Ja hommat hoituvat

PerjantainRatto

Perjantai on hauskojen kotivideoiden katselupäivä. Mene Youtubeen ja näppäile Holm Petersen 1965. äärimmäisen tylsä Tanskalaisen kuljetusliikkeen esittelyvideo vuodelta 1965. Mutta se alkuklippi kestää 30 sekuntia. Kannattaa katsoa todella!! Näin me pojat hoidettiin hommat silloin ennen vanhaan. Itsekin meinasin ajaa jyrkänteeltä järveen kesällä 1982 Onneksi rekka soitteli alppitorvia ajoissa. Lervo tuo elävä kuljetusalan legenda voisi myös kertoa monta tarinaa kyseisestä asiasta. Herkemmillä kuskeilla voisi tuossa tilanteessa kolitsihousut ruskettua takapuolelta oikein kunnolla.Kun katsot niin käännä nupit kaakkoon jotta ääni-efektit luovat aidon 3-D tunnelman.

12

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alleseitsemän

      Ylen toimesta propagandaa syötetään jo tarpeeksi. Ehkä turvapaikanhakijatkin löytyvät samasta laatikosta.

    • RalfgoDuuni

      Alle seitsemän hyvä veli... Mutta aika monta reissua olet sinäkin tehnyt ,ettet muista mitään 1970-80 luvuilla jolloin piirtureille näytettiin sitä kultaista nahkakinnasta ja ajopäiväkirjaan merkittiin sitä mitä haluttiin. Se olisi sitä ihanaa nuoruusaikaa niin kuin Irwinikin lauloi. Ja hei hengissä ollaan vielä! Sehän se on pää asia.

      • Jotainhauskaa

        alle seitsemän on tosikko. Jos nyt joku laittaa sellaista hauskaa jota itse en olisi ikinä löytänyt netistä niin se on kulttuuriteko. Olkoonkin kaverit itä-euroopasta. So what. Hauska pätkä ei voi muuta sanoa. Tuohon videoklippiin sopisi parhaiten kappale Uneen aika vaipuu Kisun tai sitten Kari-Tapion esittämänä. Kyllä se Irwinin biisikin on klassikko. Ei nyt aina tarvitse olla niin vakavia. Riittää ,että tv-uutiset on syvältä nykyään.


      • Untakaaliin

        Keskusteluketjun aloittaja halusi antaa hauskan viikonlopun aloituksen hepuilla jotka ovat hyvinkin sellaisia heppuja mitä Suomestakin löytyy,eli perusrahtareita. Sitten löytyy joku perk...leen p..lun n...sija joka saivartelee jollain pakolaisasioilla.Jos nyt rumasti sanoisin niin kyseinen henkilö on pankki... tai paketti... tai istuu bussissa. Toivon,että olen väärässä sillä semmoista se oli ajaminen Suomessakin auvoisina aikoina 1960-1980 luvuilla.Totuutta ei kannata vääristellä.


    • Iskerautaan

      Antakaamme anteeksi niille jotka eivät ymmärrä mistä puhuvat.Väsymyksen syvimmän olemuksen kokevat vain ne jotka pysyvät hereillä ajaessaan hakkaamalla otsaa rattiin tai ajamalla -20 asteen pakkasessa kaikki sivuikkunat alhaalla.Stereot huutavat jo täysillä ja kaikki kaverit on soitettu moneen kertaan.Silti pakko on painaa koska hommat on hoidettava kuten on sovittu.Tosi rahtari ei lepää. Vanha sanontakin sanoo : "Levätään vasta haudassa". Älkää ,Please sotkeko turvapaikanhakijoita joka hommaan.Varsinkaan europpalaiseen kuljettajakulttuuriin.

    • vanhakonna

      Voi voi..... tuli ihan Lervo mieleen. Ajoi ne keikat mitkä ei muille kelvanneet ja söi eiliset höyrikset asemalla pois. Alennettuun hintaan tietty. Mutta kuormain kelkontaan mies paikaltaan aina. Brennerön solasta olsi varmaan monelta vanhanliiton kuskilta hyviä tarinoita..... no, niitä odotellessa.

    • Armahdus

      Vitsi sentään pojat.... ihan tippa tulee silmään kun funtsii noita aikoja nuorena koltiaisena. Oli se haastavaa . Työnantaja antoi messevän menopelin(hirveä paska) Scania 140 ja keikkaa pukkasi.Kotiin ei ehtinyt sitten ollenkaan. Ja sitten se väsymys se oli ihan tolkuton.Piti jaksaa ja pinnistää.... kaikki konstit kokeiltiin pää sivuikkunasta ulos ja muut varmat vinkit,että v..utti. Kun oli vapaalla niin oli kuin nukkuneenrukous eli ihan vihannes´. Siinä sitten yritti olla alfa-uros vaikka kroppa huusi päästä minut nukkumaan. 100% kiitos tyttöystävälle nykyiselle vaimolle,että jaksoi katsoa tällaista apinaa.

    • olipaaika

      Terveyshoitaja mainitsi henkisen harrastuksen ja hengellisen harrastuksen kuuluvan muualle.

    • kanttiamaauu

      Pikku 2selle kikkeli?

    • itse teen tällä hetkellä töitä 1 6 kierrolla...

      Eli perjantaina oltiin selvinpäin ja mentiin aikasin nukkumaan et pääsi tänöön kahdelta töihin... Ens lauantaina sitten sama juttu... MEnnään nyt tämmösellä tahdilla loppuvuos kun taas pahati YTK:n päivälaskuri nollille je tukikin nousi hitusen

    • Opetuslapsesi

      Mitä helv..tin kieltä tämä on. Tänöön,pahati. Onko tällä sällillä ns. Papatit kastuneet vai tekohampaat pudonneet wc-pyttyyn kun rykäisi snakarin makkaraperunat yöllä kotiin tullessa kun oli "vapaalla". maailman onnellisimmat ihmiset saavat palkan YTK:lta senhän jo me kaikki tiedämme. Olemme oppineet sen lukemalla tätä sivustoa.

    • hommiahoidellaan

      Hommat ne hoituvat Lervollaki, meinaan kun laittaa huoltikan kassatypyä ja paljaalla toki. Astuu kuin vimmattu siitossonni ja mylvii lastin irrotessa kuin susirautoihin joutunut leijona ja nykäisee kolitsit jalkaan ja lähtee takaisin ajutouhuihin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      149
      25902
    2. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      628
      23719
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      176
      15936
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      399
      10088
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      333
      8730
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      26
      6183
    7. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      3753
    8. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      188
      3618
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      78
      2104
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      124
      1773
    Aihe