Rakkauden puute saa minut

Rekkaude

Itkemään, pois järjestäni, ahdistuneeksi, epätoivoiseksi. En halua elää epätoivossa se saa minut surulliseksi ja itkemään. En halua olla yksin. Haluan jonkun minun rakastavan. En halua enää epätoivon tunnetta elämääni. En saa nukuttua epätoivossa. En pysty järjestämään elämääni haluamallani tavalla epätoivossa tai siltä minusta tuntuu usein. Haluan pois tämän yksinäisyyden ja enemmän rakkautta ja vähemmän selkään puukotuksia ilkeiltä ihmisiltä.

29

3719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasdasdgfjhk

      Ihanku ois ite kirjottanu :x et ole yksin...

    • elämäonihanaayyksin

      Olet vielä nuori, odotahan kun tulet 50v. et halua ketään rinnallesi ja haluat elää yksin ja rauhassa.

      • deutsch

        No olipa kannustavaa


      • ertyui6578

        tyhmä


      • PerttiJormala

        mistä sää tiiät kuinka vanha se on?


      • Anonyymi

        Mä 53 ja päinvastoin nykysin,mä tuun HULLUKSI tähän yksinoloon. Vuos sitte lopetin deprakinen ja Helvata: tunteet tuli tskas. 2 naiseen sen jälkee rakastuin: mutta ku ne tunteet tuli kuin teininä oli ku ois kakkosnelonen mäjähtänyt kaaliin.Mä oon sekasin ku seinäkello nykysin. Mutta siksi kun mulla ei oo naista elämässäni.Mä en oo mikää unelmien poikamies,mulla tatsoja ja en ihan mikää normimies oo mutta yx asia on fakta:jos mä saisin hyvän naisen,luotettavan mutta vähän rokkipimun tapasen,antaisin vaikka aivoni tieteelle(ehkä pallitkin?)


    • Samoilla fiiliksillä paitsi, että minä olen naimisissa :/ Mitään läheisyyttä tai rakkautta ei ole ollut useampaan vuoteen..

      • Skitsoko_olet

        kun samaan aikaan toisella palstalla kehut yhden yön panoillasi?


      • Tuota.ilmeisesti

      • Hahaa :D loistavaa salapoliisi työtä. Elämä on valintoja...


      • Anonyymi

        Seon ksrseeta jos ei tunteita näytftä. Eilähesyyttä.


    • poika.16

      Minua ei ole kukaan ikinä huomioinutkaan vaan olen kiusattu opiskelija... kukaan ei voisi rakastua tällaiseen mulkkuun.

      • SITTENONKOHTALO

        RAAMATUSSA SANOTAAN ÄLÄ HERÄTÄ ITSE RAKKAUTTA VAAN ANNA SEN ITSE HERÄTÄ
        IHASTUKSEN JA RAKKAUDEN ERO ON SE
        IHASTUS KESTÄÄ HETKEN
        RAKKAUS IKUISESTI


      • homomomo
        SITTENONKOHTALO kirjoitti:

        RAAMATUSSA SANOTAAN ÄLÄ HERÄTÄ ITSE RAKKAUTTA VAAN ANNA SEN ITSE HERÄTÄ
        IHASTUKSEN JA RAKKAUDEN ERO ON SE
        IHASTUS KESTÄÄ HETKEN
        RAKKAUS IKUISESTI

        No sun raamattupaskaa me nyt haluttiinkin kuulla... ja jos ei äänensävy kerro niin äskeinen lause oli sarkastinen...


      • VoisMennäNukkuun
        homomomo kirjoitti:

        No sun raamattupaskaa me nyt haluttiinkin kuulla... ja jos ei äänensävy kerro niin äskeinen lause oli sarkastinen...

        PÄÄSTÄ SINÄKIN SYNTINEN HOMO JEESUS SYDÄMEESI ASUMAAN NIIN LÖYDÄT RAKKAUDEN JA TIEN IKUISEEN ELÄMÄÄN!!


      • jotainsamaakauansitten

        Kuules poika 16v, uskon puutetta vain, en tarkoita uskontoa. Päätät vain että pärjäät, vaikka nyt tuntuisi siltä että ei ole mitään tulevaisuutta. Ne kiusaajat ovat mulkkuja ja voivat löytää vielä kaiken edestään. Sinulle on vielä kaikki mahdollista ja tilanteet muuttuvat, mutta pitää kaivaa jostain se voima jolla vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa. Se voima on löytynyt kun et enää liikaa murehdi asioita. Niillä kiusaajillakin voi olla jotain tuskaa, jota kääntävät toisia vastaan, mutta heidän taakkansa siitä tuskin kevenee.


    • uskojeesusta

      Jeesus sanoo mitä rakkaus on. Rakkaus ei tee lähimmäiselleen mitään pahaa. Jeesuksen saa sydämeensä kun lukee mm.roomalaiskirjeitä Raamatusta ja Johanneksen evankeliumia vaikka. Niissä on rakkauskohtia. Jeesuksen rakkaus kestää se on tulessa koeteltua. Jeesus nousi kuolleista joten kuolemakin on voitettu. Rakkautensa sinua kohtaan on näin tulista . Haluaa sielusi taivaaseen sovittamalla syntisi . Olet rakastettu. Syntiemme tähden täällä on kurjaa muuten kivaa . Taivaassa ei ole syntiä . Täällä ollaan tälläsiä kaikki. Auttakaa heikkojen lapsia vaikka antamalla vaatteita ja ruokaa niin rakkaus peittää syntien paljouden . Kristittylapsikin on Jeesuksen ja pääsee taivaaseen jos on kastettu. Rakasta sua Jeesuskin rakastaa sua. ( paholainen on valehtelija).

    • eisku_52

      Sitä on oltu kohta 30 vuotta naimisissa ja lapset ovat kasvaneet aikuisiksi. Ystävät ovat jääneet matkan varrella ja mieheltäni ei heru läheisyyttä. ei henkistä eikä fyysistä.
      Olen ollut niin monta vuotta yksin tässä suhteessa etten osaa lähteä poiskaan... itkuja ja ahdistuksen tunteita on koettu paljon.

    • peace_and_love

      Muista rakastaa itse itseäsi. Taputa itseäsi olkapäälle ihan konkreettisesti. Olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet. Sinulla on jo kaikki se rakkaus, jota tarvitset. Hengitä syvään ja rauhallisesti. Sinulla on itsessäsi kaikki se rakkaus, jota tarvitset. Peace and love.

    • Goodwey

      Voi itku minulla on varmasti ollut huonoja ihmissuhteita enempi kuin monella muulla ja
      kieltämättä olen välillä ollut niin kovilla etten ole jaksanut edes kunnolla ajatella.
      Mutta itkenyt en ole asioitteni vuoksi. vaikka liikutun herkästi myötätunnosta. Olen
      löytänyt siihen vain yhden ratkaisun ja se on se, että vanhempani rakastivat minua pyy-
      teettömästi, eivätkä nujertaneet itsetuntoani.

    • jykjyhrebvnf

      nauti yksinolosta. parempi olla yksin kuin jonkun nurkkiin kuseksivan retaleen kanssa. saat vielä siivota sen jälkiä. mulla on semmonen ja yksinolo olis ylellisyyttä. mun kaikki ukot olleet retkuja. ja väkivaltaisia. ota vaikka joku lemmikkieläin, esim. koira. paljon hyviä puolia. suojelee sinua ja antaa pyyteetöntä rakkautta. uskollisista uskollisin. eikä kuse lattialle.

    • rakkaudenkerjäläinen

      Kyllä sitä rakkautta ja hellyyttä kaipais varmaan monikin mutta kun sitä ei saa toivomalla ja itkemällä. Viihdyn kyllä paljon yksinkin mutta silti puuttuu se tärkein. On minulla kaveri ollut jo 26v mutta hän ei ole tottunut hellyyden osoittamisiin ja sanookin että mitäs me vanhat. Ikä ei ole esteenä olen sitä mieltä. Olihan minulla ihana kissa 1v ja 3kk vanha. Rakastin sitä niin paljon kuin pystyin ja luulenpa että sekin rakasti minua. Tuli surun päivä elokuussa ja pienoiseni rakkaani hypähti auton eteen. Elämä päättyi ja tuli itkuiset päivät. On vain mentävä eteenpäin päivä kerrallan ja oltava kiitollinen siitä ajasta jonka oli luonani. Iltaisin kaipaan sitä vierelleni vaikka tiedän ettei se tule takaisin vaikka mitä tekisin. Uutta kissaa en ota sillä en kestä sitä tuskaa ja murhetta joka tulee luopumisesta. Ketäpä sitä nyt hellisi kysyn vaan. Syli on tyhjä.

    • 366382w8e

      Elämässä pitää vaan jaksaa painaa, läpi vastoinkäymisten, läpi murheiden. Se mikä ei tapa, VAHVISTAA

    • jfjtfgjhftgjnfgnh

      älä ole lähimmäisriippuvainen. Se on sairaus. Terve ihminen EI HAE jostain TOISESTA pelastajaa omaan synkkyyteensä tai mitättömyyteensä. Joko haet sen Jeesukselta, tai sitten omasta itsestäsi, mutta jos turvaat toiseen ihmiseeen, tulet AINA PETTYMÄÄN!! opin tämän jo nuorena, siksi en enää roiku ihmiisissä. sulla on joku harhaluulo että joku toine nihminen voi sinut muuttaa, tai auttaa, tai pelastaa, tai mitä tahansa. Valhe! Kaikki elää lähinnä itselleen, ja moni käyttää muita vaan hyväkseen,. Kehitä itse itseäsi, äläkä hae muilta jotain tyhjyyteeesi.Muutoin sinulla ei ol emitään annettavaa muillekkaan, eikä muut halua olla seurassasi, jos aina vain imet muista jotain, etkä koskaan anna mitään muille.

    • huomioitämä

      Ihminen tuntee itsensä yksinäiseksi, kun hänellä ei ole yhteyttä luojaansa. Pyydä Jeesus sydämeesi ja lupaa luovuttaa hänelle elämäsi herruus. Silloin sinun henkesi saavuttaa yhteyden maailmankaikkeuden luojaan ja pelastajaasi.

      • Hohhotihoo

        meinaat ettei uskovainen voi olla yksinäinen ?
        Ellet olisi taipuvainen hurmoshenkisyyteen ja sitä kautta ilmi tulevaan tuomitsemiseen ja jyrkkyyteen, tajuaisit että jokainen meistä on joskus yksinäinen.
        Missä Raamatussa sanotaan, että uskomalla emme tunne yksinäisyyttä, sen tahtoisin nyt tietää, siis Jeesuksen sanoin, ei sun...


    • Overseas

      Moikka.! Yhdyn sinun kirjoitukseen.Vaikkakin olla iäkäs mies henkiö.Ja tuntee itsensä ahdistuneeksi.Ja petetyksi.Käytit sanaa/sanoja ollut selkään puukotusta.ymm sellaista.Ja saa sinut surulliseksi ja jopa itkemään.Ymmärrän ja mitä olla tällaisessa tilassa.Eikä epätoivon tunnetta elämääsi.ps.Tiedän kokemuksesta sanoa mitäs se olla.
      Niin haluat pois olevan yksinäisyyden.No jos sanoisin olet vaikeessa tilanteessa.
      Ja et saa nukuttua epätoivossa.Ymmärrän hyvin.:ja voisin sanoa mitä olla,kun rakkauden puute.Ja esimm.kaipaa toista.esimm. vierelleen.Ja eikä pysty järjestään elämää oikealla tavalla..Niin haluat pois olevan yksinäisyyden.
      Minä olla samssa jamassa ja haluaisin pois yksinäisyyden.Olen oppinut ja tuntenut,
      net loukkaukset.mitäs mua kohtaan kans ollut..Mutta aina voi toivoa ja se oikea joskus,
      tulisi kohdalleen..Ja toivon sinullekkin..Ikää me emme toisiltaaan tiedä.?
      Mutta joskus ajattelee.Numeroitahan ne vaan on.Olen Herkkä/toisen huomioon ottava,/kiltti..Kaikkea ihanaa"sinullekkin.Mutta tämä olisinulle "kaunis"viesti.
      Terv:Yksi petetty kans.

    • Hej, muistathan,että sinun paras kaverisi on sinä itse. Sinun on ensin rakastettava itseäsi,viihdyttävä nahoissasi,ennenkuin voit jakaa onnellisesti toisen ihmisen kanssa tämän elämän <3 Jos olet sellaisella asenteella liikkeellä,että haet vain itsellesi täyttäjää ja hyvää oloa, rakkautta jne...,niin se tie ei vie mihinkään..Olin nuorena samanlainen - rakkauden etsijä ja siksi onneton enemmän ja vähemmän aina. Mikään ja kukaan ei riittänyt.Etsin sitä hyväksyntää ja hellyyttää muilta,jota jäin paitsi lapsena (isää ei ollut ja äiti oli kylmä natsi). Onneksi opin antamaan enemmän,kuin odottamaan vain itselleni itsekkäästi. Eli rakkaus saapuu luoksesi, kun elät omaa elämääsi mahdollisimman tyytyväisenä.Emme etsi täällä toista ihmistä tukikepiksemme,vaan rinnalla kulkijaksi,jonka kanssa voi jakaa elämänmatkan aarteita,ilot ja surutkin :) Rauhoitu siis nyt. Hoida itseäsi. Liike on parasta lääkettä.Auta ja hoivaa muita,sitä kautta saat itsellesi kestävää onnea ja täyttymystä.Oletko käynyt lääkärissä? Ihan normi kuntotarkastus. Mitä epätoivoisempi olet,sen kauemmaksi rakkaus karkaa...Ei Raamatussakaan kehoitettu turhaan rakastamaan itseään ensin ** Voi hyvin ja ota rennosti!

    • harjoittelutekeemestarin

      Ongelmasi ovat jossain muualla. Olet tehnyt rakkaudesta jonkun utopian, luonut haavemaan, jota ei ole. Suurin osa porukoista ajautuu parisuhteeseen ja saa lapsia vahingossa. Harva on oikeasti mitään suuria rakkauksia kokenut. Elämä on enimmäkseen arkea. Rakastuminen ja rakastaminen on eri asioita. Rakastuminen on psykoottista hormonieuforiaa, todellisuudentajun vääristymistä ja maniaa.

      Rakastaminen puolestaan on tahtotila. Jos et kykene itse rakastamaan, niin et tule ikinä myöskään kokemaan rakkautta. Rakkaus on vuorovaikutteinen olotila. Siinä ei olla passiivisena vastaanottajana, vaan itsekin pitää tehdä jotain. Pitää myös antaa toiselle. Jollet kykene lainkaan rakastamaan itseäsi, et kykene rakastamaan toista.

      Rakastatko lainkaan itseäsi? Pidätkö mistään itsessäsi? Jos et pidä, säteilet itseinhoasi ympärillesi, eikä kukaan toinen ihminen sinua halua. Lähtökohta on oma itse. Rakastamisen harjoittelun voit aloittaa vaikka lemmikin kanssa. Eläimet ovat varsin pyynteettömiä. Itsellekin tulee hyvä mieli, kun saa lemmikin tyytyväiselle ja rennolle mielelle. Palkkioksi se saattaa nuolaista sinua nenästä (ja ehkä se silppuaa myös sohvasi tai luentomuistiinpanosi, ja sekin pitää vain rakastaen sietää). Joka tapauksessa se omalla tavallaan rakastaa sinua, onhan se antamastasi hoivasta riippuvainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe