hieronnassa kiihoittuvat naiset

ammattilainen

Aina välillä selailen näitä keskustelupalstoja.
Hieronnan osalta on kyselty mm.sellaista, että kiihoittuvatko naiset hieronnassa. En kehtaa oikein varsinaisella hierontapalstalla kertoa totuutta, koska saisin moraalinvartijakollegat todennäköisesti kimppuuni, mutta täällä nyt vain jouluyön kunniaksi hieman viiniä ottaneena kerron totuuden. Olen siis mies ja täyspäiväinen koulutettu hieroja. Ehkäpä olen myös suhteellisen hyvännäköinenkin ja sekin ehkä vaikuttaa havaintoihini. Tietenkään tämä ei ole mikään novelli, mutta tämä onkin tosiasioiden kertomista.

Totuus mielestäni on, että lähes aina kun on naisasiakas,on olemassa pientä jännitettä. Olisi kai aika luonnotonta, jos näin ei olisi. Tietysti ehkä noin kolmasosa naisasiakkaista on sellaisia, että mitään jännitettä ei vain synny monestakin syystä johtuen. (ikä, ulkonäkö, pukeutuminen, kemia, luonne, tuttuus, joskus uskontokin yms. vain vaikuttavat tähän asiaan).

Eli pientä jännitettä on hyvin usein eli noin kahdessa kolmasosassa tapauksista olemassa. Ammattilaisena eli paljon tätä työtä tehneenä on oppinut tuntemaan ihmisten tilaa aika tarkasti.
Jännitteen muuttumista varsinaiseksi kiihoittumiseksi on olemassa varmasti monenasteista ja monentasoista, niin kuin on ihmisiäkin. On siis monenasteista jännittyneisyyttä ja luonnollisen sukupuolten välisen jännittyneisyyden ja seksuaalisen kiihoittuneisuuden välinen raja on joskus kuin veteen piirretty viiva. Silti voisin arvioida että ehkä noin 5-10 prosentilla naisasiakkaista
voi havaita jonkinasteista kiihottuneisuuttakin hieronnan tapahtuessa. (ja ehkä tämä on jopa hieman alakanttiin arvioitu).

Ja tietysti on selvää, että jos hieronta kohdistuu esim. reisiin ja pakaroihin, kiihoittuminen on herkempää ja myös alaselän hieronta tuottaa aika helposti kiihoittuneisuutta, samoin rintojen alue.
Varsinaisesti naisten rintojahan ei hierota, mutta rintalihaksia yläosistaan kyllä esim. solisluun alapuolelta läheltä rintoja. Ja näitä rintalihaksia myös pitäisikin hieroa oikeastaan aina, kun on niska- hartiaseuden jännitteitä.
Tällaisen kiihoittumisen pitkään työtä tehnyt hieroja kyllä vain aistii esim. pienenä liikehtimisenä, pulssin nousuna (kaulavaltimosta näkee joskus sydämen lyöntisykkeen helposti),punehtumisesta, hengityksestä yms.

Sitten on olemassa tietysti myös ryhmä naisasiakkaita, joilla joko ainakin osamotiivi tai ehkä joskus koko motiivikin tulla hierontaan on juuri jonkinlaisen erottisen tai seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen. Tämä on aivan selvä asia ja vuosien mittaan aina joitakin tällaisia asiakkaita hierojille tulee. En ole tässä suhteessa ainoa, esim.Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain ja varmasti naispuolisille hierojille tulee vastaavasti tällaisia miesasiakkaita aika
runsaastikin. Sanotaan näin, että kouliintunut hierojan silmä ja myös hierojan kädet kyllä
melko erehtymättömästi ja aika nopeastikin tunnistaa tällaisen asiakkaan.

Ja sitten siihen puoleen, mistä kollegat aivan varmasti hirttäisivät minut, jos vain tietäisivät kuka olen. Kun tällaisia miehen kosketusta, ehkä myös eroottisesti herkillä alueilla eli esim.reisillä, pakaroilla tai rintojen läheisyydessä, kaipaavia naisasiakkaita tulee vastaan, niin kyllä miehisyys väistämättä tahtoo tulla esiin. Joskus
väkisinkin, vaikka ei oikein haluaisikaan eettisistä syistä. Monet em.asiakkaista tyypillisesti käyvät monia kertoja ja lämpö tahtoo nousta puolin ja toisin kerta kerralta.
Pitäisi kai sanoa oikeastaan irti tällaiset asiakassuhteet, mutta eipä meikälaisessa ole miestä sellaiseen.

Eli käytännössä käy usein niin, että hieronta käy näissä tapauksissa luonnostaan ikäänkuin
tuttavallisemmaksi. Itselläni on myös pirullinen tapa hiukan kiusata em.naisasiakkaita eli kerta kerralta vien otteita hieman lähemmäksi esim. suoraan sanoen kohti pillua ja vedän housuja rohkeammin alaspäin ja vähitellen paljastan esim. pillun naiselta kokonaan ja saatan lopulta hieman hipaistakin sitä. Usein näen ja tunnen märkyyttä.

Monta kertaa olen ajatellut, että nyt olen kyllä ylittänyt rajan ja olen ajatellut, että tämän kerran jälkeen tämä asiakas ei kyllä enää tule toistamiseen. Ehkä muutaman kerran olen tainnut menettääkin maksavan asiakkaan, kun en ole osannut riittävästi hillitä itseäni, mutta useimmiten olen vain yllättynyt kerta toisensa jälkeen, kun uusia hierontakertoja tai joskus jopa hierontasarjoja on vain pokkana sovittu. Ja olen varma, ettei kosketukseni ole kyllä jäänyt näiltä asiakkailta huomaamatta.

Onneksi kuitenkin, ammattieettisistä syistä,
olen kyennyt useimmiten sentään hillitsemään itseni niin, ettei homma ole karannut tämän enempää käsistä. Joskus olen tuntenut kyllä aikamoista moraalista krapulaa himojeni takia ja ajatellut synkästi, että olisi parempi kai, että joku repisi munat irti, niin pääsisi eroon tästäkin asiasta, joka ei todellakaan sovi hierojan ammattiin.

Mutta sitten siihen vielä, että aina en ole kyennyt itseäni näissä tilanteissa hillitsemään.
Kun asiakas alkaa käydä tosi kuumana esim.reisi- ja pakarahieronnassa ja kun asiakas pyrkii esim. puristelemaan kättäni yhtäkkiä reisiensä väliin tai kun asiakas alkaa keinuttaa lantiotansa ja kun alas vedettyjen pikkuhousujen takia näkymä pillulle on hyvä ja kun näkee turvonneet ja kosteat häpyhuulet, niin aina joskus on käynyt,
että sormet ja käsi on lipsahtanut aivan pillun sisäänkin asti. Näin ei kyllä ole koskaan tapahtunut aivan ensimmäisillä kerroilla, vaan vasta kun on tilanteen selkeää lämpenemistä tapahtunut jo useita kertoja.

Eli näin on tullut annettua sormi- ja käsihierontaa myös pillun alueella. Tavallisimmin olen ensin vain hiukan käyttänyt sormia ja kättä pillussa, mutta usein jo seuraavalla kerralla, jos asiakas on vielä tullut, olen jo aivan selkeästi ja voimakkaastikin saattanut naida kädelläni asiakkaan pillua. Ja taas mikä yllättävintä, en ole näin menetellessäni
menettänyt juuri yhtään asiakasta, vaan hieronnat ovat jatkuneet ja asiakkaat ovat olleet hierontaan ilmeisen tyytyväisiä. Osa on näytellyt nukkuvaa, osa on muuten vain muka tietämätöntä, miten on hierottu ja jotkut vain esim. virnistävät lähtiessään. Jotkut saattavat hieman häpeillä ja vältellä katsekontaktia, mutta tulevat hekin yleensä vain takaisin. Eli suhtautumistapoja tähänkin asiaan on oikeastaan niin monia kuin on ihmisiäkin eli kaikki vähän omalla tavallaan. Kukaan ei kuitenkaan tähän mennessä ole käynyt kurkkuun kiinni eikä ole ruvennut huutamaan poliisia apuun tms.

Tietysti on myös tapauksia, joissa on kertakaikkiaan lähdetty pelaamaan aivan avoimin kortein. En ole niin hirveän ylpeä näistä saavutuksista, mutta nyt hieman juhlatunnelmissa kerron ylimalkaisesti näistäkin.

Eli on tapauksia, että ollaan asiakkaan kanssa
aivan avoimesti tietoisia siitä, mitä tapahtuu.
Asiakas saattaa esim. puristella pilluaan, mikä tuntuu tietysti mukavalta, ja asiakas saattaa sanoa jopa että anna mennä vaan,tai että nyt sattuu hieman liikaa tms. Lähes aina otan asiakasta toisella kädellä kiinni pakaroista tai alaselästä ja painan vastaan, kun toinen käteni tekee pillussa töitä. Näin asiakas on kyllä aika tiukassa ottessa.

Yksityiskohtia en tarkemmin kerro, mutta tämä asia on mielessäni nyt siksikin, että on aivan tuoreeltaan nyt "puhjennut kukkaan" pari tuoretta ja uuttakin tapausta. Ensinnä aivan vastakin eli viikko sitten oli eräs n.25 vuotias naisasiakas tällaisessa "hoidossa" ja uusi aikakin on jo sovittu. Joitakin kiihkeitä tekstareitakin on vaihdettu. Ja kaiken lisäksi hän on naimisissa. On vain sovittu, että miehelle ei kerrota ja muuten ei kyllä tavata.

Ja aivan vasta, itse asiassa keskiviikkoiltana suorastaan panin ensimmäistä kertaa erästä hemaisevaa nuorta blondia hierontapöytäni päällä. Tilanne vain meni tähän, kun nainen kuumeni niin paljon käsittelyssäni. Itse ryhdyin antamaan takaapäin suuseksiä ja pian nainen kääntyi selälleen ja tietäähän sen, miten asiassa lopulta käy. Onneksi naisen käsilaukusta löytyi kondomi, itse en muka usko koskaan näin pitkälle joutuvani, koska olen vielä muka ammattilainen, enkä nytkään itse ollut sentään hierontaan kumilla varustautunut.

Näin siis minulla, olen kolmevitonen itse eli mies hyvässä iässä, hormonit hyrräävät eikä viagraa tarvita. Moraalista krapulaa tunnen usein ja olen harkinnut kyllä alanvaihtoakin.
En ole ylpeä näistä asioista ja toivottavasti olen poikkeus hierojien ammattikunnassa.

121

141478

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eve

   Onkohan naispuolisilla hierojilla samanlaisia ajatuksia? Mitenkä ne "näyttävät" sen hieroessaan miespuolista asiakasta?

  • Harri

   Samalla allalla olen, ja aivan samoja ajatuksia kuin sinulla. Olen myös ajatellut tämän takia lopettaa, siis moraalinen krapula. En ole ollut nin pitkällä kuin sinä, mutta se on vain ajan kysymys. Hyvät jatkot sulle,
   Hans

   • kjf

    Te tuollaiset pilaatte alan maineen ja ette sovellu alalle siinä sitä taas ollaan työllisyyskoulutuksen johdosta kaikenlaisia pervoja eksynyt alalle. hävetkää


   • keravan tyttö
    kjf kirjoitti:

    Te tuollaiset pilaatte alan maineen ja ette sovellu alalle siinä sitä taas ollaan työllisyyskoulutuksen johdosta kaikenlaisia pervoja eksynyt alalle. hävetkää

    Ken on kaikessa synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven.

    Itse olen käynyt noin kerran kuussa hierojalla, noin puolen vuoden ajan ja hierojani on todella komea.
    Minulla on ollut hänestä ties millaisia "hierontapöytä-fantasioita" mutta kiihkeäksi ole ole koskaan mennyt.
    Hengityksestä ja keskustelun"vaikeudesta" olen kuitenkin huomannut mitä hän saattaisi ajatella ja veikkaan että hän on vähintäänkin huomannut saman minusta.
    Viime tapaamisella kun makasin pöydällä vatsallani kädet vierelläni, (sanotaanko häntä nyt vaikka Joneksi)
    Jone nojasi kai vahingossa käsivarttani vasten hieroessaan, tunsin tiettyä lämpöä ja ajatukseni alkoi laukkaamaan :)
    Jouduin pari kertaa huokaista syvään (mukamas)kivusta mutta tunne ei hävinnyt. Tunsin sähkön mutta en varmasti kehtaa ikinä sanoa mitään sillä olen mielestäni vain keskinkertaisen näköinen ja kuitenkin kaikki on vain oman pääni sisällä.
    Kuitenkin jos jotain tapahtuisi, en pistäisi pahaksi.
    on toki heitä jotka eivät ikinä tahtoisi näin käyvän mutta niin kauan kun toinen osapuoli on suostuvainen, miksei mitään saisi tapahtua?


   • neito jdkklfdsjklö

    Voisitteko kertoa, mistä teidät hierojat löytää/tunnistaa?? Tulen heti asiakkaaksenne...


  • huijaa...

   Huh huijaa! Missäspäin hierojaherrat vaikuttavat, on vähän tota niskaa kolotellut ja alaselkääkin... Ei vaan, leikki leikkinä!Tuttavani, kolmekymppinen hehkeä pankkineiti, hierotutti niskaansa ulkomaalaisella hierojalla ja joutui jättämään leikin kesken hierojan ylikierrosten takia. Selän hieronnassa tuppasi öljy valumaan pakaroiden väliin ja sieltä tämä alan ammattilainen alkoi sitä hartaudella kaivelemaan. Harmi vaan kun frendillä oli juuri kuuma romanssi meneillään, niin lähti kotiin hierotuttamaan kroppansa loppuun. Maksunkin unohti tuo tumma mies lopulta periä!

  • ammattilainen

   Sorry ja täydestä meni. Tietenkään ei saisi fuskata ja meni kyllä kirjoitus väärälle palstalle eli tositarinoiden joukkoon. Taisi mennä monelta myös joulukinkut väärään kurkkuun, mutta huokaiskaa helpotuksesta, pelkkää viininhuuruista pilailua nämä vain olivat. Oli ehkä huono leikinkin aihe, nyt kun selvinpäin asiaa ajattelen. Se siitä ja anteeksi.

   Aiheen ongelmapiiri on kyllä olemassa ja kirjoitus on vielä pitkälle alkuosistaan tottakin, mutta loppuun tuli pelkkää lörinää, kun innostuin "parantelemaan" kirjoitustani.
   Aiheen ongelmapiiri kyllä tunnetaan hierojien keskuudessa, mutta ei sitä todellakaan em. tavoilla ratkota. Hyvää uutta vuotta 2005 kaikille!

   • lissu

    Kirjoitit, että "esim.Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain". Kerropa missä numerossa tuo artikkeli oli!


   • ammattilainen
    lissu kirjoitti:

    Kirjoitit, että "esim.Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain". Kerropa missä numerossa tuo artikkeli oli!

    Tarkoitin terveydenhuollon lehtori Seija Aallon artikkelia "Seksuaaliterveyden edistäminen hierojan työssä" Hieroja-lehdessä 2/2004. Siinä ei nyt varsinaisesti ihan kiihoittumisesta puhuttu, mutta asiaan liittyen kirjoituksessa on mm. alakappale "Seksuaalisuus ja hierojan työ", missä kyllä käsitellään mm.alastomuutta, riisuuntumista ja kuinka hieronnan yhteydessä voi paljastua arkojakin asioita ihmisen seksuaalisuudesta.

    Lisäksi kappaleessa käsitellään kosketusta ja ihan sitäkin, kuinka monet voivat tulla hierontaan saamaan kosketusta. Syynä voi olla esim. yksinäisyys ja läheisyyden puute. Myöskin käsitellään sitä, kuinka hierottava voi usein ihastua hierojaansa ja etsiä läheisyyttä hänestä. Ei siis varsinaisesti ihan kiihottumisesta, muistin tavallaan hiukan väärin, mutta asiaan läheisesti liittyviä asioita kuitenkin käsitellään.


   • lissu
    ammattilainen kirjoitti:

    Tarkoitin terveydenhuollon lehtori Seija Aallon artikkelia "Seksuaaliterveyden edistäminen hierojan työssä" Hieroja-lehdessä 2/2004. Siinä ei nyt varsinaisesti ihan kiihoittumisesta puhuttu, mutta asiaan liittyen kirjoituksessa on mm. alakappale "Seksuaalisuus ja hierojan työ", missä kyllä käsitellään mm.alastomuutta, riisuuntumista ja kuinka hieronnan yhteydessä voi paljastua arkojakin asioita ihmisen seksuaalisuudesta.

    Lisäksi kappaleessa käsitellään kosketusta ja ihan sitäkin, kuinka monet voivat tulla hierontaan saamaan kosketusta. Syynä voi olla esim. yksinäisyys ja läheisyyden puute. Myöskin käsitellään sitä, kuinka hierottava voi usein ihastua hierojaansa ja etsiä läheisyyttä hänestä. Ei siis varsinaisesti ihan kiihottumisesta, muistin tavallaan hiukan väärin, mutta asiaan läheisesti liittyviä asioita kuitenkin käsitellään.

    Aivan, Seija A. kävi myös hierojien koulutuspäivillä keväällä Ikaalisissa luennoimassa aiheesta. Satuitko olemaan paikalla?

    Voisit muuten kirjoittaa Hieroja-lehteen aiheesta myös oma näkökulmasi. Tällä palstalla julkaisemasi tarina hieman siistittynä melkein sellaisenaan sopisi, voisit lisätä vielä siihen hieman syvällisempää omakohtaista pohdintaa.


   • juonessa mukana

    Onneksi VAIN vitsi!! (Vai oliko sittenkään..?) "Tositarina" kuulostikin jo aika... järkyttävältä, itse harkitsen kahdesti hierojalle menoa vaikka tämä olikin vain vitsi!:)

    Kannattaisiko harkita koomikon uraa??


  • M 32

   Tutulta kuulostavia havaintoja =o) Olen vahvasti sitä mieltä,
   että hieronnassa tulee helposti eroottinen lataus ja minusta
   se on ihan OK. Itseasiassa se on ehkä jopa osa hieronnan
   terapeuttista vaihutusta. Itse olen "harrastelijahieroja",
   joten ammattikunnan etiikka ei minua sido. "Asiakkainani"
   ovat lähinnä olleet tutut naiset tuttavapiirissä tai työpaikalla.
   Eroottinen lataus näkyy minulla jo siinnä, että hieron kyllä
   mielelläni naisia, mutta miehiin en mielelläni koske. Ehkä oma
   asenteeni tarttuu helposti myös näiseen sillä usein olen
   vaistonnut eroottista jännitettä tai suorastaan kiihottumista.
   Juttuun kuuluu yleensä se, että kumpikin on kuin ei huomaisi
   mitään ja nauttii "salaa" itsekseen mukavasta kosketuksesta.
   Luonnollisestikin pyrin vaivihkaa laittamaan tulta liekkeihin
   käyttämällä välillä otteita joiden tiedän helposti johtavan
   kiihottumiseen. Mieleen on jäänyt erityisesti kun hieroin
   anopin kipeytynyttä niskaa ja kahdestaan jäätyämme uskaltauduin
   hieromaan hänen rintalihaksiaan (...taitaa tulla jännitystä
   tältäkin puolelta =o). Pysyin kyllä hyvän maun rajoissa, mutta
   sormet vaeltelivat hieman alemmaksi rinnoilla kuin mitä
   hieromisen kannalta olisi ollut tarpeen ja käytin tahallani
   hyväileviä otteita. Anoppi näytti tykkäävän todella paljon ja
   tunnelma oli todella sähköinen! Valitettavasti en ole päässyt
   uudestaan hieromaan häntä tuon jälken, mutta sainpahan kuitenkin
   häneltä joululahjaksi hieronaa käsittelevän kirjan. Ihan niin kuin
   pikku vinkkinä ;-)

   Itse nautin hieromisesta (sekä eroottisella latauksella että ilman)
   ja minusta olisikin mukava päästä tekemään sitä useammin kuin
   nykyisin. Niinpä jos joku pääkaupunkiseudulla asuva nainen haluaisi
   minut luokseen vierailulle, niin minuun saa yhteyden sähköpostilla
   osoitteesta blackbox6@e-mailanywhere.com.

   • Juulia

    Oliko tuo vitsi?


   • M 32
    Juulia kirjoitti:

    Oliko tuo vitsi?

    Juulia - kyseessä ei ollut vitsi vaan ihan vakavasti otettavissa oleva ehdotus. Älä kuitenkaan ryhdy moralisoimaan, sillä ainakin puolivakavissaan olevia yhteydenottoja on jo tullut muutama. Naisilla olkoon jo tasa-arvonkin nimissä oikeus tällaiseen palveluun =o)


   • johanvon
    M 32 kirjoitti:

    Juulia - kyseessä ei ollut vitsi vaan ihan vakavasti otettavissa oleva ehdotus. Älä kuitenkaan ryhdy moralisoimaan, sillä ainakin puolivakavissaan olevia yhteydenottoja on jo tullut muutama. Naisilla olkoon jo tasa-arvonkin nimissä oikeus tällaiseen palveluun =o)

    No monasti kylläkin mutta siihen voi vaikuttaa. En edes voisi alkaa asiakas suhdetta. Saa ne asiakkaan ajatukset muualle jos haluaa. olen kyllä kuullut ammattiveljistä jotka ei osaa pitää näppejään irt näistä alueista. Ainakin aktiivi urani aikana uskoin onnistuneeni. Vaikka josku se tunti todella vaikealta kun toinen näytti kiihoittuvan kun kädet tuli edes lähelle. No nämä oli erikois tapauksia. onneksi hieroin melkein pelkästään urheilijoita.


  • maya

   Tuohan on ihan luonnollista. Minä en ainakaan ottaisi tuota niin vakavasti. Enkä näe syytä morkkikseen, jos asiakkaat kerta tykkää ja sinä myös :)

   Mäkin haluan tollaselle hierojalle.

  • Paikat jumissa

   Heisulivei!
   Mistä löytäis tällaisen hierojan, hyvännäköisen, joka osaa myös oikeasti hieroa, joka etenee asiassa "pikkuhiljaa ja hellästi" kohti "sitä", terve, kumia käyttävä, vartaloltaan täysin katseenkestävä, eli oikea naisen namupalaMIES?

   No johan siinä tuli kriteeriä kerrakseen mutta eihän sitä saa jos ei yritä!!!

   Ja paikkana pk-seutu, mun hotellihuone, aika olis 5.2. illan aikana!
   On nääs motskarimessut Hesassa sillon, hotellihuone varattu...
   Hierottavana 35-v opetyttö, kokoa 166 jalkapohjista päälakeen, viisari siinä 57 paikkeilla. Ei ole kukaan mallitoimistoon värvännyt mutta enpä ole ilmankaan koskaan jäänyt...

   • mp-messut

    Ilmoittele ope itsestäsi....
    Olis tällainen 185 /80 tumma taitava hieroja tarjolla ;)
    M-power@city.fi


  • n26

   Monesti olen ajatellut mennä hierojalle, en em. asioiden takia vaan ihan rentoutumisen takia. Mutta, tuskin koskaan siihen pysyisin. Jos vastassa olisi 30-40 suht koht hyvännäköinen ja miellyttävä hauska mies, niin luultavasti alkkarini olisivat märkänä jo ovesta sisään astuessani. Muutenkin kun olen sellainen "aina valmis" tapaus.. hitto, ei tarvi kun hieman tanssia miehen kanssa, niin (varsinkin hameeseen pukeutuneena) tunnen, kuinka mahlat alkaa valumaan pitkin sisäreisiä. Voisi olla hieromapöydällä aikamoinen lammikko tuon session jälkeen. Ja edelleen, jos edellä kuvaamani hieroja sattuisi hieromaan minut, luultavasti pyllyni pyörisi hänen käsiensä tahdissa siten, ettei mitään jäisi arvailujen varaan.

   Tällaiset ongelmat minulla. Täytyy olla ennemmin selkä jumissa kuin ottaa tuo riski. Tai sitten täytyy varata aika yököttävälle hierojapapalle. Naisten kanssakin uskoisin tulevan samoja ongelmia. Tässä vast ikään kävin lääkärissä, rintani kuvattiin. Lääkäri oli ehkä noin 50 v mies ja menin ihan märäksi, kun hän minuutin ajan hieroi rintoihini jotain geeliä uä-kuvausta varten.

   Että missä päin Suomea se herra mahtaa ottaa asiakkaitaan vastaan ;)

   • I love You!

    Huomaan että olet ihana sensuelli, itsesi kanssa sujut oleva viehättävä nainen!
    mahtavaa!!!


  • herottavana ollut

   itse kiihotun aina jossain määrin jos pakaroitani hierotaan, sillä ei ole merkitystä onko hieroja mies, nainen, hetero, homo, nuori vai vanha. mutta mitään sen kummempaa siitä ei seuraa, yleensä ammattimainen hieroja huomaa kiihotustilan ja jatkaa hierontaa muualta hetken aikaa, ja palaa sitten kun on taas turvallisilla vesillä, takaisin

  • hierottava

   Enpä tiedä miksi tämä viesti ilmeistyi tuohon "suisituimmat" -sivupalkkiin tässä vaiheessa, mutta mielenkiintoista luettavaahan tuo ja hauska fantasia tohon loppuun vielä...

   Sinänsähän tätä tapahtuu avoimesti ja ylimääräistä maksua vastaan vähän toisenlaisissa hieromalaitoksissa, ennen kaikkea thaikkuloissa. Omat kokemukset näistä on tosi surkeita, kerran erehdyin ottamaan käsihoidon. Ja siitäkin on vuosia.

   Sen sijaan minusta on tullut todella tyytyväinen kanta-asiakas eräälle hierontalaitoksen hierojanaiselle. Ekat kerrat meni juuri kuvaamallasi tavalla, kiihotuin tahattomasti hänen hieronnasta. Miehillä se on melko vaikea peittää;) Tokalla kerralla vähän rohkeasti en jättänyt edes boksereita jalkaan vaan menin "pelkällä" pyyhkeellä. voi sitä jännityksen ja sähkön määrää mitä ilmassa oli. Olin naista noin 10v nuorempi ja kohtuu hyvä kuntoinen, hän oli vähän runsasmuotoinen ja päättelin että häntä voisi juuri minunlainen mies kiihottaakin.

   Pakaroita ja reisiä hieroessa hän selvästi tahallaan kävi "liian" lähellä haarojani. Ollessani selälläni hän muutaman kerran jopa hipaisi kiveksiäni, sekös vasta sai minut värähtämään ja huokaamaan. Kai peli oli kummallekin ihan selvää, mutta ei kuitenkaan. Kotiin päästyäni oli runkattava välittömästi ja lennätin jätti lastit.

   Ei mennyt aikaakaan seuraavaan ajanvaraukseen. Tullessani paikalle nainen totesi, että haluaisinko kokeilla vähän erillaista hierontaa tällä kertaa, jotain syvärentoutus settiä? Olisi vain vähän kalliimpi ja varmasti miellyttävä kokemus. No sitähän se sitten oli! Eteni tasan samalla tavalla kuin aiemmilla kerroilla paitsi että koskettelu oli rohkeampaa ja suorasukkaisempaa. Hän eteni hyväilemään kiveksiäni ihanasti ollessani vatsallani. Siitä sitten selälleni ja oli kuin ei olisi mitän äsken tehnyt...pyyhe kuitenkin unohtui laittaa etupuolelle lainkaan ja siinä minun kullini sitten jöpötti. Ihan viekkaasti hän eteni reisiä pitkin hieromaan kaksin käsin kulliani ja ah miten ihanaa se oli! Ei mitään nopeata jytkettä vaan ihanan hitaasti etenevää hyväilyä, ei ollut mitään kiirettä ja sain rauhassa kiihtyä useaamman kerran huipulle ja hän aina pysähtyi kun jotenkin ilmaisin olevani lähellä. Sitten kun annoin mennä niin se oli aivan taivaallista!

   Jälkeenpäin oltiin tosi ammattimaisia aivan kuin ei mitään olisi tapahtunut, pientä hymyilyä vain. Olen käynyt nyt sitten säännöllisen epäsäännöllisesti hänen luonaan. Nykyään hän tekee loppuosan hieronnasta yläosattomsissa ja saan koskea hänen rintojaan. Mutta siitä pidetään kiinni ettei mennä yhtään pidemmälle!

   • markus333

    Voitko laittaa minulle kyseisen naishierojan yhteystiedot mailissa?

    markus_33@windowslive.com


   • Hornblower

    Hei, olipa hieno kuvaus! Minuakin kiinnostaisivat yhteystiedot. jarmo.pohto@gmail.com


   • hieroja minäkin
    Hornblower kirjoitti:

    Hei, olipa hieno kuvaus! Minuakin kiinnostaisivat yhteystiedot. jarmo.pohto@gmail.com

    Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
    Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
    Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.


   • Asiakassuhkde
    hieroja minäkin kirjoitti:

    Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
    Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
    Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

    Hei,

    Oletko mistäpäin ?
    Olisin erittäin kiinnostunut ryhtymään kanta-asiakkaaksesi.
    Olen 34 v, siisti, komea mies.
    laita sähköpostilla lisätietoja Juho-75@luukku.com


   • hannu1500
    hieroja minäkin kirjoitti:

    Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
    Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
    Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

    Hei, kyllä sulle asiakkaita riittää minäkin komea hoikka ja urheilullinen mies välillä urheilun takia jumissa olevia lihaksia voisi hierotuttaa.

    pentium10@wippies.fi


   • nautinto77
    hieroja minäkin kirjoitti:

    Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
    Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
    Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

    Mäkin olisin valmis siihen ihan milloin vaan..mitä jos tehtäis "vaihtohieronnat" ?

    miksuman77@gmail.com

    ja olen urheilullinen mies pk-seudulta


  • Repe 22

   Vuosia sitten oli toinen pakarani jumissa, niin että istuminen oli liki mahdotonta. Lääkärin kautta fysioterapiaan ja terapeutti hieroi pakaran lopulta kuntoon. Jossain 4-5:llä hieronta kerralla, hieronta siis tapahtui ollessani ilman housuja vatsallani, aistin että hieroja yritti tahallaan (liian voimakkailla hierontaliikkeillä) saada minut pöydällään edestakaiseen liikkeeseen. Tarkoituksena ilmeisesti saada minut kiihottumaan ja niinhän siinä lopulta kävikin. Tyttö pyysi minua kääntymään kyljelleni, että olisi helpompi muka hieroa toisesta suunnasta, kyrpäni seisoi siinä vaiheessa jo täydessä mitassaan, joten sen peittäminen oli mahdotonta. Kun käänyin kyljelleni kyrpä tietysti ponnahti napsahtaen vatsaani vasten, hieroja tyttö sen huomattuaan käski minun kääntyä saman tien selälleni niin hoidettaisiin seisokki pois. Hieroja nousi päälleni ja ratsasti kyrvälläni orgasmiinsa asti, noustuaan hän runkkasi minua kunnes laukesin. Sen jälkeen hierontaa jatkettiin niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, myös jäljellä olevat kerrat, vaikka myöhemmin toivoinkin jotain tapahtuvaksi. Olin noihin aikoihin hiljainen ja arka sinkku mies, joten eipä tehnyt mieli vastustellakaan, vaikkei tyttö ihan vastannutkaan nais ihannettani. Kokemus sinänsä oli ihan mukava vaikkei kaiketi kovin ammattimaista käytöstä hierojalta.

   • missmikälie

    lähti repe sorsalta mopedi käsistä


  • Hieroja Mies

   Hei nainen.

   Jos haluat nautiskella niin tilaa taitava, siisti, komea 35 vuotias hieroja mies luoksesi.
   Kirjoita itsestäsi ja toiveistasi niin kerron lisää hieroja.mies@suomi24.fi
   Vain kotikäynnit.
   09-Alue

  • Saatavilla

   Morjensta! Tässä jo tovin työttömyyden ikeessä kärvistellessäni on mieleeni hiipinyt ajatus itse itsensä työllistämisestä. Ajatus ei sinällään ole toisaalta kovin uusi. Aikoinaan kävin jopa yrittäjäkurssin. Tuolloin tilanne oli kuitenkin työtilanteen suhteen eri ja pääsinkin ihan palkannauttijaksi.

   Aina minua on kiinnostanut psygologia eli sielutiede. En sitä ole koskaan opiskellut vain luontaisesti hyvää ihmistuntemustani olen hyväksi käyttäen tehnyt havaintoja ja päätelmiä. Omakohtaistakin kokemusta löytyy sille loppupäätelmälle, että sielu ja ruumis käyvät käsi kädessä. Jos voit huonosti henkisesti niin eikös vain kohta ala kroppakin reistailemaan. Tilan pitkittyessä alkaa ennenaikainen vanheneminen eli keho, sielun koti/temppeli alkaa rapistua.

   Elämän koulua hyödyntäneenä olen nykyisin alkanut kiinnostua yhä enemmän henkisen- ja fyysisenhyvinvoinnin tärkeydestä taloudellisen sijaan. Rahan perään en koskaan niin kovin ole ollutkaan, mutta kyllähän sitä ilmankin on kuitenkin tässä nykyihmiskunnassa vaikea olla. Välttämättömäksi pahaksihan sitä me ihmiset joskus kutsummekin.

   Vaimoni ja moni läheiseni on antanut kiitosta hyvästä keskustelutaidostani. Osin olosuhteiden sanelemana olen siihen taitoon hioutunut. Perin suomalaiseen tyyliin olen minäkin huono itseäni kehuskelemaan, mutta lienee tuossa jotain perääkin. Jopa alan vaihtoa, miesvaltaisista sekatyöhommista, on väläytelty vaimon kanssa. Alan vaihtoa nimenomaan sosiaalialalle. Sillä saralla ainakin tekemistä riittää.

   Itse olen seksuaalisesti aktiivinen ja pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta sitä, että seksiä on elämässä. "Sähköä", flirttiä, hellyyttä sanoin ja teoin. Asian laita nyt vain on niin, että ihminen on luotu tällaiseksi. Seksi ja kaikki siihen liittyvä ravitsee sielua ja ruumista ihan niin kuin ruoka ja juoma. Ilman niitä ihminen nääntyy.

   Joskus ihminen ajautuu elämässään yksin. (Yksin voi kokea olevansa myös parisuhteessa elävänä.) Silloin sooloseksi on turvallisin vaihtoehto. Irtosuhteet tuntemattomien kanssa ovat riskialttiita usealla tapaa eivätkä senkään vuoksi monelle sovi. Omakiva ei kuitenkaan aina riitä ja saatta käydä pitemmän päälle tylsäksi.

   Nyt ihan mielenkiinnosta G A L L U P :in luonteisena kysyisin Teiltä arvon N A I S E T, olisitteko valmis käyttämään/maksamaan sellaisesta palvelusta, jossa mies esim. juuri hieroo kipeityneitä lihaksianne samalla jutellen ja/tai kuunnellen mielenpäällä liikkuvia asioita. Etenisi siitä hiljaa kohti Teidän seksuaalisen tarpeen tyydyttämistänne ? Tai auttaisi yksinäisiä Naisia miehisissä töissä (esim. polttopuidenteko, huonekalujenkasaus yms.) siinä samalla, olemalla läsnä, kuuntelemalla, keskustelemalla ja sopivan hetken tultua tyydyttämällä Teidät ?

   • keravan tyttö

    Ehdottomasti jos synkkaa. eli ei ihan kenen tahansa kanssa kuitenkaan.


  • ainakinmeillä

   että naiselle hieronta onparasta esileikkiä

   • Conan O'brian rules

    Kerran eräs naisnäyttelijä kertoi conan o'brienille (oli hänen show:ssa vieraana) saaneensa yllättäen eroottista hierontaa jalkojenväliin käydessään uudella hierojalla (mies). Hieroja oli puolihuolimattomasti sipaissut välillä näyttelijän "mirriä". Aluksi tuo näyttelijätär kertoi säikähtäneensä yllättävää tilannetta, mutta oli alkanut nauttia siitä siihen malliin, että antoi hierojan jatkaa "hierontaa". Ei tehnyt valitusta saamastaan ylimääräisestä hieronnasta, vaikka ei aikonut käydä uudelleen samassa paikassa. En muista tuon näyttelijättären nimeä, mutta oli sellainen tummatukkainen komedioissa näytellyt tai saturday night livessä mukana ollut nainen.


   • Mies xxx27w
    Conan O'brian rules kirjoitti:

    Kerran eräs naisnäyttelijä kertoi conan o'brienille (oli hänen show:ssa vieraana) saaneensa yllättäen eroottista hierontaa jalkojenväliin käydessään uudella hierojalla (mies). Hieroja oli puolihuolimattomasti sipaissut välillä näyttelijän "mirriä". Aluksi tuo näyttelijätär kertoi säikähtäneensä yllättävää tilannetta, mutta oli alkanut nauttia siitä siihen malliin, että antoi hierojan jatkaa "hierontaa". Ei tehnyt valitusta saamastaan ylimääräisestä hieronnasta, vaikka ei aikonut käydä uudelleen samassa paikassa. En muista tuon näyttelijättären nimeä, mutta oli sellainen tummatukkainen komedioissa näytellyt tai saturday night livessä mukana ollut nainen.

    kyllä olis hienoa jos pääsis kauniin ja seksikkään naishierojan hierottavaks joka hierois eroottisesti,
    vielä parempi olis jos olis aikuinen nainen eikä mikään tytöntyllerö..


   • m3608
    Mies xxx27w kirjoitti:

    kyllä olis hienoa jos pääsis kauniin ja seksikkään naishierojan hierottavaks joka hierois eroottisesti,
    vielä parempi olis jos olis aikuinen nainen eikä mikään tytöntyllerö..

    löytyispä oulusta tuollainen hieroja-nainen ;)


  • jännitystä kaipaava

   Tarinasi jäi kiihottamaan yöksi. Olisi ihanaa mennä hierottavaksi, jossa hieroja näyttää jotenkin että on lupa nauttia ja kiusaa lisää. Mutta kun en ole hemaiseva blondi vaan tavallistakin tavallisempi. Itsekin nauttisin enemmän jos hierojakin olisi "tavallinen" ja mielellään noin viisikymppinen tai vanhempikin. Itse olen neljäkymppinen ylipainoinen ja muutenkin epätäydellinen. Täytyykö olla hemaiseva blondi että mieshieroja kiihottuu?

   • Jännitystä kaipaava

    ..Länsi-Uudeltamaalta edellisen viestin kirjoittajalle niin osoitteeni on pipsa70@luukku.com


   • vanhus ja kokemus
    Jännitystä kaipaava kirjoitti:

    ..Länsi-Uudeltamaalta edellisen viestin kirjoittajalle niin osoitteeni on pipsa70@luukku.com

    kun on aloittanut hierojan työn jo viimevuosisadalla ;)) niin aika pitkälle totuus löytyy näistä kirjoituksista.

    jotenkin olen huomannut meissä ammattilaisissa (myös kavereiden kanssa) joistakin asioista ei puhuta, ne vaan tapahtuu. ammattitaitoa ja ylpeyttä työstä pyritään korostamaan ja kuitenkin hieronta on hyvin läheistä jollei peräti intiimi suhde ;) yksi on varma. asiakas tuntee varmasti mielihyvää jossakin vaiheessa hierontaa se taas miten hieroja toimii siinä tilanteessa johtaa aina johonkin, mitä lähempi suhde hierottavaan on se helpompi on vetäytyä tai jatkaa. uskon kuitenkin ammattilaisen olevan hieman paremmin kartalla ja osaavan toimia, koska kyse on kuitenkin työstä. rehellisesti pitää myös sanoa "syvähierontaa" on myös annettu kun asiakas (nainen) on uskaltanut itse sitä pyytää. itse en sitä tarjoa koskaa! ehkä se tunne jonka hieronta ja laukeaminen on parasta hoitoa niin lihasryhmille kuin mielelle.


  • eräs nainen-

   Missä on tälläisiä hierojia?Minä haluaisin kokea saman.

   • vanhus ja kokemus

    Hgissä minä :D


  • kaup osa`?

   siis naine vai mies?

   • vanhus ja kokemus

    mies ja vain naisille hiukan enemmän kuin hieronta ;D


   • Jännitystä vaimolle
    vanhus ja kokemus kirjoitti:

    mies ja vain naisille hiukan enemmän kuin hieronta ;D

    Tilaisin vaimolleni mieshierojaa...


  • jk

   vai niin

  • jk

   vai n in

  • mimii1985

   Varaisin kyllä ajan..

  • naishieroja

   Vieläkö joku haluaisi miwhistä pohjois.karjalassa tuollaista?
   helemat@luukku.com

  • oikaisu

   Pohjois-karjala siis meni väärin, helemat1@luukku.com. Olen ennenkin hieronut.

   • olavi.60

    tahtoo Joensuun seudulla


  • Vastuutonta

   Hyi helvetti, jos ei ammattilainen tiedä, miten käyttäytyä. Ei ikinä mieshierojalle!

  • klinikka

   Mieshieroja ja hoitohuone valmiina hoitoihin, leidille 30-50 luottamus. gynekologi1@luukku.com

  • klinikka

   Mieshieroja tekee mökki tai kotikäyntejä myös viikonvaihteessa.
   koulutettu hieroja.

  • pinkkipoppcari

   Juu, kävin myös hierojalla ja muutaman kuukauden hoitosuhteen jälkeen alkoi mennä siihen pisteeseen että molemmat olivat kiinnostuneita toisistaan... tietenkään hierojani ei uskaltanut mitään, joten mä jouduin olemaan se aktiivinen osapuoli. Nyt vuoden tuntemisen jälkeen seurustellaan :P

   Ja saan edelleen aivan parasta hoitoa :P

  • kojojootti

   miten naiset hieroo miestä

  • Innokas. liian huono

   Minä hieroin, hieroin tavallisesti. Sitten sovimme että käsittelen myös pikkuveljen. Sitten minä hölmö hieroja kiihotuin siitä niin, että olisin halunnut tehdä enemmänkin...näin menetin asiakkaan. Aevatkaa vain, haluanko enää hieroa niin??!! Ei, kyllä se vaan on loppu minun kohdaltani! Ennen masturboin kun alan haluta ketään ja petyn siihen ettei sitten saakkaan!! Mutta elämä voi olla rikasta muutenkin. Minun elämääni ei ole enää seksillä sijaa vaikka kuinka sitä olen halunnut!!!

  • JohnnyDeepXXX

   Olis oikeesti tarve käydä hierojalla. Enkä panis pahakseni jos hieroja olis ennakkoluuloton huumorintajuinen nainen, pk-seudulta. Oon tavallinen 185/80 30v mies.

  • puun ja kuoren välis

   4 vuotta tehnyt töitä ja viime kuussa tuli asiakkaaksi aivan uskomattoman mielenkiintoinen ja ihana ihminen, jonka kanssa kemiat vain natsasivat.

   Ensimmäinen kerta meni tutustuessa ja toinen kerta loppui aivan liian nopeasti. En malttaisi odottaa kolmatta kertaa.

   Se on ihmeellistä, miten voi joidenkin ihmisten kanssa kemiat vain osua niin hyvin kohdilleen, että sen vain tuntee kun ihminen tulee ovesta sisään. Ammattieettisistä syistä pitäisi silloin pystyä viheltämään peli poikki, mutta minkäs teet. Sanot toiselle ihmiselle päin naamaa, että ihastuisin sinuun helposti vaikka korvia myöten. Ole hyvä ja poistuisitko vastaanotoltani?

   Hieronnassa esille tuleva fyysinen kosketus (ei välttämättä edes eroottinen) vielä rikkoo meidän suomalaisten tiukan lähireviiri alueen niin tehokkaasti, että riisuu meidät aseettomiksi mitä tulee tietyn kulissin ylläpitämiseen. Ihminen on aidoimmillaan silloin kun hän on fyysiessä (ei eroottisessa) vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa.

   En uskonut, että voisin ihastua asiakkaaseen, mutta 4 vuotta sitä pitikin odottaa.

   Lappu luukulle ja mies lomalle?

  • ThoumasOu

   Täällä mukava ja luotettava hierojamies naisille Oulun seudulta. Ajan pitempiäkin matkoja asiakaskäynnille :)

   Lähetä postia thoumas@suomi24.fi tai viestiä 040-478 9849 niin tulen hieromaan :)

  • Tre hierontaa?

   Onko Tampereella tälläistä mukavaa hierojanaista, jonka luona kävisin... Olen 40v mies, ihan siisti, mutta olisi kyllä rentouttavaa saada tälläinen täysihoito.

  • Jostain muualta

   Hitsi kun te kaikki ootte jostain Tampere- Helsinki linjalla:((

  • yks vaan

   Hölmöä, ja epäammattimaista, sori!

   Olen hyvännäköinen vähän alta 40-kymppinen lentoemäntä, ja sattumoisin olen käynyt lukuisia kertoja työreisuilla hieronnoissa. Olen myös sinkku. Jos läheisyyttä kaipaan, niin ei tulisi mieleenikään mennä hierojalle hakemaan läheisyyttä, vaan kyllä mä hakeudun kivojen miesten kanssa kontaktiin, ja silloin ne kohtaamiset ovat molemminpuolisia.

   Kokemuksia on myös kokovartalohieronnoista. Hierojina on ollut miehiä ja naisia, kummistakin löytyy hyviä ja huonoja. Kerran Thaimaassa mulla oli naishieroja joka hieroi myös mun rintoja kokovartalohieronnan yhteydessä,
   beautiful body, totesi mulle. Olen hoikka. Ja paikka ei ollut todellakaan mikään pikkukujan pikkubordelli vaan vähän kalliimpi spa, jossa tehtiin myös monenmoisia vartalo-, ja kasvohoitoja. Mulla ei ole mitenkään vaikea riisutua, koska yleensä on ollut tunne että voi luottaa toisen ammattimaisuuteen.
   En ole kokenut hieronnoissa mitään seksuaalisia tuntemuksia, koska en mene niihin hakemaan mitään muuta kun sitä että joku möyhii ihanasti mun kipeytyneitä lihaksia.

   Suomessa en ole käynyt hieronnoissa, osa syy on ehkä alitajuisesti ollut tuo että joukosta löytyy noita jotka kuolaavat asikkaita. Ja yrittävät lämmitellä asikkaitansa hiki hatussa. Mulla on hyvin herkät vaistot, enkä pidä siitä että joku hekumoi musta väärään aikaan ja väärässä paikassa. Näinhän on myös käynyt läärärillä joskus. Joku vanha pukki on kuunnellut sydänääniä tulemalla seisomaan mun taakse(?!!!) ja kurkistelemalla mun rintoja ja hönkimällä mun niskaan. Hoh-hoijaa!

   En sano sitä ettei hieroja ja asiakas voisi tai ettei saisi ihastua ja kiinnostua toisistaan, niin voi käydä, olemme vaan ihmisiä.
   Mutta Ei Koskaan pitäisi mennä "likaamaan" työpaikkaansa, eli höyläämään asiakasta tai koskettelemaan jonkun pillua kun harjoittaa ammattiaan.
   Ne tulisi sopia vapaa-ajalle. Eikö teillä ole ammattiylpeyttä?!!! Myös sen suhteen että rauhottelee tilanteen, kun joku tulee sinne hakemaan muuta kun hierontaa.

  • LaylaG

   Mulle kyllä kelpais aloittajamiehen hieronta... oih

  • Hierojan armoilla

   Tähän täytyy samalla mieshierojalla säännöllisesti käyneenä, että itse kiihotun kyllä hänen kosketuksestaan. Varsinkin, kun käsi hipaisee rintaani kylkeä tai käsivarttahierottaessa. Emme ole keskustelleet asiasta emmekä liioin edenneet sen pidemmälle, mutta olen huomannut myös hänen kiihottuvan - hierontapöytä kun sattuu olevan juuri sopivalla korkeudella tämän havainnon tekemiseen.

   Tunnen kiihotusta jo hierontaan mennessä koska tämä mies on niin sanotusti vahvasti minun tyyppiäni ja meillä synkkaa todella hyvin ja juttua riittää, sekä hieromisen aikana että muualla tavatessamme. Toisinaan joudun sitten harrastamaan omakivaa hierojalta kotiin tultuani. Ja tämä mies on säännöllisesti minun kanssa sängyssä... Unelmissa siis.

   Nostan hattua hänelle. Ammattimies eikä moraalisia ongelmia. Märkiä päiväuniahan saa olla, kun ei satuta niillä ketään.

  • hedth

   Hyviä fantasioita täällä, nostan hattua et jaksaa tuhlata vapaa-aikaansa kirjottelemalla tällästä jonninjoutavaa p*skaa.

  • blondi...

   uih tuollaista hierontaa kun saisi... nam.. kostuu väkisinkin...

   • Jussi Hämäläinen

    Itse koin aitoa rakkautta hierojalla. Kävelin Vaasankadulla hierojalle ja kyselin aikoja. Yllätyksekseni pääsin samantien. Hieroja pyysi minua riisuutuumaan alasti, oli otettu, olin varmaan ensimmäinen jolle tuli tälläinen ehdotus. Kun hän oli hieman aikaa hieronnut takapuoltani ja reisieni sisäpintaa huomasin kiihottuvani kovasti. Hierojatar huomasi jäykistyneen elimeni. Hän kysyi haluanko muuta. Mietin voiko tämä olla totta, pieni tummahiuksinen tyttö tuntee vetoa minun miehekkäseen 135 kg vartalooni. Tottavie halusin muuta. Olisi pitänyt maksaa 150 euroa. Suutuin hänelle nainen olikin maksullinen eikä vilpitön tunteissaan. Onko teille käynyt näin ? itsellä mielessä jotain ainutkertaista ja ihanaa ja nainen olikin vaan rahojeni perään. Olen järkyttynyt ja erittäin pettynyt tälläiseen toimintaan.


   • Nasemai_Sulemani
    Jussi Hämäläinen kirjoitti:

    Itse koin aitoa rakkautta hierojalla. Kävelin Vaasankadulla hierojalle ja kyselin aikoja. Yllätyksekseni pääsin samantien. Hieroja pyysi minua riisuutuumaan alasti, oli otettu, olin varmaan ensimmäinen jolle tuli tälläinen ehdotus. Kun hän oli hieman aikaa hieronnut takapuoltani ja reisieni sisäpintaa huomasin kiihottuvani kovasti. Hierojatar huomasi jäykistyneen elimeni. Hän kysyi haluanko muuta. Mietin voiko tämä olla totta, pieni tummahiuksinen tyttö tuntee vetoa minun miehekkäseen 135 kg vartalooni. Tottavie halusin muuta. Olisi pitänyt maksaa 150 euroa. Suutuin hänelle nainen olikin maksullinen eikä vilpitön tunteissaan. Onko teille käynyt näin ? itsellä mielessä jotain ainutkertaista ja ihanaa ja nainen olikin vaan rahojeni perään. Olen järkyttynyt ja erittäin pettynyt tälläiseen toimintaan.

    Valitettavasti tuo naisen lienee ollut ainoastaan rahojen perään :( Olen lukenut monia samantapaisia juttuja täältäkin ja muualta netistä, että osa deiteistäkin kaipaa rahaa seksiä vastaa :( Mihinkään ei voine enää luottaa, paitsi Ev.Lut kirkkoon!


   • sgsgsrg
    Nasemai_Sulemani kirjoitti:

    Valitettavasti tuo naisen lienee ollut ainoastaan rahojen perään :( Olen lukenut monia samantapaisia juttuja täältäkin ja muualta netistä, että osa deiteistäkin kaipaa rahaa seksiä vastaa :( Mihinkään ei voine enää luottaa, paitsi Ev.Lut kirkkoon!

    Niinpä niin, naiset ne saa ilmatteeksi sormetusta mieshierojilta mutta miehet joutuu maksaa ekstraa naishierojille. Tasa-arvoa mmmm-m.


  • homma hallussa

   Huh...jotkut vaan luulevat että se on pelkkää fantasiaa, mutta totisinta totta se voi myös olla! Ainakin minulla oli tässä hierottava, joka halusi pidemmälle ...No me sovimme asiat ja teimme asiakkaan tahdon mukaan;)) En tiedä pitikö hän, mutta minä pidin;))Enkä todellakaan olisi tehnyt niin, ellei hän itse olisi pyytänyt.

  • mmm

   mmmm ;) Kyllä kelpais tuollanen hieronta :p..... ;)

   • Kimmo

    Siis. Ei ole totta. Aloin lukemaan tätä kiinnostuksella, sillä tänään leikkimielisesti hieroin tyttöystävääni. Ensin hartioita, niskaa selkää jne. Noh lopuksi hieroin peppua. Kaikki ovat katsoneet sen verran pornoa että tietävät tämän "hieronta fantasian", olevan vanha vitsi. Noh mietin asiaa ja luonnollisesti kiihotuin. Ajatuksesta, sekä tyttöystävästä jolla on mailman paras takapuoli. Ikään kuin tyttöystävän huomaamatta riisuin housuni ja hieroin itseäni, "kaluani" toisella kädellä ja tyttöystävää toisella kädellä. Luulen ainakin että tyttöystävä ei huomannut. Tai sitten hän halusi miellyttää minua ja oli vaan mukan leikissä. Jatkoin hieromista jonkin aikaa. Selkää ja pakaroita. Ei mennyt kauaakaan kun kuulin "lotinaa" ja tiesin tyttöystävän olevan märkä juuri sieltä oikeasta paikasta. Noh, annoin mennä takaa päin rauhassa, pitkää vetoa, niin kuin sanotaan. Rakastelimme pitkää. Mutta en lopettanut hieromista vaan jatkoin edelleen hartioiden veulaamista. Ehkä paras seksikokemukseni ikinä. Olen siis 21.v ja seurustellut 6 vuotta.
    Mutta nyt kun selaan tätä, nii siis se on totta että ihan ammatti hieroja tekee samoin tarvittaessa. Tai jos tilanne etenee jne. Hauska homma tässä on että heitin vitsiä seksin jälkeen. Sanoin; Onneksi olen vain hoitaja enkä hieroja. tämä olisi raskasta puuhaa, kahdeksan tuntia päivässä ja viitenä päivänä viikossa. ;D :) :P


  • n26...

   voih, kun pääsiskin ap:n hierottavaksi....

  • vaitiolo

   Mies hieroja naiselle luottamus.
   klinikka.naiselle@luukku.com

  • vmallinen

   mitä enemmän miehellä keskivartaloa sitä vähemmän testosta , tutkittu juttu.

  • hhehehehehehe

   mä voin hieroa ja nussia ilmatteeks,siitäs saitte maksulliset hierojat

  • siiveton77

   Minä olen hieronut naisia ja exääni sängyssä istuen pyllyn päällä kun niillä on kipeät niskat ja jalkavaivoja olen saanut kuntoon muutamilla hierontakerroilla.minut löytää vähän pohjosempaan vain kotik. siiveton77@luukku.com

  • kalle 67

   WSG Forunm posts

   Moro, aattelin laittaa tänne linkin kun ite ainakin löydettiin tuolta sivulta jätkäporukalle pirun hyvää infoo..

   osote on http://www.wikisexguide.com/wiki/Main_Page

   Eli tuolla Wikisexguidessa on koko maapallon melkeen kaikki kaupungit ja nyt oli jo varmaan monesta tuhannesta kaupungista infoa että mistä löytyy maksullisia naisia, strippiklubeja, eroottisia hierontoja ja muuta kivaa aikuisille :)

   Hyvä myös sen takia ettei ole yhtään niitä ärsyttäviä mainoksia ja sivu on 100% ilmainen käyttää...Suomestakin oli jo Helsingin ja Jyväskylän aikusviihde matkapoppaat siellä :) !!!

   Eli sivuilla vaan SEARCH laatikkoon kirjoittaa kaupungin mistä ettii infoo...toimii muuten ihan samalla lailla ja näyttää samalta kuin wikipedia!

   http://www.wikisexguide.com/wiki/Main_Page

   HYVÄÄ MATKAA !

  • 34fff4

   hyvä sivu..yksinkertainen tuo wikisexguide ja ei ollu mainoksia..kiitti

  • adsads

   kiitti..

  • Mieshieroja 47v

   Oulussa hyvää hierontaa tarjolla.
   Yhteydet: tapsa66@suomi24.fi

  • Tyytyväinen

   Vaimoni käy säännöllisesti hieronnassa. Jokakerta kun hän tulee hieronnasta kotiin hän on hyvin kiihottunut ja on heti vailla seksiä. Uskon, että jos hieroja olisi rohkeampi ei vaimoni varmaankaan vastustelisi pidemmälle menevää hierontaa.

   • Anonyymi

    tyypillist vaimoille jotka ei tahdo enää muuten syttyä mieehensä kanssa. kyllä nalli palaa nopsaa kun pakarahieronnasta tulee.


  • PASKAPEKKA!

   TATTIS HYVÄ SIVU

  • Hierontanautintoja

   Moi naiset Pohjois-Suomessa Oulun-Rovaniemen alueilla.
   Harrastelijahierontaa tarjolla mieheltä. Minulla on oma hierontapöytä, jonka voin ottaa mukaan kotikäynnille. . tai ilman. life.plus@netti.fi

  • aivan varmasti tied.

   Kyllä sut tunnistaa kuka olet....olet hieroskellut jo pitkään ja suomi24:ssä etsit aina uutta.

  • Rajamkeläinen

   Kiva jutun aihe, uskottavia kertomuksia ja käsinkoskeltavaa kiihoittuneisuutta. Itselläni ei ole noin hienoja kokemuksia mutta vaimolla oli muutama vuosi sitten hierojamies joka oli sivellyt vaimon mirriä siihen saakka että vaimo sai orgasmin. Mitään muuta ei koskaan tapahtunut, siis aktia, nyt tämä mieshieroja vaikuttaa Tampereella.

  • aah1

   Mä en voisi ikinä mennä mieshierojalle juuri syystä,että olisin heti ihan märkänä.Lisäksi uskon että mun isot rinnat jo sinällään kiihottaisi useampia hierojia...
   Ex aina hieroi mut kiimaiseksi ja siihen ei paljoa tarvittu.Keskellä yötäkin hetken kun touhusi niin heti olin valmis...kesken unienkin...läpimärkä hetkessä.
   Ajatuksena olis kyllä uskomattoman kiihottavaa mennä hierojalle,kun tietäis mihin se saisi ihan luvalla johtaa...selällään ja vatsallaan...en kestä edes ajatusta tällä hetkellä...aah....

   • Anonyymi

    Haluisitko kokeilla taas hierontaa. Jonkin verran kokemusta. pennanen.jaakko at gmail.com


  • Mies33v

   Itse olen mies 33v. Olen käynyt elämäni aikana neljällä eri hierojalla, ja niistä 2 ollut miehiä ja 2 naisia. Olen nauttinut vain ihan klassisesta hieronnasta boxerit jalassa. Hieronta tuntuu minusta hyvälle, mutta kipeitä lihaksia möyhennettäessä myös pahalle, tavallaan. Rentoudun hieronnasta hyvin, mutta varsinaista kiihoittumista ihan erektioon en ole koskaan saanut.

   Kävin viimeiset kerrat (5krt) kokovartalohieronnassa sellaisen ihan tavallisen kauniin ikäiseni naisen vastaanotolla. Hän on tuttavani ja olemme aina tulleet hyvin juttuun. Ehkä hieman jopa jonkinlaista sähköäkin ilmassa on voinut olla, mutta ei mitään syvällisempää. Paitsi ehkä hieman roisimpia juttuja hän on jutellut kuin tavan asiakkaalle.

   Olin käynyt hänen luonaan ekat 4 kertaa ja aina boxerit jalassa sekä pyyhe pakaroiden päällä. Näin menin viidennelläkin kerralla pöydälle päinmakuulle, mutta tällä kertaa hierojanainen teki yllättävän liikkeen. Eli suorastaan kiskaisi boxerit alas puolireiteen pakarahierontaa varten. Ei edes pyyhettä ollut päällä ja tuumasikin "että nämä ne on aina eessä ni lasketaan pois" Olin hieman hämilläni tästä enkä ajatellut asiaa enempää, mutta jotenkin sähköinen tunnelma siitä tuli itselle. En toki antanut asian häiritä enkä kokenut sitä epämiellyttävänä silloin ollenkaan. Eikä mitään ylimääräisiä kosketuksia tms tullut. Eli ihan asialinjalla meni homma loppuun.

   Jälkikäteen olen miettinyt asiaa kun vaimo on joskus antanut hierontaa minulle ja pystyy hyvin siittä normi päinmakuuasennosta hyväilemään kalua takaapäin, että minkähänlaiset näkymät tämä hierojarouva itselleen järjesti kun riisui tällä viimeisellä kertaa boxerit eri tavalla kuin ennen :)

  • Anonyymi

   Missäs päin teet hierontoja? Vastaa yv mulle.....

  • Anonyymi

   Kiitos tiedosta. Tämän jälkeen EN ENÄÄ IKINÄ MENE MIESHIEROJALLE!!!!!!

  • Olen Oululainen hieroja jos olette naiset kiinnostuneita tulemaan hierontaan niin tervetuloa joksa1949@luukku.com

  • Mä oon köyny 2 kertaa ihanalla nuorella hierojalla ja molemmilla kerroilla meinannut laueta hänen käsiin ja odottanut että koskisi mua muuallekin..huomaako sen jos nainen pn kiihottunut..mä oisin heri valmis jos hön menisi pidemmälle..🙊

   • Itellä käy kehonhuoltaja hoitelemassa ja sanoi, että ei sitä silleen edes mieti jos normaali asiakastapaaminen, mutta jos tietää et tällä kertaa muutakin tilattu ni kyllä sen jännityksen aistii.


   • turQ kirjoitti:

    Itellä käy kehonhuoltaja hoitelemassa ja sanoi, että ei sitä silleen edes mieti jos normaali asiakastapaaminen, mutta jos tietää et tällä kertaa muutakin tilattu ni kyllä sen jännityksen aistii.

    Mites sen muun vois etukätee tilata 🤣tyylii ainii hei haluun muutakin kun hierontaaa..


   • Tinde-7377 kirjoitti:

    Mites sen muun vois etukätee tilata 🤣tyylii ainii hei haluun muutakin kun hierontaaa..

    En mä tiedä miten muiden kanssa on... Tolla on vissiin muutama hassu "vakkari" kenen kanssa "järjestelyjä". Ite sain kaverilta numeron ja käski laittaa viestiä :)


  • Anonyymi

   Tinde-7377 ota yhteyttä

   • Minne?mun Suomi posti toimii;)


   • Anonyymi
    Tinde-7377 kirjoitti:

    Minne?mun Suomi posti toimii;)

    Eihän toimi?


   • zinde723 ät gmail piste com


  • Anonyymi

   Olen nainen ja käynyt kerran mieshierojalla. Siitä oli kyllä erotiikka kaukana, en tuntenut muuta kuin kipua. Varmaan se oli silti terveellistä.

  • Anonyymi

   Multa saa numeron jos haluttaa ;)

  • Hieronta aikaa naisille..ajelen luoksesi.
   Öljyhierontaa ja muutakin jos haluat. 47v savuton luotettava mies.
   S.posti on nim..merkki kahdella e kirjaimella ja gmailii.

  • Anonyymi

   Kun huomaan että pakarahieronnassa naisasiakas alkaa käydä "kuumanna" täräytän peukalon piriformikseen tai jyystän kyynärpäällä gluteus mediusta muutaman kerran oikein syvällä otteella, niin kyllä ne touhutipat kirpoaa ennemminkin silmäkulmasta kuin pimperosta. Oma kaluni jäykkyydestä en ole niin huolissani, mutta on kiva huomata että ottaa eteen vielä tässä seniori-iässäkin. Jotta tervetuloa vastaanototolleni kaikki naisasiakkaat, jotka haluavat koulutetutun hierojan ammattimaista käsittelyä....

   • Anonyymi

    En ole ammattihieroja, mutta osaan hieroa aika hyvin. Ikää on jo lähes 60. Komeaksi kehuvat naiset, mutta tosin hierojan ulkomuodolla ei niin kovin tunnu olevan väliä. Kokemukseni on, että deittipalstoilla on hierontaa ja miehen käden kosketusta haluavia naisia aika paljon. Yleensä 40-60-vuotiaita, joskus nuorempia, mutta ei yleensä vanhempia. Siinähän jo sovitaan alkuunsa eroottisluontoiseen etenevästä hieronnasta ilman panoa, naisen kotona ihan hänen sängyssään. Joku haluaa vain jännitystä ja pikkulipsutteluja ja osa haluaa orgasmin esim. hieromakoneella. Orgasmin rajalla pitäminen pitkän ajan on haluttua. Joku hieman pulskempi nainen on joskus ihmetellyt, haluanko todella hieroa läskikasaa. Itse saan tyydytystä naisen katselusta ja koskemisesta ja siitä, kun voi antaa naiselle nautintoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole ammattihieroja, mutta osaan hieroa aika hyvin. Ikää on jo lähes 60. Komeaksi kehuvat naiset, mutta tosin hierojan ulkomuodolla ei niin kovin tunnu olevan väliä. Kokemukseni on, että deittipalstoilla on hierontaa ja miehen käden kosketusta haluavia naisia aika paljon. Yleensä 40-60-vuotiaita, joskus nuorempia, mutta ei yleensä vanhempia. Siinähän jo sovitaan alkuunsa eroottisluontoiseen etenevästä hieronnasta ilman panoa, naisen kotona ihan hänen sängyssään. Joku haluaa vain jännitystä ja pikkulipsutteluja ja osa haluaa orgasmin esim. hieromakoneella. Orgasmin rajalla pitäminen pitkän ajan on haluttua. Joku hieman pulskempi nainen on joskus ihmetellyt, haluanko todella hieroa läskikasaa. Itse saan tyydytystä naisen katselusta ja koskemisesta ja siitä, kun voi antaa naiselle nautintoa.

    Mutta en ole rohjennut ketään kuitenkaan lopulta hieroa, koska en halua huonoa omaatuntoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta en ole rohjennut ketään kuitenkaan lopulta hieroa, koska en halua huonoa omaatuntoa.

    ei miehelle tule huonoo omatuntoa jos nainen hieroo...


  • Varmin keino ainakin vaimolta saada suunnilleen mitä haluaa on alkaa hieromaan sitä. Meillä jäi joskus aikanaan se päälle, kun jouduin tai sain hieroa häntä joka ilta ison leikkausoperaation jälkeen, kun paikat oli jumissa. Tottakai se meni sitten jossai vaiheessa aina pidemmälle ja pidemmälle. Mikään hieroja en tietenkään ole, mutta siinähän sitä oppii. Yleensä alan ensin varovasti pitkin vedoin selkää pitkin kyljellään, että molemmilla on rento asento. Öljyä hyvin munan ja vaimon pyllynvaon ja pillun. Ensin lusikassa tosiaan selkää ja niskaa sekä käsivarsia. Joskus hän menee mahalleen ja tulen hajareisin päälle niin, että muna seisoo persevaossa ja jatkan pitkin vedoin selkää pitkin ja muna pyörii siinä rauhallisesti mukana. Varoen päälle ja niskaa sekä päänahkaa hieroen hartioita ja käsivarsia ... siten jossai vaiheessa alkaa perse kiemurtelemaan siihen malliin, että on pakko työntää sisälle. Yleensä tuppaa tuossa asennossa menevän perheen puolelle kun on niin helposti tarjolla, mutta myös pilluun... jatkan yleensä vielä hieromista samalla kun työntelen rauhallisesti sisään. Tässä saattaa vierähtää helposti tunti puolitoista - kaks hieromisen kanssa.

   Enpä ole kenenkään muun kanssa kokeillut, mutta luulisin että voisi toimia muillakin.

  • Anonyymi

   Mulla (N45) on vissiin lihakset aina niin hemmetin jumissa kun menen hierojalle että kiihottuminen on kyllä kaukana siitä kokemuksesta. Siina kivun kyyneliä silmistä puristaessa ei tulisi mieleenkään alkaa seksiä miettimään. Yleensä menen naishierojalle ja menen vain ja ainoastaan hakemaan helpotusta lihaksilleni.

  • Anonyymi

   En tiedä, josko tämä nyt on asiallista tai ei, mutta tähän varsin mielenkiintoiseen ketjuun joku kommentti itseltänikin. Olen siis aikuinen mies, kaikenlaista elämässä kokenut ja ymmärrän kyllä milloin on seksin aika ja milloin ammattimaisuutta on syytä arvostaa vaikka näissä hieronta-asioissa.

   Noh, vaikka nyt jo vähän 50v kolkuttelenkin, niin lihaksia on tullut jumpattua joskus melko rajustikin, eli nuoruuden ihanteet paksuista lihaksista vilä pitää vauhtia yllä vaikka vaihtnueet jo hieman kiinteimmiksi. Ylläpito tietysti vaatii yhä parempaa hyvää lihashuoltoa kun palautumisajat kasvavat jne.

   Lähipiirissä sattuu olemaan aivan loistava kehonhuoltaja ja olemmekin jo pitkän hoitosuhteen aikana onnistuneet ylittämään sen suomalaiskansallisuudelle tyypillisen 'älä-puhu-mulle-mitään' muurin. Homma on aika avointa. Lisävauhtia tähän tuo sellainen, että hän on hyvän ystäväni puoliso.

   98% hoitoajasta hän yrittää taitavilla käsillään laittaa minut sellaiseen kuntoon, että elämä on taas kivaa ja veri kiertää - ehkä tiedätte mitä tarkoitan. Siis olla ihan ilman jatkuvaa kolotusta.

   Sitten välillä: hän tietää että olen seksuaalisesti varsin aktiivinen ja osaa kyllä hymyillen kiusata miestä :) Kosketus muuttuu helläksi ja ja me molemmat tiedämme mitä siitä seuraa, kun jäykäksi menneitä nivusia tai lonkankoukistajia vähän availlaan. Tunne on aivan mahtava, kun hän kuiskaavalla äänellä sanoo seisokin yllättäessä ihan väkisin 'älä välitä, anna olla vaan...kivahan se on kun miehellä paikat toimii' Olenpa joskus saanut vähän ylimääräistä sivelyäkin ja on hetken huumassa menty joskus ihan päätyynkin saakka, kun hänkin on touhusta kiihottunut. Sanoisin, että on sekä keholle, että mielelle terapeuttista välillä saada antaa vaan mennä ilman sen kummempia ajatuksia sovinnaisuuksista tai muustakaan. Nauttikaa ihmiset elämästä, kun se vielä on mahdollista - ja ihan ilman mitään ihmeellisiä omantunnontuskia. Ei se puolisoltakaan ole pois, jos välillä saa vähän kivassa kosketuksessa tuulettaa....

  • Anonyymi

   Tähän vähän erilainen hierontakokemus itseltäni. Olen 40+ nainen ja juu kai vähän miesten mieleen ulkoisesti. Minulla on aivan huima ja rakastava mies, ehkä vähän hullulta kuulostaa mutta tuntuu kiihottuvan kun saan muiltakin huomiota.

   Ennen tätä koronahässäkkää alkukeväästä olimme rentoutumassa Amsterdamissa. Jep tiedätte kyllä, mitä siellä oli molemmilla mielessä :)

   No ekana iltana juhlat menivät vähän pitkiksi ja suhdeparantelu jäi yöunien varaan, vaikka molemmilla varmaan olisi ollut muuta mielessä. Aamusella herralla oli taas kerran aikainen puhelinneuvottelu, hän oli heräillyt aiemmin - joten emme päässeet nauttimaan toisistamme, vaikka omat himoni olivat taivaissa. Käyn jotenkin erikoisen halukkaana aina dagen-efter oloissani.

   Nautimme aamiaisen skumppoineen ja sitten rakkaani yllätti kertomalla, että oli varannut mulle hieronnan seuraavaksi. Hän vei minut todella tasokkaan näköiseen day-span oloiseen paikkaan, vaikka mieluusti olisin mennyt takaisin huoneeseemmekin nautiskelemaan seksistä.

   Vastaanottotiskillä mieheni virnuili, että nauttisin nyt kerrankin oikein kunnolla ja kaikki on 'sovittu' hierojan kanssa, eikä tarvii ujostella. Vähän ihmettelin sitä, mutta ei siinä sen enempää. Hän meni johonkin pubin odottelemaan.

   Hetken päästä hierojani tuli noutamaan minua; komea mies, selvästi treenattu vartalo piirtyi vaatteiden alta. Ujostuttikin hieman riisua siinä hänen ollessaan samassa huoneessa sermin toisella puolen. Skumpasta rohkaistuneena heitin rintaliivitkin pois ja pelkissä pikkareissa pöydälle.

   Ei paljoa juteltu, mutta hän TODELLA osasi koskettaa naista, olin ihan taivaissa niistä otteista ja varmaan niissä olotiloissani aika herkässäkin oli miehisen kosketuksen vaikutus. Kostuin hieman jo kun hän hieroi juuri alaselkää ja takareisien yläosaa. Mitään kähmimistä ei ollut, vaan ihan asiallista ja ammattitaitoista puuhaa. Mielessäni pyöri vaikka mitä ja komean miehen piirteet vilkkuivat silmilläni. Oikein toivoin vähän rohkeampaa kosketusta. Sitten hän pyysi kääntymään selälleni ja ajattelin, ettei hieroja voi olla huomaamatta tilaani nöpöttävien nännieni takia. Olin siinä vaiheessa jo ihan valmiina.

   Hieronta jatkui, kunnes hän kysyi haluanko myös lantioalueeni hierontaa. Nyökkailin jotain silmät ummessa ja hän siirtyi siihen vierelleni hivelemään alavatsaani jne. Siinä vaiheessa olin jo valuvan halukkaana ja taisin ymmärtää ne mieheni vihjailut. Ajattelin, että antaa sitten kerrankin mennä ja odottelin josko saisin ne kädet sinne pöksyihini. Mies hiljalleen silitteli navasta alaspäin siihen häpykummulle saakka ja siten vähän nivusia öljyisillä käsillään. Tahtomattani liikuttelin käsien tahdissa lantiotani ja ihan vaistomaisesti oma käteni käteni eksyi silittelemään hierojan alaselkää ja pakaroitakin.

   Olin jo aivan myyty, kun hän hetken sitä jatkettuaan kysyi saisiko pikkarit ottaa pois. Vilkuiluni lomassa olin huomannut hänelläkin pullotusta housuissaan, joten ajattelin ettei minunkaan tarvitse enää häpeillä kiihottumistani ja annoin luvan. Kuvittelin saavani oikein kunnollisen pimppahieronnan, elämäni ensimmäisen happy-endin ja odottelin siinä silmät kiinni. Hetken aikaa siinä sainkin nauttia hänen taitavista sormistaan ja tunsin miten laukeaminenkin alkoi lähestyä. Mies tosiaankin tiesi, miten naisia kosketaan!

   Sitten hän lopetti ja makoilin siinä silmät suljettuna - kuvittelin, että hän hakee lisää öljyä tms... Kun hän palasi siihen pöydän päähän ja asetteli jalkojani vielä leveämmälle meinasi iskeä paniikki. Avasin silmät ja näin hänen riisuneen itsekin, taisin jäätyä siihen kun näin hänen paksun kalunsa seisovan siinä edessäni. Muistan, kuinka ajattelin etten halua mitään panoa joltain hierojalta mutta en saanut sanaa suustani. Kun sain jälleen ne taitavat kädet hivelemään vartaloani tunsin taas vain sen halun tunteen ja ajattelin jotenkin etten nyt enää kehtaa siinä mitään vastustella ja ehkä homma on nopeasti ohi.

   Kun hän sitten kysyi onko kaikki ok, nyökkäilin vain. Pää meinasi räjähtää mielihyvästä, kun vihdoin tunsin sen kalun liukuvan sisälleni. Hän nai minua aivan mielettömän kiihkeästi ja niin taitavin ottein että oikein halusin olla siinä nussittavana. Tuntui taivaalliselta ja niin tuhmalta. Mielessä vilkkui miten mieheni odottelee jossain baarissa, kun vaimoa naidaan hierontapöydällä ja nautin vain siitä miehestä päällläni.

   Taivaallista panoa kesti hyvän aikaa ja hän käsitteli minua kuin omaa naistaan. Oikein tarjosin itseäni hänelle ja tahdoin hänenkin nauttivan. Sain aivan järkyttävän orgasmin hänen ottaessaan minut lopuksi härskisti takaapäin, ajatuksissani pyöri ettei mieheni tainnut ihan tällaista tarkoittaa ja annoin kaiken mennä rajan yli. En ole sellaista laukeamista saanut monesti kokea. Hierojakin laukesi murahdellen ja nautin siitäkin.

   Posket punaisina ja tyydytettynä menin sitten mieheni luokse. Hän kyseli virnuillen oliko kivaa ja vastailiin pokkaa pidellen että joo, oli siinä vähän jotain kosketteluakin :) Loput pidin omana tietonani

  • Anonyymi

   Vähän ohi aiheesta mutta pakko kertoa kuinka kaverilla oli vähän selkä jumissa ja duunikaverit teki jäbälle pienen källin. Antoivat hänelle thaihierojan numeron joka oli erikoistunut enemmän eroottispainotteiseen hierontaan. Sanoi että hieroi kyllä hyvin mutta nainti meni tietysti samaan rahaan. Ei siitä pitemmän päälle kyllä mitään apua ollut. Paitsi ehkä paineiden poistoon.

  • Anonyymi

   Jos haluat koulutetun hierojan ammattitaitoista, kokonaisvaltaista hierontaa onnellisella lopulla, ota yhteyttä.

   intiimihierojanaiselle@gmail.com

   • Anonyymi

    Ei ne halua. Niillä on jo mun numero, mun jolla ei ole hierojan koulutusta ollenkaan.
    Viidakkorumpu on pitänyt huolen että maineeni hyvänä hierojana on laajalti levinnyt.
    Tilauskirjani olisi täynnä jos olisi tilauskirja. En ota tilauksia kuin päivä kerrallaan.
    Sessioni käytäntö on vakiintunut suurin piirtein sellaiseksi, että hieron noin kymmenestä minuutista puoleen tuntiin, jolloin viimeistään hieronta on jo pelkkää seksiä.
    Lähes aina hieronta päättyy tähän, koska hierottava kiihottuu ja alkaa itse hieroa hierojaa intiimialueelta ja avaa sylinsä.
    Asiakkaita on mutta kirjanpito ontuu?


  • Anonyymi

   Täällä 30v "amatööri" hieroja inkoon suunnalta. Kropaltani suht sporttinen ja osaan hieroa monilla eri tavoin. Mutta seksiä en harrasta asiakkaiden kanssa. Naiset kaiken ikäiset ja kokoiset rohkeasti viestiä vain, en pure!

  • Anonyymi

   No, nämähän on pelkkiä satuja.

  Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   424
   7216
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6349
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4229
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1507
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1054
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   954
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   928
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   789
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   742
  Aihe