Perinteinen kokemus

TotuusJulkiVaan

11

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoShame

      "- Päädyin perheeseen, jossa oli pimeämpää kuin mörön pyllyssä, vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa 1982-1983 ollut Jari Sarasvuo kirjoittaa kirjassaan

      Vaihto-oppilasperheen isä toi Sarasvuon huoneen yöpöydälle lukemistoa, jossa oli "hivenen liikaa gay-pornoa, vaikka itse homostelu ei sinänsä minua häirinnyt".

      - Tyyppi varoitti minua pudottamasta suihkussa saippuaa ja kumartumasta sen perään, ellen ollut varmistanut, että kylpyhuoneen ovi on säpissä, Sarasvuo kirjoittaa.

      - Saalistus eteni. Hän tuli huoneeseeni ja kysyi, voinko hieroa hänen selkäänsä. Mikäs siinä. Se kyllä vaivaannutti vähän, että kun alaston äijä oli saanut tarpeekseen, hänen turvonneen peniksensä päässä oli touhutippa. Lopulta wanker ehdotti, että hän tulisi joku yö huoneeseeni, Sarasvuo jatkaa.

      Sarasvuo kirjoittaa, että "Iivisniemi-voima valtasi minut".

      - Viittomakielen tukemana tavasin äijälle, miten huono idea se olisi hänen itsensä kannalta. Ei tullut enää kylään."

    • TaasSTS
      • STSlaatuperheTaas

        STS taas!

        (Photo: Texarkana Police Department)

        "TEXARKANA, Ark. (KTHV) -- A 16-year-old female foreign exchange student was removed from a level 4 sex offender's home on Thursday.

        Police reports state that 55-year-old Ronald Eitel recently moved to East 23rd Street in Texarkana.

        Around 3 p.m. on Thursday, Texarkana police detectives removed the 16-year-old girl who had reportedly been living with Eitel and his wife since early August 2015.

        Police learned that Eitel's wife, who used another name and identified as a single parent, applied to house the exchange student and was accepted following the placement protocol.

        Both police and the placement agency simultaneously learned of Eitel residing in the home with the parent and exchange student just prior to removal of the student.

        Eitel was charged in 1982 with 12 counts of rape and convicted of four counts. Upon conviction, Eitel received two 20 year sentences and two 60 year sentences that were run consecutively, which meant he was to spend the better part of his life in prison. That changed when his sentences were recently overturned and was released from the Texas Department of Corrections.

        He was assessed and assigned the designated risk as Level 4, which is defined as a sexually violent predator with a very high risk to re-offend by the State of Arkansas.

        The placement agency is working with police to find the girl a safe home.

        The Texarkana Police Department is currently investigating any possible state or federal criminal charges that either Eitel or his wife may have committed.

        Stay with THV11 and THV11.com for more details as they become available."


    • JumalatonBisnes

      Jumankekka! En voi käsittää, että jotkut vielä luottavat näihin järjestöihin ja päästävät nuorensa matkan.
      Ihan vanhanaikaista rahankeruubisnestä, joka on paljastunut huonoksi ja vaaralliseksi tuhat kertaa ainakin.
      Kulttuurinvaihto on näistä niin kaukana kun olla voi.

      • mutkuku

        Kulttuurivaihdostahan näissä juuri olisi kyse, mutta suomalaisnuoret ovat niin kankeita ja tapoihinsa juuttuneita, että heti tulee poru, jos ei ole samanlaista kuin kotona.


      • Kulttuuripläjäys
        mutkuku kirjoitti:

        Kulttuurivaihdostahan näissä juuri olisi kyse, mutta suomalaisnuoret ovat niin kankeita ja tapoihinsa juuttuneita, että heti tulee poru, jos ei ole samanlaista kuin kotona.

        Olipa tuo Sarasvuonkin kokemus varsinainen "kulttuurinvaihto"-kokemus!
        Ei varmaan ollut "samanlaista kuin kotona".
        Kysymyshän on likaistakin likaisemmasta bisneksestä, mutta järjestöthän valehtelee niille, jotka uskovat joulupukkiinkin.


      • Kulttuurinvaihtoako
        mutkuku kirjoitti:

        Kulttuurivaihdostahan näissä juuri olisi kyse, mutta suomalaisnuoret ovat niin kankeita ja tapoihinsa juuttuneita, että heti tulee poru, jos ei ole samanlaista kuin kotona.

        Kulttuurinvaihtoa n. 15.000€:
        http://www.csfes.org/wst_page4.html
        "Heti tulee poru, jos ei ole samanlaista kuin kotona".. Koetko, että nuoret heti valittavat, jos vaikka vähän vaan käytetään hyväksi ja raiskataan???


      • mutkuku
        Kulttuurinvaihtoako kirjoitti:

        Kulttuurinvaihtoa n. 15.000€:
        http://www.csfes.org/wst_page4.html
        "Heti tulee poru, jos ei ole samanlaista kuin kotona".. Koetko, että nuoret heti valittavat, jos vaikka vähän vaan käytetään hyväksi ja raiskataan???

        Yhtä hyvin voi tulla raiskatuksi omilla kotikulmilla. Mutta raiskaus ei ole tavanomaista sen enempää muualla kuin meilläkään.


      • PedaritJyllää

        Järjestön äänikö siellä taas puhuu.. Saanen huomauttaa, että vanhemmat maksavat lapsensa vaihtovuodesta nykyisin keskimäärin 15.000€ ja järjestö sitoutuu sopimuksen mukaan järjestämään alaikäiselle lukiolaiselle huolella valitun ja tarkat kriteerit täyttävän isäntäperheen.
        On valitettava tosiasia, että järjestöt eivät välitä pätkän vertaa, mihin nuoria sijoittavat. On selkeä näyttö siitä, että pedareita, nuorten hyväksikäyttäjiä sekä henkisesti sairaita ihmisiä on hakeutunut tähän bisnekseen ja he toimivat niin hostaajina aluevalvojina, maajohtajina kuin aluejohtajina ym. managereina.
        Vanhemmat maksavat hyväuskoisina järjestöille kohtuuttomia summia kuvitellen, että heidä lapsensa turvallisuudesta huolehdittaisiin.
        Kymmenet ja kymmenet poliisiraportit ja rikostutkinnat kertovat kyllä totuuden tästä ihmiskaupasta!!! Kotikulmilla raiskatuksi tuleminen on kyllä jokseenkin kaukaa haettu vertaus tässä yhteydessä.


    • kuvottaa

      Sairaiden ihmisten sairasta businesstä tämä vaihto-oppilastouhu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe