Näyttö rikki, miten kuvat talteen?

Sonttuli

Aaapuuva. Poikaystävä onnistui rikkomaan puhelimeni näytön(Galaxy s4). Luuri menee yhä päälle, mutta näyttö on pimeänä eikä siis toimi. Tietokone tunnistaa kyllä laitteen, mutta tiedot näkyvät vasta kun suojakoodi on avattu.. Ja sitä ei saa enää puhelimesta käsin auki. Onko mitään keinoa saada kuvia talteen? Jos ei omatoimisesti, niin onnistuukohan tämä huollon kautta? En usko että uutta näyttöä saa enää vaihdettua, sen verran kieroon meni vasen reuna.

16

1736

  Vastaukset

  • Kuvat pitäs olla Drivessa jos oot pitänyt(Pitäisi pitää juuri juuri tuollaisten onkkelmien varalta) automaattista drive pilvi kopiointia on kuvatkin varmassa tallessa.Katso niitä tietokoneella puhelimella tai tabletilla.

   • No arvaappa vaan onko ollut käytössä.... Kaikki pitää näköjään oppia kantapään kautta.


  • Varmuuskopioista ne löytyy jos ne on tärkeitä. Jos niitä ei ole tehty, nämä eivät ole sinulle millään lailla tärkeitä sillä tärkeistä asioista pidetään aina huolta..

   • Aina sama juttu kun erehtyy täällä kysymään apua johonkin.. Kyllä, teen varmuuskopioita ja siirrän kuvia tietokoneelleni ( otan näistä kopiot ulkoiselle) kerran kuussa. Syyskuun kuvia en ollut vielä siirtänyt, joten niitä tässä yritän onkia. Jos olisin ottanut juuri varmuuskopiot, niin kyselisinkö täällä apua? Harmittaa koko juttu sen verran paljon, etten kaipaa lisää kettuiluja. Kiitos!


   • Sonttuli kirjoitti:

    Aina sama juttu kun erehtyy täällä kysymään apua johonkin.. Kyllä, teen varmuuskopioita ja siirrän kuvia tietokoneelleni ( otan näistä kopiot ulkoiselle) kerran kuussa. Syyskuun kuvia en ollut vielä siirtänyt, joten niitä tässä yritän onkia. Jos olisin ottanut juuri varmuuskopiot, niin kyselisinkö täällä apua? Harmittaa koko juttu sen verran paljon, etten kaipaa lisää kettuiluja. Kiitos!

    Kättä housuun hei:D Ei ne tärkeitä näytä olevan:)


   • Kätevä sivu, Googlella onkin noista muut paitsi tuo avaus. Jatkossa kannattaa panna kuvat pilveen, niin ne on heti tallessa.


   • Siis mikä tuo tunnus on mikä tohon pitää laittaa ja mistä sen saa? Mulla sama ongelma kun alottajalla


   • kkaroh kirjoitti:

    Siis mikä tuo tunnus on mikä tohon pitää laittaa ja mistä sen saa? Mulla sama ongelma kun alottajalla

    Ei mikään jos et tiedä sitä..


   • No eikö sitä saa jostain selville


   • kkaroh kirjoitti:

    No eikö sitä saa jostain selville

    Ei saa..


   • Kiitos kun laitoit vinkin kuinka lukituksen saa poistettua! Itselle kävi niin että puhelin tippui lattialle ja näyttö pimeni vähitellen, kosketusnäyttökään ei toiminut ja puhelimessa näyttölukitus eli tiedostojen ulossaaminen tuntui mahdottomalta. Jostain syystä kaikista kuvista ei ollut edes varmuuskopiota pilvipalvelussa ja aloin jo hätäillä etten nää enää ikinä rakkaita kuviani. Mutta onneks löysin tämän vanhan ketjun! Tuolta findmymobilesta sai tosiaan lukituksen poistettua ja eikuin puhelin piuhalla kiinni läppäriin niin sai onneksi kaikki kuvat taltaa!! <3


  • Ihme vittuilua ja näsäviisastelijoita täällä. Kertoo et nämä tyypit on elämäänsä tyytymättömiä kun pitää sitä muihin purkaa.

   Asiaan. Itsellä sama ongelma. Näyttö otti kosketuksen ja sain näppäiltyä koodin ja näyttö lukitus aukes.. sit vaan laturin piuhalla kannettavaan kii ja kuvien siirto. Tämä siis edellyttää et näyttö toimii vaikka onkin pimeenä.

   Kyllähän tuo on käsittämätöntä et uuden näytön hinta on sama kun koko luurin lähtö hinta!

   • Kaikki maksaa paljon. Tervetuloa suomeen...


  • PS. Myöhässä tähän, mutta tulevaisuudessa muille tiedoksi, että ainakin android luuri tunnistaa suoraan usb-hiiren, joten pitää vaan hommata vitosen maksava otg usb kaapeli!

  • Vastaisuuden varalle. Laita iso muistikortti ja kuvat suoraan sinne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   212
   1151