Liner Express Oy Lahdesta, kokemuksia?

Onkohan kokemuksia muilla Lahtelaisesta Liner Express yrityksestä? Olisi viemärisaneerauksen aika, LVI-Turva kävi ja oli kyllä niin lipevä myyjä. 38 000€! Viemärisaneeraus 120m2 omakotitalossa. Sanoivat ettei muut yritykset Lahden alueella tee Viemärisaneerauksia mutta löysin vielä tälläisen yrityksen. Kokemuksia kummastakin otetaan vastaan.
Ilmianna
Jaa

37 Vastausta


Meillä kävi molemmat yritykset tekemässä tarjoukset ja Liner Expressiin päädyttiin. Oli todella ammattitaitoisia ja mukavia miehiä ja hinta oli 15 000€ halvempi kuin Lvi-turvalta, suosittelen. Olisimme ottaneet Lvi-turvalta, mutta onneksi googlasin kyseisen yrityksen ja siitä ei ole täällä keskustelupalstalla mitään hyvää sanottavaa ja aloin kartoittamaan muita vaihtoehtoja.
Ilmianna
Jaa
Huh mitä hintoja. On paljon yrityksiä ketkä tekee halvemmalla. Tuttavalle maksoi karvan alle 10k. Oli takuut ja sertifikaatit. 5 päivää ja valmis ilman rakenneavauksia. Kahta menetelmää käyttivät ja hyvin meni. Meilkein joka ilta viemärit kuitenkin käytössä.
Ilmianna
Jaa
Ämpärin saa eurolla ja ongelmajätekeräyksestä epoksia ilmaiseksi.
Ilmianna
Jaa
Meillä kävi Pohjolan lvi turva. 26 700€ meidän talo. Ei tuu heitän remonttia ainakaan meille.
Ilmianna
Jaa
Meille tehtiin ruiskuvalu ja sukitus Liner Expressiltä ja homma sujui nopeasti ja vaivattomasti. Viime viikolla kävi ovella turva tarjoamassa sukitusta kun vaimo oli kertonut että putket on tehty niin myyjä oli haukkunut ruiskuvalu menetelmän, yrityksen ja sanoi rahamme menneen hukkaan. En usko että tämä turvan sukitus on yhtään sen parempaa kuin liner Expressiltä. Olemme tyytyväisiä, putket on kunnossa ja lompakko kiittää.
Ilmianna
Jaa
Onko kyseessä kuinka iso yritys?
Ilmianna
Jaa
Meille Liner Expressin pojat tekivät omakotitaloomme viime vuonna viemärisaneerauksen ruiskuvalumenetelmällä ja saneeraus maksoi noin 20 000 euroa vähemmän kuin mitä LVI-turvan tarjous oli.

Aikatauluksi luvattiin maanantai - perjantai, eli viisi päivää. Työt valmistui ajallaan ja kaikki muukin meni juuri niin kuin oli sovittu. Myöskään mitään yllättäviä lisäkuluja remontista ei tullut, toisin kuin pelkäsin.

Näin pitkänkin ajan päästä vielä olen varma, että urakoitsijan valinta osui oikeaan ja lupasinkin Liner Expressin pojille, että yhteystietojani saa antaa referenssikäyttöön jos joku haluaa kysellä Lahden alueelta saneerauksemme kulusta.

Minulla ei ole Liner Expressistä muuta kuin hyvää sanottavaa.

Suosittelen lämpimästi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Meille tehtiin ruiskuvalu lainer expressin toimesta 5 vuotta sitten. Kuvautin nyt uudelleen viemärit niin huomasimme että pinnoite on viemärinpohjalla muusin. Teetin nyt sukituksen mutta en todellakaan lainer exprellillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Aika jännä homma kun firma vasta perustettu vuonna 2014.. kannattaa ajatella ennenkuin puhuu paskaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Faktoiii kirjoitti:
Aika jännä homma kun firma vasta perustettu vuonna 2014.. kannattaa ajatella ennenkuin puhuu paskaa.
Anteeksi,ei siitä oo kuin 2 vuotta mutta ruiskutetut raplingit irtos ruostuneesta huonosti puhdistetusta putkesta. Nyt on viemärit kunnossa kun toinen firma sukitti ne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nuoria mukavia poikia, oleet alalla jo vuosia. Suosittelen suosimaan Suomalaista pienyritystä, hinnat ja palvelu kohdallaan. Meillä meni kaikki niin hyvin kun voi mennä. Kiitos.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
joku lvi-putki-turha kävi naapurissa ja kuvasivat viemärit ja kertoivat mummolle että pakkosaneeraus edessä.muuten talo homehtuu alle vuodessa.haukkui muut viemärisaneeraajat ja kehui omaa menetelmää ja yritystä melkein euroopan tai universumin parhaimmaksi.hintaa olisi ollut noin 35000e.kun näin sen myyjän auton pihassa niin oli pakko käydä kysymässä että milläs asialla poika on.mummo kertoi kauhistuttavat uutiset mutta ehdotin että tarkistetaan vielä minun viemärikameralla jolla näkee muutaman metrin päähän lattiakaivosta.myyjä rupesi vähän punoittamaan ja valitti jotain kiireestä ja lähti nopeasti pois.katsoimme kaverini kanssa seuraavana päivänä parista kohtaa viemärin sisälle ja MUOVIPUTKIA näytti olevan suurin osa.vanhaa valurautaa ehkä puolet mutta hyväkuntoisilta näyttivät.taisin pelastaa eläkeläismummon talouden.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Omia mainosmiehiä😅😅
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Meillä oli kesäkuussa pojat hommissa, kaikki meni niinkuin piti, paikallinen firma, halvin teetetyistä tarjouksistamme ja todella mukavat asentajat. Suosittelemme!
Ilmianna
Jaa
Nopea ja hyvä palvelu. Ehdottomasti luotettavin ja edullisin näistä muista mitä kävi tarjousta tekemässä. Iso peukku meiltä. Tsemppiä pojille jatkoon!
Ilmianna
Jaa
En voi suositella liner expressiä. Jättivät tuuletusputken avaamatta ja viemäristä löytyi työkalu ja pätkä sukittamatonta viemäriä. Kannattaa lassila/tikanojalla tarkistuttaa jos olette teettäny heillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ite en ole teettänyt putkiremonttia kenelläkään, mutta muorin puolesta asiaa lupasin tutkia remontin tekijöiden taustoja, minkä vuoksi ajauduin tännekin kirjottamaan. Pisti silmään aika jännä juttu, että kaikki palstan negatiiviset kommentit on kirjoitettu samana päivänä 10 minuutin sisällä toisistaan. Vaikuttaa mun mielestä aika läpinäkyvästi kilpailevan yrityksen henkilön kirjoituksilta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lvi-turvan lestadiolaispojilla on yli puolet kalliimmat hinnat kuin oikeilla putkifirmoilla. Muistakaa että nämä ovelta ovelle kaupustelevat remonttimiehet ovat täysiä huijareita. Hurmoshenkisiä sukurutsaajia ja sinä joka ostat remontteja tuet lahkolaisia
Ilmianna
Jaa
Meillä kävi juuri Liner Express tekemässä sukituksen
. Nämä ei ole lestadiolais poikia vaan pieni perheyritys. Ja yritys on perustettu 2014 joten ei teillä kyllä lineri ole viisi vuotta sitten käynyt. Meillä on vain hyvää sanottavaa, puolet halvempi kun turva ja sunit, myyjä oli luotettava ja asiallinen, antoi rauhassa miettiä tarjousta ja oli aikaa kertoa menetelmästä kunnolla. Asennusmiehet oli hauskoja veijareita, laulu ja nauru raikasi talossa. Yhtään kirosanaa ei kuulunut pojilta, ammattitaitoisia ja ripeitä miehieä. Vesitekniikka teki tarjouksen ja oli suhteellisen saman hintainen , mutta myyjä oli samanlainen kun turvalla ja epäluotettava olo tuli että kauan tällänen yritys tulee olemaan pystyssä niin päädyttiin Lineriin. Lvi turvan poikien on turha täällä huudella ja mustamaalata, lahti on pieni paikka missä linerin kaltaiset yritykset pääsee menestykseen pelkällä naapurien suosituksilla kun taas teitä en ole kuullut suositeltavan kenenkään. Pojille menestyksekästä tulevaisuutta ja naapureille kerrottu hyvin hoidetusta sukituksesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Liner miehet näyttää itse kirjoittavan näitä asiakastarinoita. Aika säälittävää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Liiisankatu kirjoitti:
Liner miehet näyttää itse kirjoittavan näitä asiakastarinoita. Aika säälittävää.
Niin tehdään. Saadaan näin hyvää mainosta ilmasella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Liner Express kävi meillä syksyllä, hyvin meni kaikki. Tyytyväisiä ollaan. Suositeltu eteenpäin.
Ilmianna
Jaa
Omakotitalon sukitus/massaus/ruiskuvalu ei millään voi maksaa yli 15ke . Tai siis voi , mutta silloin hinta on vedätys . Yli 20ke hinta edellyttää jo melko pitkiä linjoja,joita normi talossa ei ole .
Ilmianna
Jaa
Meillä vain positiivista kokemusta. Hyvin ja edullisesti muihin verrattuna tämä yritys hoiti työnsä. Viemärit vetää ihan erinlailla. Asialliset työmiehet ja hyvä kommunikointi. Ei tullut huijattu olo, mitä tuntu että muista jäi mitä tarjouksia muut kävi tekemässä. Meillä maksoi n. 110m2 omakotialo pikkusen yli 12 t € kun suurimmillan muilla 32t €. Sukitus otettiin. Ruiskuvalu on halvempi. Mielummin tuetaan Lahtelaista pienempää yritystä kun isoa mistä rahat menee ties minne Bahaman tileille. Onnea jatkoon Liner Express.
Ilmianna
Jaa
Kotisun meillä kävi. en suosittele yhtään . Älkää vain ottako kotisunilta mitään , rahat menee kankkulan kaivoon . Lasku oli melkein 8 tuhatta euroa enemmän mitä sovittiin . kaikkineen 27 000 euroa . ja minulla 97 m talo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Paskaa puhut,tiedän että olt liner expressin henkilöstöä!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaikki positiiviset kommentit on liner expressin itse kirjoittamia. Paistaa niin selvästi läpi. Tiedän että kyseistä yritystä ei varmasti ole olemassa kahden vuoden jälkeen. Eivät julkaise edes kattavasti tilinpäätöksiä. Katsokaa hyvät ihmiset factat ennen kuin tilaatte noilta itseriittoisilta junnuyrittäjiltä töitä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suomessa on kymmeniä menestyviä sukitusfirmoja joihin voi luottaa,sillä he tekevät hyvää tulosta ja näinollen pystyvät kantamaan myös takuuvastuut. LINER EXPRESS ei kuulu näihin menestyjiin. Tilinpäätöstiedot puutteellisia ja myöhässä!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
10 vuotta alalla toimineena ni en suosittele kenelekkää pinnoitus/ruiskuvalu saneerausta putkiin. Sillä saa hetkeks siirettyä varsinaisen putkiremontin. Ja nyt niit alkaa olee omakotitalo puolella kun yritetään ajaa pois kokonaan kerrostalo puolelt. Mut jokainenhan ite päättää haluuko, että putket maalataan sisäpuolelta:)
Ilmianna
Jaa
Meille tulossa sukitus remonttia tekemään kaikista toimitsijoista oli voittaja. Ei puhunut pinnoituksista eikä ruiskuvaluista eikä niitä otettaisiinkaan sen verran olen ottanut selvää menetelmästä että sukitus ainut oikea.
Ilmianna
Jaa
Ottamatta kantaa sukitukseen, mutta kylläpä on kilpailijoilla tekemistä käydä täällä ruotimassa toisen yrityksen toimia. Kai tosta vois kohta jo rikosilmoituksen tehdä jostain liiketoiminnan häirinnästä. Naurettavaa, mutta valitettavan yleistä. Olisi ulkopuolisena mielenkiintoista tietää kuka kilpailijoista noi kyseenalaiset kommentit on kirjottanut. Itse yrittäjänä kannustan ennemminkin ottamaan palveluita tältä Liner Expressiltä kuin kilpailijoilta jos niiden työntekijöillä on aikaa suoltaa tollaista pa*kaa toisista. Kun sukitus on ajankohtainen meidän taloudessa, otan yhteyttä. 👍Hyvää kesää!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hyvä vastaus linerin työntekijältä. Verhoutuu asiakkaaksi noin sulavasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ilmiantaminen kirjoitti:
Hyvä vastaus linerin työntekijältä. Verhoutuu asiakkaaksi noin sulavasti.
Valitettavasti olet väärässä. Yhteistyökumppani olen kyllä, pojat on aina hoitanut hommansa 100% luotettavasti ni kyl tää alkaa itteeniki jo vituttaa tää tällänen paskan jauhanta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eikös sukitus ole se nykypäivän trendi? Taloyhtiössä sitä suunnitellaan. Onko se parempi kun pinnoitus?
Ilmianna
Jaa
Onko kukaan laskenut mikä hintaero on normaalilla viemäriremontilla ja tällä sukituksella?
Ilmianna
Jaa
Meillä oli taloyhtiössä sukittaminen ja suosittelen.,Ei tältä yritykseltä mutta meillä ainakin sukitus 55% halvempaa kuin tavallinen viemäri remontti.
Ilmianna
Jaa
Uusi
Kyllä en sukkaa laita edes munaani. Kyllä on sellanen kusetus koko sukitus että huhuh.
Meillä kävi kotisunin kaveri kuvaamassa ja yritti saada järkytettyä likasella viemärillä ja pienellä pykälällä mitä vanhassa valuraudassa sauman kohtaan tulee.
Viemärin kuntoa ei tuolla tavalla saa selvitettyä.
Viemärilinja pitäisi puulata puhtaaksi ja alkaa vasta sitten katsomaan asiaa uusiksi.
Tämä sukitus on silmänkääntötemppu ja valitettavan moni menee halpaan.
Minulle ei sukitusta tule.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Liner Express Oy Lahdesta, kokemuksia?

Onkohan kokemuksia muilla Lahtelaisesta Liner Express yrityksestä? Olisi viemärisaneerauksen aika, LVI-Turva kävi ja oli kyllä niin lipevä myyjä. 38 000€! Viemärisaneeraus 120m2 omakotitalossa. Sanoivat ettei muut yritykset Lahden alueella tee Viemärisaneerauksia mutta löysin vielä tälläisen yrityksen. Kokemuksia kummastakin otetaan vastaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta