Velvollisuus ja vastuu turvapaikanhakijoista

JaakkoMod

Paakkanen kirjoitti niin liikuttavan tekstin Jämsän Seutuun siitä, että miten meillä on velvollisuus ja vastuu ottaa vastaan kaikki turvapaikanhakijat. Vastuu mistä? Vastuuta voi olla vain sillä, jolla on kausaalinen syy-yhteys tapahtumiin. Suomalaiset eivät ole aiheuttaneet Lähi-idän takapihojen kurjuutta, joten meillä ei ole kyseisten maiden ideologisista sodista, uskonnollisista kiistoista, sorrosta eikä väkivallasta kerrassaan mitään vastuuta. Jos joitakin autamme, apu ei voisi perustua vastaanottamiseen eikä dollari- tai eurodiplomatiaan. Ainoa, mitä täältä voitaisiin viedä, on demokraattinen yhteiskuntajärjestelmä. Ihmisoikeudet kun eivät ole erillisoikeuksia, jotka tulisivat vaatimalla. Ne saadaan voimaan vain, jos koko yhteiskuntajärjestelmää muutetaan niin, että kehitysmaiden pahimmat painajaiset, eli islam ja sosialismi, saadaan kumotuiksi ja tilalle vapaa markkinatalous, demokratia ja valistusihanteisiin pohjautuva arvoperustus.

Auttaminen on kaunis asia, mutta mikään moraali ei vaadi tukemaan vieraita kansakuntia omaksi velaksi. Se on hölmöä politiikkaa, josta on tehtävä loppu. Ongelmaa ei voida ratkaista vastaanottamalla, sillä tulijat eivät vastaanottamalla lopu, mutta Suomen valtion ja kuntien rahat ylläpitoon ja kotouttamiseen loppuvat – ovat loppuneet jo, ja narun pää on vetäjien kädessä. Paakkanen julistaa myös sitä, että valtio maksaa turvapaikanhakijoiden ylläpidon, joten kuntien maksettavaksi ei tule mitään. Kuinka tyhmäksi kansalaisia oikein luullaankaan? Maksajia olemme me ja kohta leikataan lisää ja kovalla kädellä!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-allah

      Miettiköön päättäjät sitä tulevaisuuden Suomea jossa lapsiemme lapset elävät, onko se maa jossa muutaman sukupolven päästä kantasuomalaiset ovat vähemmistökansa? Jos suomalainen nainen synnyttää keskimäärin 1,8 lasta ja maahanmuuttajien vastaava on 3,8, ei tarvitse olla kovin kummoinen sherlock tehdäkseen johtopäätöksiä.

      Tiede.fi: "Saksassa syntyvistä lapsista on muslimeja vuoteen 2025 mennessä jo 75%, STT:n uutisen mukaan. Hollanti muuttuu nykyisellä väestönkehityksellä muslimienemmistöiseksi maaksi vuoteen 2040 mennessä, Ruotsi vähän myöhemmin. Ranska on islamisaatiossa joissain suhteissa vielä pidemmällä. Tanskassakin on jo kouluja joissa on ainoastaan muslimioppilaita."

      "Eurooppa muuttuu islamilaiseksi tämän vuosisadan loppuun mennessä, sanoo maailman johtava islamin tutkija tri Bernard Lewis. Tämän väitteen perustana on Länsi-Eurooppaan suuntautuva muuttoliike, sekä täällä jo asuvien muslimien hyvin korkea syntyvyys."

    • Merkillepannut

      Paakkasella on aina rahaa rajattomasti joka sortin hurlumheihommiin, mutta vastustaa yleensä niitä keinoja, joilla sitä rahaa hankitaan.

      • kilika

        Ettekö hyvät ystävät ymmärrä Paakkasta eihän tämä meille mitään maksa
        valtiohan kaikki kulut maksaa. Että osaa olla Paakkasella korvien väli tyhjä
        väittämällä ei meille maksa mitään, me olemme se VALTIO maksumiehiä
        olemme kaikki paakkanenkin, ei valtio mitään maksa kyllä se on veronmaksaja ja verot tulee varmasti nousemaan näiden partalasten
        takia. Soini on tuomassa turkista lisää, kyllä maksua tulee piisaamaan.


    • Hämeenjunttila

      Velvollisuuden ja vastuun innoittamana, lupaan olla puuttumatta yhteenkään, kantasuomalaiseen, toisen klaanin jäseneen kohdistuvaan "sattumukseen", en myöskään todistajan ominaisuudessa tule muistamaan mitään, näkemästäni traumatisoituneena.

    • Seommeilleoikei

      Ehkä tämä vähemmistökansan kohtalo on meille oikein, koska emme osaa valita järkeviä päättäjiä emmekä tehdä riittävästi lapsia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe