pakolaisten takuueläke 4 asumisvuoden jälkeen

Mahdollistakovaiei

Kirjoilla täällä sosiaalituilla, missä sitten oikeasti asuvatkin. Näillä tuilla elää heidän kotimaassaan koko suku. Neljän asumisvuoden jälkeen heillä on oikeus takuueläkkeeseen jonka jälkeen he asuvat ruhtinaallisesti kotimaassaan. Omaisten kuollessa kotimaassa, suomi korvaa matkat hautajaisiin ja takaisin.

Näin olen kuullut kansalaisten puhuvan, en tiedä pitääkö paikkansa, mutta lookista. Ennen kuulin, että joillakin oli kaksi kansalaisuutta mm.suomen ja ruotsin, josta sitten ottaisivat molemmista sosiaalisia avustuksia??????????

Suomessa asuminen on kallista ja tuet ja eläkkeet pohjaa siitä. Myös palkat ja menot Suomessa on pohjoisen sijantinsa vuoksi suuret ja siitä verojen ansiosta meillä on hyvä järjestelmä Suomalaisten eläkeläisten , työttömien ja sairaiden turvana. Nyt ehkä joku viisas tai tänne aiemmin muuttanut pakolainen on viestittänyt heille tästä hienosta "" rikastumis mahdollisuudesta"" ja kohdemaassa joku on levittänyt tästä hienosta mahdollisuudesta heille tietoja. Varmasti on oikeaakin avuntarvetta, mutta myös rahan perässä tulleita. Kotimaassaan hintataso on sellainen, että siellä elää herroiksi.

En tiedä olenko oikeassa? mutta olisiko mahdollista?

11

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tv1300egigantista

      Kyllä on mahdollista. Ja tuo 2 kansalaisuutta pitää paikkansa tukineen. Kun seuraat vaikkapa laivalla helsinki -tukholma-helsinki, eräät käyvät säännöllisesti hoitamassa asioita. Eli tapaamassa sukulaisia niinkuin sanotaan. Mutta joka tapauksessa jos sossun salaiset arkistot avattaisiin mitä mamut maksavat kantasuomalaisille nousisi metakka. Siksipä ne tiedot ovatkin salaisia. Ja tuo takuueläke asia on uskomatonta törkeyttä jos pitää paikkansa.

    • 36643634346634

      jos mamu muuttaa takaisin kotimaahansa tai mihin tahansa muualle kuin Suomeen niin hänellä ei ole enää oikeutta takuueläkkeeseen, sillä sitä ei makseta ulkomaille

      • maksetaan

        Jaat väärää tietoa joka paikassa.Kaikki Kelan eläkkeet maksetaan normaalisti kaikkiinEU ja Eta maihin.Tietenkin minnekkään afrikkaan tai lähiitään niitä ei makseta sillä eivät kuulu edes Etan piiriin.


      • pohdiskeluavaa
        maksetaan kirjoitti:

        Jaat väärää tietoa joka paikassa.Kaikki Kelan eläkkeet maksetaan normaalisti kaikkiinEU ja Eta maihin.Tietenkin minnekkään afrikkaan tai lähiitään niitä ei makseta sillä eivät kuulu edes Etan piiriin.

        Periaatteessa ei väliä mistä ovat kotoisin?? Jos asuu ,tai on kirjoilla pysyvästi Suomessa ja käy kotimaassaan ollen siellä suurimman osan vuodesta, niin onnistuisiko saamaan eläkkeen Suomalaiselle tilille ja siirtämään rahan myöhemmin kotimaahan ????????
        Toivottavasti tuollainen ei onnistuisi sillä sehän olisi katastrofi Suomen taloudelle?
        Eikä olisi ihme jos onnistuisi, että ryntäävät tänne. Mutta itse en usko noin löysään järjestelmään ja väärinkäytön mahdollisuuteen. Kyllä nuo pakolaiset on täällä ,koska heidän henki on kotimaassaan uhattuna. Mutta miksei tuo heidän maansa suojele heitä? Vai onko mahollista, että ovat lähteneet pakoon velvollisuuttaan ( suomalaisittain kun oli sota ja velvoite sotaan ). Naivia ajatella niin sillä maassa on sisällis sotaa jne. suomesta ainakin lähti herroja pakoon ulkomaille kun valkoiset ja punaiset sotivat. Olisi kannattanut monen punaisenkin lähteä pakoon, samoin valkoisten, sillä moni kuoli suomen sisällis sodassa.
        Kamalaa jos historia toistaisi itseään kuten usein mainitaan. Nyt kansa on ainakin jakautunut poliittisesti, varallisuuden mukaan jne.. Myös pakolaisuuden suhteen.


      • lklkllklklkllk
        maksetaan kirjoitti:

        Jaat väärää tietoa joka paikassa.Kaikki Kelan eläkkeet maksetaan normaalisti kaikkiinEU ja Eta maihin.Tietenkin minnekkään afrikkaan tai lähiitään niitä ei makseta sillä eivät kuulu edes Etan piiriin.

        takuueläkkeessä on tiukemmat ehdot kuin kansaneläkkeessä.

        takuueläkettä ei makseta ulkomaille, kansaneläkettä sensijaan voidaan maksaa eu/eta alueella asuvalle

        työeläkettä maksetaan vaikka pohjois-koreaan


    • Petu_

      Ei takuueläkkeenne noin helposti pääse edes maahanmuuttaja. Eikä Suomessa ainakaan makseta sosiaalitukia jos niitä saa jostain muusta maasta - muualta saadut tuen vähennetään tulona, eivätkä Ruotsin matkan sun muut semmoiset oikeuta tukiin.

    • Mietinvainnnnnn

      En tiedä kuin, että työeläkkeet maksetaan myös ulkomaille. Mutta tietysti periaatteessa voi olla täällä kirjoilla ja "" sukuloida kotimaassa"" niin eläke juoksisi.

      Kyllä näillä meidän pakolaisilla on hallussa englannin kieli ja ovat ihmeen valistuneita, osaavat käyttää nettiä, älypuhelimia ja ovat hyvin tietoisia jopa Suomen talouden tilasta. No heitähän on paljon ennestäänkin Suomessa ja tieto kulkee.

      Vaikka he olisi kuinka koulutettuja , niin heidän maassaan on aivan erilainen hinta-ja palkkataso, työttömyysturvasta tai sosiaalisista eduista puhumattakaan. Joten täällä pieni raha on heidän suuri.k

    • hienoa

      Työeläkettä maksetaan vaikka sinne missä ei mene yhtään veroa eläkkeistä.

    • tuitteli

      Suomalaiset eivät kaikki saa edes takuueläkettä.

    • HevotkiNauraa

      Onko se sit niin, että sostukei voi saada usiam. eu-maasta? Onko ohjelmat yhteiset, jotta voi valvoa, että saako juku/jotkut tukia molemmista, siis kahdesta tai useammasta maasta? Voi nimittäi asustella siellä ja tuolla sukulaisissa ja tuttavien tykönä. Noistakin paikoista käsin voi haeskella tuet eri eu-maista. Niinkö?

    • Vokkia

      Tiedän monta pakolaista jaotka saaneet Suomesta turvapaikan /eläkkeen. Asuvat suurimman osan vuodesta Bagdadissa ja lentävät Ruotsin kautta mennen tullen. Tänään juuri kuulin kuinka turvapaikkaa 3 vuotta sitten hakenut perhe oleskelee nykyisin Irakissa ja ovat saaneet sieltä jonkinlaista työtömyysturvaa takautuvasti yht. n. 5000 euroa (valuutta vaihdettu). Käyvät säännöllisin väliajoin täällä sillä lapsi on 17, eli ei siis koulupakkoa. Nyt taannooin tämä poika pahoinpidellyt useita ja nyt koko perhe karussa. Ensin lähtivät Tampereelle vaimon isän luo poliisia pakoon, pelkäsivät että poika viedään. Espoossa todella hyvä asunto tyhjänä, ja kas..tuet juoksee kaikkineen!
      Että näin on näreet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe