hieronnassa kiihoittuvat naiset

ammattilainen

Aina välillä selailen näitä keskustelupalstoja.
Hieronnan osalta on kyselty mm.sellaista, että kiihoittuvatko naiset hieronnassa. En kehtaa oikein varsinaisella hierontapalstalla kertoa totuutta, koska saisin moraalinvartijakollegat todennäköisesti kimppuuni, mutta täällä nyt vain jouluyön kunniaksi hieman viiniä ottaneena kerron totuuden. Olen siis mies ja täyspäiväinen koulutettu hieroja. Ehkäpä olen myös suhteellisen hyvännäköinenkin ja sekin ehkä vaikuttaa havaintoihini. Tietenkään tämä ei ole mikään novelli, mutta tämä onkin tosiasioiden kertomista.

Totuus mielestäni on, että lähes aina kun on naisasiakas,on olemassa pientä jännitettä. Olisi kai aika luonnotonta, jos näin ei olisi. Tietysti ehkä noin kolmasosa naisasiakkaista on sellaisia, että mitään jännitettä ei vain synny monestakin syystä johtuen. (ikä, ulkonäkö, pukeutuminen, kemia, luonne, tuttuus, joskus uskontokin yms. vain vaikuttavat tähän asiaan).

Eli pientä jännitettä on hyvin usein eli noin kahdessa kolmasosassa tapauksista olemassa. Ammattilaisena eli paljon tätä työtä tehneenä on oppinut tuntemaan ihmisten tilaa aika tarkasti.
Jännitteen muuttumista varsinaiseksi kiihoittumiseksi on olemassa varmasti monenasteista ja monentasoista, niin kuin on ihmisiäkin. On siis monenasteista jännittyneisyyttä ja luonnollisen sukupuolten välisen jännittyneisyyden ja seksuaalisen kiihoittuneisuuden välinen raja on joskus kuin veteen piirretty viiva. Silti voisin arvioida että ehkä noin 5-10 prosentilla naisasiakkaista
voi havaita jonkinasteista kiihottuneisuuttakin hieronnan tapahtuessa. (ja ehkä tämä on jopa hieman alakanttiin arvioitu).

Ja tietysti on selvää, että jos hieronta kohdistuu esim. reisiin ja pakaroihin, kiihoittuminen on herkempää ja myös alaselän hieronta tuottaa aika helposti kiihoittuneisuutta, samoin rintojen alue.
Varsinaisesti naisten rintojahan ei hierota, mutta rintalihaksia yläosistaan kyllä esim. solisluun alapuolelta läheltä rintoja. Ja näitä rintalihaksia myös pitäisikin hieroa oikeastaan aina, kun on niska- hartiaseuden jännitteitä.
Tällaisen kiihoittumisen pitkään työtä tehnyt hieroja kyllä vain aistii esim. pienenä liikehtimisenä, pulssin nousuna (kaulavaltimosta näkee joskus sydämen lyöntisykkeen helposti),punehtumisesta, hengityksestä yms.

Sitten on olemassa tietysti myös ryhmä naisasiakkaita, joilla joko ainakin osamotiivi tai ehkä joskus koko motiivikin tulla hierontaan on juuri jonkinlaisen erottisen tai seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen. Tämä on aivan selvä asia ja vuosien mittaan aina joitakin tällaisia asiakkaita hierojille tulee. En ole tässä suhteessa ainoa, esim.Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain ja varmasti naispuolisille hierojille tulee vastaavasti tällaisia miesasiakkaita aika
runsaastikin. Sanotaan näin, että kouliintunut hierojan silmä ja myös hierojan kädet kyllä
melko erehtymättömästi ja aika nopeastikin tunnistaa tällaisen asiakkaan.

Ja sitten siihen puoleen, mistä kollegat aivan varmasti hirttäisivät minut, jos vain tietäisivät kuka olen. Kun tällaisia miehen kosketusta, ehkä myös eroottisesti herkillä alueilla eli esim.reisillä, pakaroilla tai rintojen läheisyydessä, kaipaavia naisasiakkaita tulee vastaan, niin kyllä miehisyys väistämättä tahtoo tulla esiin. Joskus
väkisinkin, vaikka ei oikein haluaisikaan eettisistä syistä. Monet em.asiakkaista tyypillisesti käyvät monia kertoja ja lämpö tahtoo nousta puolin ja toisin kerta kerralta.
Pitäisi kai sanoa oikeastaan irti tällaiset asiakassuhteet, mutta eipä meikälaisessa ole miestä sellaiseen.

Eli käytännössä käy usein niin, että hieronta käy näissä tapauksissa luonnostaan ikäänkuin
tuttavallisemmaksi. Itselläni on myös pirullinen tapa hiukan kiusata em.naisasiakkaita eli kerta kerralta vien otteita hieman lähemmäksi esim. suoraan sanoen kohti pillua ja vedän housuja rohkeammin alaspäin ja vähitellen paljastan esim. pillun naiselta kokonaan ja saatan lopulta hieman hipaistakin sitä. Usein näen ja tunnen märkyyttä.

Monta kertaa olen ajatellut, että nyt olen kyllä ylittänyt rajan ja olen ajatellut, että tämän kerran jälkeen tämä asiakas ei kyllä enää tule toistamiseen. Ehkä muutaman kerran olen tainnut menettääkin maksavan asiakkaan, kun en ole osannut riittävästi hillitä itseäni, mutta useimmiten olen vain yllättynyt kerta toisensa jälkeen, kun uusia hierontakertoja tai joskus jopa hierontasarjoja on vain pokkana sovittu. Ja olen varma, ettei kosketukseni ole kyllä jäänyt näiltä asiakkailta huomaamatta.

Onneksi kuitenkin, ammattieettisistä syistä,
olen kyennyt useimmiten sentään hillitsemään itseni niin, ettei homma ole karannut tämän enempää käsistä. Joskus olen tuntenut kyllä aikamoista moraalista krapulaa himojeni takia ja ajatellut synkästi, että olisi parempi kai, että joku repisi munat irti, niin pääsisi eroon tästäkin asiasta, joka ei todellakaan sovi hierojan ammattiin.

Mutta sitten siihen vielä, että aina en ole kyennyt itseäni näissä tilanteissa hillitsemään.
Kun asiakas alkaa käydä tosi kuumana esim.reisi- ja pakarahieronnassa ja kun asiakas pyrkii esim. puristelemaan kättäni yhtäkkiä reisiensä väliin tai kun asiakas alkaa keinuttaa lantiotansa ja kun alas vedettyjen pikkuhousujen takia näkymä pillulle on hyvä ja kun näkee turvonneet ja kosteat häpyhuulet, niin aina joskus on käynyt,
että sormet ja käsi on lipsahtanut aivan pillun sisäänkin asti. Näin ei kyllä ole koskaan tapahtunut aivan ensimmäisillä kerroilla, vaan vasta kun on tilanteen selkeää lämpenemistä tapahtunut jo useita kertoja.

Eli näin on tullut annettua sormi- ja käsihierontaa myös pillun alueella. Tavallisimmin olen ensin vain hiukan käyttänyt sormia ja kättä pillussa, mutta usein jo seuraavalla kerralla, jos asiakas on vielä tullut, olen jo aivan selkeästi ja voimakkaastikin saattanut naida kädelläni asiakkaan pillua. Ja taas mikä yllättävintä, en ole näin menetellessäni
menettänyt juuri yhtään asiakasta, vaan hieronnat ovat jatkuneet ja asiakkaat ovat olleet hierontaan ilmeisen tyytyväisiä. Osa on näytellyt nukkuvaa, osa on muuten vain muka tietämätöntä, miten on hierottu ja jotkut vain esim. virnistävät lähtiessään. Jotkut saattavat hieman häpeillä ja vältellä katsekontaktia, mutta tulevat hekin yleensä vain takaisin. Eli suhtautumistapoja tähänkin asiaan on oikeastaan niin monia kuin on ihmisiäkin eli kaikki vähän omalla tavallaan. Kukaan ei kuitenkaan tähän mennessä ole käynyt kurkkuun kiinni eikä ole ruvennut huutamaan poliisia apuun tms.

Tietysti on myös tapauksia, joissa on kertakaikkiaan lähdetty pelaamaan aivan avoimin kortein. En ole niin hirveän ylpeä näistä saavutuksista, mutta nyt hieman juhlatunnelmissa kerron ylimalkaisesti näistäkin.

Eli on tapauksia, että ollaan asiakkaan kanssa
aivan avoimesti tietoisia siitä, mitä tapahtuu.
Asiakas saattaa esim. puristella pilluaan, mikä tuntuu tietysti mukavalta, ja asiakas saattaa sanoa jopa että anna mennä vaan,tai että nyt sattuu hieman liikaa tms. Lähes aina otan asiakasta toisella kädellä kiinni pakaroista tai alaselästä ja painan vastaan, kun toinen käteni tekee pillussa töitä. Näin asiakas on kyllä aika tiukassa ottessa.

Yksityiskohtia en tarkemmin kerro, mutta tämä asia on mielessäni nyt siksikin, että on aivan tuoreeltaan nyt "puhjennut kukkaan" pari tuoretta ja uuttakin tapausta. Ensinnä aivan vastakin eli viikko sitten oli eräs n.25 vuotias naisasiakas tällaisessa "hoidossa" ja uusi aikakin on jo sovittu. Joitakin kiihkeitä tekstareitakin on vaihdettu. Ja kaiken lisäksi hän on naimisissa. On vain sovittu, että miehelle ei kerrota ja muuten ei kyllä tavata.

Ja aivan vasta, itse asiassa keskiviikkoiltana suorastaan panin ensimmäistä kertaa erästä hemaisevaa nuorta blondia hierontapöytäni päällä. Tilanne vain meni tähän, kun nainen kuumeni niin paljon käsittelyssäni. Itse ryhdyin antamaan takaapäin suuseksiä ja pian nainen kääntyi selälleen ja tietäähän sen, miten asiassa lopulta käy. Onneksi naisen käsilaukusta löytyi kondomi, itse en muka usko koskaan näin pitkälle joutuvani, koska olen vielä muka ammattilainen, enkä nytkään itse ollut sentään hierontaan kumilla varustautunut.

Näin siis minulla, olen kolmevitonen itse eli mies hyvässä iässä, hormonit hyrräävät eikä viagraa tarvita. Moraalista krapulaa tunnen usein ja olen harkinnut kyllä alanvaihtoakin.
En ole ylpeä näistä asioista ja toivottavasti olen poikkeus hierojien ammattikunnassa.

132

162447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eve

      Onkohan naispuolisilla hierojilla samanlaisia ajatuksia? Mitenkä ne "näyttävät" sen hieroessaan miespuolista asiakasta?

    • Harri

      Samalla allalla olen, ja aivan samoja ajatuksia kuin sinulla. Olen myös ajatellut tämän takia lopettaa, siis moraalinen krapula. En ole ollut nin pitkällä kuin sinä, mutta se on vain ajan kysymys. Hyvät jatkot sulle,
      Hans

      • kjf

        Te tuollaiset pilaatte alan maineen ja ette sovellu alalle siinä sitä taas ollaan työllisyyskoulutuksen johdosta kaikenlaisia pervoja eksynyt alalle. hävetkää


      • keravan tyttö
        kjf kirjoitti:

        Te tuollaiset pilaatte alan maineen ja ette sovellu alalle siinä sitä taas ollaan työllisyyskoulutuksen johdosta kaikenlaisia pervoja eksynyt alalle. hävetkää

        Ken on kaikessa synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven.

        Itse olen käynyt noin kerran kuussa hierojalla, noin puolen vuoden ajan ja hierojani on todella komea.
        Minulla on ollut hänestä ties millaisia "hierontapöytä-fantasioita" mutta kiihkeäksi ole ole koskaan mennyt.
        Hengityksestä ja keskustelun"vaikeudesta" olen kuitenkin huomannut mitä hän saattaisi ajatella ja veikkaan että hän on vähintäänkin huomannut saman minusta.
        Viime tapaamisella kun makasin pöydällä vatsallani kädet vierelläni, (sanotaanko häntä nyt vaikka Joneksi)
        Jone nojasi kai vahingossa käsivarttani vasten hieroessaan, tunsin tiettyä lämpöä ja ajatukseni alkoi laukkaamaan :)
        Jouduin pari kertaa huokaista syvään (mukamas)kivusta mutta tunne ei hävinnyt. Tunsin sähkön mutta en varmasti kehtaa ikinä sanoa mitään sillä olen mielestäni vain keskinkertaisen näköinen ja kuitenkin kaikki on vain oman pääni sisällä.
        Kuitenkin jos jotain tapahtuisi, en pistäisi pahaksi.
        on toki heitä jotka eivät ikinä tahtoisi näin käyvän mutta niin kauan kun toinen osapuoli on suostuvainen, miksei mitään saisi tapahtua?


      • neito jdkklfdsjklö

        Voisitteko kertoa, mistä teidät hierojat löytää/tunnistaa?? Tulen heti asiakkaaksenne...


    • huijaa...

      Huh huijaa! Missäspäin hierojaherrat vaikuttavat, on vähän tota niskaa kolotellut ja alaselkääkin... Ei vaan, leikki leikkinä!Tuttavani, kolmekymppinen hehkeä pankkineiti, hierotutti niskaansa ulkomaalaisella hierojalla ja joutui jättämään leikin kesken hierojan ylikierrosten takia. Selän hieronnassa tuppasi öljy valumaan pakaroiden väliin ja sieltä tämä alan ammattilainen alkoi sitä hartaudella kaivelemaan. Harmi vaan kun frendillä oli juuri kuuma romanssi meneillään, niin lähti kotiin hierotuttamaan kroppansa loppuun. Maksunkin unohti tuo tumma mies lopulta periä!

    • ammattilainen

      Sorry ja täydestä meni. Tietenkään ei saisi fuskata ja meni kyllä kirjoitus väärälle palstalle eli tositarinoiden joukkoon. Taisi mennä monelta myös joulukinkut väärään kurkkuun, mutta huokaiskaa helpotuksesta, pelkkää viininhuuruista pilailua nämä vain olivat. Oli ehkä huono leikinkin aihe, nyt kun selvinpäin asiaa ajattelen. Se siitä ja anteeksi.

      Aiheen ongelmapiiri on kyllä olemassa ja kirjoitus on vielä pitkälle alkuosistaan tottakin, mutta loppuun tuli pelkkää lörinää, kun innostuin "parantelemaan" kirjoitustani.
      Aiheen ongelmapiiri kyllä tunnetaan hierojien keskuudessa, mutta ei sitä todellakaan em. tavoilla ratkota. Hyvää uutta vuotta 2005 kaikille!

      • lissu

        Kirjoitit, että "esim.Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain". Kerropa missä numerossa tuo artikkeli oli!


      • ammattilainen
        lissu kirjoitti:

        Kirjoitit, että "esim.Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain". Kerropa missä numerossa tuo artikkeli oli!

        Tarkoitin terveydenhuollon lehtori Seija Aallon artikkelia "Seksuaaliterveyden edistäminen hierojan työssä" Hieroja-lehdessä 2/2004. Siinä ei nyt varsinaisesti ihan kiihoittumisesta puhuttu, mutta asiaan liittyen kirjoituksessa on mm. alakappale "Seksuaalisuus ja hierojan työ", missä kyllä käsitellään mm.alastomuutta, riisuuntumista ja kuinka hieronnan yhteydessä voi paljastua arkojakin asioita ihmisen seksuaalisuudesta.

        Lisäksi kappaleessa käsitellään kosketusta ja ihan sitäkin, kuinka monet voivat tulla hierontaan saamaan kosketusta. Syynä voi olla esim. yksinäisyys ja läheisyyden puute. Myöskin käsitellään sitä, kuinka hierottava voi usein ihastua hierojaansa ja etsiä läheisyyttä hänestä. Ei siis varsinaisesti ihan kiihottumisesta, muistin tavallaan hiukan väärin, mutta asiaan läheisesti liittyviä asioita kuitenkin käsitellään.


      • lissu
        ammattilainen kirjoitti:

        Tarkoitin terveydenhuollon lehtori Seija Aallon artikkelia "Seksuaaliterveyden edistäminen hierojan työssä" Hieroja-lehdessä 2/2004. Siinä ei nyt varsinaisesti ihan kiihoittumisesta puhuttu, mutta asiaan liittyen kirjoituksessa on mm. alakappale "Seksuaalisuus ja hierojan työ", missä kyllä käsitellään mm.alastomuutta, riisuuntumista ja kuinka hieronnan yhteydessä voi paljastua arkojakin asioita ihmisen seksuaalisuudesta.

        Lisäksi kappaleessa käsitellään kosketusta ja ihan sitäkin, kuinka monet voivat tulla hierontaan saamaan kosketusta. Syynä voi olla esim. yksinäisyys ja läheisyyden puute. Myöskin käsitellään sitä, kuinka hierottava voi usein ihastua hierojaansa ja etsiä läheisyyttä hänestä. Ei siis varsinaisesti ihan kiihottumisesta, muistin tavallaan hiukan väärin, mutta asiaan läheisesti liittyviä asioita kuitenkin käsitellään.

        Aivan, Seija A. kävi myös hierojien koulutuspäivillä keväällä Ikaalisissa luennoimassa aiheesta. Satuitko olemaan paikalla?

        Voisit muuten kirjoittaa Hieroja-lehteen aiheesta myös oma näkökulmasi. Tällä palstalla julkaisemasi tarina hieman siistittynä melkein sellaisenaan sopisi, voisit lisätä vielä siihen hieman syvällisempää omakohtaista pohdintaa.


      • juonessa mukana

        Onneksi VAIN vitsi!! (Vai oliko sittenkään..?) "Tositarina" kuulostikin jo aika... järkyttävältä, itse harkitsen kahdesti hierojalle menoa vaikka tämä olikin vain vitsi!:)

        Kannattaisiko harkita koomikon uraa??


    • M 32

      Tutulta kuulostavia havaintoja =o) Olen vahvasti sitä mieltä,
      että hieronnassa tulee helposti eroottinen lataus ja minusta
      se on ihan OK. Itseasiassa se on ehkä jopa osa hieronnan
      terapeuttista vaihutusta. Itse olen "harrastelijahieroja",
      joten ammattikunnan etiikka ei minua sido. "Asiakkainani"
      ovat lähinnä olleet tutut naiset tuttavapiirissä tai työpaikalla.
      Eroottinen lataus näkyy minulla jo siinnä, että hieron kyllä
      mielelläni naisia, mutta miehiin en mielelläni koske. Ehkä oma
      asenteeni tarttuu helposti myös näiseen sillä usein olen
      vaistonnut eroottista jännitettä tai suorastaan kiihottumista.
      Juttuun kuuluu yleensä se, että kumpikin on kuin ei huomaisi
      mitään ja nauttii "salaa" itsekseen mukavasta kosketuksesta.
      Luonnollisestikin pyrin vaivihkaa laittamaan tulta liekkeihin
      käyttämällä välillä otteita joiden tiedän helposti johtavan
      kiihottumiseen. Mieleen on jäänyt erityisesti kun hieroin
      anopin kipeytynyttä niskaa ja kahdestaan jäätyämme uskaltauduin
      hieromaan hänen rintalihaksiaan (...taitaa tulla jännitystä
      tältäkin puolelta =o). Pysyin kyllä hyvän maun rajoissa, mutta
      sormet vaeltelivat hieman alemmaksi rinnoilla kuin mitä
      hieromisen kannalta olisi ollut tarpeen ja käytin tahallani
      hyväileviä otteita. Anoppi näytti tykkäävän todella paljon ja
      tunnelma oli todella sähköinen! Valitettavasti en ole päässyt
      uudestaan hieromaan häntä tuon jälken, mutta sainpahan kuitenkin
      häneltä joululahjaksi hieronaa käsittelevän kirjan. Ihan niin kuin
      pikku vinkkinä ;-)

      Itse nautin hieromisesta (sekä eroottisella latauksella että ilman)
      ja minusta olisikin mukava päästä tekemään sitä useammin kuin
      nykyisin. Niinpä jos joku pääkaupunkiseudulla asuva nainen haluaisi
      minut luokseen vierailulle, niin minuun saa yhteyden sähköpostilla
      osoitteesta [email protected].

      • Juulia

        Oliko tuo vitsi?


      • M 32
        Juulia kirjoitti:

        Oliko tuo vitsi?

        Juulia - kyseessä ei ollut vitsi vaan ihan vakavasti otettavissa oleva ehdotus. Älä kuitenkaan ryhdy moralisoimaan, sillä ainakin puolivakavissaan olevia yhteydenottoja on jo tullut muutama. Naisilla olkoon jo tasa-arvonkin nimissä oikeus tällaiseen palveluun =o)


      • M 32 kirjoitti:

        Juulia - kyseessä ei ollut vitsi vaan ihan vakavasti otettavissa oleva ehdotus. Älä kuitenkaan ryhdy moralisoimaan, sillä ainakin puolivakavissaan olevia yhteydenottoja on jo tullut muutama. Naisilla olkoon jo tasa-arvonkin nimissä oikeus tällaiseen palveluun =o)

        No monasti kylläkin mutta siihen voi vaikuttaa. En edes voisi alkaa asiakas suhdetta. Saa ne asiakkaan ajatukset muualle jos haluaa. olen kyllä kuullut ammattiveljistä jotka ei osaa pitää näppejään irt näistä alueista. Ainakin aktiivi urani aikana uskoin onnistuneeni. Vaikka josku se tunti todella vaikealta kun toinen näytti kiihoittuvan kun kädet tuli edes lähelle. No nämä oli erikois tapauksia. onneksi hieroin melkein pelkästään urheilijoita.


    • maya

      Tuohan on ihan luonnollista. Minä en ainakaan ottaisi tuota niin vakavasti. Enkä näe syytä morkkikseen, jos asiakkaat kerta tykkää ja sinä myös :)

      Mäkin haluan tollaselle hierojalle.

    • Paikat jumissa

      Heisulivei!
      Mistä löytäis tällaisen hierojan, hyvännäköisen, joka osaa myös oikeasti hieroa, joka etenee asiassa "pikkuhiljaa ja hellästi" kohti "sitä", terve, kumia käyttävä, vartaloltaan täysin katseenkestävä, eli oikea naisen namupalaMIES?

      No johan siinä tuli kriteeriä kerrakseen mutta eihän sitä saa jos ei yritä!!!

      Ja paikkana pk-seutu, mun hotellihuone, aika olis 5.2. illan aikana!
      On nääs motskarimessut Hesassa sillon, hotellihuone varattu...
      Hierottavana 35-v opetyttö, kokoa 166 jalkapohjista päälakeen, viisari siinä 57 paikkeilla. Ei ole kukaan mallitoimistoon värvännyt mutta enpä ole ilmankaan koskaan jäänyt...

      • mp-messut

        Ilmoittele ope itsestäsi....
        Olis tällainen 185 /80 tumma taitava hieroja tarjolla ;)
        [email protected]


    • n26

      Monesti olen ajatellut mennä hierojalle, en em. asioiden takia vaan ihan rentoutumisen takia. Mutta, tuskin koskaan siihen pysyisin. Jos vastassa olisi 30-40 suht koht hyvännäköinen ja miellyttävä hauska mies, niin luultavasti alkkarini olisivat märkänä jo ovesta sisään astuessani. Muutenkin kun olen sellainen "aina valmis" tapaus.. hitto, ei tarvi kun hieman tanssia miehen kanssa, niin (varsinkin hameeseen pukeutuneena) tunnen, kuinka mahlat alkaa valumaan pitkin sisäreisiä. Voisi olla hieromapöydällä aikamoinen lammikko tuon session jälkeen. Ja edelleen, jos edellä kuvaamani hieroja sattuisi hieromaan minut, luultavasti pyllyni pyörisi hänen käsiensä tahdissa siten, ettei mitään jäisi arvailujen varaan.

      Tällaiset ongelmat minulla. Täytyy olla ennemmin selkä jumissa kuin ottaa tuo riski. Tai sitten täytyy varata aika yököttävälle hierojapapalle. Naisten kanssakin uskoisin tulevan samoja ongelmia. Tässä vast ikään kävin lääkärissä, rintani kuvattiin. Lääkäri oli ehkä noin 50 v mies ja menin ihan märäksi, kun hän minuutin ajan hieroi rintoihini jotain geeliä uä-kuvausta varten.

      Että missä päin Suomea se herra mahtaa ottaa asiakkaitaan vastaan ;)

      • I love You!

        Huomaan että olet ihana sensuelli, itsesi kanssa sujut oleva viehättävä nainen!
        mahtavaa!!!


    • herottavana ollut

      itse kiihotun aina jossain määrin jos pakaroitani hierotaan, sillä ei ole merkitystä onko hieroja mies, nainen, hetero, homo, nuori vai vanha. mutta mitään sen kummempaa siitä ei seuraa, yleensä ammattimainen hieroja huomaa kiihotustilan ja jatkaa hierontaa muualta hetken aikaa, ja palaa sitten kun on taas turvallisilla vesillä, takaisin

    • hierottava

      Enpä tiedä miksi tämä viesti ilmeistyi tuohon "suisituimmat" -sivupalkkiin tässä vaiheessa, mutta mielenkiintoista luettavaahan tuo ja hauska fantasia tohon loppuun vielä...

      Sinänsähän tätä tapahtuu avoimesti ja ylimääräistä maksua vastaan vähän toisenlaisissa hieromalaitoksissa, ennen kaikkea thaikkuloissa. Omat kokemukset näistä on tosi surkeita, kerran erehdyin ottamaan käsihoidon. Ja siitäkin on vuosia.

      Sen sijaan minusta on tullut todella tyytyväinen kanta-asiakas eräälle hierontalaitoksen hierojanaiselle. Ekat kerrat meni juuri kuvaamallasi tavalla, kiihotuin tahattomasti hänen hieronnasta. Miehillä se on melko vaikea peittää;) Tokalla kerralla vähän rohkeasti en jättänyt edes boksereita jalkaan vaan menin "pelkällä" pyyhkeellä. voi sitä jännityksen ja sähkön määrää mitä ilmassa oli. Olin naista noin 10v nuorempi ja kohtuu hyvä kuntoinen, hän oli vähän runsasmuotoinen ja päättelin että häntä voisi juuri minunlainen mies kiihottaakin.

      Pakaroita ja reisiä hieroessa hän selvästi tahallaan kävi "liian" lähellä haarojani. Ollessani selälläni hän muutaman kerran jopa hipaisi kiveksiäni, sekös vasta sai minut värähtämään ja huokaamaan. Kai peli oli kummallekin ihan selvää, mutta ei kuitenkaan. Kotiin päästyäni oli runkattava välittömästi ja lennätin jätti lastit.

      Ei mennyt aikaakaan seuraavaan ajanvaraukseen. Tullessani paikalle nainen totesi, että haluaisinko kokeilla vähän erillaista hierontaa tällä kertaa, jotain syvärentoutus settiä? Olisi vain vähän kalliimpi ja varmasti miellyttävä kokemus. No sitähän se sitten oli! Eteni tasan samalla tavalla kuin aiemmilla kerroilla paitsi että koskettelu oli rohkeampaa ja suorasukkaisempaa. Hän eteni hyväilemään kiveksiäni ihanasti ollessani vatsallani. Siitä sitten selälleni ja oli kuin ei olisi mitän äsken tehnyt...pyyhe kuitenkin unohtui laittaa etupuolelle lainkaan ja siinä minun kullini sitten jöpötti. Ihan viekkaasti hän eteni reisiä pitkin hieromaan kaksin käsin kulliani ja ah miten ihanaa se oli! Ei mitään nopeata jytkettä vaan ihanan hitaasti etenevää hyväilyä, ei ollut mitään kiirettä ja sain rauhassa kiihtyä useaamman kerran huipulle ja hän aina pysähtyi kun jotenkin ilmaisin olevani lähellä. Sitten kun annoin mennä niin se oli aivan taivaallista!

      Jälkeenpäin oltiin tosi ammattimaisia aivan kuin ei mitään olisi tapahtunut, pientä hymyilyä vain. Olen käynyt nyt sitten säännöllisen epäsäännöllisesti hänen luonaan. Nykyään hän tekee loppuosan hieronnasta yläosattomsissa ja saan koskea hänen rintojaan. Mutta siitä pidetään kiinni ettei mennä yhtään pidemmälle!

      • markus333

      • Hornblower

      • hieroja minäkin
        Hornblower kirjoitti:

        Hei, olipa hieno kuvaus! Minuakin kiinnostaisivat yhteystiedot. [email protected]

        Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
        Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
        Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.


      • Asiakassuhkde
        hieroja minäkin kirjoitti:

        Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
        Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
        Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

        Hei,

        Oletko mistäpäin ?
        Olisin erittäin kiinnostunut ryhtymään kanta-asiakkaaksesi.
        Olen 34 v, siisti, komea mies.
        laita sähköpostilla lisätietoja [email protected]


      • hannu1500
        hieroja minäkin kirjoitti:

        Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
        Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
        Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

        Hei, kyllä sulle asiakkaita riittää minäkin komea hoikka ja urheilullinen mies välillä urheilun takia jumissa olevia lihaksia voisi hierotuttaa.

        [email protected]


      • hieroja minäkin kirjoitti:

        Mielenkiintoista. Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa. Hän kysyi että pystrynkö. Lupasin yrittää. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.
        Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Siispä sekin jäi.
        Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa.

        Mäkin olisin valmis siihen ihan milloin vaan..mitä jos tehtäis "vaihtohieronnat" ?

        [email protected]

        ja olen urheilullinen mies pk-seudulta


    • Repe 22

      Vuosia sitten oli toinen pakarani jumissa, niin että istuminen oli liki mahdotonta. Lääkärin kautta fysioterapiaan ja terapeutti hieroi pakaran lopulta kuntoon. Jossain 4-5:llä hieronta kerralla, hieronta siis tapahtui ollessani ilman housuja vatsallani, aistin että hieroja yritti tahallaan (liian voimakkailla hierontaliikkeillä) saada minut pöydällään edestakaiseen liikkeeseen. Tarkoituksena ilmeisesti saada minut kiihottumaan ja niinhän siinä lopulta kävikin. Tyttö pyysi minua kääntymään kyljelleni, että olisi helpompi muka hieroa toisesta suunnasta, kyrpäni seisoi siinä vaiheessa jo täydessä mitassaan, joten sen peittäminen oli mahdotonta. Kun käänyin kyljelleni kyrpä tietysti ponnahti napsahtaen vatsaani vasten, hieroja tyttö sen huomattuaan käski minun kääntyä saman tien selälleni niin hoidettaisiin seisokki pois. Hieroja nousi päälleni ja ratsasti kyrvälläni orgasmiinsa asti, noustuaan hän runkkasi minua kunnes laukesin. Sen jälkeen hierontaa jatkettiin niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, myös jäljellä olevat kerrat, vaikka myöhemmin toivoinkin jotain tapahtuvaksi. Olin noihin aikoihin hiljainen ja arka sinkku mies, joten eipä tehnyt mieli vastustellakaan, vaikkei tyttö ihan vastannutkaan nais ihannettani. Kokemus sinänsä oli ihan mukava vaikkei kaiketi kovin ammattimaista käytöstä hierojalta.

      • missmikälie

        lähti repe sorsalta mopedi käsistä


    • Hieroja Mies

      Hei nainen.

      Jos haluat nautiskella niin tilaa taitava, siisti, komea 35 vuotias hieroja mies luoksesi.
      Kirjoita itsestäsi ja toiveistasi niin kerron lisää [email protected]
      Vain kotikäynnit.
      09-Alue

    • Saatavilla

      Morjensta! Tässä jo tovin työttömyyden ikeessä kärvistellessäni on mieleeni hiipinyt ajatus itse itsensä työllistämisestä. Ajatus ei sinällään ole toisaalta kovin uusi. Aikoinaan kävin jopa yrittäjäkurssin. Tuolloin tilanne oli kuitenkin työtilanteen suhteen eri ja pääsinkin ihan palkannauttijaksi.

      Aina minua on kiinnostanut psygologia eli sielutiede. En sitä ole koskaan opiskellut vain luontaisesti hyvää ihmistuntemustani olen hyväksi käyttäen tehnyt havaintoja ja päätelmiä. Omakohtaistakin kokemusta löytyy sille loppupäätelmälle, että sielu ja ruumis käyvät käsi kädessä. Jos voit huonosti henkisesti niin eikös vain kohta ala kroppakin reistailemaan. Tilan pitkittyessä alkaa ennenaikainen vanheneminen eli keho, sielun koti/temppeli alkaa rapistua.

      Elämän koulua hyödyntäneenä olen nykyisin alkanut kiinnostua yhä enemmän henkisen- ja fyysisenhyvinvoinnin tärkeydestä taloudellisen sijaan. Rahan perään en koskaan niin kovin ole ollutkaan, mutta kyllähän sitä ilmankin on kuitenkin tässä nykyihmiskunnassa vaikea olla. Välttämättömäksi pahaksihan sitä me ihmiset joskus kutsummekin.

      Vaimoni ja moni läheiseni on antanut kiitosta hyvästä keskustelutaidostani. Osin olosuhteiden sanelemana olen siihen taitoon hioutunut. Perin suomalaiseen tyyliin olen minäkin huono itseäni kehuskelemaan, mutta lienee tuossa jotain perääkin. Jopa alan vaihtoa, miesvaltaisista sekatyöhommista, on väläytelty vaimon kanssa. Alan vaihtoa nimenomaan sosiaalialalle. Sillä saralla ainakin tekemistä riittää.

      Itse olen seksuaalisesti aktiivinen ja pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta sitä, että seksiä on elämässä. "Sähköä", flirttiä, hellyyttä sanoin ja teoin. Asian laita nyt vain on niin, että ihminen on luotu tällaiseksi. Seksi ja kaikki siihen liittyvä ravitsee sielua ja ruumista ihan niin kuin ruoka ja juoma. Ilman niitä ihminen nääntyy.

      Joskus ihminen ajautuu elämässään yksin. (Yksin voi kokea olevansa myös parisuhteessa elävänä.) Silloin sooloseksi on turvallisin vaihtoehto. Irtosuhteet tuntemattomien kanssa ovat riskialttiita usealla tapaa eivätkä senkään vuoksi monelle sovi. Omakiva ei kuitenkaan aina riitä ja saatta käydä pitemmän päälle tylsäksi.

      Nyt ihan mielenkiinnosta G A L L U P :in luonteisena kysyisin Teiltä arvon N A I S E T, olisitteko valmis käyttämään/maksamaan sellaisesta palvelusta, jossa mies esim. juuri hieroo kipeityneitä lihaksianne samalla jutellen ja/tai kuunnellen mielenpäällä liikkuvia asioita. Etenisi siitä hiljaa kohti Teidän seksuaalisen tarpeen tyydyttämistänne ? Tai auttaisi yksinäisiä Naisia miehisissä töissä (esim. polttopuidenteko, huonekalujenkasaus yms.) siinä samalla, olemalla läsnä, kuuntelemalla, keskustelemalla ja sopivan hetken tultua tyydyttämällä Teidät ?

      • keravan tyttö

        Ehdottomasti jos synkkaa. eli ei ihan kenen tahansa kanssa kuitenkaan.


    • ainakinmeillä

      että naiselle hieronta onparasta esileikkiä

      • Conan O'brian rules

        Kerran eräs naisnäyttelijä kertoi conan o'brienille (oli hänen show:ssa vieraana) saaneensa yllättäen eroottista hierontaa jalkojenväliin käydessään uudella hierojalla (mies). Hieroja oli puolihuolimattomasti sipaissut välillä näyttelijän "mirriä". Aluksi tuo näyttelijätär kertoi säikähtäneensä yllättävää tilannetta, mutta oli alkanut nauttia siitä siihen malliin, että antoi hierojan jatkaa "hierontaa". Ei tehnyt valitusta saamastaan ylimääräisestä hieronnasta, vaikka ei aikonut käydä uudelleen samassa paikassa. En muista tuon näyttelijättären nimeä, mutta oli sellainen tummatukkainen komedioissa näytellyt tai saturday night livessä mukana ollut nainen.


      • Mies xxx27w
        Conan O'brian rules kirjoitti:

        Kerran eräs naisnäyttelijä kertoi conan o'brienille (oli hänen show:ssa vieraana) saaneensa yllättäen eroottista hierontaa jalkojenväliin käydessään uudella hierojalla (mies). Hieroja oli puolihuolimattomasti sipaissut välillä näyttelijän "mirriä". Aluksi tuo näyttelijätär kertoi säikähtäneensä yllättävää tilannetta, mutta oli alkanut nauttia siitä siihen malliin, että antoi hierojan jatkaa "hierontaa". Ei tehnyt valitusta saamastaan ylimääräisestä hieronnasta, vaikka ei aikonut käydä uudelleen samassa paikassa. En muista tuon näyttelijättären nimeä, mutta oli sellainen tummatukkainen komedioissa näytellyt tai saturday night livessä mukana ollut nainen.

        kyllä olis hienoa jos pääsis kauniin ja seksikkään naishierojan hierottavaks joka hierois eroottisesti,
        vielä parempi olis jos olis aikuinen nainen eikä mikään tytöntyllerö..


      • m3608
        Mies xxx27w kirjoitti:

        kyllä olis hienoa jos pääsis kauniin ja seksikkään naishierojan hierottavaks joka hierois eroottisesti,
        vielä parempi olis jos olis aikuinen nainen eikä mikään tytöntyllerö..

        löytyispä oulusta tuollainen hieroja-nainen ;)


    • jännitystä kaipaava

      Tarinasi jäi kiihottamaan yöksi. Olisi ihanaa mennä hierottavaksi, jossa hieroja näyttää jotenkin että on lupa nauttia ja kiusaa lisää. Mutta kun en ole hemaiseva blondi vaan tavallistakin tavallisempi. Itsekin nauttisin enemmän jos hierojakin olisi "tavallinen" ja mielellään noin viisikymppinen tai vanhempikin. Itse olen neljäkymppinen ylipainoinen ja muutenkin epätäydellinen. Täytyykö olla hemaiseva blondi että mieshieroja kiihottuu?

      • Jännitystä kaipaava

        ..Länsi-Uudeltamaalta edellisen viestin kirjoittajalle niin osoitteeni on [email protected]


      • vanhus ja kokemus
        Jännitystä kaipaava kirjoitti:

        ..Länsi-Uudeltamaalta edellisen viestin kirjoittajalle niin osoitteeni on [email protected]

        kun on aloittanut hierojan työn jo viimevuosisadalla ;)) niin aika pitkälle totuus löytyy näistä kirjoituksista.

        jotenkin olen huomannut meissä ammattilaisissa (myös kavereiden kanssa) joistakin asioista ei puhuta, ne vaan tapahtuu. ammattitaitoa ja ylpeyttä työstä pyritään korostamaan ja kuitenkin hieronta on hyvin läheistä jollei peräti intiimi suhde ;) yksi on varma. asiakas tuntee varmasti mielihyvää jossakin vaiheessa hierontaa se taas miten hieroja toimii siinä tilanteessa johtaa aina johonkin, mitä lähempi suhde hierottavaan on se helpompi on vetäytyä tai jatkaa. uskon kuitenkin ammattilaisen olevan hieman paremmin kartalla ja osaavan toimia, koska kyse on kuitenkin työstä. rehellisesti pitää myös sanoa "syvähierontaa" on myös annettu kun asiakas (nainen) on uskaltanut itse sitä pyytää. itse en sitä tarjoa koskaa! ehkä se tunne jonka hieronta ja laukeaminen on parasta hoitoa niin lihasryhmille kuin mielelle.


    • eräs nainen-

      Missä on tälläisiä hierojia?Minä haluaisin kokea saman.

      • vanhus ja kokemus

        Hgissä minä :D


    • kaup osa`?

      siis naine vai mies?

      • vanhus ja kokemus

        mies ja vain naisille hiukan enemmän kuin hieronta ;D


      • Jännitystä vaimolle
        vanhus ja kokemus kirjoitti:

        mies ja vain naisille hiukan enemmän kuin hieronta ;D

        Tilaisin vaimolleni mieshierojaa...


    • jk

      vai niin

    • jk

      vai n in

    • mimii1985

      Varaisin kyllä ajan..

    • naishieroja
    • oikaisu
      • tahtoo Joensuun seudulla


    • Vastuutonta

      Hyi helvetti, jos ei ammattilainen tiedä, miten käyttäytyä. Ei ikinä mieshierojalle!

    • klinikka

      Mieshieroja ja hoitohuone valmiina hoitoihin, leidille 30-50 luottamus. [email protected]

    • klinikka

      Mieshieroja tekee mökki tai kotikäyntejä myös viikonvaihteessa.
      koulutettu hieroja.

    • pinkkipoppcari

      Juu, kävin myös hierojalla ja muutaman kuukauden hoitosuhteen jälkeen alkoi mennä siihen pisteeseen että molemmat olivat kiinnostuneita toisistaan... tietenkään hierojani ei uskaltanut mitään, joten mä jouduin olemaan se aktiivinen osapuoli. Nyt vuoden tuntemisen jälkeen seurustellaan :P

      Ja saan edelleen aivan parasta hoitoa :P

    • kojojootti

      miten naiset hieroo miestä

    • Innokas. liian huono

      Minä hieroin, hieroin tavallisesti. Sitten sovimme että käsittelen myös pikkuveljen. Sitten minä hölmö hieroja kiihotuin siitä niin, että olisin halunnut tehdä enemmänkin...näin menetin asiakkaan. Aevatkaa vain, haluanko enää hieroa niin??!! Ei, kyllä se vaan on loppu minun kohdaltani! Ennen masturboin kun alan haluta ketään ja petyn siihen ettei sitten saakkaan!! Mutta elämä voi olla rikasta muutenkin. Minun elämääni ei ole enää seksillä sijaa vaikka kuinka sitä olen halunnut!!!

    • JohnnyDeepXXX

      Olis oikeesti tarve käydä hierojalla. Enkä panis pahakseni jos hieroja olis ennakkoluuloton huumorintajuinen nainen, pk-seudulta. Oon tavallinen 185/80 30v mies.

    • puun ja kuoren välis

      4 vuotta tehnyt töitä ja viime kuussa tuli asiakkaaksi aivan uskomattoman mielenkiintoinen ja ihana ihminen, jonka kanssa kemiat vain natsasivat.

      Ensimmäinen kerta meni tutustuessa ja toinen kerta loppui aivan liian nopeasti. En malttaisi odottaa kolmatta kertaa.

      Se on ihmeellistä, miten voi joidenkin ihmisten kanssa kemiat vain osua niin hyvin kohdilleen, että sen vain tuntee kun ihminen tulee ovesta sisään. Ammattieettisistä syistä pitäisi silloin pystyä viheltämään peli poikki, mutta minkäs teet. Sanot toiselle ihmiselle päin naamaa, että ihastuisin sinuun helposti vaikka korvia myöten. Ole hyvä ja poistuisitko vastaanotoltani?

      Hieronnassa esille tuleva fyysinen kosketus (ei välttämättä edes eroottinen) vielä rikkoo meidän suomalaisten tiukan lähireviiri alueen niin tehokkaasti, että riisuu meidät aseettomiksi mitä tulee tietyn kulissin ylläpitämiseen. Ihminen on aidoimmillaan silloin kun hän on fyysiessä (ei eroottisessa) vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa.

      En uskonut, että voisin ihastua asiakkaaseen, mutta 4 vuotta sitä pitikin odottaa.

      Lappu luukulle ja mies lomalle?

    • ThoumasOu

      Täällä mukava ja luotettava hierojamies naisille Oulun seudulta. Ajan pitempiäkin matkoja asiakaskäynnille :)

      Lähetä postia [email protected] tai viestiä 040-478 9849 niin tulen hieromaan :)

    • Tre hierontaa?

      Onko Tampereella tälläistä mukavaa hierojanaista, jonka luona kävisin... Olen 40v mies, ihan siisti, mutta olisi kyllä rentouttavaa saada tälläinen täysihoito.

    • Jostain muualta

      Hitsi kun te kaikki ootte jostain Tampere- Helsinki linjalla:((

    • yks vaan

      Hölmöä, ja epäammattimaista, sori!

      Olen hyvännäköinen vähän alta 40-kymppinen lentoemäntä, ja sattumoisin olen käynyt lukuisia kertoja työreisuilla hieronnoissa. Olen myös sinkku. Jos läheisyyttä kaipaan, niin ei tulisi mieleenikään mennä hierojalle hakemaan läheisyyttä, vaan kyllä mä hakeudun kivojen miesten kanssa kontaktiin, ja silloin ne kohtaamiset ovat molemminpuolisia.

      Kokemuksia on myös kokovartalohieronnoista. Hierojina on ollut miehiä ja naisia, kummistakin löytyy hyviä ja huonoja. Kerran Thaimaassa mulla oli naishieroja joka hieroi myös mun rintoja kokovartalohieronnan yhteydessä,
      beautiful body, totesi mulle. Olen hoikka. Ja paikka ei ollut todellakaan mikään pikkukujan pikkubordelli vaan vähän kalliimpi spa, jossa tehtiin myös monenmoisia vartalo-, ja kasvohoitoja. Mulla ei ole mitenkään vaikea riisutua, koska yleensä on ollut tunne että voi luottaa toisen ammattimaisuuteen.
      En ole kokenut hieronnoissa mitään seksuaalisia tuntemuksia, koska en mene niihin hakemaan mitään muuta kun sitä että joku möyhii ihanasti mun kipeytyneitä lihaksia.

      Suomessa en ole käynyt hieronnoissa, osa syy on ehkä alitajuisesti ollut tuo että joukosta löytyy noita jotka kuolaavat asikkaita. Ja yrittävät lämmitellä asikkaitansa hiki hatussa. Mulla on hyvin herkät vaistot, enkä pidä siitä että joku hekumoi musta väärään aikaan ja väärässä paikassa. Näinhän on myös käynyt läärärillä joskus. Joku vanha pukki on kuunnellut sydänääniä tulemalla seisomaan mun taakse(?!!!) ja kurkistelemalla mun rintoja ja hönkimällä mun niskaan. Hoh-hoijaa!

      En sano sitä ettei hieroja ja asiakas voisi tai ettei saisi ihastua ja kiinnostua toisistaan, niin voi käydä, olemme vaan ihmisiä.
      Mutta Ei Koskaan pitäisi mennä "likaamaan" työpaikkaansa, eli höyläämään asiakasta tai koskettelemaan jonkun pillua kun harjoittaa ammattiaan.
      Ne tulisi sopia vapaa-ajalle. Eikö teillä ole ammattiylpeyttä?!!! Myös sen suhteen että rauhottelee tilanteen, kun joku tulee sinne hakemaan muuta kun hierontaa.

    • LaylaG

      Mulle kyllä kelpais aloittajamiehen hieronta... oih

    • Hierojan armoilla

      Tähän täytyy samalla mieshierojalla säännöllisesti käyneenä, että itse kiihotun kyllä hänen kosketuksestaan. Varsinkin, kun käsi hipaisee rintaani kylkeä tai käsivarttahierottaessa. Emme ole keskustelleet asiasta emmekä liioin edenneet sen pidemmälle, mutta olen huomannut myös hänen kiihottuvan - hierontapöytä kun sattuu olevan juuri sopivalla korkeudella tämän havainnon tekemiseen.

      Tunnen kiihotusta jo hierontaan mennessä koska tämä mies on niin sanotusti vahvasti minun tyyppiäni ja meillä synkkaa todella hyvin ja juttua riittää, sekä hieromisen aikana että muualla tavatessamme. Toisinaan joudun sitten harrastamaan omakivaa hierojalta kotiin tultuani. Ja tämä mies on säännöllisesti minun kanssa sängyssä... Unelmissa siis.

      Nostan hattua hänelle. Ammattimies eikä moraalisia ongelmia. Märkiä päiväuniahan saa olla, kun ei satuta niillä ketään.

    • hedth

      Hyviä fantasioita täällä, nostan hattua et jaksaa tuhlata vapaa-aikaansa kirjottelemalla tällästä jonninjoutavaa p*skaa.

    • blondi...

      uih tuollaista hierontaa kun saisi... nam.. kostuu väkisinkin...

      • Jussi Hämäläinen

        Itse koin aitoa rakkautta hierojalla. Kävelin Vaasankadulla hierojalle ja kyselin aikoja. Yllätyksekseni pääsin samantien. Hieroja pyysi minua riisuutuumaan alasti, oli otettu, olin varmaan ensimmäinen jolle tuli tälläinen ehdotus. Kun hän oli hieman aikaa hieronnut takapuoltani ja reisieni sisäpintaa huomasin kiihottuvani kovasti. Hierojatar huomasi jäykistyneen elimeni. Hän kysyi haluanko muuta. Mietin voiko tämä olla totta, pieni tummahiuksinen tyttö tuntee vetoa minun miehekkäseen 135 kg vartalooni. Tottavie halusin muuta. Olisi pitänyt maksaa 150 euroa. Suutuin hänelle nainen olikin maksullinen eikä vilpitön tunteissaan. Onko teille käynyt näin ? itsellä mielessä jotain ainutkertaista ja ihanaa ja nainen olikin vaan rahojeni perään. Olen järkyttynyt ja erittäin pettynyt tälläiseen toimintaan.


      • Nasemai_Sulemani
        Jussi Hämäläinen kirjoitti:

        Itse koin aitoa rakkautta hierojalla. Kävelin Vaasankadulla hierojalle ja kyselin aikoja. Yllätyksekseni pääsin samantien. Hieroja pyysi minua riisuutuumaan alasti, oli otettu, olin varmaan ensimmäinen jolle tuli tälläinen ehdotus. Kun hän oli hieman aikaa hieronnut takapuoltani ja reisieni sisäpintaa huomasin kiihottuvani kovasti. Hierojatar huomasi jäykistyneen elimeni. Hän kysyi haluanko muuta. Mietin voiko tämä olla totta, pieni tummahiuksinen tyttö tuntee vetoa minun miehekkäseen 135 kg vartalooni. Tottavie halusin muuta. Olisi pitänyt maksaa 150 euroa. Suutuin hänelle nainen olikin maksullinen eikä vilpitön tunteissaan. Onko teille käynyt näin ? itsellä mielessä jotain ainutkertaista ja ihanaa ja nainen olikin vaan rahojeni perään. Olen järkyttynyt ja erittäin pettynyt tälläiseen toimintaan.

        Valitettavasti tuo naisen lienee ollut ainoastaan rahojen perään :( Olen lukenut monia samantapaisia juttuja täältäkin ja muualta netistä, että osa deiteistäkin kaipaa rahaa seksiä vastaa :( Mihinkään ei voine enää luottaa, paitsi Ev.Lut kirkkoon!


      • sgsgsrg
        Nasemai_Sulemani kirjoitti:

        Valitettavasti tuo naisen lienee ollut ainoastaan rahojen perään :( Olen lukenut monia samantapaisia juttuja täältäkin ja muualta netistä, että osa deiteistäkin kaipaa rahaa seksiä vastaa :( Mihinkään ei voine enää luottaa, paitsi Ev.Lut kirkkoon!

        Niinpä niin, naiset ne saa ilmatteeksi sormetusta mieshierojilta mutta miehet joutuu maksaa ekstraa naishierojille. Tasa-arvoa mmmm-m.


    • homma hallussa

      Huh...jotkut vaan luulevat että se on pelkkää fantasiaa, mutta totisinta totta se voi myös olla! Ainakin minulla oli tässä hierottava, joka halusi pidemmälle ...No me sovimme asiat ja teimme asiakkaan tahdon mukaan;)) En tiedä pitikö hän, mutta minä pidin;))Enkä todellakaan olisi tehnyt niin, ellei hän itse olisi pyytänyt.

    • mmm

      mmmm ;) Kyllä kelpais tuollanen hieronta :p..... ;)

      • Kimmo

        Siis. Ei ole totta. Aloin lukemaan tätä kiinnostuksella, sillä tänään leikkimielisesti hieroin tyttöystävääni. Ensin hartioita, niskaa selkää jne. Noh lopuksi hieroin peppua. Kaikki ovat katsoneet sen verran pornoa että tietävät tämän "hieronta fantasian", olevan vanha vitsi. Noh mietin asiaa ja luonnollisesti kiihotuin. Ajatuksesta, sekä tyttöystävästä jolla on mailman paras takapuoli. Ikään kuin tyttöystävän huomaamatta riisuin housuni ja hieroin itseäni, "kaluani" toisella kädellä ja tyttöystävää toisella kädellä. Luulen ainakin että tyttöystävä ei huomannut. Tai sitten hän halusi miellyttää minua ja oli vaan mukan leikissä. Jatkoin hieromista jonkin aikaa. Selkää ja pakaroita. Ei mennyt kauaakaan kun kuulin "lotinaa" ja tiesin tyttöystävän olevan märkä juuri sieltä oikeasta paikasta. Noh, annoin mennä takaa päin rauhassa, pitkää vetoa, niin kuin sanotaan. Rakastelimme pitkää. Mutta en lopettanut hieromista vaan jatkoin edelleen hartioiden veulaamista. Ehkä paras seksikokemukseni ikinä. Olen siis 21.v ja seurustellut 6 vuotta.
        Mutta nyt kun selaan tätä, nii siis se on totta että ihan ammatti hieroja tekee samoin tarvittaessa. Tai jos tilanne etenee jne. Hauska homma tässä on että heitin vitsiä seksin jälkeen. Sanoin; Onneksi olen vain hoitaja enkä hieroja. tämä olisi raskasta puuhaa, kahdeksan tuntia päivässä ja viitenä päivänä viikossa. ;D :) :P


    • n26...

      voih, kun pääsiskin ap:n hierottavaksi....

    • vaitiolo
    • vmallinen

      mitä enemmän miehellä keskivartaloa sitä vähemmän testosta , tutkittu juttu.

    • hhehehehehehe

      mä voin hieroa ja nussia ilmatteeks,siitäs saitte maksulliset hierojat

    • siiveton77

      Minä olen hieronut naisia ja exääni sängyssä istuen pyllyn päällä kun niillä on kipeät niskat ja jalkavaivoja olen saanut kuntoon muutamilla hierontakerroilla.minut löytää vähän pohjosempaan vain kotik. [email protected]

    • kalle 67

      WSG Forunm posts

      Moro, aattelin laittaa tänne linkin kun ite ainakin löydettiin tuolta sivulta jätkäporukalle pirun hyvää infoo..

      osote on http://www.wikisexguide.com/wiki/Main_Page

      Eli tuolla Wikisexguidessa on koko maapallon melkeen kaikki kaupungit ja nyt oli jo varmaan monesta tuhannesta kaupungista infoa että mistä löytyy maksullisia naisia, strippiklubeja, eroottisia hierontoja ja muuta kivaa aikuisille :)

      Hyvä myös sen takia ettei ole yhtään niitä ärsyttäviä mainoksia ja sivu on 100% ilmainen käyttää...Suomestakin oli jo Helsingin ja Jyväskylän aikusviihde matkapoppaat siellä :) !!!

      Eli sivuilla vaan SEARCH laatikkoon kirjoittaa kaupungin mistä ettii infoo...toimii muuten ihan samalla lailla ja näyttää samalta kuin wikipedia!

      http://www.wikisexguide.com/wiki/Main_Page

      HYVÄÄ MATKAA !

    • 34fff4

      hyvä sivu..yksinkertainen tuo wikisexguide ja ei ollu mainoksia..kiitti

    • adsads

      kiitti..

    • Mieshieroja 47v
    • Tyytyväinen

      Vaimoni käy säännöllisesti hieronnassa. Jokakerta kun hän tulee hieronnasta kotiin hän on hyvin kiihottunut ja on heti vailla seksiä. Uskon, että jos hieroja olisi rohkeampi ei vaimoni varmaankaan vastustelisi pidemmälle menevää hierontaa.

      • Anonyymi

        tyypillist vaimoille jotka ei tahdo enää muuten syttyä mieehensä kanssa. kyllä nalli palaa nopsaa kun pakarahieronnasta tulee.


    • PASKAPEKKA!

      TATTIS HYVÄ SIVU

    • Hierontanautintoja

      Moi naiset Pohjois-Suomessa Oulun-Rovaniemen alueilla.
      Harrastelijahierontaa tarjolla mieheltä. Minulla on oma hierontapöytä, jonka voin ottaa mukaan kotikäynnille. . tai ilman. [email protected]

    • aivan varmasti tied.

      Kyllä sut tunnistaa kuka olet....olet hieroskellut jo pitkään ja suomi24:ssä etsit aina uutta.

    • Rajamkeläinen

      Kiva jutun aihe, uskottavia kertomuksia ja käsinkoskeltavaa kiihoittuneisuutta. Itselläni ei ole noin hienoja kokemuksia mutta vaimolla oli muutama vuosi sitten hierojamies joka oli sivellyt vaimon mirriä siihen saakka että vaimo sai orgasmin. Mitään muuta ei koskaan tapahtunut, siis aktia, nyt tämä mieshieroja vaikuttaa Tampereella.

    • aah1

      Mä en voisi ikinä mennä mieshierojalle juuri syystä,että olisin heti ihan märkänä.Lisäksi uskon että mun isot rinnat jo sinällään kiihottaisi useampia hierojia...
      Ex aina hieroi mut kiimaiseksi ja siihen ei paljoa tarvittu.Keskellä yötäkin hetken kun touhusi niin heti olin valmis...kesken unienkin...läpimärkä hetkessä.
      Ajatuksena olis kyllä uskomattoman kiihottavaa mennä hierojalle,kun tietäis mihin se saisi ihan luvalla johtaa...selällään ja vatsallaan...en kestä edes ajatusta tällä hetkellä...aah....

      • Anonyymi

        Haluisitko kokeilla taas hierontaa. Jonkin verran kokemusta. pennanen.jaakko at gmail.com


    • Mies33v

      Itse olen mies 33v. Olen käynyt elämäni aikana neljällä eri hierojalla, ja niistä 2 ollut miehiä ja 2 naisia. Olen nauttinut vain ihan klassisesta hieronnasta boxerit jalassa. Hieronta tuntuu minusta hyvälle, mutta kipeitä lihaksia möyhennettäessä myös pahalle, tavallaan. Rentoudun hieronnasta hyvin, mutta varsinaista kiihoittumista ihan erektioon en ole koskaan saanut.

      Kävin viimeiset kerrat (5krt) kokovartalohieronnassa sellaisen ihan tavallisen kauniin ikäiseni naisen vastaanotolla. Hän on tuttavani ja olemme aina tulleet hyvin juttuun. Ehkä hieman jopa jonkinlaista sähköäkin ilmassa on voinut olla, mutta ei mitään syvällisempää. Paitsi ehkä hieman roisimpia juttuja hän on jutellut kuin tavan asiakkaalle.

      Olin käynyt hänen luonaan ekat 4 kertaa ja aina boxerit jalassa sekä pyyhe pakaroiden päällä. Näin menin viidennelläkin kerralla pöydälle päinmakuulle, mutta tällä kertaa hierojanainen teki yllättävän liikkeen. Eli suorastaan kiskaisi boxerit alas puolireiteen pakarahierontaa varten. Ei edes pyyhettä ollut päällä ja tuumasikin "että nämä ne on aina eessä ni lasketaan pois" Olin hieman hämilläni tästä enkä ajatellut asiaa enempää, mutta jotenkin sähköinen tunnelma siitä tuli itselle. En toki antanut asian häiritä enkä kokenut sitä epämiellyttävänä silloin ollenkaan. Eikä mitään ylimääräisiä kosketuksia tms tullut. Eli ihan asialinjalla meni homma loppuun.

      Jälkikäteen olen miettinyt asiaa kun vaimo on joskus antanut hierontaa minulle ja pystyy hyvin siittä normi päinmakuuasennosta hyväilemään kalua takaapäin, että minkähänlaiset näkymät tämä hierojarouva itselleen järjesti kun riisui tällä viimeisellä kertaa boxerit eri tavalla kuin ennen :)

    • Anonyymi

      Missäs päin teet hierontoja? Vastaa yv mulle.....

    • Anonyymi

      Kiitos tiedosta. Tämän jälkeen EN ENÄÄ IKINÄ MENE MIESHIEROJALLE!!!!!!

    • Olen Oululainen hieroja jos olette naiset kiinnostuneita tulemaan hierontaan niin tervetuloa [email protected]

    • Mä oon köyny 2 kertaa ihanalla nuorella hierojalla ja molemmilla kerroilla meinannut laueta hänen käsiin ja odottanut että koskisi mua muuallekin..huomaako sen jos nainen pn kiihottunut..mä oisin heri valmis jos hön menisi pidemmälle..🙊

      • Itellä käy kehonhuoltaja hoitelemassa ja sanoi, että ei sitä silleen edes mieti jos normaali asiakastapaaminen, mutta jos tietää et tällä kertaa muutakin tilattu ni kyllä sen jännityksen aistii.


      • turQ kirjoitti:

        Itellä käy kehonhuoltaja hoitelemassa ja sanoi, että ei sitä silleen edes mieti jos normaali asiakastapaaminen, mutta jos tietää et tällä kertaa muutakin tilattu ni kyllä sen jännityksen aistii.

        Mites sen muun vois etukätee tilata 🤣tyylii ainii hei haluun muutakin kun hierontaaa..


      • Tinde-7377 kirjoitti:

        Mites sen muun vois etukätee tilata 🤣tyylii ainii hei haluun muutakin kun hierontaaa..

        En mä tiedä miten muiden kanssa on... Tolla on vissiin muutama hassu "vakkari" kenen kanssa "järjestelyjä". Ite sain kaverilta numeron ja käski laittaa viestiä :)


    • Anonyymi

      Tinde-7377 ota yhteyttä

      • Minne?mun Suomi posti toimii;)


      • Anonyymi
        Tinde-7377 kirjoitti:

        Minne?mun Suomi posti toimii;)

        Eihän toimi?


      • zinde723 ät gmail piste com


    • Anonyymi

      Olen nainen ja käynyt kerran mieshierojalla. Siitä oli kyllä erotiikka kaukana, en tuntenut muuta kuin kipua. Varmaan se oli silti terveellistä.

    • Anonyymi

      Multa saa numeron jos haluttaa ;)

    • Hieronta aikaa naisille..ajelen luoksesi.
      Öljyhierontaa ja muutakin jos haluat. 47v savuton luotettava mies.
      S.posti on nim..merkki kahdella e kirjaimella ja gmailii.

    • Anonyymi

      Kun huomaan että pakarahieronnassa naisasiakas alkaa käydä "kuumanna" täräytän peukalon piriformikseen tai jyystän kyynärpäällä gluteus mediusta muutaman kerran oikein syvällä otteella, niin kyllä ne touhutipat kirpoaa ennemminkin silmäkulmasta kuin pimperosta. Oma kaluni jäykkyydestä en ole niin huolissani, mutta on kiva huomata että ottaa eteen vielä tässä seniori-iässäkin. Jotta tervetuloa vastaanototolleni kaikki naisasiakkaat, jotka haluavat koulutetutun hierojan ammattimaista käsittelyä....

      • Anonyymi

        En ole ammattihieroja, mutta osaan hieroa aika hyvin. Ikää on jo lähes 60. Komeaksi kehuvat naiset, mutta tosin hierojan ulkomuodolla ei niin kovin tunnu olevan väliä. Kokemukseni on, että deittipalstoilla on hierontaa ja miehen käden kosketusta haluavia naisia aika paljon. Yleensä 40-60-vuotiaita, joskus nuorempia, mutta ei yleensä vanhempia. Siinähän jo sovitaan alkuunsa eroottisluontoiseen etenevästä hieronnasta ilman panoa, naisen kotona ihan hänen sängyssään. Joku haluaa vain jännitystä ja pikkulipsutteluja ja osa haluaa orgasmin esim. hieromakoneella. Orgasmin rajalla pitäminen pitkän ajan on haluttua. Joku hieman pulskempi nainen on joskus ihmetellyt, haluanko todella hieroa läskikasaa. Itse saan tyydytystä naisen katselusta ja koskemisesta ja siitä, kun voi antaa naiselle nautintoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ammattihieroja, mutta osaan hieroa aika hyvin. Ikää on jo lähes 60. Komeaksi kehuvat naiset, mutta tosin hierojan ulkomuodolla ei niin kovin tunnu olevan väliä. Kokemukseni on, että deittipalstoilla on hierontaa ja miehen käden kosketusta haluavia naisia aika paljon. Yleensä 40-60-vuotiaita, joskus nuorempia, mutta ei yleensä vanhempia. Siinähän jo sovitaan alkuunsa eroottisluontoiseen etenevästä hieronnasta ilman panoa, naisen kotona ihan hänen sängyssään. Joku haluaa vain jännitystä ja pikkulipsutteluja ja osa haluaa orgasmin esim. hieromakoneella. Orgasmin rajalla pitäminen pitkän ajan on haluttua. Joku hieman pulskempi nainen on joskus ihmetellyt, haluanko todella hieroa läskikasaa. Itse saan tyydytystä naisen katselusta ja koskemisesta ja siitä, kun voi antaa naiselle nautintoa.

        Mutta en ole rohjennut ketään kuitenkaan lopulta hieroa, koska en halua huonoa omaatuntoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta en ole rohjennut ketään kuitenkaan lopulta hieroa, koska en halua huonoa omaatuntoa.

        ei miehelle tule huonoo omatuntoa jos nainen hieroo...


    • Varmin keino ainakin vaimolta saada suunnilleen mitä haluaa on alkaa hieromaan sitä. Meillä jäi joskus aikanaan se päälle, kun jouduin tai sain hieroa häntä joka ilta ison leikkausoperaation jälkeen, kun paikat oli jumissa. Tottakai se meni sitten jossai vaiheessa aina pidemmälle ja pidemmälle. Mikään hieroja en tietenkään ole, mutta siinähän sitä oppii. Yleensä alan ensin varovasti pitkin vedoin selkää pitkin kyljellään, että molemmilla on rento asento. Öljyä hyvin munan ja vaimon pyllynvaon ja pillun. Ensin lusikassa tosiaan selkää ja niskaa sekä käsivarsia. Joskus hän menee mahalleen ja tulen hajareisin päälle niin, että muna seisoo persevaossa ja jatkan pitkin vedoin selkää pitkin ja muna pyörii siinä rauhallisesti mukana. Varoen päälle ja niskaa sekä päänahkaa hieroen hartioita ja käsivarsia ... siten jossai vaiheessa alkaa perse kiemurtelemaan siihen malliin, että on pakko työntää sisälle. Yleensä tuppaa tuossa asennossa menevän perheen puolelle kun on niin helposti tarjolla, mutta myös pilluun... jatkan yleensä vielä hieromista samalla kun työntelen rauhallisesti sisään. Tässä saattaa vierähtää helposti tunti puolitoista - kaks hieromisen kanssa.

      Enpä ole kenenkään muun kanssa kokeillut, mutta luulisin että voisi toimia muillakin.

    • Anonyymi

      Mulla (N45) on vissiin lihakset aina niin hemmetin jumissa kun menen hierojalle että kiihottuminen on kyllä kaukana siitä kokemuksesta. Siina kivun kyyneliä silmistä puristaessa ei tulisi mieleenkään alkaa seksiä miettimään. Yleensä menen naishierojalle ja menen vain ja ainoastaan hakemaan helpotusta lihaksilleni.

    • Anonyymi

      En tiedä, josko tämä nyt on asiallista tai ei, mutta tähän varsin mielenkiintoiseen ketjuun joku kommentti itseltänikin. Olen siis aikuinen mies, kaikenlaista elämässä kokenut ja ymmärrän kyllä milloin on seksin aika ja milloin ammattimaisuutta on syytä arvostaa vaikka näissä hieronta-asioissa.

      Noh, vaikka nyt jo vähän 50v kolkuttelenkin, niin lihaksia on tullut jumpattua joskus melko rajustikin, eli nuoruuden ihanteet paksuista lihaksista vilä pitää vauhtia yllä vaikka vaihtnueet jo hieman kiinteimmiksi. Ylläpito tietysti vaatii yhä parempaa hyvää lihashuoltoa kun palautumisajat kasvavat jne.

      Lähipiirissä sattuu olemaan aivan loistava kehonhuoltaja ja olemmekin jo pitkän hoitosuhteen aikana onnistuneet ylittämään sen suomalaiskansallisuudelle tyypillisen 'älä-puhu-mulle-mitään' muurin. Homma on aika avointa. Lisävauhtia tähän tuo sellainen, että hän on hyvän ystäväni puoliso.

      98% hoitoajasta hän yrittää taitavilla käsillään laittaa minut sellaiseen kuntoon, että elämä on taas kivaa ja veri kiertää - ehkä tiedätte mitä tarkoitan. Siis olla ihan ilman jatkuvaa kolotusta.

      Sitten välillä: hän tietää että olen seksuaalisesti varsin aktiivinen ja osaa kyllä hymyillen kiusata miestä :) Kosketus muuttuu helläksi ja ja me molemmat tiedämme mitä siitä seuraa, kun jäykäksi menneitä nivusia tai lonkankoukistajia vähän availlaan. Tunne on aivan mahtava, kun hän kuiskaavalla äänellä sanoo seisokin yllättäessä ihan väkisin 'älä välitä, anna olla vaan...kivahan se on kun miehellä paikat toimii' Olenpa joskus saanut vähän ylimääräistä sivelyäkin ja on hetken huumassa menty joskus ihan päätyynkin saakka, kun hänkin on touhusta kiihottunut. Sanoisin, että on sekä keholle, että mielelle terapeuttista välillä saada antaa vaan mennä ilman sen kummempia ajatuksia sovinnaisuuksista tai muustakaan. Nauttikaa ihmiset elämästä, kun se vielä on mahdollista - ja ihan ilman mitään ihmeellisiä omantunnontuskia. Ei se puolisoltakaan ole pois, jos välillä saa vähän kivassa kosketuksessa tuulettaa....

    • Anonyymi

      Tähän vähän erilainen hierontakokemus itseltäni. Olen 40 nainen ja juu kai vähän miesten mieleen ulkoisesti. Minulla on aivan huima ja rakastava mies, ehkä vähän hullulta kuulostaa mutta tuntuu kiihottuvan kun saan muiltakin huomiota.

      Ennen tätä koronahässäkkää alkukeväästä olimme rentoutumassa Amsterdamissa. Jep tiedätte kyllä, mitä siellä oli molemmilla mielessä :)

      No ekana iltana juhlat menivät vähän pitkiksi ja suhdeparantelu jäi yöunien varaan, vaikka molemmilla varmaan olisi ollut muuta mielessä. Aamusella herralla oli taas kerran aikainen puhelinneuvottelu, hän oli heräillyt aiemmin - joten emme päässeet nauttimaan toisistamme, vaikka omat himoni olivat taivaissa. Käyn jotenkin erikoisen halukkaana aina dagen-efter oloissani.

      Nautimme aamiaisen skumppoineen ja sitten rakkaani yllätti kertomalla, että oli varannut mulle hieronnan seuraavaksi. Hän vei minut todella tasokkaan näköiseen day-span oloiseen paikkaan, vaikka mieluusti olisin mennyt takaisin huoneeseemmekin nautiskelemaan seksistä.

      Vastaanottotiskillä mieheni virnuili, että nauttisin nyt kerrankin oikein kunnolla ja kaikki on 'sovittu' hierojan kanssa, eikä tarvii ujostella. Vähän ihmettelin sitä, mutta ei siinä sen enempää. Hän meni johonkin pubin odottelemaan.

      Hetken päästä hierojani tuli noutamaan minua; komea mies, selvästi treenattu vartalo piirtyi vaatteiden alta. Ujostuttikin hieman riisua siinä hänen ollessaan samassa huoneessa sermin toisella puolen. Skumpasta rohkaistuneena heitin rintaliivitkin pois ja pelkissä pikkareissa pöydälle.

      Ei paljoa juteltu, mutta hän TODELLA osasi koskettaa naista, olin ihan taivaissa niistä otteista ja varmaan niissä olotiloissani aika herkässäkin oli miehisen kosketuksen vaikutus. Kostuin hieman jo kun hän hieroi juuri alaselkää ja takareisien yläosaa. Mitään kähmimistä ei ollut, vaan ihan asiallista ja ammattitaitoista puuhaa. Mielessäni pyöri vaikka mitä ja komean miehen piirteet vilkkuivat silmilläni. Oikein toivoin vähän rohkeampaa kosketusta. Sitten hän pyysi kääntymään selälleni ja ajattelin, ettei hieroja voi olla huomaamatta tilaani nöpöttävien nännieni takia. Olin siinä vaiheessa jo ihan valmiina.

      Hieronta jatkui, kunnes hän kysyi haluanko myös lantioalueeni hierontaa. Nyökkailin jotain silmät ummessa ja hän siirtyi siihen vierelleni hivelemään alavatsaani jne. Siinä vaiheessa olin jo valuvan halukkaana ja taisin ymmärtää ne mieheni vihjailut. Ajattelin, että antaa sitten kerrankin mennä ja odottelin josko saisin ne kädet sinne pöksyihini. Mies hiljalleen silitteli navasta alaspäin siihen häpykummulle saakka ja siten vähän nivusia öljyisillä käsillään. Tahtomattani liikuttelin käsien tahdissa lantiotani ja ihan vaistomaisesti oma käteni käteni eksyi silittelemään hierojan alaselkää ja pakaroitakin.

      Olin jo aivan myyty, kun hän hetken sitä jatkettuaan kysyi saisiko pikkarit ottaa pois. Vilkuiluni lomassa olin huomannut hänelläkin pullotusta housuissaan, joten ajattelin ettei minunkaan tarvitse enää häpeillä kiihottumistani ja annoin luvan. Kuvittelin saavani oikein kunnollisen pimppahieronnan, elämäni ensimmäisen happy-endin ja odottelin siinä silmät kiinni. Hetken aikaa siinä sainkin nauttia hänen taitavista sormistaan ja tunsin miten laukeaminenkin alkoi lähestyä. Mies tosiaankin tiesi, miten naisia kosketaan!

      Sitten hän lopetti ja makoilin siinä silmät suljettuna - kuvittelin, että hän hakee lisää öljyä tms... Kun hän palasi siihen pöydän päähän ja asetteli jalkojani vielä leveämmälle meinasi iskeä paniikki. Avasin silmät ja näin hänen riisuneen itsekin, taisin jäätyä siihen kun näin hänen paksun kalunsa seisovan siinä edessäni. Muistan, kuinka ajattelin etten halua mitään panoa joltain hierojalta mutta en saanut sanaa suustani. Kun sain jälleen ne taitavat kädet hivelemään vartaloani tunsin taas vain sen halun tunteen ja ajattelin jotenkin etten nyt enää kehtaa siinä mitään vastustella ja ehkä homma on nopeasti ohi.

      Kun hän sitten kysyi onko kaikki ok, nyökkäilin vain. Pää meinasi räjähtää mielihyvästä, kun vihdoin tunsin sen kalun liukuvan sisälleni. Hän nai minua aivan mielettömän kiihkeästi ja niin taitavin ottein että oikein halusin olla siinä nussittavana. Tuntui taivaalliselta ja niin tuhmalta. Mielessä vilkkui miten mieheni odottelee jossain baarissa, kun vaimoa naidaan hierontapöydällä ja nautin vain siitä miehestä päällläni.

      Taivaallista panoa kesti hyvän aikaa ja hän käsitteli minua kuin omaa naistaan. Oikein tarjosin itseäni hänelle ja tahdoin hänenkin nauttivan. Sain aivan järkyttävän orgasmin hänen ottaessaan minut lopuksi härskisti takaapäin, ajatuksissani pyöri ettei mieheni tainnut ihan tällaista tarkoittaa ja annoin kaiken mennä rajan yli. En ole sellaista laukeamista saanut monesti kokea. Hierojakin laukesi murahdellen ja nautin siitäkin.

      Posket punaisina ja tyydytettynä menin sitten mieheni luokse. Hän kyseli virnuillen oliko kivaa ja vastailiin pokkaa pidellen että joo, oli siinä vähän jotain kosketteluakin :) Loput pidin omana tietonani

      • Anonyymi

        Täydellinen hieronta!


    • Anonyymi

      Vähän ohi aiheesta mutta pakko kertoa kuinka kaverilla oli vähän selkä jumissa ja duunikaverit teki jäbälle pienen källin. Antoivat hänelle thaihierojan numeron joka oli erikoistunut enemmän eroottispainotteiseen hierontaan. Sanoi että hieroi kyllä hyvin mutta nainti meni tietysti samaan rahaan. Ei siitä pitemmän päälle kyllä mitään apua ollut. Paitsi ehkä paineiden poistoon.

    • Anonyymi

      Jos haluat koulutetun hierojan ammattitaitoista, kokonaisvaltaista hierontaa onnellisella lopulla, ota yhteyttä.

      [email protected]

      • Anonyymi

        Ei ne halua. Niillä on jo mun numero, mun jolla ei ole hierojan koulutusta ollenkaan.
        Viidakkorumpu on pitänyt huolen että maineeni hyvänä hierojana on laajalti levinnyt.
        Tilauskirjani olisi täynnä jos olisi tilauskirja. En ota tilauksia kuin päivä kerrallaan.
        Sessioni käytäntö on vakiintunut suurin piirtein sellaiseksi, että hieron noin kymmenestä minuutista puoleen tuntiin, jolloin viimeistään hieronta on jo pelkkää seksiä.
        Lähes aina hieronta päättyy tähän, koska hierottava kiihottuu ja alkaa itse hieroa hierojaa intiimialueelta ja avaa sylinsä.
        Asiakkaita on mutta kirjanpito ontuu?


    • Anonyymi

      Täällä 30v "amatööri" hieroja inkoon suunnalta. Kropaltani suht sporttinen ja osaan hieroa monilla eri tavoin. Mutta seksiä en harrasta asiakkaiden kanssa. Naiset kaiken ikäiset ja kokoiset rohkeasti viestiä vain, en pure!

    • Anonyymi

      No, nämähän on pelkkiä satuja.

    • Anonyymi

      Oulustalöytyy hieroja orgasmitakuulla!
      Tällähetkellä suoritan kotikäyntejä
      Kokovartalohieronta noin 60min 100€ käteis maksu

      Luottamuksellisesti ja ammattitaidolla!

      Tiedustelut ja ajanvaraukset: [email protected]

    • Anonyymi

      Onko kenelläkään täällä kokemusta yoni-hieronnasta eli vaginahieronnasta? Tätä lienee Suomessakin jo tarjolla.

    • Anonyymi

      H­ei! Om­a str­eam. Sisää­nkäynti k­­­aiki­­­lle, jotk­­­a haluav­­­at pi­tää ha­­­uskaa 👉 http://4104555.com/H/1CqlN 👈

    • Anonyymi

      Vähän päinvastainen tilanne, minua huomattavasti vanhempi hierojasetä on luvannut mulle rahaa jos annan hänen hieroa vartaloani, tissejä, peppua ja pillua. Paljonkohan voisin pyytää?

      Mullehan tää on täysin win-win tilanne, saisin ilmaisen öljyhieronnan, fantasiani todeksi ja vielä rahaakin.

    • Anonyymi

      Ammattilainen hieroo sinut hekuman huipulle Helsingissä intiimihierojanaisellle(at)gmail.com

    • Anonyymi

      Minä tapasin harrastuksen parissa n 20 v nuoremman naisen. Olen n.50 v. Hän on hauska ihminen ja tutustuimme. Hän on hieroja ja kun välillämme oli jo hieman jännitettä niin panemiseksihan se meni. Olen sittemmin pannut häntä ilman hierontapöytääkin. Mutta siinä se eka sessio oli.

    • Anonyymi

      Mun mielestä hieronnassa ei ole mitään seksuaalista. Eikä kuulukaan olla. Mutta hyvännäköisen, oman ikäisen mieslääkärin tekemä gynekologinen tutkimus! Oijoi.

      Mut oltiin raiskattu aiemmin ja tulin uskoon. Mua on käytetty jo lapsena seksuaalisesti hyväksi enkä ole osannut puolustaa omia rajojani. Siksi kohtasin vielä useampia ällöttäviä miehiä, jotka halusivat käyttää nuoria naisia hyväkseen (eikä ole mikään satujuttu). Viimeisin oli rikas, rakennusalan osuuskuntafirman omistava huvijahtimies, jolla sain jälkeenpäin kuulla olevan raiskaussyytteitä ja -esitutkinta käynnissä. Aivan törkeä tapaus. Ihmeellisintä on se, että hänen veneellään hengaa ja laulaa karaokea myös rikoskomisario. Tapasin hänet kerran. Ja firman naistyöntekijöiden velanperintää hoitaa firman kautta laskuttava amerikkalaisen 1%-kerhon jäsen. Ja kuulemma on yleistä pk-seudun venesatamissa, että rikkaat vanhat miehet houkuttelevat sinne nuoria ja jopa alaikäisiä naisia, joita juottavat känniin, tai jopa huumaavat ja painostavat tai pakottavat seksuaalisiin tekoihin. Esittävät leppoisaa isäntää, jolla on työtä firmassa tarjolla, puhuvat nainisiinmenosta. Juoskaa!

      Sen takia olen mieluummin Jeesuksen kanssa.

      Mutta, koska olin kärsinyt fyysistä kivuista alavartalossani ja halusin varmistaa, että kaikki on kunnossa, olin varannut ajan lääkärille. Joka oli sitten aivan ihana ja huomaavaisin mies ikinä. Ja kyllä sen kosketus mun sisällä tuntui hyvältä. Se oli oikeasti turvallinen ja hyvä kokemus. Repeilin välillä ääneen, kun se oli ihan kuin jostain Cosmopolitanin jutusta, joita joskus peruskoulussa joku luokkakaveri luki ääneen! :D Oon tosi kiitollinen, että on olemassa myös miehiä, jotka toimivat oikein. Ja kyllä, sen kumihanskassa ollut, liukkarilla kostutettu käsi tuntui ihan siltä ihteltään mun sisällä. Parasta siinä oli kuitenkin hänen myötätuntonsa ja joka käänteessä luvan kysyminen minulta. On upeaa, että maailmassa vaikuttaa myös parantava Jumala, jolle mikään haava ei ole liian syvä puhdistaa - olihan Hän itse yksi meidän joukossamme.

    • Anonyymi

      Hieronta vaimollani oli 4hierojaa jonka käsissä orgguja sai.
      Ekana 24vanhana 50mies joka sai laukee ja vaimo alasti pöydällä.
      Sit45v Matti sama homma alasti sauvauli orgguja Matin katsellessa näin kertoi. Sit oli vähä rumenpi vahva mies taas paikat paljaaksi muutaman kerran hieroi ja kerran orgut sai.
      Sit tuli kansanparantaja joka energiaa antamalla sai annettua villijä orgguja ja sit eronneena matti hieroi vielä matti bii h mies..

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 66 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe