jollekin tarot tulkitsijalle:)

aleena35

hei kysyin rajatiedon taroiteilta pohtiiko ystäväni vanhan äitinsä kanssa ei niin hyvästä parisuhteesta kortit tulivat menneisyys maljoje 3 nykyhetki sauvojen 7 ja tulevaisuus miekkojen 10 .kiitos jos joku vastaisi.

11

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      maljojen 3: elämän juhla, asiat pitää nähdä sydämellä, aito yhteys toisiin ihmisiin, tässä hetkessä: ilo, runsaus
      sauvojen 7: huolehtiminen on turhaa, pidä näkemyksesi uskollisena, vastuuntuntoisuus, tietoisuus asioista, rohkeus tarttua asioihin
      miekkojen 10: vanhat rakenteet särkyvät, vapautuminen peloista, luopuminen, antautuminen uudelle, "taisteleminen on turhaa", uutta syntyy vanhan tilalle

      Siinä noiden korttien merkityksestä. En vain oikein ymmärtänyt mitä ystäväsi (ja äitinsä?) pohtivat, mutta täsmennä jos tuntuu ettei vielä noista aukea ...

    • 4Smile

      Kas kun poikkeaa mun tulkinta unijukan tulkinnasta aikalailla.

      Mun korteissa maljojen 3, oikeinpäin pöydättynä, on iloa ja juhlaa - nuronpäin ollessaan, liiallista sinisilmäisyyttä.

      Sauvojen seiska, mun korteissa on haasteitten kortti.

      Miekkojen 10, on pakan raskain kortti. Se voi kuvata äärimmäisiä vaikeuksia, sairautta, joskus jopa kuolemaa.

      Katsoisin tämän yhteen vedettynä, että on ollut aika, kun elämä on soljunut kevyesti ja pidäkkeettä. Kuitenkin siinä on omat haasteensa vastaan otettavana ja ne saattavat perin vaikeiksikin äityä

    • Unijukka15

      Olisikohan tulkintaero siinä mitä kortteja käytät 4smile?! Minulla on klassinen pakka. Tietysti voi johtua siitäkin miten ne oppinut tulkitsemaan. En itse ole oppinut sitä koskaan niin, että joku kortti on vaan "raskas", eikä mikään kortti kerro varmasti mielestäni sairaudesta.
      Ei siis voi mielestäni tehdä jakoa, että jotkut kortit positiivisia ja toiset negatiivisia. Jotain "helpompaa" toiset kortit kyllä lupaavat, mutta vaikeuksien kauttahan sitä voittoihin mennään. Ja pimeydessä valo näyttää suurimman kirkkautensa jne. ...
      Niin, ja tulkinnat tietysti sinänsä vaihtelevat tulkitsijasta riippuen ja sekin on ihan hyvä asia sen ...

      • 4Smile

        Minusta on ihan hyvä vaan, että on erilaisia vivahteita näissä. En tarkoittanut loukata sinua unijukka, ennemminkin osoittaa omien korttieni kertoman.
        Minun korteissani on myös käänteinen merkityksensä ja se yleensä on positiivisen vastakohta.
        Miekkojen 10, on rSkain kortti pakassa. Kuvassa nainen istuu sängyllä kasvot käsiin haudattuina, eikä joko uskalla noudta sängyltä, tai panna maate. Sängyn pitkällä sivulla on 10 miekkaa jollain tapaa estämässä aiottuja toimia ja kuka sitä moiaen seinän läpi mennä rohkenee?
        Jos ko. Kortti on pöydätty nurin, se todella on raskas kortti, muttei täysin toivoton kuitenkaan. Sateen jälkeenhän paistaa aina aurinko ja niin se on igmisen elämässäkin, että joskus on käytävä pohjilla, ennenkun oppii asioita.


    • Unijukka15

      No ei sinun pakkasi ainakaan klassinen pakka ole 4Smile, kun on noin tarkkoja kuvia. En oikein tunne noita uudempia(?) sitten...
      Niin, se on minusta vähän kaksijakoista miten ne negatiiviset asiat ilmaisee. Kuitenkin itse näen enempi, että ihmisten ongelmia pitäisi auttaa ratkomaan eikä lisätä surua. Mutta se on tietenkin kiinni siitä tulkintatavasta. Terveys on sellainen asia kyllä, johon ei mielestäni pitäisi korttien avulla puutua lähes ollenkaan.
      Niin, ymmärrän kyllä näkökantasi 4Smile ...
      Muuten 4Smile, nyt kun olet siinä kuulolla niin nostahan minullekin kortti rakkauteen (tietty rakkaus)! Itselleni kun en nosta, kyselin jo jossain jos joku toinen nostaisi?!

      • 4Smile

        Ajan nyt autoo - muutamia tunteja vielä.
        Illalla.., sopiik??


      • 4Smile

        Ai niin.., mulla on tääl autos Old English tarot ja koton Spiral tarotit


    • Unijukka15

      Juu, nosta sitten kun aika on sopiva.
      Pari sanaa siis täytynee kertoa: viestinnällinen yhteytemme on hirmuisen hyvä (eli osaamme keskustella) ja vetovoimaa on ollut. Kuitenkin meillä on välimatkaa (ns. kaukosuhde) ja tämä neito tulee siis eri kulttuurista. Mahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä(kin) haluaisin siis nähdä. Ja miten meidän kuuluisi edetä, paitsi käsi kädessä auringonlaskuun ...
      Voit siis nostaa esim.3 tai 4 kortin pöydänkin, riippuen millaisia olet tavannut tehdä. Kiitos jo etukäteen, kuten tapana on sanoa, ja katso sopiva aika toisiaan!

      • 4Smile

        meni kyl hirveen myöhään tää juttu ja oon puol kuollu..

        Lienetkö vaalea aikuinen mies? Ehkä hiukan punertava hiuksinenkin?? TAI sitten kyseessä on tällainen mies, jokin viesti.., tiedonanto tullut jo jokin aika sitten, jonka oot kokenu pikkusen selkään puukotuksena. Tässä on vaalea aikuinen nainen ja joku juttu kun pitää osata ratkaista - tässä myös on pikkusen 'ulkopuolelle joutumista, kun muut juhlivat..'

        Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja jollain tapaa tässä - saatat pikkusen aavistella pahaa - siksi tuo 'irrallisuuden' tunnekin ehkä??Täällä on jotain rahasopimusasioita, saattaa kyseessä olla isokin summa rahaa ja tähän taas liittyy ristiverinen nainen (voi olla sukua) Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja kortit kehottaa nyt takomaan, kun rauta on kuumaa. Carpe diem.

        Haalit murheita/suruja senkun ehdit ja se pikkusen nyppiikin sua, etenkin kun kaikenaikaa mietit, onko aika sovelias nyt asialle, joka päässäsi pyörii. Balanssin pitäminen tässä kysyy pikkusen voimia, olet kuitenkin suht sinisilmäinen ja luottavainen.

        Jokin on tulossa äkkiarvaamatta ja kuten tuolla vaunujen tarkoitusperiä kuvailitkin, se saattaa repiä sinua kahtaalle, mutta tämä väistämättä on tulossa ja tämän tuloon et voi mitenkään itse vaikuttaa. Se, mitä on tulossa, on menestystä/onnistumista ja se luo uutta toiveikkuutta. Sun ajatuksias jäytää mahdollinen kilpailutilanne tässä ja tähän myös jollain tapaa liittyy aineelliset asiat ja niiden kanssa taiteilu. Tämä pikkusen stressaa sua.

        Tässä on omat hankaluutensa, ennen kun alkaa sujua tuon ihmisen kanssa, jonka kanssa koet olevasi pitkälle samoilla aallontaajuuksilla. Kyllä täällä romanssiakin ilmassa roikkuu ja oot aika onnellinenkin tämän takia. Koti oikeinpäin ja rakkautta ja tässä tulee tää harvemmin tavattu ystävä. Jotakin sulle ehdotellaan ja se kuljettaa sinua kohti muutoksia. Tässäkin.., sinä pitelet onnistumisen avaimia hyppysissäsi, vaikka jokin kränä tässä voi mukana myös olla.
        Päättäväisyyttä/lujaa tahtoa vaaditaan ja jotain valintojakin pitää tehdä. Jos tuo miekkojen kuningas, on virkamies, ni jotakin ahdistavan oloista on MUTTA jos kyseessä on henkilö, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta - iso muutos tulee ja sen myötä uusi alku/uusi mahdollisuus
        Täällä kerrotaan, että ihan voit suunnitella omaa tulevaisuuttasi, mutta huomioi tosiasiat. Saatat saada kutsun johonkin sosiaaliseen tapahtumaan TAI sitten tämä on yllättävä tieto ja tämä taasen luo sopusointua asioihisi
        Pikkusen kotiasioissa edelleen on liikehdintää, et sä sille mitään voi, mut sitten sattuu jotakin, joka kerta laakista romuttaa sun aiemmat ajatukset ja rakkaus ja siinä jotain kun paljastuu, pistää sut ajattelemaan asioita.
        Saat kuulla jotain, jonka takia ajattelet, että kävi niinkun pitikin ja oli oikein
        Kuulet jonkun tapahtumasarjan jälkeen jostain naisesta, tää kiirii maailmalta sun korviisi tää tieto ja hilpein askelin taivallat polkuasi ja täysin kieltäydyt uskomasta todeksi haasteita, joita joku nainen matkassaan tuo. Sinä, olet omasta mielestäsi voitonratsusi satuloinut ja nelistelet kohti auringonlaskua. Se voi pikkusen vaatia rahaa...

        Hmm.., eipä kovin järellistä ollu tää, mutta ei tää kyllä helpolla tuu. Vaatii sinulta sitkeyttä aikalailla. Tää vaikuttaa pikkusen samanlaiselta kun keväinen tuuli, joka vienosti henkäilee sulosointujaan - oikeastaan lupaamatta mitään.

        Hartaasti toivon, että meni mettään etttä rytke käy.
        En oo nyt oikein 'oma itteni,' ku väsyttää niin ettei tosika!


    • Unijukka15

      No ne asiat meni väärin, että olen tumma ja nelissäkymmenissä. Ja sinisilmäisyys on aika lailla kyllä karissut, epäileväinen olen nykyään ehkä joskus liikaakin. Joskus pitäisi osata tarttua hetkeenkin. Tämä neito, josta puhuin sai aikaan pitkästä aikaa sellaisia raikkaita tuulahduksia elämässäni.
      Juu, olen kai aika raskasmielinen ja hirveästi tuntuu, että nyt kaipaan ihmistä joka osaisi ottaa elämän kepeämmin. Etenkin keskustelevia ihmisiä kaipaan myöskin.
      Koti- ja asuntoasioissa on liikehdintää kyllä, eli byrokratia tuntuu vähän vainoavan jokaista hanketta. En pidä kovinkaan jatkuvista muutoksista, joten ne asiat kun vievät aikaakin aika paljon. Saahan nähdä siitä voitonratsun satuloinnista.
      Niin, se vielä että se minua tuossa romanssissa on epäilyttänyt myöskin että ollaanko lopulta samoilla aalloilla vai onko tämäkin vain väliaikaista. Joka tapauksessa meillä on harvinaisen hyvä keskusteluyhteys, joka muuten (sivumennen sanoen) näkyy myöskin meidän astrologisissa kartoissa.
      Kyllä tuossa joitakin tunnistettavaa oli, mutta vähän sitten puolinaisuuksiakin ja joitakin asioita ihan päin vastoin. Kiitokset sinulle!

      • 4Smile

        nii arvelinkin, ettei kohilleen menny, minä kun oon ollu niin poikki pitkien työpäivien takia, etten aina jaksa oikein ajatella työasioissakaan sitä mitä pitäisi.
        Nytkin heräsin vasta, kun tälle päivälle ei oo hommia ja kyllä oli raskasta saada silmiä auki.
        Nyt tarttis ajaa täältä vaan kotti, ku jaksais..

        Ei pitäis väsyneenä kattoo yhtään mitään, tai edes siinä fiiliksessä - ettei oo 'mukana.' Mettään menee että rytke käy, etkä suinkaan oo ensimmäinen. ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe