Kokemuksia pokeria pitävistä pelihuoneista!

jaajokortit

Siirryin tässä vähän aikaa sitten pois unibetin texas Holdem pöydistä,koska yhteydet olivat jatkuvasti poikki ja ei voinut sen takia pelata mistään suuremmasta rahasta.Olin useasti heihin yhteydessä asian tiimoilta,mutta kuukauteen ei tapahtunut mitään niin hylkäsin koko yhtiön.Kuulema vikaa ei korjata hetkessä.
Sitten siirryin NORDIKBETIN JA BETSSONIN pöytiin,niin kauan meni hyvin kun siirsin rahaa pelitililleni,mutta kun tuli KOTIUTUKSEN vuoro niin sitten alkoi tökkimään.Sitten alkoi runba,ensiksi kopio henkilötodistuksesta,tiliotteesta.Nämä kaikki toimitin heille,muttei sekään riittänyt.Sitten alettiin kyselemään puhelinnumeroa?Mitenkähän se vaikuttaa kotiuttamiseen??
Nyt olen luvannut ko pelihuoneille,että jos saan sieltä rahani pois niin en kuuna päivänä palaa näitten firmojen sivuille.Enkä voi suositella sitä kenellekkään.

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   • Oho, Tuure Boelius julkaisi alastonkuvansa – kommenttikenttä räjähti: ”Sinun pitäisi tehdä aikuisviihdettä!”
   • Kohukaksikko Alkossa! Danny, 77, ja avustajakaunotar Helmi Loukasmäki, 19, yhdessä juomaostoksilla – kuva!
   • Playboy-missi Erika Helin julkaisi alastonkuviaan – viiltävä kommentti viranomaisille: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman”

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

    Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    103
    8961