TOIMIIKO NE?

duiddu

Gambian pankkiautomaatit? Uskaltaako lähteä reissulle jättämällä rahat tilille niin että nostaa niitä vasta paikan päällä?

19

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • somaliassahkei

      somaliasta tuli 90 luvullako se oli suomeen "turvapaikan hakijana" 20 opiskelijamies

      kohta 20 v turvapaikan hakija onkin ollut vankilassa ja tyytyväinen turvapaikkaansa: ilmainen ruoka ja majoitus toiveiden mukaisesti

      Tosin jostain syystä suomalaiset vaati näyttöinä ja suoritevelvoitteena ilmaiselle majoitukselle ja ruoalle, että hieman raiskaa ja murhaa ..

      Nyt kuitenkin jo vapauskin koittamassa jälleen tuolta "hotellista", lohtuna ilmainen lentomatka palautus somaliaan saattajien kera..

    • duiddu

      Kiitos kaikenkattavasta vastauksesta...

    • käteistä

      -ei kannata jättää kortin varaan, ei mitään syytä.
      -kokemusta kuudelta reissulta, ei kannata, ota satanen päivää kohti niin voi tehdä muutakin kuin kävellä hotellin ympärillä.

    • duiddu

      ja aito elämä,se on vieressä ja siellä mä kaiken vapaa- ajan vietän auringonottoa lukuunottamatta.

      • duiddu

        50e mulla tulee olemaan rahaa päivää kohden,eli melko lailla,sillä syö,juo ja nai niin paljo ku haluaa ja tuliaisiinkin rahat riittää...


      • samppix

        Joku ehdotti satasta päivää kohti, ei mulla ainakaan ole ikinä mennyt kahdessa viikossa 1400e. Ja olen kyllä tehnyt kaikkea mahdollista ja mahdotontakin...siis nauttinut ilman senttien laskemista.


      • käteiselläonvaraavalita
        duiddu kirjoitti:

        50e mulla tulee olemaan rahaa päivää kohden,eli melko lailla,sillä syö,juo ja nai niin paljo ku haluaa ja tuliaisiinkin rahat riittää...

        Niin lomallahan kannattaa syödä huonosti juoda huonoa ja nimen omaan naida halvinta mitä saa, eikö niin.
        Kaverini pääsee halvemmalla kun on vaimo siellä , ollut jo vuosia.
        Kaverilla on siitä hyvä eukko että tekee kunnon ruokaa , ei lähde ravintolohin eikä baareihin vaikka ukko veisi. Ei polta eikä juo alkoholia, Ei shoppaile turhia. Vahtii ettei ukko juo olutta vahvempaa ja muutenkin pitää hyvää huolta ukosta. Harvinainen tapaus. Oli nuorena vielä helvetin kauniskin.

        Kaljaa ja pitsaa kun syö niin halvalla pääsee tai kanaa ja riisiä. Kunnon pihvi ,viinipullo ja jotain pientä niin kolmesta viiteen kympiin menee helposti.
        Jonkin verran on suomi naisia jotka ei osta edes olutta sänkyturriaiselleen no jotkut hankkii kyllä talot ja passit ja muut, jokainen tavallaan.
        Punkero seksituristihan selviää pariviikkoa pelkän rakkauden voimalla ja aamiaisen.
        Osa tarjoilija porukoista on osaaika prostituituja , eli rohkeasti vaan kimppuun , ikävä kyllä yleensä miehiä eli väärää sukupuolta .
        Siellä on hyviä ravintoloita joissa kunnon ruokia , kysykää .Taksit on turvallisia eikä niille kannat maksaa liikaa. Huumeiden käyttö on aika reipasta mutta sitä koitetaan peitellä viimeiseen asti. Turistikauden ulkopuolella voidaan imppaus purkkeja pitää ihan seinän vierellä asiakkaita odottamassa.


    • duiddu

      Mä heitin kerran vkon matkan Kololissa kun käyttörahaa oli 300e.Eikä ollu puutetta mistään.Nainen oli sikäläinen jonka luona olin koko vkon mutta syötin hänet rahallani kuin myös itseni,olematta selvipäin.Kympillä päivässä,silläkin pärjää mukavasti,ja tämä on tosi.

      • alanmies

        Pärjää pärjää, jos on alan mies ei mikään ongelma.


    • duiddu

      Ja Gambiassa kokee elämyksiä ilmaseksi kävelemällä aidossa sikäläisessä elämässä mikä on nenän edessä,sinne pitää vaan mennä eikä olla juntti,siellä ei ole mitään pelättävää...Valitettavasti suurin osa meikäläisistä on vielä se arka juntti..Ja sit matkan jälkeen_En ikinä mee enää Gambiaan,hirvee paikka...

    • Käteistämukaan

      Moikka!
      Viime vuonna oltiin reissussa ja suosiolla otin vain käteistä mukaan. Hotellissa vaihdettiin eurot paikalliseen valuuttaan. Rahaa pystyi nostamaan myös hotellin respasta tarvittaessa, tietysti se oli aika kallista :(
      Kerran näin automaatin ja se oli pois käytöstä.
      Hyvää matkaa!

    • Moneymoney

      Ota käteistä ainakin jonkin verran, sillä paikan päällä kurssi on huomattavasti parempi (tänään 52, kun pankin kurssi on vain 42. Eli 1000 dalasia satasesta enemmän)
      Senegambian alueen pankkiautomaatit toimii. Brikamassa sain seitsemännestä!
      Meidän budetti 200 euroa viikko/2 henkeä.

      • SÄÄLIKSIKÄY

        kUVOTTAVAA PIHTAAMISTA


      • Moneymoney

        Emme pihdanneet ollenkaan. Syötiin normaalisti, aika paljon kyllä perheessä. Tietenkin maksettiin myös siitä, keltaisia takseja käytettiin, mutta sitä en katso pihtaamiseksi. Jokunen towntrippikin tehtiin kyllä. Tämä riitti meille, mutta kukin saa sitten käyttää rahaa ihan niin paljon kuin haluaa.


    • somelikeitsimple

      Mulla meni 70e/vko ja söin joka pvä ulkona ja ajelin tuktukeilla. Ei ollu mitään tarvetta pihdata, ei vaan menny enempää. Nautin lomasta ja olin onnellinem.

    • Eskopoika

      Kannattaa ottaa käteistä, minulla Visa toiminut vain kerran, olen käynyt neljästi Gambiassa. Ystävälläni tosin MasterGard toimi hyvin.

    • gambiaan

      Toimii ne, mut kannattaa otta käteistä. Siellä kurssi parempi mitä pankin kurssi.

    • Kotuko

      Aina löytyi toimivia automaatteja Kotu, Banjul, Senegambia, Seregunda,,,!

    • gottagoback

      Cape point hotellin seinästä nostin usein rahaa. Ei ongelmaa. 700e meni kolmessa viikossa ja sillä syötin useamman hyvin. Ja kaljaa join joka päivä ja kulettiin takseilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe