Aihe

Ipad vai samsung tabletti koulua varten

Hhhhhkvlco

Eli kumpaa porukka käyttää? Turkuun ajattelin mennä ens vuonna ja meinasin tabletin ostaa jo nyt, kun on tarvetta. Sovelluksia ja muita ajatellen olisi varmaan parempi olla sama käyttis muiden kanssa vai? Arvostan samsungia enemmän ja puhelin on samsung, mutta todennäköisesti uusi puhelinkin pitää pian hankkia. Ipadissähän kaikki sovellukset on maksullisia? Valitsen pääaineeksi todennäköisesti tietojärjestelmätieteen, jos sillä on mitään merkitystä.

Eli kumpi? Meinasin hankkia sen tällä hetkellä parhaimman mallin jommasta kummasta. Ipad airin tai samsung galaxy tab 2:en.

9

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • heppun

   Ai mihin kouluun? Sitä tietojärjestelmätiedettä voi kai opiskella vain yliopistossa.

   Ajattelit mennä ja valitset pääaineeksi tietojärjestelmätieteen. Niinpä. Mutta et osaa valita tablettia. Mulla on Samsung Galaxy tab2. Vanha se jo on, ei niitä enää saa kuin loppuun käytettynä.

   • Aloittajackcici

    Tietojärjestelmätiedettä voi lukea pääaineena kauppakorkeessa turussa ja valmistut sillon ekonomiksi kuten muutkin. Voihan hakea suoraan yliopistoon lukemaan pelkästään sitä, mutta haluan enemmän sitä kaupallista puolta.

    Löysin jo tiedon muualta, eli apple ja macbook tai vastaava joten ostan sen applen tabletin niin on yhteensopiva sen läppärin kanssa. Applea en ole käyttänyt koskaan. Muuten olisin valinnut varmaan sen samsungin.


  • Aloittajagififif

   Ja tosiaan ihan Samsung Galaxy Tab S2 9.7 4G olen katsellut. Hinta n. 700 ja saa melkein mistä vaan. Mutta taidan ostaa sen Applen Air 2 koneen.

  • massamössö

   Uskalla olla erilainen ja käytä kynää ja paperia.

   • niinpänii

    Sitähän minäkin!

    Mutta tosiaan, opiskelen Turun yliopistossa ja ehkä yksi kymmenestä näyttää ja käyttää jotain elektronista välinettä pääaineessani. Kynä ja paperi on normi.

    Kauppakorkean puolella voi tilanne olla toinen, siellä ehkä välineurheilu on opiskelussa oleellista, kynä ja paperi taas poikkeavaa.


  • tabletitidiooteille

   Mitä kettua tabletilla tekee? Kelpaa kunnolla oikein mihinkään. Miksei ihan perinteinen kannettava, jota voi käyttää paljon monipuolisemmin kaikkeen muuhunkin

   • Aloittajakgoxixo

    Joo, kuulin, että applen läppäri on järkevä, mutta välillä on helpompaa, jos on pelkkä ipad mukana. Kätevän pieni, voisi siirtää sitten tiedot, jos on jotain siirrettävää. Läppäriä en uskalla vielä ostaa, jos on enemmänkin vaatimuksia sen suhteen. Tarvitsen tablettia nyt myös ihan muihin asioihin.


  • sdfsssd

   Itse opiskelen aallossa ja käytän Macbookia luennoilla. Tahti on niin kova ettei kynällä ja paperilla oikein pysy tahdissa mukana. Toki sitten aina omalla ajalla kopioin vihkoon muistiinpanot ja tehtävät.

  • kylteri33

   Surface Pro 4 ehdottomasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   234
   15904
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13571
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   9533
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6763
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   250
   4053