World Child News. Huostarien muotokuvat

vihaistavihainenlintunen

Hyi sinua mies jos olet huostari. Varmaan olet rahan perässä roikkuja ja oluen. Ei mainintoja sinulle vaan häpeäpaalua.

Seinässä näin ilmoituksen, jossa 30 euromaksulla pääsee Mannerheim lasten alistaja liittoon - ja järjestö kuulostaa samalta kuin Putinin nuoret järjestöltä - kyseenalaiselta, kurssille harjoittelemaan lasten katsastamista. Mitä siitä seuraa ei kerrottu. Ehkä uusi tyhmääkin tyhmempi huostari, joka on kusessa.

Muotokuva 1.

Lihava, tumma olkapää tukka, silmät tavallista pullistuneita ja katse vähän niin kuin villi, mutta idioottisen julmaa, sillä akka ihan kuin tietäisi, että on aina oikeassa. Tyhmä. Pukee pitkää hametta, joka jon oksennuksen värinen ja jokin pusakka, niin ikään näyttäkseen korealta, kun rakastetumme esi-isämme valokuvissa, joita näemme kirpparilla. Oikeastaan Narttu on pelkuri, sillä ON maailmassa ihmisiä, jotka eivät uskalla pillua raaottaa edes perjantaisin. Sellainen on elämää Jeesus Kristustuksesta huolimatta. Jeesus oli ihminen eikä mikään jumalaa. Oikeassa on Koraani, että Jeesus oli profeetta, joka otti todistajakseen pari tolloa hautaan. Onko se oikein? Niin kuin minä ottaisin kyseistä lehmää mukaan hautaan kun supolaiset piikittävät minua. Tuskin vapaaehtoisesti lähtisi kyseinen isosilmä, sillä nainen pettää miestä jopa tuonpuoleisessa. Älä luota.

Kaikesta mielenkiintoista on se, että kyseisellä huostarilla on lasten sukat päällä ja jokin valkoinen sisätossusandaali. Onko huostari väsähtänyt jonnekin omaan lapsuuteen kun ei saanut leikkikaveria? Tuollaisella naamalla voi ajatella, että on. Tai onko huostari lapseni hyväksikäyttäjä? Kertokaa mistä voin hakeaa oikeutta ja turvaa isänä, kun jouduin lasten suojeluun supolaisen pakkopierusta ja sossujen valheellisesta egoismista. Myös lakiinstituutio rakentaa pahempia muuria isää vastaan. Naisilla ei todellakaan ole mitään tän jälken, paitsi maksullinen pillu, kun aika tulee siihen. Odottakaa lisää te homopäättäjät. Yhteiskuntamme sivilisoituu. Kouluissa ei kannata käydä. Pyhitetty olkoot mustalaiset. Kiitos että olette olemassa valkokaaleja kääntämässä.

Muotokuva 2.

Mustat silmät ja tukka. Sellainen ties mistä sekapaska, joka kyyristyy ja valehtelee. Leikkii välillä hyväntekijää, mutta mitä pidempään työtään tekee, sitä paskampi on sielultaan, mikä vaikuttaa ratkaisevasti olomuotoon ja ulkonäköön. Kasvoihin tulee jokin vastenmielinen lookki. Huulella roikkuu jokin ilosanoma kun kerran pääsi läpi pintapuoliset tunnon tuskat, että ah, lapsi löi itsensä että luu murtui - paranee pian lääkärivierailun jälkeen. Vanhemmille ei kerrota. Sellainen siis joka tottui kipeisiin kohtiin, vaikka alitajunta prosessoi sitä kauheinta vahinkoa, joka sattui kerran. Onko ongelmia teilläkin kotona? Kun kerran kaikki muut ovat syyllisiä paitsi eukko itse. Virka asema kasvaa ja samassa sydän pienenee. Rahalla rakkautta ei ostaa eikä edes pahoilla teoilla saavuta. Sen tälle nartulle pitää oppia. Hän oppii sen vasta myöhään kun sadoittanin perheitä on hävitetty kuin Hitlerin Saksassa. Montako persettä on nainut varsinkin supolaisten puolesta kun astelee saapat korkeammalle ja korkeammalle. Raivostuttavaa yhdistää edes lapseni ja kyseinen ämmä. Painukoot suoraan helvettiin mistä on tullut. Piikin aika? - sanoo lapsille.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

    Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    4432
   2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

    Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
    Maailman menoa
    269
    1800
   3. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

    Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
    Maailman menoa
    316
    1770
   4. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

    On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    1581
   5. Mies mitä luulet

    miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
    Ikävä
    76
    1350
   6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

    Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
    Kankaanpää
    35
    1232
   7. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

    Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
    Maailman menoa
    233
    1084
   8. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

    Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
    Ikävä
    31
    1022
   9. Miks mä vieläkin

    Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
    Ikävä
    46
    931
   10. Ähtärin puukotus

    Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
    Ähtäri
    29
    923
   Aihe