Miten nitistätte haittaavat syylät.

yritän_Verruxsilla

Niitä nyt voi kasvaa käsiin tai jalkoihin. Vasaravarpaan päälle kasvanutta syylää on hoidettu apteekin tuotteilla, ompa leikkauksellakin sitä poistettu.
Aina bumerangina palaa takaisin.

Vuosia sitten lääkäri mainosti poistavansa laserilla syylät pysyvästi. Kun tilasin hänelle ajan, aika peruttiin jostain syystä.

7

118

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • syylätpois

   Minä olen itseltäni ja serkultanikin hävittänyt syylät eikä tule takaisin.Se on hyvin yksinkertainen tapa hävittää syylät ei koske eikä tarvitse käydä lääkärissä.PItäisiköhän sinulta syylät hävttää.

   • ikävät.olemassa

    Sas se meillekin.


  • PITÄISI-

   PITÄISI! - No kerro nyt keinot!

  • SyylätTallellaRahatMeni

   Älkää tuhlatko rahojanne Bevitamed syylänpoistajaan.

   Ostin tuotteen. Usean yrityksen perusteella tuoteella ei ollut mitään jäädytysvaikutusta syylään, joten otin yhteyttä tuotten valmistajaan Orion Pharmaan. Orionin Pharman asiakasneuvonnan vastauksen perusteella vaikuttava jäädytysaine olisi dimetyylieetteri, jonka kiehumispiste on -24 C ja 3 sekunnin aikana vapautuvan aerosolin pitäisi jäädyttää metallitappi sellaiseen kylmyyteen, että sillä voisi jäädyttää syylät(?). Vertailun vuoksi lääkärit käyttävät syylien jäädyttämiseen nestemmäistä typpeä, jonka kiehumispiste on -195,8 C.

   Vastauksen mukaan: " Syylänhoidossa tarvitaan kärsivällisyyttä, virusvasta-aineiden syntyä voi joskus joutua odottamaan. Kryohoidon periaatteilla päästään kotikonstein pitkälle, mutta on hoitoresistenttejä syyliä, joissa vasta useampi lääkärin suorittama hoito tepsii."

   Syylänhoidossa ei tarvita kärsivällisyyttä, jos tuote todellakin jäädyttäisi käsien syylät 20 sekunnissa ja jalkapohjan syylät 40 sekunnissa. Jos oletetaan syylän poistuvan virusvasta-aineiden synnyttyä, niin ei ole kyse syylien jäädytyshoidosta vaan ihmisen oman immuunipuolustuksen hoitamista syylistä. Kun väitetään, että tuote jäädyttää syylät, niin ei missään nimessä voida puhua hoitoresistenteistä syylistä, koska jäädytetyt solut rikkoutuvat eikä "hoitoresistenssi" mitenkään estä solujen jäätymistä.

   Tuolta sivulta löytyy tieto, että jäädytys dimetyylieetterin ja propaanipitoisen jäädytysaineen pitäisi saavutta - 50 C lämpötila: http://www.syylend.fi/tietoa-syylista/syylan-poisto/ , mutta Bevitamed syylänpoistaja ei jäähtynyt edes niin kylmäksi.

   Orion Pharma asiakasneuvonnasta saamani vastaus:

   Olkaa ystävällinen ja palauttakaa tuote apteekkiin. Asiasta täytetään tuotevirhe-epäilylomake, ja ilmoittaa siinä myös, millä alueella syylät olivat. Apteekki toimittaa valmisteen Orionin laadunvarmistukseen. Asiantuntijamme joutuvat ensin tekemään testauksen tuotteen laadusta valmistajan raporttia varten. Antakaa siis yhteystietonne apteekille.

   Mikäli laite on viallinen, tulee hyvitys Teille hoidetuksi. Antakaa siis yhteystietonne apteekille.

   Sen verran vielä tiedustelen, että kuuluiko selkeä sihisevä ääni, kun painoitte turvalukitsinta alas. Sen aikana dimetyylieetteri siirtyy metallikärkeen ja osa kylmenee.

   Sen sijaan ei tule pitkittää jäädytysaikaa, silloin kärki ei enää kerää itseensä kylmyyttä vaan tapahtuu huurtumista. Tämä epäonnistuttaa hoidon, eli ei ole riittävää kylmyyttä siirtää syyläkudokseen.

   Syylänhoidossa tarvitaan kärsivällisyyttä, virusvasta-aineiden syntyä voi joskus joutua odottamaan. Kryohoidon periaatteilla päästään kotikonstein pitkälle, mutta on hoitoresistenttejä syyliä, joissa vasta useampi lääkärin suorittama hoito tepsii.

   Ystävällisin terveisin
   Orion Oyj
   Orion Pharma

  • syylä.l

   Laita valkosipulin viipale syylän päälle, sitten teippaat sen kiinni jeesusteipillä niin että ilmaa ei pääse syylään, ja annat sen olla siinä noin viikon.

  • vaivannu.20.v

   Kokeilen muurahaishappoa jos sitä apteekki myy. Epäilen ettei myisi. Mitä lie tuotteessa nimeltä Verruxin. Sekin on syövyttävää.
   Laitan Verruxsinii syylä päälle ensin raspattuani entisen kuolleen ihon pois. Peitän syylän apteekin kangasrullateipillä.
   On se nyt pienentynyt. Haittaa vähemmän kävellessä. Ellei nuo auta, pyydän lääkäriä amputoimaan tuon ikävän välivarpaan.

  • sotatila.syyliä.vastaan

   Syylälle ei pidä antaa kasvamis, toipumisaikaa. Jotain lievästi syövyttävää ainetta syylään ja laastari päälle.
   Se tavaratalojen pristoilla toimiva smirgelitela on hyvä. Hioo sen valkoisen joka suihkukäynnin jälkeen pois.
   Syylä alkaa ohenemaan. Ja aina uutta täkyä koukkuun. Jatkettava niin kauan terve iho tulee esiin. Sehän uusii samaan paikkaan varmasti.
   Pitää tarkkailla ja heti uudelleen syylää myrkyttämään.Tea Tree öljy voi olla puuhaan hyvä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8258
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7095
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2887
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   2433
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   228
   2240
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   904
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   895
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   168
   765
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   758
  Aihe