Finskin lomalentojen ateriat

Kyssäri

Ateriat lennoilla on nykyisin erikseen maksettava.Kysymys kuuluu:
Onko kellään kokemusta,Kannattaako tilata, vai ovatko edelleen yhtä surkeita ja huonoja kuin silloin kun kuuluivat matkan hintaan?
Entä onko kahvia ostettavissa, ennenhän sitäkin sai lipun hintaan kuuluvana?

28

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varkaki

      Kahvia, vettä, teetä tai mehua saa ilmaiseksi. En ole syönyt ateriaa mutta kana-wrap oli oikein maukas, maksoi muistaakseni 7 euroa. Hyvin näytti lihapullat maistuvan vierusrivillä. Finskin sivuilta voi lukea enempi.

    • Eihurraamista

      Lihapullissa ei juuri ole lihaa, mutta jos lento on pitkä etkä viitsi kuljettaa omia eväitä koneeseen niin sapuska juuri ja juuri menettelee. Tuli kesällä syötyä noita "lihapullia" Välimeren lennolla.

      • Selällään

        Olisin halunnut tilata aamiaisen, kun lento lähtee 6.05 Kanarialle kuukauden päästä, mutta ei ollut tarjolla. Lihapullat yms ei oikein maistu aamutuimaan. Mielestäni Finskin parhaimpia annoksia oli juuri aamiainen; munakasta ja pari nakkia jne. Täytyy ostaa sämpylä aamukaffen kanssa.


      • Finnmatkallemenijä

        Finskin periaatteista en tiedä, mutta Tuifly:n sivuilla mainitaan, että "koneen sisätilojen siisteyden ja matkustajien viihtyvyyden vuoksi omien eväiden syöminen koneessa on kielletty. Poikkeuksena ruoka-aineallergiat, joista matkustajalla on lääkärintodistus."

        Kannattanee tarkistaa?


      • mksalaatikkorules

        mie oon syönny evääni eikä kukaan oo tullu narisemaan, nyt tapahtuu poikkeus Finskin järjestelmä mokan takia, kun olin kerenny tilaamaan gluteenitoman ruuan, tilauksen jälkeen muuttivat canarian lennot maksulliseksi ruokien suhteen, niin sen tarjoilevat "ilmaiseksi" muut seurueen jäsenet sitten joutuvat ostamaan ennakoon tai ottamaan eväät mukaansa. Tosin ei juuri mieltä lämmitä ennakkoon joku kickhernemuhennos. Suurena kylmän maksalaatikon ystävänä oiva ateria on ostaa lähtiessä maksalaatikko rove matkaa ja syödä se, niin ei tarttee perilläkään heti olla ruokaa ettimässä.


    • useintyiflie

      Olen usein pistellyt oman jalostajan hernesoppa -purkillisen naamariin eikä kukaan ole valittanut. eikä mitään siisteysvaurioita. Sen jälkeen maistui konjamiini oikein hyvälle punaviinin painikkeeksi.

      • Menuhantuokin

        Tota voi sanoa gourmeeksi...


      • jalostajapullia

        joo ja lisään vielä siihen jalostajan hernesoppaan purkillisen lihapullia. Se on hyvää!!!


    • Sirkkelis

      Millä avaatte purkin, kun koneeseen ei saa viedä teräviä purkinavaajia, eikös noi sopat oo myös nesteitä, et niitäkään ei saa viedä turvatarkastuksen läpi, joten melkoisen huono läppä.

    • syökääennenlähtöä

      Terve aikuinen kestää syömättä sen ajan mitä lento kestää. Syödä voi ennen lentoa mm. erinomaisessa seisovassa pöydässä terminaalin pohjakerroksessa. Kelpaa lentäjillekin. Maksaa 11 euroa, aamiainen halvempi.

      • viispluayeksäntoista

        Osa lennoista lähtee tosi aikaisin. Meillä aikuisilla on omat rytmimme, vaikka terveitäkin ollaan. Kun aamuyöstä joutuu lähtemään kentälle, ei ruoka siellä oikein maistu ja ei vielä l varhaisen ennon alussakaan, ihan turha viisastella terveen ihmisen kestokyvystä. Jos joku vetäisee lihapullat n. klo 7-8 aamulla, siitä vaan, mutta vähän on Finnairilla homma hakusessa. Kanawrap kuulosti hyvältä.


      • 6tuntia-syömättä

        Miten niin Finairilla homma hakusessa? Kaikilla lentoyhtiöillä sama käytäntö.
        Eiku pitää valittaa.


      • Marriet

        Se ruokailu koneessa on siinä mielessä kivaa, että pitkällä lennolla aika kuluu mukavasti siinä sen annoksen kanssa taiteillessa.Olishan se hyvä jos se maistuis myös joltakin.


      • viisplusyhdeksäntoista
        6tuntia-syömättä kirjoitti:

        Miten niin Finairilla homma hakusessa? Kaikilla lentoyhtiöillä sama käytäntö.
        Eiku pitää valittaa.

        Sitä tarkoitin, että se aamiaisvaihtoehto puuttuu. Jos lento lähtee tosiaikaisin, niissä valikoima voisi olla enemmän aamiaistasoa, kuin lounaita tai iltaruokia.


      • Käynyt
        6tuntia-syömättä kirjoitti:

        Miten niin Finairilla homma hakusessa? Kaikilla lentoyhtiöillä sama käytäntö.
        Eiku pitää valittaa.

        Finnskin ruoka on ollut viime aikoina Euroopan sisäisillä todella huonoa ja parilla viimeisellä lennolla loppu! Viimeksi kun kävin USA:ssa, ruoka oli ok, mutta siitä on jo hetki.


    • K.T.USA

      En ole koskaan valittanut pienissä tiloissa työskenteleville "lento-emännille".
      Sodan lopulla syntyneet suomalaiset eivät ylennsä valita mistään,me tiedämme mitä on tuntea nälkää,kun syö muutamien päivien välein.Nyky-
      turhaantuneet purnaavat kaikesta.Jos haluat ruhtinaallista kohtelua
      koneessa,niin matkusta" Business-Class" istuimissa.British Airways lennolla
      yli atlannin,pyysin tuomaan sitä ruokaa mitä on enemmän koneessa,kaikki
      on hyvää ? Sain kiitokseksi ilmaisen shamppanjan,heheh.Purnaajille pannaan
      jätteitä eteen.

    • SiivetHaralla

      Raskain sydämin piti jättää tulevaisuuden lennot FINNAIRIN koneilla tekemättä
      luettuani uutisen,miten koneiden huolto on annettu ulkomaalaisille ?

      • EerKe

        Ja ulkomaisten yhtiöiden koneet huolletaan Suomessa, niinkö?


    • Lenkkimakkara.sallittua

      Ihan ovat ne samat pienet murkinaboxit kuin ennenkin. Me ollaan kuitenkin ostettu, niin onpahan jotain näpräämistä siinä aikansa kuluksi. Sitäpaitsi, kun ruoan tuoksu alkaa leijailla, tuntuu se pienikin ateria mukavalle. Jotkut sanoi, että ilmaista olisi vain vesi ja mustikkamehu. Kannattaa tarkistaa tieto!
      P.S. Jos on iso ja suuriruokainen mies, kannattaa ottaa kieppi metrilenkkiä mukaan. Sitä kun vetää, niin eipä huikaise! Mieheni reppua kopeloitiin lentoasemalla ja tarkastaja sanoi: "Ai, lenkkimakkaraa"! Huomasin, että hänelle tuli nälkä. :)

    • Aamiaista.kyllä

      Jos on aikainen aamulento, niin aina on ollut silloin nimenomaan aamiainen. Munakasta ja nakkeja, yms., tarjoillaan pian nousun jälkeen. Saa pian aamukaffeetkin, jos on kentällä jäänyt juomati. Ei se miksikään ole muuttunut, ainoastaan se, että ateriat pitää varata etukäteen ja ne ovat maksullisia.

      • Eihurraamista

        "Jos on aikainen aamulento, niin aina on ollut silloin nimenomaan aamiainen."
        Kello 6.05 aamulla ei näemmä ollut viime kesänä tarpeeksi aikaisin, koska vain "lihapullia" ja kanaa oli tarjolla.


    • Aamiaista.kyllä

      Hmmm...ihan outoa! Tosin tuo uudistus (ateriat maksullisiksi) teki aika kurjat temput meillekin viime keväänä. Olimme varanneet ja maksaneet ateriat, joita emme sitten saaneetkaan. Finnair pahoitteli kovasti ja hyvitys tuli (pitkällä viiveellä) tilille. Sekä antoivat lahjaksi niitä plussapisteitään. :))
      Nyt syysmatkalla 2 vkoa sitten homma pelasi normaalisti mennen tullen.

    • ruokaasaatava

      Kyllä minusta ateria lennolla on asiaa, jos tulee lennolle vaikka Turusta, Tampereelta tai kauempaa ja lento kestää 5-6 tuntia. Siinä tulee nälkä ja lomatunnelma on tipotiessään.

      En viitsisi lomalle eväitä Suomesta viedä. Sen verran pitää olla rahaa, kun lomalle lähtee, ettei tarvitse nälissään olla missään vaiheessa.

      Kyllä ennen oli ihan toista! Lentäminen oli melkein luxusta. Nyt laskutetaan hymystäkin ja pennut kirkuu täyttä kurkkua ja ravaa edes takaisin ja potkii vielä edessä istuvan selkänojaa. Huh Huh! Siis lomalennoilla. Reittilennoilla on sentään hiukan siistimpää, yleensä.

    • Loppu.rahastukselle

      Rahastus koneissa on mennyt jo överiksi. Nykyään en osta mitään. Ei lähes tyhjästä kannata lennolla maksaa yhteensä kymmenia euroja. Kun rahastus on saavuttanut kipukynnyksen loppuu kaikki turhanpäiväinen osto, kosmetiikka, minijuomat, karkit, suolapähkinät, korvakuulokkeet, viihdetabletit, jopa arvat, paluutulijaiset, drinkit, vesipullot, tuoremehut, kahvit, pullat ja mitä turhaa myyvät koko lennon ajan. Säälin lentoemoja.
      Palauttakaa vanha palveluajattelu niin ostan lentoja useammin.

      • teidellä

        palauttakaa vanha palveluajattelu niin ostan lentoja useammin

        voi kiusus mitä paskaa, ostat siis lentoja vain palvelun takia, n. 10€ syöminen koneessa n.6 tunnin lennolla (KANARIAN PALSTA) saa sinulla kipukynnyksen ylittymään, ouh no


      • teidellä.liiraa
        teidellä kirjoitti:

        palauttakaa vanha palveluajattelu niin ostan lentoja useammin

        voi kiusus mitä paskaa, ostat siis lentoja vain palvelun takia, n. 10€ syöminen koneessa n.6 tunnin lennolla (KANARIAN PALSTA) saa sinulla kipukynnyksen ylittymään, ouh no

        Ei kuule jää 10 euroon. Perhe pistää 200e ja ostaa turhaa rihkamaa koneesta jota lentoemot tuputtaa. Vierestä olen seurannut. Sinä saat vapaasti levitellä euros, ei se multa ole pois. Kerroin vaan että joku tolkku pitää olla tuotteiden hinnoissa. Nyt mennään periaatteella, loppu tyrkytykselle. Kun hinnat nousee pilviin, vähenee myynti ja kate. Näin se vaan on.


    • Nautinnollisia.hetkiä

      "Palauttakaa vanha palveluajattelu niin ostan lentoja useammin."
      Hyvä! Olen samaa mieltä. Unohdit listasta yhden hupaisan asian: arpojen kaupittelun. Kaikkein koomisin on toivotus: "Nautinnollisia ostoshetkiä!" :o)

    • flyfly

      Finskillä suunnitellaan ensi kesän jälkeen seisoma paikkojen aloitusmyyntiä. Samoin joka wc käynti 1 euron.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      243
      2111
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1817
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      72
      1529
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      109
      1245
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1115
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1044
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe