HARMAATALOUS

Harmaantalouden peruspilari on Suomenvaltio itse.

Valtion taholta suojellaan ja tuetaan verovaroilla strateegisesti erittäin tärkeän alan tuhoamista, jonka toiminnan turvaamiseksi tulisi kiinnitää kasvavaa huomiota maailman tilanteen kärjistyessä.

Esimerkkinä muutama valtiojohtoinen kuljetus ja logistiikkayritys joka käytää rahanpesuun erikoistuneiden itäeurooppalaisten kuljettajien ja kuljetusyrittäjien palveluita, näin sortaen Suomalaisia veronmaksjia ja Suomalaisia alan yrittäjiä.
Esim. ko. yritysten palveluksessa on toimihenkilöitä joilla on arveluttavan "lämpimät" ja läheiset suhteet ko.toimiojihin, palvelevatko ken ties "kahtaherraa".

Lisäksi ko. ilmiön mukana on tullut ikävä oheisilmiö, polttoaineen kulutusen jyrkkä nousu Suomalaisissa autoissa, joka ilmenee öiseenaikaan parkkipaikoilla ja aiheutuu todennäköisesti mystisesti rikkoutuneesta polttoainetankista, tai sen korkista.

Voisi myös verrata pizzakeskusteluun, varo alle 6.den euron pizzaa/ varo alle euron/km kuljetusta.

Lisäksi voitaisiin tutkia ja selvittää miten nämä idän - talousihmeet selviytyvät täällä Länsi - Eurooppalaisessa taloudessa töissäolessaan ja raha riittää perheenelättämiseen kotimaassaan kun kuukausiansio on 80 - 150 €:a / kk:ssa, voitaisiin saada hyvä pohja, paljonko leikkausvara todellisuudessa on Suomalais - talouksilla, ettei jäisi turhaa ilmaa ostovoimaan ja saataisiin talous pian kuntoon.

Ps. pitäiskö siivota omapesä.

2

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • repareppana

      Kuules pruitti!
      Tää pesä on niin täynnä kaiken näköstä paska politiikkaa kotimaisia kuljettajia/yrittäjiä vastaan,ettei meidän elin aikana pystytä putsaamaan.
      parempi antaa mennä näin kun on tähänkin asti mennyt.
      on niitä muitakin yrityksiä kun pelkästään, valtioomisteiset,jotka noita idän ja etelän ihmeitä riistää.tossa vaasankin seudulla on Yks joka juuri pörssiin noteraattiin
      .
      ihme että tonne pörssiinkiin voi noi riistäjät listautua.
      kyseisen firman kuskin kanssa Tossa kesällä juttelin laivalla kun Ruotsista tyhjänä kotio päin tulin,palkkaa saavat ruhtinaalliset 60€ päivässä,sisältäen kaiken,tais vaan sekin kuski vähä liioitella paikkaansa?en tie.
      kummiskin Tää ala on ajettu semmoseen malliin ettei tässä enää pärjää,vaikka löpöt muitten tankista imiski,niinkuin noi etelänaapurit.
      enpä enää Ton viimeisen ruttin reissun jälkeen enää oo viittiny noita talkoita jatkaa,muun vehkeet pois ja lopetin puulaakin,enää 4 kk jäljellä ja sit rupee saamaan valtion mahtavaa työkläriä.tosin silläkin pärjää paremmin kun noilla liksoilla mitä kuljetuksista maksetaan.

    • Persläpiulkoavaruudesta

      Etohon auttaa trumatikki ja rahtaritakki.vai mitä aivopierut?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      3918
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2407
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2174
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2103
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      424
      1484
    6. 79
      1251
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      140
      1235
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1155
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      92
      1146
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      56
      1100
    Aihe