Kiinteistöhuolto Rundelin

epätietoinen88

Onko tietoa tästä yrityksestä. Meille on kuulunut että olisi saanut lähtöpassit useasta Malmillaisesta taloyhtiöstä huonon huollon takia. Mahtaako pitää paikkansa?

39

1608

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottapuhut

      Pitää paikkansa.

    • vhoopeejii

      Meillä ainakin toimiut tosi hyvin jo useita vuosia. Onko tarkempaa tietoa minkälaisia ongelmia on ollut?

      • trdfuyghijk

        Luultavasti ongelmana on vainoharhaiset, epäluuloiset, uusavuttomat kerrostalokyylät, jotka odottaa että huoltoyhtiö heilahtaa paikalle välittömästi kun pienikin, usein kuviteltu ongelma ilmenee, ilman eri laskutusta.


    • Hpj

      Asustelemme Malmilla ja meillä ainakin Rundelin on hoitanut huoltotyöt mallikkaasti,
      ja aina sovitulla aikataululla . Iso kiitos heille!

    • jpuyk

      Kiinteistöpalvelu Rundelin huoltaa kiinteistöämme Suurmetsässä. Meillä ainakin on toiminut jo vuosia hyvin.

    • kaamosaika

      Moikka . JP ! = ( epätietoinen , tottapuhut )
      Hanki elämä !! Hommaa parempaa tekemistä , kuin muiden mustamaalaaminen. Lisää sisältöä elämääsi , siirry veks koneelta yöksi , nuku ! Ulkoile raittiissa ulkoilmassa , niin olosikin kohenee.

      • fgfffkds

        Juuri näin. Säälittävää :(


    • Miksinäin

      Meillä myös Rundelin eikä pienintäkään huomauttamista. Edellisiin vastauksiin viitaten kuitenkin tuntuu erikoiselta tuollaiset heitot "hanki elämä" ym. Tämä on tyypillistä palstan kirjoittelua, josta ei synny mitää asiallista keskustelua.Mikä lienee taustalla, jokin henkilökohtainen ongelma tai erimielisyys, kun palvelu ei ole tyydyttänyt. Mikäli vastaus "hanki sisältöä elämääsi" on palveluntuottajan niin eipä tuo kovin palveluhenkiseltä vaikuta.Asiakashan saa aina valittaa, fiksu toimija välttää konfliktin……

      • Paskapuoti

        Meiltä näyttää saaneen lähtöpassit. Pitkäänpä jaksoivat katselle kun mitään ei tapahtunut ja kaikesta sai usempaan kertan huomauttaa tai valittaa. Uusi vaikuttaa todella hyvältä, mutta katsotaan onko vain alkusoittoa.


    • Epämääräistä

      Mahtaakohan siellä olla talous kunnossa? Tilinpäätöstietoja ei ainakaan löydy virallisista hakemistoista.

    • kohtuuskaikessaa

      Tarkistin tuolta virallisesta lähteestä ja kunnossa näytti olleen. Tekee kohtuullista tulosta, mikä viittaa siihen, että palveluiden hinnoittelu on vain kohtuullista vaan ei ylihinnoiteltua. Tällaisia firmoja kannattaa suosia.

      • "Tekee kohtuullista tulosta" ????? Mitä kohtaa et ymmärrä kun katsot virallista lähdettä? Ei todellakaan tee, lisäksi tiedot puuttuu parilta viime vuodelta.


    • Piilotellaanko

      Miksi puuttuu tiedot parilta vuodelta, eivätkö ole toimittaneet? Vai eikö niitä kestä näyttää ja sen vuoksi ollaan hiljaa? Eikös se tietojen toimittaminen perustu lakiin? Onko viite konkurssikypsyydestä?

      • Runtelin

        Jukka, ei se välttämättä niin mene. Moni pieni ja keskisuuri yritys kahdenkertaisen verotuksen välttämiseksi ottaa tuloksen ulos omistajien palkkoina. Ehkä tässäkin tehdään järkevästi noin?


      • kauppamaisteri

        Niin tekee eikä yritystoiminta ole kestävällä pohjalla jos tulos nostetaan palkkoina.


    • n9m8v7

      Onhan tuo firma näköjään 18 vuotta toiminnu niin onhan siinä pohjaa kyllä.

      • Matematikkaako

        Näköjään on pitkään toiminut ja viimeiset vuodet pitänyt tuloksensa piilossa. Viimeistä julkista tilinpäätöstietoa katsoessa voi todeta, että yritys on konkurssikypsä, sillä sen oma pääoma on negatiivinen. Sen takia varmaankaan ei ole enää tilinpäätöksiään julkaissut. Viestiketjun aiemmassa osassa puhutaan omistajien kaksikertaisesta verotuksesta, jonka johdosta omistajat kuittaavat tuloksen palkkoina. Pitkäjänteinen ja kestävälle pohjalle rakentuvaa yritystoimintaa ei hoideta näin. Mutta kirjoituksista päätellen nämä yrittäjät luulevat sen toimivan näin ja tulos on nähtävissä. Sääliksi käy, jos noin hyvän yrityksen taloudellista toimintaa ohjaa tuollainen ymmärtämättömien joukko!


    • Ymmärtämätön

      Meillä Rundelin menossa onneksi vaihtoon. Huonoin huoltoyhtiö jonka olen joutunut kokemaan. Perjantai iltana soitettuani päivystävälle huoltomiehelle kun meille ei tule vettä kunnolla, niin sain vastauksen että "palataan maanantai aamuna asiaan kun viikonloppuna putkimies tulee liian kalliiksi." Yritin pyytä tekemään nyt jotain niin löi sitten luurin korvaan. Yritin soittaa uudelleen niin puhelin oli suljettu. Liekö kielimuuri tullut vastaan kun ei ymmärtänyt että apua tarvitaan nyt.

      • Taasko

        Menohan on samaa kuin Suomen huoltopäivystyksessä 😄
        Että älkää nyt sitten siihen firmaan ainakaan vaihtako.


    • Jakolehto

      Erittäin surkea huoltoyhtiö. Kaikista huonoin mitä taloyhtiöllä ollut. Ei tee lumitöitä, ei tyhjennä roska-astioita. Ihme että tuolla asentaalla koko pulju on edes pystyssä. Työnjohtoa ei kiinnosta pätkääkään mitä tontilla tapahtuu. Konekuskit ammattitaidottomia ajaa useita autotalleja solmuun, nurmikot tuhotaan auraamalla, käsilumitöitä ei tehdä, Joten älkää missään nimessä kyseistä huoltoyhtiötä ottako.

    • bentsuli

      Pitää paikkansa, että ovat pihan tuho. Nurmikoita pitkin ajellaan autolla vaikka asfaltti olisi vieressä. Lumitöissä ei tunneta lapiota vaan koneella työnnetään lumet puuaitoja sekä rakennuksen seinustoja vasten. Aivan älykääpiöitä tuntuu olevan siellä töissä. Mikä pahinta itse johtaja kyydissä kun ajelivat nurmikoita pitkin ja vielä kiistää sen kuin lapsi konsanaan.

      • demi

        huoltoyhtiön siivoojilla teetetään keskimäärin 40 porrasta päivässä,saunat ym.
        siivoojat vaihtuvat jatkuvasti.jättävät siivoojille osan palkasta maksamatta ja vielä
        mustamaalaavat nämä kun lähtevät pois yrityksestä.on niin ala arvoinen työpaikkana ...


      • Mistämoinen

        Meillä Malmilla ollut vuosia, ei mitään valittamista. Miten voisi olla firma enään pystyssä, jos huono olisi.


      • Anonyymi

        Se ei kerro mitään että ollut vuosia pystyssä, riittävän halpa hinta tekee sen etteivät taloyhtiöt vaihda pas...aa firmaa pois.


      • Anonyymi
        Mistämoinen kirjoitti:

        Meillä Malmilla ollut vuosia, ei mitään valittamista. Miten voisi olla firma enään pystyssä, jos huono olisi.

        No näin siinä kävi. Eli ei voinu olla huono?


    • tunarittyössä

      Huonoin huoltoyhtiö mitä meillä on ollut 20v ,mitään sovittua ei tehdä? Ammattitaito olematonta ,työntekijät huonosti perehdytetetty ei mitään käsitystä piha eikä mistään muistakan töistä,itse Rundeliinkin taitaa olla itseoppinut ja senkin huonosti.Raktorin ajotaitoo saa myös ihmetellä ,huoltotie jota pitäis ambulanssinkin päästä pihaan ei ole asianmukaisesti hoidettu.Jos joku kehuu tätä firmaa niin taitaa olla johtaja itse.Pysykää kaukana kyseisestä firmasta maksatte turhasta kun roskaastiaakaan ei osata ilman puhelinsoittoa tehdä.Kyllä ihmettelen miten pulju pystyssä?Vaitoon meilläkin ja äkkiä!

      • Anonyymi

        Ei nyt niin huono voi olla, jos teilläkin ollut jo 20 vuotta!


    • mikätyötällänen

      Missä Rundeliinin työntekijät on meillä niitä ei kuitenkaan näy ,esimieskin istuu autossa 10min ja lähtee tulematta ulos ketään ei tule töitä tekemään on kesä tai talvi?

    • pihatiettukossa

      Tänään taas ammattinäyte Rundelinin työmieheltä kyllä oli jälkeä ei minkäänlaita näkemystä miten työ tehdään.Ei taitoa mitä raktorilla saa aikaan ,alaarvosta työtä.pihatiet

    • Anonyymi

      Missä Rudeliinin ruohonleikkaajat?Pukinmäessä olisi huoltotöitä nurmikoille jo kaivattu pariviikkoa sitten,mistä maksetaan ei ainakaan tehdyistä töistä.

    • Anonyymi

      Älkää vaan vahigossakan ottako Rundeliinia mikään ei toimi Ei sitten yhtikäs mikään.Työntekijät aivan taitamattomia ei mitään käsitystä kiinteistönhuollosta niin kun isännälläkään,maksatte aivan tyhjästä työstä.????

    • Anonyymi

      Edellisessä taloyhtiössä lähti myös Rundelin vaihtoon melko lyhyiden kokemusten jälkeen. Kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana ellei halua soitella joka asian perään ja ihmetellä veloituksia.

    • Anonyymi

      Huhujen mukaan konkurssi?

      • Anonyymi

        Eipä ole ihme, kun jo vuosia on ollut negatiivinen omapääoma kuten aiemmissa viesteissä kerrottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole ihme, kun jo vuosia on ollut negatiivinen omapääoma kuten aiemmissa viesteissä kerrottu.

        Konkurssista ei vielä tietoa mutta verovelkaa näyttää olevan rekisterin mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konkurssista ei vielä tietoa mutta verovelkaa näyttää olevan rekisterin mukaan.

        Kyllä konkurssi on tosiasia. Onneksi Tapanilassa on toinen yritys joka hoitaa asiat kunnolla ja osaa myös talouspuolen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä konkurssi on tosiasia. Onneksi Tapanilassa on toinen yritys joka hoitaa asiat kunnolla ja osaa myös talouspuolen.

        2016 yks älypää selitti palstalla että ko yhtiö tekis kohtuullista tulosta, jo silloin viestin et postaaja ei ymmärrä bisneksestä. Ja näinhän siinä kävi, kanttuvei. On nää tietäjiä


    • Anonyymi

      Kiinteistöyhtiö Rundelin on konkurssissa 30.09.2019 Tapanila.
      Sen touhu oli jo sellaista,meillekkin vaihdettiin Pukinmäen Huoltofirmasta,mikä toimi kiitettävästi,tälläiseen huu haa firmaan.
      Hallitus oli tyhmä.

      • Anonyymi

        Näyttäisi siltä, että tuolla aikaisemmissa kommenteissa ihmetelty tulostietojen ilmoittamattomuus liittyy tähän. Olisiko jäänyt jotain maksamatta. Kunnon yritykset ilmoittavat lakisääteiset tietonsa kaupparekisteriin. Siis tilinpäätöksensä julkaisevat. Joku älykkö kertoi yritysten kirjanpito ja verotusmenettlyistä ja osingonjaosta tuolla aiemmin. Taitaa ola henkilö kyseisen yrityksen veroneuvoja ja kas, kuinkas kävi? Aika moinen mestarisuoritus laittaa huoltoyhtiö konkurssiin!!!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe