Hyvä hotelli yksin matkaavalle miehelle!

Yksinmatkailija

Hei!

Ensikertalaisena matkaamassa Dubaihin ja yksin. Etsinkin 3-4tähden kohtuuhintaista hotellia jossa olisi metro-asema vieressä/lähellä. Tarkoituksena olisi ottaa aurinkoa, käydä ostoskeskuksissa sekä kiertää mahdollisimman paljon ympäri Dubaita, ja mielellään metrolla. Otan mielellään vinkkejä vastaan hyvistä hotelleista ja muitakin vinkkejä mitä mieleen juolahtaa.

12

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dubbeli

      Edullinen ja kohtuullisilla etäisyyksillä on esimerkiksi Golden Sands. Eri rakennukset eri numeroilla. Metrolla pääsee eri ostareille, mutta esim. rannalle tai Dubailandiin pitää matkustaa taksilla.

      • Dubai4x

        Golden Sands on vähän riski, huonolla tuurilla surkea hotla pilaa laatuloman. Eri numeroiset GS:t eri tasoisia, ihan asiallisesta murjuun. Parempi valinta periaatteessa mikä tahansa SZR:n varressa oleva hotla, kunhan huone ei ole tien puolella.


    • yxiö

      Monella hotellilla on kuljetukset rannalle, joten taksia ei tarvitse siihen käyttää.

    • kaxio

      Dubailandiin ei kannata mennä koska se ei ole auki, eikä ole koskaan ollutkaan :-D Itse katselisin yksin matkustaessa hotellia marinan suunnasta. Toisaalta jos osaa autoa ajaa, niin vuokra-auto on hyvä valinta, vuokraus halpaa, taksin ja metron hinnoilla lähes kattaa vuokrauksen ja pääsee mihin tahtoo.

      • Yksinmatkailija

        Onko se liikenne aivan katastrofaalista? Olen ajellut paljon USA:ssa joten kokemusta on myös isojen kaupunkien liikenteestä.


      • Kotimainen_huntuveikko

        Ei se mitään katastrofaalista ole, mutta nopeudet ovat kovia ja paljon kaistoja ja kaistanvaihtoja lyhyellä matkalla. Selkeät opasteet ovat myös länsimaisin kirjaimin, mutta pitää osata tietää minne on menossa ja tuntea kaupungin layout ja kaupunginosien nimet. Ei mikään mahdoton autoiluympäristö, jos tosiaan on kokemusta jenkkikaupungeista. Jenkkiliikenteen joustavuutta ei tunneta. Pitää myös mieltää se, että onnettomuuden sattuessa olet länkkärinä yleensä aina syyllinen.


    • alavuokraaautoa

      Hotelli Bur Jumanin läheltä (Rose Garden, Savoy), ostari lähellä, metroasema lähellä, jaksaa kävellä Creekin rantaan soukeille ja abralla yli Deiran puolelle kultaa ostamaan tai ainakin katsomaan millaisia kultakoruja on tarjolla. Ruokapaikkoja lähellä.

    • Dubai123

      Dubaissa välimatkat eri kaupunginosien ja nähtävyyksien välillä ovat suuret, joten jos metrolla haluaa liikkua kannattaa hotelli valita läheltä punaisen linjan metroasemaa.
      Hyvä valinta voisi olla BurJuman Arjaan by Rotana huoneistohotelli Bur Dubain kaupunginosassa BurJuman ostarin yhteydessä. Moderni ja siisti. Metro ja kaikki palvelut lähellä.
      Jos liikut päivittän metrolla, kannattaa ostaa metroa varten viikon all zones passi silver cardille. Sen voi ostaa metroasemalla olevista myyntipisteistä. Se käy myös useissa busseissa ja Marinan alueella liikkuvissa ratikoissa. Hinta 100-200 dirhamin kulmilla.
      Taksi on toki myös hyvä ja edullinen tapa liikkua Dubaissa. Kannattaa käytää virallisia takseja ja ne tunnistaa siitä, että auto on kermanvärinen ja katto sitten jollain tummemmalla värillä.
      Autoa en vuokraisi. Jos aiheutat tai joudut onnettomuuteen, tulee reissusta varmasti suunniteltua pitempi ja kalliimpi.

    • gpgkjrp

      Mulla on ollut auto joka reissulla, oisko nyt seitsemäs kerta. Mikäli jenkeissä olet ajanut, niin ei Dubaikaan tuota mitään ongelmia. Autovuokraamot ovat ihan samoja kuin euroopassakin, esim europcar ja toimivat aivan samoilla säännöillä. Ei se kolarin selvittely ole sen kummempaa kuin muuallakaan, eikä kolarin ajaminen sen kalliimpaa. Poliisi paikalle jos rysähtää ja siitä se lähtee selviämään ihan kuin muuallakin, turhaa pelottelua.

      • prgbfwqx

        Niinhän sitä luulisi...


    • Yksinmatkailija

      Kiitoksia kaikille avusta, varasin hotel donatellon hyvien kulkuyhteyksien, sekä ulko uima-altaan vuoksi. Hintakaan ei ollut paha 8yöltä=525€ verot

      • Soukkix

        Näköaloja ei juuri ole, mutta muutoin vaikuttaa ihan asialliselta hotlalta. Uima-allas on muuten katolla. Google street view näyttää paikan ja ympäristön.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe