Ginny/Draco

Ginnyy

Ginny astui pihalle aamuauringon valoon. Ruohonkorsissa oli vielä kastetta ja piha oli hiljainen lukuunottamatta lintujen viserrystä. Samassa joku puhkesi huutamaan raivoissaan tulkitsemattomia sanoja. Ginny paikansi tasan kaksi sekunttia ääntä ja ryntäsi sitten linnan viertä pitkin huutajan luokse. Huutaja oli Draco Malfoy. Ginnyn poikaystävä Dean Thomas osoitti häntä sauvalla ja haukkui poikaa edessään.
"Sinä vihoviimeinen pelkuri! Kehtaatkin näyttäytyä lähellä Ginnyä senkin varas!" Dean huusi. Draco irvisti vihaisena ja vilkaisi Deanin taskussa olevaa sauvaa, hänen sauvaansa. Dean nauroi mielipuolisesti, täysin tuntematonta nauruaan. Ginny kaivoi oman sauvansa ja astui poikien väliin.
"Varjelum", hän mutisi ja näkymätön kilpi muodostui Dracon ja Deanin väliin. Ginny pelkäsi poikaystävänsä ilmettä hetken.
"Se oli tuo! Näin kun hän vakoili sinua", Dean alkoi syötellä syytöksiä Dracosta Ginnylle, mutta vaikeni nähdessään Ginnyn murhaavan ilmeen.
"Et ole itse yhtään parempi, kun haastat tuon kaksintaisteluun! Se on ohi nyt!", Ginny sähähti vihaisena, nappasi sauvan Deanin taskusta ja heitti sen Dracolle. "Ja sinun sietäisi kiittää minua!"

Draco lähti pois murtuneen Deanin luota, sillä häntä ei kiinnostanut lohduttaa henkilöä, joka meinasi vahingoittaa häntä.
"En olisi tarvinnut sen saatanan verenpetturin apua", Draco mietti vihaisena, mutta päätyi ajattelemaan Ginnyn kauniita kasvoja, punaisia hiuksia ja suloisia silmiä.
"Dracoo! Palaa maanpinnalle rakkaani", Pansy Parkinsson liversi pojalle, joka mulkaisi tyttöä vihaisena. Täydellinen ajatus juoksi häntä pakoon, eikä hän saanut enää kiinni Ginnyn kasvoista ja täydellisistä huulista.

//Olkaa rakkaat ystävät hyvät, kiitos ja kumarrus jatkan kun jaksan :3

4

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hermionee

      ihan hyvä

    • Ginnyy

      Luku 2

      Draco työnsi Pansyn tieltään ja lähti marssimaan Suureen saliin aamupalalle. Salissa oli kova meteli ja Dracon pää alkoi särkeä. Hän oli vihainen kaikille ja vihainen kaikesta. Hän näki Ginnyn nauravan Harryn vitseille. Draco rojahti penkille ja otti kurpitsamehua. Hän kulautti mehun alas ja lähti pois. Ginnykin nousi ja poistui Suuresta salista. Hän päätti mennä uimaan, vielä ennen talvitaukoa. Talvi läheni jo uhkaavasti. Joulukin oli edessä.
      Ginny juoksi lammelle, riisuutui pikaisesti ja hyppäsi veteen pää edellä. Vesi oli jäätävää ja Ginny nousi äkkiä rannalle.
      Draco näki Ginnyn nousevan kylmästä vedestä ja ryntäsi juoksuun.
      "Mitä tapahtui? Et kai tippunut?" hän kysyi ennen kuin hillitsi kielensä. Ginny katsoi kummissaan Dracoa, joka huomasi vasta silloin puhuneensa ohi suunsa.
      "Mitä se sinulle kuuluu Malfoy?" Ginny kysyi painottaen sanaa Malfoy. Poika mulkaisi Weasleyn nuorimmaista vihaisena, kuin olisi hänen vikansa, että hän oli huolissaan. Ginny nauroi Dracon synkälle ilmeelle.
      "No, tuliko itku?" Ginny kiusoitteli ja pukeutui nopeasti pyyhkeen suojissa. Draco mulkoili tyttöä vihaisena, kun tämä pyöräytti hiuksensa nutturalle ja laskosti pyyhkeen.
      "Kuule verenpetturi, sinä voit aivan huoletta hukkua tuohon järveen enkä välitä", Draco vaahtosi ja sai Ginnyn ilmeen synkentymään. Ginny tarttui sauvaansa ja osoitti sillä suoraan Dracon naamaan.
      "En voi pelastaa sinua nyt", hän sanoi ja laukaisi kangistusloitsun Malfoyhin. Malfoy oli kuitenkin liian nopea ja esti loitsun. Ginny sähähti kissamaisesti ja käännähti kannoillaan.
      "Hyvästi", hän kivahti ja pyrähti juoksuun. Malfoy ei vaivautunut juoksemaan naisen perässä, sillä tiesi ettei saisi tätä kiinni. Ginny juoksi Rohkelikko torniin ja meni tyttöjen makuuhuoneeseen. Kaaduttuaan sängylleen hän rupesi itkemään, ei kovaan ääneen nyyhkytystä vaan pelkkiä kyyneleitä. Ginny ajatteli Dracoa, hänen harmaita(?) silmiään ja platinanvaaleita hiuksiaan. Miksi hän piti juuri Dracosta. Halusiko hän vain lohtua Deanin jälkeen vai oliko hän todella ihastunut Lucius Malfoyn poikaan.

    • Hmm-

      Heisulivei!
      Hmm...Mielenkiintoista lukea noin monipuolista tekstiä. En kyllä osaa kuvitella Ginnyä ja Dracoa rakastuneina, ainakaan että rakkaus olisi molemminpuoleista. Ehkä myös se minua häiritsi, että lopun kysymysmerkit puuttuivat, ja joiltain osin teksti oli epäselvää. No, keskilaatuinen ficci tämä oli (:

    • Ginnyy

      Vastaus henkilölle Hmm-
      Aa, joo kiitos hei kritiikistä, osaan nyt toivottavasti jatkaa paremmin eteenpäin. Ei mullakaan ihan ensimmäisenä tullut mieleen, että Ginny/Draco mutta testasin miten saan näin kirjoitettua. Oon varmaan silti enemmän Dramione tyyppistä :DD
      Mutta kiitos :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      220
      1774
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1764
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      323
      1328
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1249
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      129
      1234
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      1223
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1135
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      1067
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      67
      1043
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      94
      1026
    Aihe