputuloksia, mukaan mahtuu kaikenlaisia ihmisiä. Kaikki nyt eivät vaan ole kivoja. Ja kivoillakaan ei aina ole hyvä päivä. Ja näihin voi olla syitä syitä: mies mäkätti kotona, huoli lapsista, muuten vaan huono päivä jne.

        Näiden lisäksi ajatuksessa piilee kolmas, vaikeammin hahmotettava vielä olennaisempi ristiriita, jota aika harva nykyaikana ymmärtää. "Hyvyys" ei ole mikään laskelmoitava vaihtokauppa, jossa teen hyviä tekoja siksi että odotan saavani vaihdossa hyviä tekoja muilta. Oikeasti hyvä ihminen tekee hyviä tekoja vaikka muut tekisivät takaisin loputtomasti huonoja tekoja.


      • Tanssinilo
        PakitOnLahja kirjoitti:

        On parempi jos pystyt kiinnittämään huomiota positiivisempiin puoliin. Vaikka kirpaisi, olet yhä elossa. Et ole joutunut kohtaamaan fyysistä kipua. Todennäköisesti kukaan muu kuin sinä ei edes muista koko pakkeja. Jos osaat ottaa kokemuksen oikein, olet oppinut jotain kullanarvoista elämästä ja itsestäsi.

        Totta kai torjutuksi tuleminen tuntuu nöyryyttävältä. Torjutuksi tuleminen on yksi pahimpia asioita mitä ihminen voi kokea, tutkimusten mukaan se näyttää aivokuvissa samalta kuin fyysinen kipu. Lisäksi on ahdistavaa, että useimmiten ei voi tietää varmasti miksi sai pakit. Koska syytä ei voi koskaan tietää, on turha murehtia pakkeja omassa päässään, se on lopulta täysin hyödytöntä.

        Useimmat miehet...tai ei heitä voi miehiksi sanoa...pelkäävät sitä torjutuksi tulemisen kipua ja nöyryytystä sen verran paljon että seisoskelevat jossain nurkissa eivätkä uskalla hakea juuri ketään. Varsinkaan sellaista joka jakelee pakkeja. Se, että joku nainen lähtee kaikkien muiden kuin sun kanssa voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että suurin osa ei edes uskaltanut häntä hakea. Nainen on kuin koira, se vaistoaa jos olet epävarma, jos pelkäät saavasi pakit. Muut jotka häntä hakivat olivat luultavasti joko varmoja siitä että eivät saa pakkeja tai muuten niin itsevarmoja että uskalsivat hakea häntä pakkien saamisen mahdollisuudesta huolimatta.

        Miksi hait juuri tätä naista? Todennäköisesti kyseessä oli keskimääräistä nuorempi/nätimpi/tanssitaitoisempi nainen. Melkein paikassa kuin paikassa on vanhempia tätejä jotka osaavat tanssia ihan ok, mutta eivät ole näitä aktiivisia tanssiharrastajia. Miksi et hakenut tällaista naista? Syy on se, että itsekin valikoit omasta itsellesi mieluisan tanssijan. Ravintolatansseissakin miehet etupäässä hakevat, joten naisella on vähemmän valinnanvaraa sen suhteen kenen kanssa lähtee tanssimaan. Siksi jotkut naiset antavat pakkeja. Se on sitä samaa valikointia jota itse harrastit. Valikointi nyt vaan kuuluu elämään.

        Ravintolatanssit ovat lavatansseja lähempänä naisen pokaamista ravintolassa, koska on sekahaku eikä mitään hakurivejä ole. Ei jokainen nainen lähde ravintolastakaan kotiin sun mukaan. Pelkäät että pakkien syy oli ulkonäkö, joka tarkoittaa että kuvittelet että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Todennäköisesti syy on paljon pahempi.

        Miesten ja naisten parinvalintakriteerit ovat biologian takia erilaiset. Munasolut ovat kalliita ja sperma halpaa, joten miehet ovat vähemmän nirsoja esimerkiksi satunnaiseen seksiin. Miesten tekemä valinta tapahtuu myös naisia enemmän ulkonäön ja iän perusteella, koska ne kertovat naisen hedelmällisyydestä. Naiset taas valikoivat miehet sen perusteella miten hyvin tämä pystyisi huolehtimaan lapsista. Kyky huolehtia lapsista on paljon vaikeampi selvittää kuin ulkonäkö, joten luonto on kehittänyt naisille mekanismin, jossa he kiinnostuvat miehestä sen perusteella miten mies asettuu nokkimisjärjestykseen suhteessa muihin miehiin. Nokkimisjärjestys määrätään sen perusteella miten muut miehet ja naiset suhtautuvat mieheen.

        Luultavasti naisen mielestä et ollut nokkimisjärjestyksessä tarpeeksi korkealla. Nokkimisjärjestys on tavallaan ulkonäköä ja ikää paljon julmempi tapa arvostella miehiä, koska vain muutama paikalla oleva paras on "alfauros". Kaikki naiset kuolaavat heidän perään ja muut eivät kelpaa. Jos paikalla on vaikka viisi "proo-miestä", niin harva "proo-nainen" lähtee tavistanssijan kanssa tanssimaan.

        Jos katsot ketkä tuollaisessa tilanteessa pääsevät tanssimaan niiden hehkeimpien nuorten naisten kanssa, niin suurin osa on aika tavallisia, jopa keskimääräistä rumempiakin, kaikenlaisia nörttejä yms. He ovat vaan panostaneet tanssin treenaamiseen tuhansia tunteja, että heille on kehittynyt todella kovat tanssitaidot.

        Hyvä uutinen on se, että tanssitaidon perusteella miesten järjestäminen on toisaalta myös vähemmän julma tapa siinä mielessä, että tanssitaitoa pystyy kuka tahansa mies parantamaan treenaamalla. Treenaamista tarvitaan vaan ihan järjettömän paljon. Naiset kun eivät pysty parantamaan ulkonäköään ja ikäänsä millään.

        Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista.

        Sinänsä on hyvä oppia olemaan välittämättä pakeista, koska pakkien pelko ja pakeista kärsiminen on paha ongelma. Olet ihan itse syypää siihen että 12 euroa meni hukkaan. Olisit vaan kuitannut pakit hakemalla jotain mammaa tanssimaan ja voinut palauttaa itsellesi hyvän mielen kun joku olisi lähtenyt mielellään tanssimaan. Kukaan muu ei ole sun viihtymisestä vastuussa.

        Mutta jos haluat vältellä pakkikokemuksia, niin se on myös melko helppoa. Varmista ensin katsekontaktilla, että nainen on vastaanottavainen haulle. Jos hän kääntää katseensa poispäin, pakkien saamisen todennäköisyys on paljon suurempi.

        Lainaus PakitOnLahja kommentisa
        "Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista."

        Kyllä tanssitaitoiset NAISET (hyi, tuo nimitys mammat) naiset haluavat tanssia tasoistensa miesten kanssa, mutta eivät anna pakkeja niin herkästi kuin nämä kovasti itsetään luulevat miehet. Niin miehissä kuin naisissakin on näitä nirppanokkia ja heidän antamansa pakit on molemmin puolin edun mukaista, koska itse en ainakaan voi sietää ylimielisiä ihmisiä. Ne joilla on itsetunto kohdillaan ei jakele pakkeja vaikka häntä hakisi ns. alempaan tanssikastiin kuuluva. Tanssin rikkaus on erilaiset tanssikokemukset, eilaiset ihmiset. Aina ei satu kohilleen, mutta hyvällä asentella sen kestää :-)


      • kuuranhorsma
        Tanssinilo kirjoitti:

        Lainaus PakitOnLahja kommentisa
        "Jos haluat parantaa tanssitaitojasi ja kohota pikkuhiljaa korkeammalle nokkimisjärjestyksessä, parasta on hakea tanssitaitoisia mammoja. Yleensä heitä on paikalla pilvin pimein ja he ovat kiitollisia vähän taitamattomammankin miehen hauista."

        Kyllä tanssitaitoiset NAISET (hyi, tuo nimitys mammat) naiset haluavat tanssia tasoistensa miesten kanssa, mutta eivät anna pakkeja niin herkästi kuin nämä kovasti itsetään luulevat miehet. Niin miehissä kuin naisissakin on näitä nirppanokkia ja heidän antamansa pakit on molemmin puolin edun mukaista, koska itse en ainakaan voi sietää ylimielisiä ihmisiä. Ne joilla on itsetunto kohdillaan ei jakele pakkeja vaikka häntä hakisi ns. alempaan tanssikastiin kuuluva. Tanssin rikkaus on erilaiset tanssikokemukset, eilaiset ihmiset. Aina ei satu kohilleen, mutta hyvällä asentella sen kestää :-)

        Orkesterista ja hoilaajasta johtuneet nekin pakit. Levyjen soitol oisit päässy.


    • PakitPakitPakit

      Pääsylippu maksaa kaikille saman verran ja jokainen tanssii just niiden kanssa kenen kanssa haluaa. Pakkeja olen saanut mutta niistä on päässyt yli. Joskus on kyllä tullut mieleen että mieluummin nainen olisi antanut pakit eikä olisi lähtenyt vastentahtoisesti tanssimaann.

    • Tryy

      Hehehehe...

    • Hmn

      Tanssietiketti kunniaan. Siitä olisi kannattanut muistuttaa
      ja kääntyä sitten pois. Missään tapauksessa ei olisi kannattanut
      mihinkään tanssiin noin vastahakoisen ihmisen kanssa lähteä.
      Minusta tuollainen ihminen ei ole tanssin arvoinen. Se tanssi
      olisi todennäköisesti ollut niin epämiellyttävä kokemus, ettet
      varmaankaan koskaan olisi enää häntä hakenut.
      Olisit niin sanotusti tanssinut samalla kertaa 2 kertaa, ensimmäisen
      ja viimeisen kerran hänen kanssaan.
      Yhden naisen perään ei kannata itkeä . Kyllä naisia riittää, riittää
      ja vielä kerran riittää.

      • Pakeillaloukattu

        Kyllä sen tiedän että naisia riittää. Mulla on tanssipiireissä paljon hyviä ystäviä. Mutta mulle pakit on harvinaista. Loukkaannuin kyllä siitä että muut miehet kelpasi kun hakivat tanssiin. Sitten kun mä hain niin otan asian sellaisena että se piti mua varmaan rumana tai muuten vaan tyhmän näköisenä. Sillon kun itse aloitin tanssi harrastuksen niin mulle opetettiin että on kohteliasta lähtee tanssimaan jos hakia ei oo kännissä tai muuten ahdistellut.


      • Tipetipe_

        Ja osaat siis myös tanssia, että homma ei ole tuossa "Mulla on tanssipiireissä paljon hyviä ystäviä."?


      • Pakeillaloukattu
        Tipetipe_ kirjoitti:

        Ja osaat siis myös tanssia, että homma ei ole tuossa "Mulla on tanssipiireissä paljon hyviä ystäviä."?

        Kyllä mä osaan tanssia ja oon sitä monta vuotta harrastanut. Sillon kun aikanaan en osannut tanssia, niin sillon niitä pakkeja tuli ymmärrettävästi. Siitä lähtien kun oon kursseilla käynyt, niin ei ole tullut pahemmin pakkeja ennen tätä tapausta.


      • nimimerkkiin
        Pakeillaloukattu kirjoitti:

        Kyllä mä osaan tanssia ja oon sitä monta vuotta harrastanut. Sillon kun aikanaan en osannut tanssia, niin sillon niitä pakkeja tuli ymmärrettävästi. Siitä lähtien kun oon kursseilla käynyt, niin ei ole tullut pahemmin pakkeja ennen tätä tapausta.

        Opettele nauttimaan pakeista niin maailmasi on pelastettu. Älä jää ajattelemaan menneitä. Jos jäät ajattelemaan ja ahdistut asiasta noin kovasti,
        olet epätyypillinen mies. Sunussa on katkeruutta. Se vie hautaan ja joudut lopettamaan tanssimisen.


    • Tiip_tiip_

      Mitä jos siinä kävi niin, että juuri sinun takanasi naista lähestyi hänen unelmiensa prinssi, jota hän oli odottanut hakemaan itseään joka tanssi-ilta puolen vuoden ajan? Tai jotain sellaista.
      Mikäli olet tanssitaitoinen etkä mikään hirviö ulkoisesti, niin unohda tuo juttu ja ymmärrä että tuollaistakin voi sattua ties mistä syystä. Voit tietenkin olla hakematta häntä vastaisuudessa.

    • tatu8

      Kaveri sai kerran kans rukkaset. Daami haki häntä kuitenkin myöhemmin naistenhaulla. Annetuista rukkasista jäi kuitenkin senverran pitkä sivumaku, ettei kaverini senkoommin ole tuota daamia hakenut.
      Hyvät naiset! Miettikää tätä kun seuraavan kerran jaatte niin rukkasia. Niin, ja miksei miehetkin.

    • tangonHuumaa

      Aloittaja.
      Älä anna pakkien vaivata.
      Pakkien antaja siinä häviää, etenkin jos osaat tanssia.
      Itsevarmuutta vain.

      Kerron oman kokemuksen.
      Tulisuudelman ekoista tutustumisesta.
      Erehdyin hakeen "sisäpiirin" pöydästä minua 10v. nuorenpaa. Sain pakit. Kysyin seuraavaa. Pakit. Kolmas, viimeinen ja porukan nuorin hyväksyi pyyntöni. Säälistä? En tie. Asia ei jäänyt kumminkaan minua vaivaan, pakien antajista en tie. En ottanut heihin katsekontaktia illan aikana, vaikka usein tunsin heidän katseet pienellä parketilla vain metrien päässä.

    • Nimimerkitönnä

      Minä olen kerran antanut pakit Korpilammella. Syy oli, etten ollut kymmeneen vuoteen tanssinut ja pyyntö tuli ihan yllättäen, joten hätäännyin täysin. Myöhemmin tajusin, että olisin voinut mennä tanssimaan kävelytyylillä, mutta hätäännys oli ensi reaktio ja etten osaa tanssia.

    • Parannatapasi

      No, jospas et ottaisi noin henkilökohtaisesti asiaa. Voihan olla, että nainen haaveili jostain toisesta hakijasta. Voihan olla, että teille kävi molemmille samoin. Ja eläpäs noin hurjistu. Saatatkin olla joku pelottava kuumakalle, jonka seura ei ole hyväksi kellekään. Ja eikös tanssipaikkaan mennä pitämään hauskaa ja tanssimaan. Ei se noin haudanvakavaa saa olla. Olisin jutellut muutaman sanan. Ehkä hänkin oli ujo, sillä sellainen taidat olla itse ja se, että toinen ei lähde tanssimaan juuri sinun pyynnöstäsi ei voi olla noin maailmoja kaatavaa. Keep cool. Joku toinen lähti, toivon niin. Vai olitko kytännyt koko illan vain tätä tapausta ja sitten loppumetreillä rohkaistuit ja tajusit, että koko ilta meni hukkaan, koska et ollut hakenut muita.

      • Pakeillaloukattu

        Tanssin kyllä muidenkin kanssa illan aikana. Joku muu haki sitä heti mun perään ja ei saanut pakkeja. Jos itse lupaisin jollekkin tietylle jonkun tanssin ja joku muu ehtisi tulemaan hakee, niin mä sanoisin "Lupasin toiselle tämän tanssin. mennääkö seuraavat?". Olettaisin että se nainen olisi sanonut suurinpiirtein näin, jos ei olisi mitään mua vastaan. Tanssipaikkaan mennään kyllä pitämään hauskaa ja tanssimaan, mutta siihen loppuu omalta osuudelta hauskuus, kun saa pakit, vaikka pakittaja on silti tullut itse tanssimaan.


      • halonhakkaaja

        Heips ! Missä on tulisuudelma?. Haluaisin niin ruoskia itseni hereille tässä yltäkylläisyyden ihmemaassa. Mojovat pakit ois nyt tosi tarpeeseen sillä toivoisin
        että minun pilvilinnani romahtaisi. Sinne siis.


      • TuuVantaalle
        halonhakkaaja kirjoitti:

        Heips ! Missä on tulisuudelma?. Haluaisin niin ruoskia itseni hereille tässä yltäkylläisyyden ihmemaassa. Mojovat pakit ois nyt tosi tarpeeseen sillä toivoisin
        että minun pilvilinnani romahtaisi. Sinne siis.

        Hotelli Vantaalla.


      • LadyDV
        halonhakkaaja kirjoitti:

        Heips ! Missä on tulisuudelma?. Haluaisin niin ruoskia itseni hereille tässä yltäkylläisyyden ihmemaassa. Mojovat pakit ois nyt tosi tarpeeseen sillä toivoisin
        että minun pilvilinnani romahtaisi. Sinne siis.

        Heips, halonhakkaaja. Mulla on joskus mennyt yhden tanssimiehen takia niin matalalla että en selvinnyt siitä muuten kuin alkamalla nauttimaan paskasta olostani. Selvisin hengissä, vaikka vieläkin pikkusen kaihertaa joskus.
        Tusu on Vantaalla. Kunnon romahdus on poikaa joskus ;)) Nauttikaamme niistä siis ;).


      • tip-tap

        Apua! Yhdet pakit ei voi olla maailmanloppu. Eikä mikään romahdus. Mitä ihmettä teille tapahtuisi, jos joku todella aikuisten oikeasti vetäisi maton altanne. Olette todellakin pilvilinnoissa.


    • VAsevasenoikea

      Ie mennä mihinkään tulisuudelmaan, minä menemme LUMOON!!! Tansimassa tapaamme!!!!

      • YrjöLumo

        ... no voi jeesus.


    • nuorenaväsähtänyt

      Noinkohan tusu onnistuu tällä kertaa tanssi-illoissaan?
      Vähän epäilen, anteeksi vaan...

    • tipe-tipe

      Ehkä se nainen ei ihan oikeasti tajunnut, että sinun elämän ilot ja surut ja yleensä kaikki riippuu siitä. Ihan oikeasti.
      Aloituksen on pakko olla trolli. Toisaalta, kyllä jollain voi olla kauhean suuria ajatuksia noista hauista ja niiden merkityksestä. Ihan en voi ymmärtää mutta ei varmaan tarvitsekaan.
      Tietenkin tanssi on elämää suurempaa, mutta ei ihan oikeasti kuitenkaan. Siis voi ottaa vakavasti mutta ei kuitenkaan niin vakavasti.

    • Pakkitomaatti

      Hah. Mitä tuosta. Olen saanut satoja pakkeja ellei tuhansia elämäni aikana. Se on miehen osa. Aina on kuitenkin yritettävä. Kaveritkin kysyivät aina, että miten sulla on tuollainen tsägä naisten kanssa? Ei ne koskaan nähneet niitä pakkeja mitä tuli saatua, mutta niin kuin tarina kertoo, tuli saatua paljon muutakin :)

      Ei tää oo niin haudanvakavaa!

    • tatu8

      Mulla on semmoinen periaate elämässä, että kerran saa aina kysyä. Jos tulee korville, niin se oli sitten siinä, häiriöksi ei olla.

    • Tuuhakee
      • Ihankstotta

        Onko varma että nimimerkki "Tuuhakee" on se kyseinen nainen, joka pari vuotta sitten antoi loukkaavat pakit? Onko varma että kyseinen pari vuotta sitten loukkaavat pakit antanut tunnisti itsensä? :)


    • ssimag

      Oliko silloin bändinä Pekka Niskan Pojat? Heidän keikoillaan pyöri anakin silloin ihan vaan keskenään tanssivia naisia esittelemässä tanssitaitojaan.

    • EXpavilainen

      Naiset ovat nykyään ylpeitä paskan tärkeitä
      tulisuudelmassa yli 50% tulee hakemaan miestä myös wanhankellarin pavin kävijöitä myös hvii naisii

    • Yhdetiltaanlämmittää

      Pakkeja tulee ja iltoja menee ...
      Mies katso peiliin jos ei nuoremmat hae ;)
      Masu pois ...
      Turhaa synkistelet penkillä jos valitset tuon linjan :-)


      https://youtu.be/cfAIM7Ltx6E

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe