baan karon/vinkkejä ekakertalaiselle

baankaron

Tuli varattua elämämme ensimmäinen Thaimaan matka ja matkaa suuntautuu maaliskuussa Baan Karon hotelliin,joten kaikki kullanarvoiset vinkit ja mielipiteet niin hotellista ja varsinkin Karon Beachistä otetaan ilolla vastaan.

Tosiaan tämä kaukomaa matkailu on meille täysin vierasta,kokemusta ei ole kuin Kreikasta ja kanarian saarilta,matkaan lähdössä äiti ja 18v tytär.

16

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thaimaahanihastunut

      Vaikka en kyseistä hotellia tunne niin uskallan silti onnitella valinnasta. Kerran kun Thaimaan kokee sinne haluaa uudelleen. Sää suosii, mitään pitkähihaisia vaatteita ette tarvitse lämpötila pysyy 30 kieppeillä 24/7 älkää maatko suoraan auringossa varjossakin ruskettuu hyvin.

    • KH22

      Itse lähden tasan kuukauden kuluttua Baan Karoniin, tulen mieluusti kertomaan tänne kokemuksista. Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä valinnalta! :)

      • baankaron

        Mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi ja oikein mukavaa ja aurinkoista matkaa!


      • KH22

        Täällä ollaan oltu 5 päivää ja olemme olleet tosi tyytyväisiä. Ihana henkilökunta, siistit huoneet, kiva allasalue ja edullinen allasbaari. Huoneissa tehokas ilmastointi, saa itse säädettyä. Säät suosii Phuketissa, reilusti yli 30 astetta joka päivä. Paikallinen ruoka on mieletöntä ja halpaa. Vaikka monet sanoo Phuketin olevan kallis, niin ei mun mielestä ole. Täällä on turvallista liikkua yksinkin, tosin liikennettä kantsii varoa. Merivesi on ihanan lämpöistä. Tervetuloa tänne :)


      • baankaron

        Saitteko huoneen altaan puolelta vai muualta? Kiva kuulla,että olette olleet tyytyväisiä hotelliin ja muutenkin kohteeseen. Mukavaa loman jatkoa,jos olette vielä reissussa.


      • halbahalba

        Mihin vertaat sanoessasi että ruoka phuketissa on HALPAA, Suomen hintatasoon ilmeisesti? Pahasti ylihinnoiteltu saari paikallisessa mittakaavassa mutta voihan sitä pitää yllä illuusiota edullisuudesta ja verrata vaikka Sveitsiin. Tietysti jos Thaimaasta ei muuta tiedä kuin Phuketin niin voi tuntuakin "halvalta".


      • jummarrusta

        Jos eka thaimaanmatka kanariataustalla niin eihän se mikään ihme..


      • KH22

        No täytyy kyllä sanoa että oli ensimmäinen Thaimaan matka. Varmasti on jossain halvempaa, mutta ei tuolla nyt niin järkyttävän kallista ollut kuin monet antaa ymmärtää.


    • Santapallo

      Olin itse kyseisessä hotellissa viime kevät talvella kolme viikkoa. Asiallinen ei suuria moitteen aiheita. Siivous pelasi ja buffettiaamiainenkin oli minulle ainakin riittävä. Ei tarvinnut varsinaisesti Thai evästä reissulla muualta etsiä kun aamiaisella sitä oli tarjolla. Ainoa miinus aamiaisessa oli nuo mehut, kovin teennäisen makuisia mutta suu tottuu ja toki eihän sitä ole pakko ottaa jos jostain ei tykkä. Kahvinkin makuun totuin ja itsellä oli mukana halpa kahvinkeitin jolla tuli keiteltyä Suomi päiväkahvit. Hyvällä paikalla hotelli on kuten varmaan olette kartastakin huomanneet. Minimarketteja ja ostohelvettejä löytyy, ihan lähellä on useita ravintoloita ( Karlsson ... tai joku semmoinen ja samalla kadulla muitakin asiaallisia ihan muutama kymmenen metriä hotellilta. Vaatteiden pesu hoitui hotellillakin mutta itse vein minimarkettiin kadulle missä ravintoloitakin oli ja sinne kun jätti niin seuraavana päivänä kello 19 sai puhtaat vaatteet. Aamulenkkeilystä tykkäävällekin ihan hyvä paikka, reittejä ei niin kauheasti ollut mutta itse reippailin rauhallisesti kävellen hotellilta Kata Beachille ja takaisi useampanakin aamuna. Hotellin itsessään on asiallinen pikkuisen vuodet näkyvät mutta allas auleellakin aikaansa viettää mutta merenranta sen verran hyvä paikka että sinne on helppoa piipahtaa kun hotelli aivan rantakadun varressa. Patongille pääsee mukavasti taksilla ja Phuket citiin menee paikallispussit rantakatua pitkin hitaasti edeten, lähtevät Kata Beachilta ja tulevat takaisin Phuket citystä samaa reittiä rantakadulle hotellin edestä körötellen, melko hidasta että aikaa kannattaa varata ja pikkurahaa bussimaksuun. Viime vuonna Phuket cityn päässä Karon beachille tulevat paikallispussit lähtivät jonkin matkaa neneän osoittamasta suunasta kulmasta mihin ne kaupungille tulijat jättivät. Isoja marketteja TESCO Lotus löytyy matkan varrelta toisiin pieni kävelymatka reitin varrelta toiset toiset näkyvät ihan bussistakin, että katsokaa mitä bussissa lukee Karon ja Kata beach ei ainoita rantoja. Muuten aurinkoa ja hiekkaa riittää ja retkiä löytyy muualtakin kuin pakettimatkan tarjoajalta. Itse olen lähdössä alkutalvesta kahdeksi viikoksi samaan hotelliin taas, juuri siksi kun ihan asiallinen kokemus oli.
      Niin ja jos oikeen laiskottaa niin ei hotellilta pakko ole illalla muualle syömään lähteä, hotellin ravintolastakin saa asiallista evästä ja välipaloja minimarketeista.

    • baankaron

      Kiitos kattavasta vastauksestasi,mutta puhutaanko nyt samasta hotellista?
      Kun kerroit,että hotelli aivan rantakadun varressa,niin google mapsia käyttäneenä mun mielestä ei kyllä ihan lähellä rantakatua. Katsoin "pikku-ukon"kanssa,että joku iso tie pitää kulkea,että pääsee rannalle? voi olla että minä väärässä ja jos tosiaan puhutaan samasta paikasta,niin kerro onko joku oikotie rannalle?

      Samalla kysyn,että onko maaliskuun lopun säät liian kuumat vai jaksaako tehdä muutakin kuin oleskella altaassa?

    • Santapallo

      voi tietty olla eri hotellikin, mutta väliäkö hällä rannalle pääsee kauempaakin tosin oikopolkuja oli aika vähän tai sitten en niitä oikeen viimeksi etsinytkään. Baan Karonburi resorttiin menen itse ja se on Karon Princessin ja Woraburi hotellin välissä, no oikeinkirjoituksessa voi olla sanomista mutta kuitenkin, Karon beachin pohjoispäässä olevan liikenneympyrän ja Hilton hotellin puolivälissä rantakadun varrella lähempänä kuitenkin Hilttonia. Ei ne matkat mahdottomia ole oli se hotelli sitten vähän enenmpi sisämaassa tai ei.

      • baankaron

        Laitoit,että Patongille pääsee mukavasti taksilla,niin kysyisin,että onko niitä takseja siinä hotellin läheisyydessä vai miten? ja sovitko hinnan aina etukäteen?
        Ja riittääkö ,että taksikuskille sanoo patong ja mihin sitten jättää?
        Meillä ei tietenkään mitään tietoa,että missä kohdassa jäädä pois.


      • Enedellinen

        Karonilta mennään vuoren yli patongille. Varma keino on sanoa "patong beach" jos olette menossa rannalle, jos vain kaupunkiin niin vaikka "jungceylon", joka on ostoskeskus aivan patongin keskustassa. Hinnat kannattaa sopia etukäteen, sekä muistaa tinkiä! Etäisyydet ei paikkojen keskustoissa ole pitkiä, joten sillä poisjääntipaikalla ei kauheasti väliä ole, kyllä sen huomaa sitten kun alkaa vilinää näkymään :)


      • kohta

        Tinkiä pitää, mutta paljonko hinta suunnilleen karon-paton?


    • tiedänTÄN

      Suosikaa meriretkiä eli ts. saariretkiä. Ja olin melko paljon auringossa enkä palanut yhtään, mutta vaalea tyttöni paloi loman viimeisinä päivinä. Jos haluat ruketusta, niin laita suojavoiteita, mutta, jollet ole erityisen herkkä, niin älä käytä täyssuojaa. Itse kyllä tiedät, että mikä sinulle on sopiva määrä aurinkoa. Pieni rusketus piristää kehoa ja mieltä. Hurjan hyvää reissua. Voin taata että ette pety. :)

    • baankaron

      Kiitos hyvistä vastauksistanne,lomaa tosiaan jo odotellaan kovasti ja uskon,että
      lomasta tulee antoisa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10596
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1878
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1636
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1438
    Aihe