smile kiitos jos vastaisit pian

jeeliina

hei olen todellakin hrveän väsynyt suhteeseeni kovasti pidän miehestäni mutta ei vaan luottoa tule kun jostain vain selville saisin onko hänellä ihastuksia niin voisi muuttaa pois hänen luota ,hän ei ala keskustelemaan mistään asioista sanoo aina vaan höpö höpö kun yritän tivata onko mhdollisesti joku toine hänellä kumminkin olemme jo yli 50 pariskunta,nutkin rajatiedoilta kysyin onko miehelläni ihastus jossain tuli kortit lanttien kunigatar menneisyys ,nykyhetki lanttien prinsessa ja tuleva hirtetty kiitos jos tulkitse mikä sanoma täässä ehkä on.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Oota hetki... siivoan ensin vähän

  • 4Smile

   Täällä on ollut ristiverinen nainen ja hallitsijatar, joka kuvaa syvää kiintymystä johonkin tai sitten henkilöä, jolla on 'jalat maassa' joka myös puntaroi - onko jollekin asialle aika kypsä. Tässä on tarvittu lujaa tahtoa ja tässä on vaaleahko aikuinen mies. Jotakin juttua on ollut, jota on aika vaikea ollut mieltää todeksi, tai sitten se on haluttu täysin kieltää. Stressi on ollut kova ja tasapainoa on ollut vähän vaikea löytää.

   Jossakin jutussa, joka on hiukan hasteellinenkin, kantautuu korviisi jotain tietoa ja pikkusen on aseteltava arvoja uudelleen. Riita leijjuu ilmassa ja aika tavalla hallitsee ajatuksiasi. Mutta sitten tulee myös jotain, joka tuo sopua, ehkä anteeksi antoakin ja on kaikki syy olla siitä tyytyväinen. Jos Maljojen 3, olisi väärinpäin, se kuvastaisi liiallista sinisilmäisyyttä.

   Nyt on huomiotava vaan tosiasioita ja ajettava sitä, mikä omasta mielestä on oikein, etenkin kun jotakin ilmenee kotiin liittyvissä asioissa. Tulossa iso muutos. Kuoleman kortti, ei koskaan tarkoita itse tapahtumaa, vaan kehottaa kääntämään elämässä uuden, puhtaan lehden ja jättämään asiat joista ei mitään hyötyä ole. Vaalea aikuinen mies, ehdottelee sul ties mitä..
   Kaikelle on oma aikansa. Jonkun ajan kuluttua, saattaa eri paikkakunnalta tulla jotain, jonka takia ahdistut. Kun pöly laskeutuu, istahdat kannon nokallesi soitintasi soittamaan ja tässä on vaarana paikoilleen jähmettyminen. Kuitenkin, nyt on hyvä pitää kaiken keskellä jalat maassa, vaikka se kuinka työlästä olisikin. Olet kuitenkin saamassa oman tilaisuutesi 'vetää henkeä' , vaikka itekses hirveästi asioita pohditkin ja sitä, miten löydät balanssin. Jokin peräti perustuksiasi ravisteleva juttu tässä on ja se koskee jotakin sinulle erittäinkin läheistä ihmistä, jonka takia joudut puntaroimaan asioitasi uudelleen ja sitä miten etenet tulevaisuuden suunnitelmissasi. Tässä on narrin kortti, mitä ilmeisimmin lopulta tuumaat - aikansa kutakin..
   Saat kotisi oikeinpäin lopulta ja sekin osaltaan tuo kevennystä oloihisi. Tulossa on joku uutinen, joka saa sut hyvälle mielelle, vaikka edelleen kasaat hartioilles turhan paljon taakkaa. Et luota ja se kysyy sinulta aika paljon voimia/kestävyyttä ja kyseessä on henkilö, jolla on tekemisiisi aika iso valta.
   Kaikenlaisia voittoja ja uusi toivo herää ja ehkä tässä voi olla joku kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan TAI sitten tää on joku yllättävä tieto. Joka tapauksessa, sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta ja alkaahan se valokin pilkistellä elämiseesi/olemiseesi, selkäänpuukotuksista huolimatta.
   Menestystä, mitä tulee johonki epäilemääsi naiseen, mutta nyt on oltava topakkana, ettei rakkaasi karkaa luotasi. Aineellisissa asioissa myös pikkusen liikehdintää.
   Uutistulva jossain jutussa, joka on kestänyt jo aika pitkään ja sinä pitelet näissä, niitä onnistumisen tiirikoita. Mitään et kuitenkaan mahda sille, että rahasopimusasioissa joudut pikkusen tekemään valintoja. Tässä on joku vaaleahko nainen, johon olet luottanut. Joko tää on perintö tai sitten tässä puhutaan isoista summista rahaa, jotakin tällaisesta saat kuulla ja se tuo harmoniaa sinulle.
   Jotakin myös tulossa väistämättä ja se saa sut naurettavan onnelliseksi, maljasi on ylitse pursuavainen - tään vois kierolla tavalla tulkita myös niin, että mitta täyttyy - ääriään myöten. En tiedä mitä kuviota tässä näyttelee ristiverinen mies, jonka rinnalla on joku nainen, näitten kahden suhde on syvää yhteenkuuluvaisuutta - joissain merkityksissä, tämä on kihlauksen kortti myös, olkoonkin vaikka pikkusen joku saattaa tuntea itsensä pikkusen ulkopuoliseksi/yksinäiseksi what ever..
   Ratkaisu on tehtävä ja se voi ottaa aika koville, sillä kilpailu on kovaa, mutta muutosten tuulet ovat alkaneet myös puhaltaa ja ne alkavat puhaltaa, jonkun puskista tulevan jutun myötä..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   431
   6193
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4144
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2614
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2496
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2378
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2200
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1686
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1263
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1243
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1148
  Aihe