Senegambia beach

Hee

Hei olemme varanneet tammikuussa loman ko.hotelliin,millainen paikka, hintaan kuuluu aamiainen ja illallinen,onko mitään kokemusta millaiset?

24

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • beachille

      Moi,olemme majoittuneet useana talvena kyseisessä hotellissa. Aamiainen ja illallinen todella maukasta. valinanvaraa runsaasti joten varmasti nälkä lähtee. Usein illallisen jälkeen hotellin piha-alueella ohjelmaa.
      Hotellialue suuri monine uima-altaineen. Puutarhassa voit nähdä apinoita ja monenlaista lintua.
      Siivojat,laukkupojat ystävällisiä ja heidän kanssa kiva rupatella. Samoin koko henkilökunta,
      Huoneet ehkä jo hieman vanhahkoja mutta kelpasi erinomaisesti meille. Kuitenkin siistejä ja ilmastointikin pelasi ainakin meillä moittettomasti.
      Makuasioista ei voi tietenkään kiistellä mutta ainakin meidän ehdoton suosikki koska muistakin hotelleista kokemusta.
      Uskon että tulette viihtymään erinomaisesti. Lämpöä piisaa ja sateen mahdollisuus erittäin pieni.
      Vastaan mielelläni lisääkin jos tulee kysyttävää.

      • Hee

        Kiitos vastauksestasi.olemme olleet kaksi kertaa aiemmin Gambiassa mutta eri hotelleissa joten kiinnostaisi onko siinä lähellä mitään nähtävää,kivoja ruokapaikkoja ja miestäni kiinnostaisi kalaretket ,jos olisi hyvä opas ja paatti.Toissa vuotena olimme bijilo hotellissa jossa myöskin oli apinoita ja haikaroita.Oliko sulla mukana lapsille leluja ja vaatteita ja ottavatko mielellään vastaan niitä?


      • AnjaEeTee

        Laitan tämän kommenttini tähän alkuunkin, koska tuolla keskustelun loppupäässä on taas alkanut asiaton keskustelu ;)
        Olimme tammi-helmikuun vaihteessa 2 viikkoa Senegambia Beach-hotellissa. Hotelli saa meiltä (kaksi pariskuntaa) erinomaiset arvostelut , varasimme hyvätasoiset huoneet uusista rakennuksista, sis. myös illallisen. Huoneet olivat modernit ja tosiaan uuden veroiset, ilmastointi, jopa netti toimi täydellisesti koko ajan! En keksi mitään moittimista, suosittelen!


    • beachille

      Heti kun menette hotellista ulos on siinä opaspiste jotka kauppaavat myös kalaretkiä. Tuttavapariskunta otti retken ja tyytyväisiä olivat.
      Samoin siitä alkaa pääkatu jonka varrella pari poikkikatua. Kadun varrella ruokapaikkoja,jotain liikkeitä sekä hierontapaikka. Varsinaista nähtävää ei ole näiden lisäksi. Kadun päässä risteys jossa myös apteekki. Apteekin ohi kun kävelee pääkadun suuntaisesti tulee piakkoin oikealla puolella paikallista asutusta. Siellä kauppatori joka on aika mielenkiintoinen,ei varmaan menisi meidän terv.tarkastuksesta läpi. Jos karamelliä voitte antaa lapsille kun näette. Sana leviää ja heitä onkin vähän enempi hetken kuluttua.
      Hotellin rantaa kun oikealle kävelette tulee muutaman sadan metrin päästä Mariamin hedelmäkoju. Kävimme aina juomassa siinä mehut ja kun tutustuimme niin hän vei meidät kotiinsa syömään. Haimme kalasatamasta kalaa ja kaupasta riisisäkin.
      Samalla saimme tutustua kunnon maaseutuun. Kannattaa ehdottomasti tutustua jos mahdollista. Toki jonkin verran eurot vaihtoivat omistajaa mutta kannatti.
      Aikanaan tutuistuimme eka reissulla Omar poikaan Bakaulla ja olemme vierailleet aina hänen kodissaan. Veimme vaatteita ja leluja aika paljon ja he jakoivat ne eri perheiden kesken. Samainen Omar on nyt oppaana Bakaussa joten olemme retkillämme käyttäneet hänen palvelujaan.
      Sairaalassa vierailu,Banjulissa markkinoilla sekä muuten ajelua ympäriinsä. Varmaan teille tuttujakin asioita kun ei ole hotellialuetta.
      Näin oli ainakin toissa talvena,viime talvi kun jäi tietyistä syistä pois,

    • Hiihtoloma8

      Ensimmäistä kertaa Gambiaan 7-vuotiaan kanssa ja asumme Senegambia-hotellissa, koska vain viikko paljoa ei ehdi, jotta jää aikaa lepäilläkin myös. Mutta kysyisin, paljonko matkaa on hotellista Koutouhun (ja onko siellä mitään nähtävää?) entä Banjuliin, mitä näkemistä siellä suosittelette? Kulkeeko paikallisbusseja / käyttökokemusta? / Paljonko taksikuskille pitäisi maksaa reissusta. Juuret (Kunta Kinten tarina) -retki kiinnostaisi koko päivän retkistä, onko kellään niistä kokemusta? Löytyykö hotellin läheltä ok lounaspaikkoja esim. rannalta? Minkä hintainen on lounas ja esim. olut? Kannattaako ottaa mukaan pieneksi jääneitä lasten vaatteita esim. (Kun olimme Kap Verdellä niille oli kysyntää...)

    • paikallakäynyt

      Olin kyseisessä hotellissa kaksi vuotta sitten. Ei moittimista hotellista, henkilökunnasta eikä ruuasta. mennessä oli matkalaukut täynnä pieneksi menneitä lasten vaatteita. Jaoimme ne tarvitseville. Kävimme kahden hotellin henkökuntaan kuuluvan kodissa vierailulla, kaikki ihmiset olivat erittäin ystävälliä.
      Jos tapaat pienen musta Timon ja hän esittelee sinulle matkojaan, niin mene ehdottomasti mukaan. Timo on opiskellut matkailualaa tampereella ja puhuu ymmärrettävää suomea. Kävimme unohtumattomalla Timon järjestämällä retkellä Senegalissa. Kaikki toimi loistavasti. Googlaa hieman "Timon matkat Gambia"niin löydät lisää infoa.
      Ummista silmäsi pariskunnilta, pieni musta mies-lihava länsimaalainen nainen.
      Varo bumstereita=joutilaita miehiä jotka lähtevät seuraamaan ja tarjoamaan kaikenlaisi palvelusiaan

      Hyvää matkaa tälle hymyjen rannikolle!

      • afrikkarules

        Miksi pitäisi ummistaa silmänsä jos näkee mustan miehen ja länkkärinaisen, eivät ainakaan minua ole koskaan häirinneet. On täällä ihmeellisiä mielipiteitä.


      • paikallakäynyt
        afrikkarules kirjoitti:

        Miksi pitäisi ummistaa silmänsä jos näkee mustan miehen ja länkkärinaisen, eivät ainakaan minua ole koskaan häirinneet. On täällä ihmeellisiä mielipiteitä.

        "Ummista silmäsi.................."
        Otetaan komento takaisin.
        Minä yritin tällä hienovaraisesti vihjata, että kun Gambialainen nuori mies näkee yksinäisen länkkärinaisen niin hän kuvittelee naisen tulleen sinne saadakseen seksuaalista kontaktia häneen.

        Tästä tämä minun hienovarainen varoitus johtui.

        Edelleen varoitan sinua Bumstereista.


      • Hiihtoloma8

        Kiitos vastauksesta! Rahan vaihdosta vielä kysymys, kannattaako vaihtaa täällä, jättää se sinne vai nostaa siellä ATM:sta?


      • Tambieda
        afrikkarules kirjoitti:

        Miksi pitäisi ummistaa silmänsä jos näkee mustan miehen ja länkkärinaisen, eivät ainakaan minua ole koskaan häirinneet. On täällä ihmeellisiä mielipiteitä.

        Niin, turha niistä on varoitella, koska suominaisetkin menevät sinne juuri sen mustan miehen takia.


    • YrjöLentää

      Ovathan sellaiset pariskunnat ällöä katsottavaa, suorastaan epäesteettistä! Niitä todellakin riittää. Olemme todenneet että yksinäiset vanhat akat tulevat Gambiaan vain prostituution takia. Kotomaassa ovat sitten olevinaan niin enkeleitä.

      • kateuttakoilmassa

        Eipä ole meitä ainakaan mieheni kanssa ällöttäneet nuo pariskunnat. Olemme viettäneet tosi mukavia lomia Gambiassa ja tutustuneet moniin paikallisiin miehiin, joilla on vaimo Euroopasta ja pyörittävät yhdessä majatalojaan.
        Emme ole myöskään Pattayalla oksennelleet vanhojen suomimiesten ja maksullisten oppaiden suhteiden vuoksi. Jos lomalla pitää pistää silmät umpeen, jotta ei kuvattuja pareja näkisi, niin voi voi kun on kapea ja ahdasmielinen horisontti.


      • Lamin

        Onhan se aivan ihanaa kun olet noin huippu suvakki. Nykypäivänä osakkeesi ovat todella korkalla aina kin vasemmistoliitossa, varmaan oletkin jäsen.
        Mutta miksi ihmeessä luulet, että nämä sinun mielipiteesi kiinnostavat ketään?
        hauskaa suvaitsevuutta mamujen kanssa myös täällä kotisuomessa.


      • iloja

        Enemmän ne kiinnostaa kuin sinun kirjoituksesi, Tommoisia toisten arvostelijoita näillä sivukka aivan liika.
        Jokainen eläköön niin kuin haluaa,ei kuulu sinulle eikä muillekaan nipottajille.


      • sacchar
        Lamin kirjoitti:

        Onhan se aivan ihanaa kun olet noin huippu suvakki. Nykypäivänä osakkeesi ovat todella korkalla aina kin vasemmistoliitossa, varmaan oletkin jäsen.
        Mutta miksi ihmeessä luulet, että nämä sinun mielipiteesi kiinnostavat ketään?
        hauskaa suvaitsevuutta mamujen kanssa myös täällä kotisuomessa.

        Ketä kiinnostavat sinun mielipiteesi, eivät ketään, joten se siitä.


    • paikallakäynyt

      Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle apua Gambian matkallesi.
      Kannattaa käydä Juffuren kylässä=Kunta Kinten kotikylä.

      TV1 tiistaina 18.1. klo 20.00
      Seksiturismia on pidetty kautta aikojen länsimaisten miesten paheena.
      Dokumentti Bumsters kertoo siitä, kuinka tänä päivänä myös suomalaisnaiset matkustavat lomaromanssin toivossa Gambiaan rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa jakavan elintasokuilun ylitse.
      Ohjaaja Johanna Enäsuo kokosi paljastavan dokumentin aiheesta.


      Helpon rahan houkutus

      Länsimaalaisten naisturistien seuraa etsiviä rantapoikia kutsutaan bumstereiksi. Dokumentti seuraa nuoria rantapoikia, jotka kertovat suomalaisista tyttöystävistään, unelmistaan ja taistelustaan irti köyhyydestä.

      Pojat opettelevat suomea ja pitävät itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa. He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta.

      Usein ystävyys on aitoa ja molemminpuolista, mutta rantapojille se on kuitenkin myös kannattavaa, sillä ansaitsemisvaihtoehdot ovat heillä vähissä.

      Kaksi kolmesta gambialaisesta elää alle kahdella dollarilla päivässä, eikä työttömyyttä edes tilastoida.

      Helpon rahan houkutus on näille nuorille miehille suuri. Monille romanssi turistin kanssa voi näyttää ainoalta keinolta tavoitella parempaa elämää.

      Eräs kertomus Timon matkasta.
      Timon matkat ja retki Senegaliin ilmastoidulla bussilla. Timo oli meitä vastassa ilmastoidulla pienellä linja-autolla. Eilisestä oppaasta ei näkynyt jälkeäkään, kuten arvattu. Kyseessä ei ollut minibussi vaan oikea linja-auto, johon mahtuu 30 henkeä!! Meille! Meitä oli vain neljä yksi ruotsalainen nainen, joka oli matkalla Senegalin puolelle ystävätärtään tapaamaan. Oli viettänyt jo monet kymmenet vuodet kaikki lomansa Gambiassa, uskomatonta, että jotkut viitsivät aina matkustaa samaan paikkaan joka vuosi ja varsinkin tälläiseen maahan, missä ei ole mitään erityistä näkemistä. Vai onko todella niin, että saapuvat tänne miehiä tapaamaan!!! Täällä kyllä näkee aika kummallisia pareja melko vanhojakin naisia, joilla on nuorehkoja miehiä käsipuolessa. No kukin elää tavallaan.

      Meidän matkamme jatkui todella monttuista tietä eteenpäin. Ymmärrän miksi Tjäreborgin matkat eivät tee matkoja Senegaliin, kun tiet ovat niin huonoja Gambian puolella. Senegalin puolella pysähdyimme pikku kylään, jossa oli markkinat ja pikku kauppoja. Timo osti meille pussillisen munkkeja!! Kyllä oikeita munkkeja, maissijauhoista tehtyjä, olivat todella hyviä ja makeita. Kävelimme kylällä ja ihmettelimme paikallista elämää. Tiet olivat aika hyviä Senegalin puolella. Käymme myös puuveistämössä, missä tehdään perinteisiä afrikkalaisia puutöitä. Sitten jatkamme matkaamme lounaspaikkaamme meren rannalle, erään ruotsalaisen naisen pitämään pieneen hotelliin, autiolla rannalla. Viehättävä ympäristö, hyvää ruokaa ja sitten paluumatka.

      Kotiin palattuamme, otimme Timo-matkat esitteestä sähköpostiosoitteen ja parin kuukauden päästä laitoimme viestiä ja kyselimme kuulumisia. Vastaus tuli nopeasti, että missä te asutte, hän on tullut Suomeen, pyytää puhelinnumeroa ja antaa omansa. Kuinka ollkaanTimo on Suomessa ja vieläTampereella, soitimme ja olemme tapailleet jonkun kerran Timo asuu kaverinsa kanssa Tampereella ja käynyt kylässä muutaman kerran.

      Valitan huono kuvien laatua, on myöhemmin skannattu valokuvista, jotka olemme itse tehneet tulostimella melkoisen huonolle valokuvapaperille.

      Pieni lisäys Timo asuu jälleen Gambiassa ja tekee taas Timo-matkoja.

      • BestInTheWest

        Tv1 18.1. klo20.00

        Siis tuliko tuolloin ohjelma Gambiasta? Areenan ohjelmaoppaan mukaan tuolloin on tullut ohjelma Mannerheimin nuoruudesta.

        Haluaisin nähdä tuon dokumentin Gambiasta.


      • paikallakäynyt1
        BestInTheWest kirjoitti:

        Tv1 18.1. klo20.00

        Siis tuliko tuolloin ohjelma Gambiasta? Areenan ohjelmaoppaan mukaan tuolloin on tullut ohjelma Mannerheimin nuoruudesta.

        Haluaisin nähdä tuon dokumentin Gambiasta.

        yle.fi/vintti/yle.fi/tv1/.../tasta.../tosi-tarina-lomaseuraa-gambiasta.html13.1.2011 - Helpon rahan houkutus on näille nuorille miehille suuri. ... Suomalaisnaiset kertovat, kuinka Gambiassa ihmisten kohtaaminen on täysin ...

        Tässä sinulle linkki dokumenttiin.


    • justtultiinsieltä

      Ihan mukava hotelli. Homma toimi ihan hyvin, ei valittamista. Ei ole, eikä ole varmaan mikään länsimaista tasoa, mutta pitää ymmärtää kun sinne menee, että on eri kulttuuri ja eri taso, eli sen mukaan. Osa asioista sinnepäin. Mutta siis ilmastointi pelasi, lämmin vesi suihkussa, erittäin hyvä aamiainen, illallinen ainakin kohtalainen. Oma ranta, palvelu pelaa hiekallekin jne. Rannalla myös hotellin ravintola ja allasbaari. (Huom! jos paljon väkeä, tuolit loppuu ranta-altaalta ja beachilta heti aaamusta jos et käy varaamassa) Hotellilla siis kaksi allasta - heti päärakennuksen edessä ja sitten toinen isompi rannalla. Pari markettia ihan hotellikadulla jne .
      Valuutanvaihto ihan ok kurssilla (nyt oli 1:44).

    • duiddu

      Onko Bakotu -hotellissa majailleita ja jos on mitä piditte? Mä pidän tosta hotellista sijaintinsakin ansiosta pirusti!

    • Lopis232

      Olimme tässä hotellissa tammikuussa ja tykkäsimme kovasti.saimme huoneen rannan tuntumasta,hieman kulunut,mutta kelpasi oikein hyvin.puutarha oli suuri ja upea,paljon erilaisia lintuja,liskoja sekä apinoita.huoneet siivottiin päivittäin ja myös lakanat vaihdettiin.aamupala oli monipuolinen ja iltaruokakin ok.Kävimme myös ruokailemassa hotellin ulkopuolella vaihtelun vuoksi.Allas poika varasi joka aamu meille samat paikat ,parhaiten netti toimi rannan puoleisella allas alueella taka nurkkauksessa ,varmaan naapuri hotellin ansiosta.kiva loma ,kiva hotelli ja lyhyt matka kylille.

    • ölkjhg

      Seksiturismia on pidetty kautta aikojen länsimaisten miesten paheena. Dokumentti "Bumsters" kertoo siitä, kuinka tänä päivänä myös naiset matkustavat lomaromanssin toivossa, rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa jakavan elintasokuilun ylitse Suomesta Gambiaan. Ohjaaja Johanna Enäsuo matkusti tarkastelemaan länsimaisen ja suomalaisen naisen seksiturismia Gambiassa ja sai koottua paljastavan dokumentin aiheesta.

      Länsimaalaisten naisturistien seuraa etsiviä rantapoikia kutsutaan Bumstereiksi. Dokumentti seuraa nuoria rantapoikia, jotka kertovat suomalaisista tyttöystävistään, unelmistaan ja taistelustaan irti köyhyydestä. Pojat opettelevat suomenkieltä ja pitävät itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa. He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta. Usein ystävyys on aitoa ja molemminpuolista, mutta rantapojille se on kuitenkin myös kannattavaa, sillä ansaitsemisvaihtoehdot ovat heillä vähissä. Kaksi kolmesta gambialaisesta elää alle kahdella dollarilla päivässä, eikä työttömyyttä edes tilastoida. Helpon rahan houkutus on näille nuorille miehille suuri. Monille romanssi turistin kanssa voi näyttää ainoalta keinolta tavoitella parempaa elämää.

      "Bumsters" dokumentti kertoo myös toisenlaisen tarinan suomalaisten naisten kertomana. Useat naiset kertovat, etteivät he olisi etukäteen uskoneet matkalle lähtiessään, että heille tulisi matkan aikana lomaromanssi gambialaisen miehen kanssa. Toisin kuitenkin kävi ja he ihastuivat paikalliseen mieheen. Samalla tavoin on käynyt myös monelle muulle Gambiassa lomailevalle naiselle. Suomalaisnaiset kertovat kuinka Gambiassa ihmisten kohtaaminen on täysin erilaista kuin Suomessa. Haastatellut naiset väittävät, että Suomessa ihmiset ovat vetäytyviä ja elävät mielellään omissa oloissaan. Naisten mukaan Gambiassa kaikki on toisin. "Ihmiset eivät ole tunteiden ilmaisun tasolla kylmiä kuten suomalaiset, gambialaisten miehet antavat huomiota ja kuuntelevat naisia", kertovat dokumentin naiset.
      Suomalaiset naiset ovat saaneet osakseen paljon moralisointia ja tuomitsemista hyväksikäytöstä niin ulkopuolisilta kuin lähipiiriltään. Tämän vuoksi moni suomalainen nainen on päättänyt vaieta lomaromanssistaan.

      "Bumsters" dokumentti nostaa esiin erilaisia kysymyksiä. Mikä saa suomalaiset naiset etsimään itselleen miesseuraa Gambiasta? Haluavatko naiset tuntea itsensä halutuiksi nuorten miesten taholta vai etsivätkö suomalaiset naiset Gambiasta aitoja tunteita? Onko naisten lomasuhteet jotenkin miehien seksiturismia oikeutetumpia, jos naiset maksavat seksin sijaan "rakkaudesta"?

      Ohjaus Johanna Enäsuo
      YLE T11:lle tuottanut Zebra Pictures Oy

      YLE: http://ohjelmat.yle.fi/tositarina/bumsters

    • paikallakäynyt
    • AnjaEeTee

      Olimme tammi-helmikuun vaihteessa 2 viikkoa Senegambia Beach-hotellissa. Hotelli saa meiltä (kaksi pariskuntaa) erinomaiset arvostelut , varasimme hyvätasoiset huoneet uusista rakennuksista, sis. myös illallisen. Huoneet olivat modernit ja tosiaan uuden veroiset, ilmastointi, jopa netti toimi täydellisesti koko ajan! En keksi mitään moittimista, suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1662
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1084
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      389
      813
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe