Nela Utkina

NelaONhengissä

En tiedä mutta hirveesti menee ihmisiltä nyt etsintään rahaa ja voimavaroja, ja jos tämä etsitty Nela Utkina onkin lopulta jossain hengissä ja on vaan lähtenyt miehensä luoltaan pois jostain syystä? Kaikisat inhottavinta on jos hän tosiaankin on hengissä ja näkee ja tietää tästä suuretsinnästä ja eikä tule ulos kolostaan? Minusta tuntuu että hän oli tämän katoamisen suunnitellut ja ettei siihen mitenkää liity mikään itsemurha, olisiko hirveät riidat miehensä kanssa ja tai jotain muuta, syrjähyppyjä yms?? Eikä hänen miestä nyt tulisi kuulustella kunnolla näistä mahdollisista riidoista ja muista jutuista mitkä olisivat voineet saada nelan katoamaan kotoaan näin. Olen ainakin 85% varma että nainen on hengissä ja jonkun miehen luona nyt.

41

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karannuton

      Olen samaa mieltä. Varmaan asustelee Tallinnassa vanhan rakkautensa luona. Kerkesi katoamispäivänä sinne ja nyt ei kehtaa ilmottautua kun on haettu niin kissojen ja koirien kans. Silloin katoamispäivänä lähetti äidillee yhden tekstiviestin kun halusi vielä ottaa äitiinsä yhteyttä ja ei halunnut häntä sen enempää huolestuttaa ja sen jälkeen heitti puhelimen roskikseen ja nousi laivaan. Laivamatka oli varattu ystävän nimissä ja oli laivamatkan ajan hytissä. Todennäköisesti ystävä oli omalla autolla, joten heidän oli helppo hurauttaa sillä laivaan ja taas laivasta pois. Tulli ei muista kaikkia kulkijoita kunhan on hyvin normin oloinen kulkija. Passitkin kurkataan yleensä tosi huolimattomasti. ja voihan olla että on jossain pakussa matkannut takatilassa. Ei ne niitä kaikkia tarkista.

      • salaliittovainoharh

        Taantumassa oleva Media saa rahaa suositusta aiheesta. Klikkaukset digimaailmassa "rules".


      • V.1989

        Loikkasi ulkomaille, kuten A. Mogilny aikoinaan Neuvostoliiton maajoukkueesta.


      • loicking
        V.1989 kirjoitti:

        Loikkasi ulkomaille, kuten A. Mogilny aikoinaan Neuvostoliiton maajoukkueesta.

        Kyllä on menny kauheeks, kun täältä joutuu jo loikkaamaan ulkomaille!


    • 8096-jhs

      Etsijöiden mukaan Nuuksiossa on kenttiä, joissa ei ole puhelinyhteyttä, voi eksyä ilman karttasovellusta. Paikat ovat outoja jne.

      http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=19557

      Koska mitään vastauksia ei ala kuulua, taitaa olla ilman omaa syytä eksyksiin joutuminen ja sinne katoaminen? Sitä moni metsässä liikkuessa nimenomaan pelkää, ettei osaakaan takaisin ja jos puhelin ei toimi, eikä karttoja saa mistään näkymään. Kaupunkilaisella ei tietenkään paperikarttoja mukana?

    • wtoe-op

      Kai miestä on kuulusteltu jo perusteellisesti. Tietääkö kukaan, mistä selvisi ne bussissa kuvatut videot? Poliisi on ehkä selvittänyt suosikkipaikat ja jos on bussireitti niin tarkistanut kuvanauhat. Aikataulukin arpapeliä suuresta kuvamassasta.

      Miten siis saatiin kuvan olemassaolo yleensä tietoon?

    • Kai_meni_äidilleen

      Niin se äidilleen lähettämä viesti tässä onkin tärkein tieto, eli halusi hänelle vaan kertoa että kaikki hyvin kun tiesi että pian katoamisen jälkeen tieto leviäisi myös rakkaalle äidilleen, varmaan Nela on sitten mitä pikemmin ottanut tavalla tai toisella äitiinsä uuden yhteyden ja kertonut tilanteesta ja pyytänyt olla kertomatta asiasta kenellekkään. Ilmeisesti Nela on matkannut entiseen kotimaahansa ja pysyttelee siellä nyt hyvin piilossa? Nyt olisi kai syytä tutkijoiden matkustaa yllätysvierailulle Nelan äidin luokse kyselemään kuulumisia, ja ehkä aluksi hieman tarkkailen sivusta tilannetta muutaman päivän josko jotain ilmenesi. Jotenki olen saanut hieman oudon kuvan tästä hänen miehestään, en tiedä salaako hän jotain ratkaisevaa tietoa heidän suhteestaan?

    • Kyllähän kaikki tietää totuuden miten hänelle on käynyt...

      Epäiltykin ollut poliisin hoivissa 3 vuorokautta mutta ei riittänyt näyttö

      • UteIias

        Satutko olemaan asianosaisten lähipiiriä, vai mistä tieto 3 vuorokauden pidätyksestä?


      • siltävaikuttaa

        Vaikuttaa siltä.


      • UteIias kirjoitti:

        Satutko olemaan asianosaisten lähipiiriä, vai mistä tieto 3 vuorokauden pidätyksestä?

        Kummasti ainakin media oli 3 päivää hiljaa... Ei yhtään juttua. Se kun on ilmeisiesti putkasta vaikea suoltaa juttuvinkkiä kokoajan lehteen :)


      • miettiväinen

        Eikä Sergeitäkään ole näkynyt mediassa. Eikä hän osallistu etsintöihinkään. Näin jostakin Olin lukevinani. Savukoski ja tiimi etsivät Nelaa ilman puolisoansa. Varmaankin Soidinsuon liepeiltä. Uskoisin. Olikohan Nelalla joku pakettikin bussissa..?


      • miettiväinen kirjoitti:

        Eikä Sergeitäkään ole näkynyt mediassa. Eikä hän osallistu etsintöihinkään. Näin jostakin Olin lukevinani. Savukoski ja tiimi etsivät Nelaa ilman puolisoansa. Varmaankin Soidinsuon liepeiltä. Uskoisin. Olikohan Nelalla joku pakettikin bussissa..?

        Niin. Ei näkynyt KOLMEEN päivään yhteen Segen medialle itkemää juttuvinkkiä... Ei ainuttakaan, ja sitten alkoi taas tulemaan...

        Ei vaikeeta arvata missä äijä oli nuo 3päivää :)


      • oletvammainen

        Taisit olla kolme päivää pakkohoidossa lääketokkurassa etkä muista mitään, varmaan kohta vievät uudestaan ))


    • menetystäkö

      Tuleekohan ansionmenetystä jos on esim.3 päivää putkassa. Maksaakohan työnantaja siitä ihan normaalipalkan? Minkäköhänlaista on olla useita päiviä putkassa. Saakohan siellä edes ruokaa ja onkohan edes lämpöiset oltavat. Ihan sääliksi käy. Kannattaa elää kunniallisesti niin on hyvä tulevaisuus. Ja voi nukkua hyvin. No problem.

      • Tuosta kolmesta päivästä ei voi lain mukaan pyytää korvauksia. Vaikka päästettäisikin vapaaksi syyttömänä tai näytön puutteen vuoksi (Kuten Segelle kävi)

        Ja lain mukaan yli 12 tuntia kestävässä säilöönosotta tulee antaa asianmukaiset petivaattet, mahdollisuus käydä suihkussa, kunnollinen ruoka jne....

        Mutta jos lakia oikein ymmärsin ja kävisi niin että jonkun "vinkin" vuoksi Sege otettaisi taas kiinni mutta ei tulisi vangitsemispäätöstä tälläkään kertaa niin sitten voisi hakea korvauksia


    • EnJaksaNäitä

      Olisko taas joku "Auer" tapaus tulossa?

    • kaikkea-nyt-epäillään
    • 1X2

      Veikkaan, että kaikkien hienojen teorioiden jälkeen tämä tapaus ratkeaa lopulta niin, että Savukoski löytää Nelan järvestä ja sitten poliisi tiedottaa ne normaalit jutut, että ruumiissa ei ole väkivallan merkkejä, tapaus jatkuu kuolemansyyn tutkintana ja että asiasta ei tiedoteta enempää.

    • läheistäänkaipaava

      Minulla on kokemusta siitä kun läheinen katoaa työmatkalla eikä ole löytynyt koskaan,ei kuolleena eikä elävänä.
      Siitä on jo 57vuotta ja se repii sisuksia vieläkin kun ei tiedä mitä on tapahtunut.
      Toivottavasti nela löytyy ja hengissä.

    • en_löydä_enää

      Jostakin luin erään henkilön juttua, jossain Nela sivulla
      -työpaikalla oli outo mies
      -oli luvallinen ase, näytteli sitä
      -kertoili ajelevansa autollaan ympäriinsä (öisin)
      -ottaa naisia kyytiin-fantasioi naisten kuristamista
      ym kaikkea outoa
      en löydä jutuua. Mies oli tosi outo/kummallinen

      • poistettu_ketju

        Selailin sivuja
        Juttu oli Suomi24 Helsinki? sivuilla ehkä.
        Ketju poistettiin jostain syystä.


    • jkfa-hfkj
      • gfsd.jsu

        http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=7&t=19421&start=7305

        Lainaan vähän kommentista:

        "Kehäkolmonen ohitetaan bussilla noin 23:30, joten siihen aikaan saattaisi sopia tuo matkapuhelimen viimeinen singnaali, mutta toisaalta tuskin se ämmänsuolta asti ottaisi linkkiä hämeenlinnanväylälle, varsinkin kun keskustasta lähdettiin."

        Nyt voisi tulla kuvaan mukaan ne geokätköilijät, jos heillä oli vaikka vuokra-auto? Nainen voisi olla tuttuja? Luin jo aikaisemmin, kun joku ehditti puhelimen signaalista sitä, että onko puhelin tippunut ja joku heitti roskikseen. Varastettu tavarakin joutuu roskikseen.

        Mutta minne Tampeelta?

        Lentokentiltä ja satamista etsiminen? Oliko sittenkin riita ja uhkaili lähtöä?


      • Lentoja_ei_ole_ollut

      • Otapa_siitä_sit_selkoo

        "Mutta minne Tampeelta? "

        Jos yksi porukka tutkisi katoamista itsemurhana ja toinen omaehtoisena katomisena, niin Norjan rajalle on erämaataival Suomenkin puolella. Matka Kilpisjärjevelle on 485 km ja kaikki tietävät, että on vieras paikkakunnalla koko matkan ajan.

        "ETÄISYYS KEMI - KILPISJARVI, VÄLIMATKAT
        485 km = 301.4 mi"
        http://fi.etaisyydet.himmera.com/etaisyys-kemi-kilpisjarvi-ajoreitti_valimatka_reittikartta-40849.html

        Norjan puolella myös aika asumatonta seutua ensimmäisiin keskustoihin. Norjan rajan ylittäminen on ollut aivan helppoa, ei tullitarkastuksia, ellei niitä ole ollut syyskuussa 2015.


    • nytalkaapolttaa

      Bussi juttu alkaa kuulostaa todennäköiseltä. Kuskin mukaan nuori tumma pitkä tyttö, jolla reppu mukanaan. Ulkomaalainen mutta ymmärsi suomea. Nyt alkaa ratkaisu häämöttää, jos Ryan Airilla sattui olemaan vaikka halpa lento seuraavana aamuna?
      Tarvitaanko passia? Jos olikin saanut Nuuksion retkeilijänaiselta hänen passinsa, rahaa-molemmat tummia ja puhuvat tsekkiä, samanikäisiä....

      • samaa_mieltä

        Kieltämättä bussijuttu kuulosti nyt osuvammalta kuin muut. Lisäksi osa m-infon etsijöitä haluaisi tarkistaa kävelyreitin Nuuksiosta Helsinkiin, sekin on varteenotettava selvittelykeino.

        Ehkä me vaan elätellään vielä toiveita elossa olosta? Toisen tsekkinaisen passit ja kielitaito sama, hmm.


      • MietiskeIijä

        Bussivihje on mielenkiintoinen, mutta toisaalta ei ole kovin harvinaista, että Kampissa nousee ulkomaalainen henkilö bussin kyytiin.


      • Jshhu
        MietiskeIijä kirjoitti:

        Bussivihje on mielenkiintoinen, mutta toisaalta ei ole kovin harvinaista, että Kampissa nousee ulkomaalainen henkilö bussin kyytiin.

        Totta, hyvä vinkki. Nelan ikäisiä ulkolaisia vaihtareita ja backpacker-turisteja vaan lähtee Kampista joka päivä ja ilta. Ja varsinkin nyt kun Onni-bussien lähtöpaikka siirtyi Kiasman luota Kamppiin.


    • Kjhdi

      Kampin kaukoliikenteen bussiterminaali on täynnä nauhoittavia valvontakameroita ja vartijoita on runsaasti. Kameroiden nauhat lienee tarkistettu linja-auton kuljettajan vihjeen johdosta kyseiseltä illalta ja henkilö todettu toiseksi.

      Mutta muuten hyvä vihje. Sillä jos Nela olisi kadonnut bussilla jonnekin muualle Suomeen, olisi Kampin terminaali todennäköinen lähtöpiste paikka Nuuksiota sivuavien Turuntien pysäkkien ohella. - Niin ja tietysti Mannerheimintien pysäkki Töölönlahdella, kultaryöstössä käytetyn kumiveneen rantautumispaikan lähellä... ;)

    • poliisivoisikertoa

      Tampereelta lähtee lentoja Tsekkiin, Prahaan. Katoaminen huijausta? monet ovat etsineet ja olleet huolissaan ja peloissaan. Ei ole kiva mennä Nuuksioon kun pelottaa mitä siellä on. Nyt pitäisi kyllä selvittää tämä juttu valvontakameroista. Mutta ei se ole ensimmäinen kerta kun sinisilmäisiä suomalaisia huijataan. Tuskin näin paljon vaivaa olisi nähty, mutta me tunnemme huolta nuoresta tytöstä.

    • sesamaukenecase

      Tosi kummaa, ei niin mitään löytöjä vaikka on jo paljon tutkittu maalta ja vesistöstä.
      Kyllä tässä on nyt jotakin sellaista että joku ei ole kertonut kokototuutta.

      • Karhuko_söi_kadonneet

        Eläimet voisivat syödä? Tänään oli televisiossa ohjelma
        Ajankohtainen kakkonen.

        21.00 Ajankohtainen kakkonen

        "Missä on Nela ja 400 muuta kadonnutta? Ratkaiseeko elinkaarirakentaminen homeongelman? It-ammattilaisia on ennätysmäärä työttömänä - Viro kalastelee väkeä Suomesta. Isis kouluttaa lapsitappajia. Juontajana Hanna Hantula."

        Tästäkin elinkaupasta oli ollut ohjelma.

        Ajankohtainen kakkonen
        Ihmis- ja elinkauppaa Välimerellä?
        http://areena.yle.fi/1-3040577
        " 9 min
        ke 23.9.2015
        toistaiseksi
        603 katselua

        Toimittajamme Kati Laukkanen ja kuvaaja Ivar Heinmaa seurasivat irakilaisen Ahmedin hengenvaarallista yritystä päästä Eurooppaan.
        Tie kohti uutta elämää on täynnä pettymyksiä ja vaaroja, kun henki on rikollisten käsissä."


    • soidinsuoym

      Onko ne Nuuksion suot tutkittu perinpohjaisesti? Jospa Nela on pudotettu suohon. Sieltä on vaikeampaa etsiminen kuin mitä esim.järvestä. Onko se ämmässuo tutkittu.kuka tietää?

      • jfla.sjh

        Soita on varmaan aika hankala tutkia perinpohjaisesti. Se Soidinsuo taisi olla puutonta lähteikköä, tai jotain rämettä, jossa on pohjattomia lampia, rannat ovat vain sammallauttoja. Miten sieltäkin tutkii? Tai miten sinne on voinut joutua? Kantavia soita voi kävellä, mutta mättäiden takaa ei aina näe.

        Jos ihminen katoaa jäljettömiin, niin voiko eläin olla syynä moiseen. Eläimethän voivat piilottaa osan.


      • Kjiy-Uytr

    • analyysi

      Sergeyn hommia koko juttu..Riitaa heti häistä alkaen. Murha tapahtui vahingossa, kun Nela tuli kotiin ennen vieraita. Ruumis piilotettu S:n toimesta. Puhelin unohtui vaan rouvan taskuun, josta viimeinen signaali...Ihmeen kauan on osannut pitää tapahtuman sisällään, mutta nyt lienee lääkesysteemit päällä ja mieli sekaisin. Viha ja rakkaus asuu niin lähellä toisiaan. Ei saa poliisit puserrettua tietoa ulos..kova sälli. RIP Nela.

      • PakkoSaada

        Vai lääkesysteemeillä sinun mukaasi poliisit nyt "kiskovat" tunnustusta kadonneen/mahdollisesti henkirikoksen uhriksi joutuneen Nelan aviomieheltä?
        Miksi ei vaikka taas skootterin ostolla, jos " vain joku on pakko saada jostakin"?

        Toivottavasti ei enää ikinä.


    • suokääpä

      Onhan tämä alusta pitäen ollut selvä tapaus.. Olikohan Nelalla ja S: klä autoa. Mahdollisesti farmariautoa....ja suksiboxia..onkohan ruumiskoirat haistaneet heidän kotinsa..autonsa...ym. Etäpäivä tarina sepitykset ym.... Ja fb muuntelut... Nelan sivuilla on kait käyty. Muunneltu hänen valokuviaan ym.ym... Ja kaikkea muuta outoa. Puolisoni oli patologinen valehtelija..muunteli kaiken aikaa sanomisiiaan...uskoi omiin valheisiinsa jne. Mutta kuinkas sitten kävikään....ding dong% %

      • Ksuhsu

        No mites nyt, suokääpä, suu pannaan ja minkälaiset sepitykset nyt? Olisiko syytä katsoa peiliin ja pyytää joltakin anteeksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe