Mistä korvike MAREVAN-lääkkeelle?

Ma_Reva_N

Eli lyhyesti... Millä "luontaisella lääkeaineella" olisi sama vaikutus kuin marevan-lääkkeellä? Olen tilanteessa jossa marevan on minulle loppuelämän rasite, mutta silti myös elintärkeä.

Toivon asintuntevia vastauksia ja linkkejä suomenkielisille sivustoille, sillä "lontoo" ei suju tarpeeksi hyvin.

22

4012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skeponen

      Kylmapuristettu oliivioljy ja raaka valkosipuli mustapippurilla maustettuna.
      Kokelin ja voin hyvin.

      • setrtybytjytgasd

        ämpärillinen kutakin??? ...ko?


      • MittariMatti
        setrtybytjytgasd kirjoitti:

        ämpärillinen kutakin??? ...ko?

        Sehän se lienee varmaankin skeptikkojen yleinen mitta!


    • kalaöljyä

      Kalaöljy ohentaa verta joillakin.

      Kalaöljy on tärkeä lisäravinne ihan kaikille.

    • hoikkaverinenjussi

      Nuoremmalla veljelläkin tuo liian sakean vern ongelma. Jalat sillä on kuumat. Sillaikose liian rehevä veri vaikuttaa?
      Arvelen ihan vilthatusta heitettynä ettei luonnonmukaisia kansanlääkkeitä ehkä löytyisi.
      Jos olisit ap supervapaa henkilö, rankka elämäntapamuutos voisi olla hyväksi. Mieleen tulee Alaskat karut elämänpuitteet.
      Eläisit hiukan kuin ennen vanhaan elettiin, kalastuksella ja metsästyksellä. Varmaan veri ohenisi.

      • Ma_Reva_N

        Onkos Hoikka-jussi koskaan kuullut Apc-resistenssistä? Ei paljoa auta vaikka kuinka kävelisi turska mielessä alaskassa...


      • hoikka.jussi
        Ma_Reva_N kirjoitti:

        Onkos Hoikka-jussi koskaan kuullut Apc-resistenssistä? Ei paljoa auta vaikka kuinka kävelisi turska mielessä alaskassa...

        Kiitos vinkistä. Ensi kertaa kuulin Apc-resistentistä. Verenhyytymismutaatio kyseessä. Eipä siinä taida auttaa ilmastonmuutos.


    • kylmätotuus

      Marevania ei voi korvata millään " luonnonlääkkeellä".
      Ei kannata edes harkita lähteä leikkimään "vaihtoehtohoidoilla"!

      Lääke ei ole rasitteesi, vaan elinehtosi. Ilman sitä, sen tarkkaa annostelua ja toistuvia labrakokeita et tule pärjäämään.

      Oletan, että lääkitys on sinulle uusi asia.
      Jokaisessa terveyskeskuksessa on henkilö, joka on perehtynyt asiaan.
      Häneltä saat tietoa esim. ruoka-aineista, jotka vaikuttavat hyvän hoitotason saavuttamiseen.

      Lääkitys ei vaikuta elämääsi juuri mitenkään, kun sopiva annostus löytyy.
      Nou hätä!

      • Mööd_Gnuller

        Tässä on taas oiva esimerkki tyhmyydestä! Tyyppi vetäsee (ainakin kuvittelee vetäseväsnsä) pöydän tyhjäksi sanomalla että on vain ainoa vaihtoehto... plaplaplapl!
        Tarkka annostelu lienee ainoa asia joka kirjoituksessasi pitää paikkansa. Mutta esim labrakokeissa juokseminen on vanhan aikaista. Nykyään ei tarvi käydä kuin kerran pari vuodessa tarkastamassa että kotimittarin tulos vastaa oikeata labrakoetta.
        Ja mitä taas tulee siihen että "ei voi korvata millään luonnonlääkkeellä!" Erehdyt pahasti. On olemassa luontaisia kasviperäisiä aineita... vai oliko ne eläinperäisiä, joiden vaikutus veren hyytymiseen on todettu auttavaksi. En vaan mitenkään muista mikä oli se aine/aineet. No joka tapauksessa ruokavaliota tarkkailemalla on paljon vaikutusta siihen miltä INR-arvo näyttää.

        Ensimmäisenä tulee mieleen että olet lääketieteen palkkalistoilla kun tuollaista viljelet. Ainahan sitä laulaa sen laulua jonka leipää syö!


      • Eitässälääkkeitä-tarvita

        "On olemassa luontaisia kasviperäisiä aineita... vai oliko ne eläinperäisiä"

        Juu, vai öö oliko se kuitenkin enkeliterapia joka auttoi, öö, vai soodako se sittenkin oli, öö, mutta helppo jutti kuitenkin.


      • terveydenhoitaja

        Joutaisit mennä mielenterveyshoitoon.


      • Eileikitäterveydellä
        terveydenhoitaja kirjoitti:

        Joutaisit mennä mielenterveyshoitoon.

        Ihan "mielenkiintoinen" kommentti muka terveydenhoitajalta ja kenelle se oli edes kohdistettu, nimimerkillekö 'kylmätotuus'.
        Aika paha alkaa kokeilemaan millä luonnonaineilla voisi korvata Marevanin. Ei siinä enää leikitä kun kiikutetaan vauhdilla sairaalaan sepelvaltimotukoksen vuoksi.


      • marevansulkeiset

        Marevan-lääkityksen jälkeen vasta huomaakin, kuinka monet ruoka-aineet itse asiassa ohentavat verta. Jos ko lääkityksessä aikoo pysyä, saa taiteilla oikein työkseen eri ruoka-aineiden kanssa.

        Verta ohentavia ruoka-aineita ja luonnonlääkkeitä varmasti löytyy. Eri asia, haluaako noita syödä. Oma taiteenlajinsa tuo Marevan-mittailukin, mikä aloituksen jälkeen määrittelee ohennettavan elämän. Lisänä lääkeaineen haittavaikutukset, joista käyttäjän tulee myös olla selvillä ja joista lääkärin tulee häntä valistaa.


      • IhanOmaMokasi
        Eileikitäterveydellä kirjoitti:

        Ihan "mielenkiintoinen" kommentti muka terveydenhoitajalta ja kenelle se oli edes kohdistettu, nimimerkillekö 'kylmätotuus'.
        Aika paha alkaa kokeilemaan millä luonnonaineilla voisi korvata Marevanin. Ei siinä enää leikitä kun kiikutetaan vauhdilla sairaalaan sepelvaltimotukoksen vuoksi.

        Kannatta olla tarkkana!
        Katso aina tarkasti , kuka kenenellikkin vastaa!
        Tuo vastaus ei ollut sinulle!
        Tulkitsit väärin vastausketjua!


    • 23094875230984750

      https://en.wikipedia.org/wiki/Anticoagulant#Interactions

      "Foods and food supplements with blood-thinning effects include nattokinase, lumbrokinase, beer, bilberry, celery, cranberries, fish oil, garlic, ginger, ginkgo, ginseng, green tea, horse chestnut, licorice, niacin, onion, papaya, pomegranate, red clover, soybean, St. John’s wort, turmeric, wheatgrass, and willow bark."

      Ja raa'asti googlen kääntäjän läpi survottuna:
      "Elintarvikkeissa ja ravintolisissä veren ohenemista vaikutuksia ovat Nattokinase , lumbrokinase , olut , mustikka , selleri , karpaloita , kalaöljy , valkosipuli , inkivääri , neidonhiuspuu , ginseng , vihreää teetä , hevoskastanja , lakritsi , niasiinia , sipuli , papaija , granaattiomena , puna-apila , soijapapu , mäkikuisma , kurkuma , wheatgrass , ja pajun kuorta ."

      Täytyy kuitenkin muistaa että nämä eivät millään tavalla vastaa tehokasta ja tutkittua lääkemolekyyliä, eikä annostusta voi tehokkaasti mitata. Lisäksi asiaa pitää tarkastella käytännön kannalta - nämä kyllä vaikuttavat hyytymiseen, mutta vaikuttavatko riittävästi esim. sairastuneen henkilön vaatimuksia ajatellen?

      • Ma_Reva_N

        Aloittaja tykkää!


      • Oluenjuoja

        Tulin tosi onnelliseksi, kun luin, että koppa olutta päivässä pitää sydänlääkärin loitolla!


      • familiaarinenhypo

        Ravinnossa osa tekijöistä saattaa helpottaa verenvirtausta, mutta osaa tekijöistä hyydyttää. Kuten K-vitamiini. Monihan ei uskalla enää Marevan-hoidon jälkeen syödä lainkaan vihanneksia, mistä mennään ojasta allikkoon. Vihanneksia saa ja pitää syödä, niitä vain pitäisi pystyä syömään tasaisia määriä, jotta verenohennuslääkkeen taso ei heittele.

        Jos Marevanin aikaan aloittaa lisäravinnekokeilut tai nopeat ruokavalion muutokset, niin seuraukset voivat olla arvaamattomia (liian juoksevasta verestä voi saada aivoverenvuodon ja liian tiheästä tukoksen).

        Edes kasvissyönti ei suojaa verisuonitukoksilta, jos on saanut pahimman mahdollisen perimän sydän- ja verisuonitukoksia ajatellen. Verisuonivauriot kehittyvät jo viitearvojen sisällä olevilla verenpaineilla. Eli verenpaineiden pitäisi olla koko elämän aivan käsittämättömän alhaiset, jos haluaisi olla turvassa tukoksilta. Harva asiaa ajattelee ennenkuin on jo liian myöhäistä.

        Siinä vaiheessa kun jo syö Marevania, on riskibisnes keksiä sille korvikkeita. Sen sijaan kannattaa pyrkiä parantamaan muuta terveydentilaansa esim. liikunnan avulla. Verisuoniaan tuskin enää saa nuorennettua, joten antaa veren kiertää.


    • familiaarinenhypo

      Onko Marevan-hoito määrätty sinulle loppuelämäksi? Osalle porukkaahan se määrätään vain tietyksi aikaa verisuonitukoksen jälkeen. Voihan olla, että tilanne on parantunut, ja et lääkkeen lopettamisen jälkeen saa uutta tukosta. Mutta hyvinkin voit saada. Eli lopettaminen on joka tapauksessa eräänlaista venäläistä rulettia. Korkea alaraajan verisuonitukos ei ole mukava juttu. Eipä ole keuhkoembolia, eikä sydäninfarktikaan. Aivohalvauksessakin kuolleisuus on suuri (kuten sydäninfarktissakin), ja entiseen elämään ei ole ehkä koskaan paluuta. Eli valinta on vapaa.

      Marevanille on korvaava lääke, jossa hyytymisarvoja ei mitata jatkuvasti. Tosin käsittääkseni uusi lääke on kallis, ja mitään korvauksia siitä ei saa. Eli ei sovellu köyhille. Myös joissain tapauksissa käytetään verenohennuslääkettä pistoksina. Et liene mieluummin pistä itseäsi 1 - 2 x/pv?

      Jos Marevanin syönnin aiheuttanut tila oli lievä, niin ehkä sopivalla liikunnalla, veranpaineen, kolesterolin ja painon alentumisella saatat välttyä uudelta tukokselta. Tosin tuskinpa verisuoniisi jo syntyneet vauriot parantuvat, eli lopettaminen on joka tapauksessa venäläistä rulettia. Monilla vanhuksilla käytetään myös Primaspania, eli mietoa aspiriinia.

      Naisilla vaihdevuosi-iän jälkeen estrogeenitason lasku supistaa verisuonia, ja moni saa verisuonitukoksen siinä vaiheessa. Estrogeeni laajentaa verisuonia. Eli hormonikorvaushoidolla voi ehkäistä sydän- ja aivoinfarkteja, jos hoidolle ei ole estettä (Marevanpotilas tuskin hormonikorvaushoitoa enää ikinä saa).

    • Anonyymi

      Covid-19 lisää laskimotukoksien riskiä, joten tämä verenohennus aihe on jälleen ajankohtainen.

      Mitä sellaisia luonnonkasvejatai muita luonnonrohtoja tiedätte, jotka ohentaisivat verta ja edistäisivät verisuonten terveyttä, kalaöljyn, valkosipulin ym lisäksi ?

      • Anonyymi

        Kalaöljyn e-vitamiini lienee ainoa riittävän tehokas. Siitä on jopa haittaa leikkauksissa, joten käyttö on lopetettava vähintään viikkoa ennen leikkausta. Mutta tämänkään teho ei riitä lähellekään Marevanin tehoa.

        Jos on joutunut jopa sairaalahoitoon koronan vuoksi, käytetään tiettävästi vielä tehokkaamipia varsinaisia verenohennuslääkkeitä ruiskeina (pistetään vielä kotonakin itse).


    • Anonyymi

      ÄLÄ KUUNTELE MITÄÄN LUONTAISOHJEITA jos sinulla on esim. mekaaninen aortaläppä. Jos haluat pysyä elossa. Marevan on ainoa vaihtoehto, ei pelkästään veren hyytymistekijöiden kannalta vaan myöskin, että mekaaninen läppä ei kerää hyytymää ja mene jopa rikki!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe