trans deitti suomessa?

tiedoton MIKKO

olisin kysellyt asiallisesti että olisiko jokin palsta missä voisi deitata trans tyttöjä? kun ei noi mtv3 deitit vaikuta oikein luotettavilta!? siis kysyn tätä asiallisesti ja siksi tältä osastolta koska käsittääkseni täällä myös kirjoittelee jokunen oikea trans tyttö? haluaisin asiallisia vastauksia! mulle on selvää myös mikä on tv.ts,ym T:MIKKO

13

4721

Vastaukset

 • "Transdeittipalsta" ei ole ihan yksinkertainen tai yksiselitteinen asia.

  Jos jätetään FTM:t tämän artikkelin ulkopuolelle, jäljelle jää:

  - Miehet tai naiset, jotka haluavat tavata transsukupuolisia naisia:

  Aika monet TS:t haluavat olla naisia ja käytännössä luoda suhteita samalta pohjalta kuin naiset yleensä. Tähän kuvioon ei oikein sovi se, että joku jatkuvasti muistuttaa tuosta transsukupuolisesta taustasta. Jos kyseessä on vieläpä "transdiggari", jolla on sukuelinten suhteen jonkinasteinen fetissi, ongelmia syntyy viimeistään siinä vaiheessa, kun TS on menossa korjausleikkaukseen.

  Joku kysyntä varmaan olisi ihmisille, jotka ymmärtävät transsukupuolisuutta ja ovat valmiit parisuhteeseen TS:n kanssa. Yleensä "kirjeenvaihtoilmoituksista" tulee kuitenkin aika selkeästi esille, että ollaan hakemassa vain eksoottisia seksuaalisia kokemuksia. Seksuaalisuus on monelle transsukupuoliselle melko arka asia.

  - Miehet ja naiset, jotka haluavat tavata transvestiittejä:

  Naiset on perinteisesti toivotettu hyvin tervetulleiksi transvestiittien toimintaan. Kiinnostus on usein molemminpuolista ja transvestiittien on itse vaikea löytää trans-ystävällisiä naisia valtaväestön joukosta.

  Miehiin, joilla ei itsellään ole transvestisiä taipumuksia, suhtaudutaan varovaisemmin. Transvestiittien tapaamisissa käy aika-ajoin "tuijottajia", jotka ovat toisinaan hieman pelottavia. Suurin osa transvestiiteistä ei kuitenkaan ole kiinnostunut suhteista miesten kanssa.

  TS:ien ja TV:iden ulkopuolelle jää vielä pieni joukko "jotain muita". En mene arvailemaan heidän kiinnostustaan deittailuun, mutta tämä joukko on häviävän pieni näihin muihin nähden.

  Deittipalsta menee helposti samanlaiseksi seksihakuiseksi mössöksi kuin tämä keskustelualuekin. Sopii varmaan joillekin, mutta ajaa varmasti pois ne, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella.

  Yleisesti ottaen sanoisin, että trans-ihmisiin (kaikkiin ryhmiin) pääsee parhaimmin tutustumaan osallistumalla asiallisesti yhdistysten toimintoihin. Ihmissuhteiden luominen tuollaisessa tilanteessa vaatii kärsivällisyyttä ja hyviä käytöstapoja.

  Olen joskus miettinyt kannattaisiko "transdiggareiden" järjestyä jollain tavalla? Jos kerran trans-ihmisistä kiinnostuneita miehiä ja naisia on vähintään yhtä paljon kuin trans-ihmisiä, miksei tällaisen jutun järjestäminen voisi sitten olla heidän asiansa? Ainakin "kysyntä" tuntuu ylittävän "tarjonnan" aika selkeästi.

  • kokeile täältä:
   www.qruiser.com


 • mee www.qruiser.com siellä on kaikki

 • Naista on koitettu, siis parisuhteessa. Naisellinen, so. trans henkilö seuraavana!
  Jos ajattelis, kuten minä, eikä perinteisen naisen logiikalla!
  Se on toiveeni!

  • Haluat siis miehen mekossa. Kyllähän niitä löytyy vaikkapa iskurista.


  • Niin sitä on meikäläinenkin kokeillut monta vuotta oikeaa naista parisuhtessa, mutta nykyinen tilanteeni on sellainen, että kaikenlainen läheisyys ja seksi on puuttunut elämästäni jo monta vuotta. Olen kyllä ollut koko ikäni kiinnostunut trans henkilöistä, mutta mitä enemmän on vuosia tullut, sitä enemmän minua ovat alkaneet trans-ihmiset kiinnostamaan. Sille tunteelle ei vain voi mitään. Vaikka joskus olen "järkevästi" miettinyt, että tämähän on ihan perverssiä ajattelua, eikä sovi tälläisen normaalin miehen maailmaan. Kuitenkin monesti jo seuraavana iltana olen ollut tietokoneellani ja pippeli pystyssä katsellut trans-ihmisten kuvia tai trans videoita. En tiedä mikä siinä on , kun ne vaan kiihottaa niin kovasti. Eli tästä syystä minäkin toivoisin löytäväni ihan oikean trans-ystävän, jonka kanssa voisin elää niinkuin haaveilen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin sitä on meikäläinenkin kokeillut monta vuotta oikeaa naista parisuhtessa, mutta nykyinen tilanteeni on sellainen, että kaikenlainen läheisyys ja seksi on puuttunut elämästäni jo monta vuotta. Olen kyllä ollut koko ikäni kiinnostunut trans henkilöistä, mutta mitä enemmän on vuosia tullut, sitä enemmän minua ovat alkaneet trans-ihmiset kiinnostamaan. Sille tunteelle ei vain voi mitään. Vaikka joskus olen "järkevästi" miettinyt, että tämähän on ihan perverssiä ajattelua, eikä sovi tälläisen normaalin miehen maailmaan. Kuitenkin monesti jo seuraavana iltana olen ollut tietokoneellani ja pippeli pystyssä katsellut trans-ihmisten kuvia tai trans videoita. En tiedä mikä siinä on , kun ne vaan kiihottaa niin kovasti. Eli tästä syystä minäkin toivoisin löytäväni ihan oikean trans-ystävän, jonka kanssa voisin elää niinkuin haaveilen.

   Eli sinulla on vain fetissi transihmisiä kohtaan. Sinunlaisistasi on kiinnostuneet vain "ammattilaiset".


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  57
  405