homo. mihin ihastut pojassa

tyhmä2

Moi. Haluaisin siis tietää mihin te homot ihastutte pojassa. Kun naiset ihastuu (yleensä) miehessä sellaseen vahvuuteen ja että mies suojelee sitä. Ja miehet ihastuu (yleensä) sellaseen ns. Tyttömäiseen jota ne voi suojella ja auttaa ja osoittaa sille olevansa vahva ja macho ja vaikka mikä. Niin onko homoillaki sellaset roolit että toinen on se ns. Suojelija ja mies ja toinen ns. Se jolle se toinen osoittaa olevasa mies ja vahva ja kaikkea siis tosi epäselvä selvä selitys mutta if you got the point!

26

2130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • indep

      En koe tarvitsevani mitään suojelijaa. Enemmän kiinnostaa henkisesti vahva ihminen. Osaan pitää huolen itsestäni ja arvostan itsenäisyyttä.

    • Homoo

      Henkisesti vahva ja kiinnostava ihminen kiinnostaa. Semmoinen joka pitää huolen itsestään ja johon kokee vetoa. Semmoinen jonka kanssa nauttii keskusteluista ja jossa on jokin kiinnostava seikka luonteessa, joka vie mennessään.

    • Onnellinenhomo

      Olet mielestäni melko oikeassa arvellessasi, että homoparin roolit jakautuvat vahvempaan/suojelevaan ja heikompaan/suojeltavaan. Näin on ainakin minun ja miesystäväni sekä useimpien tuntemieni homoparien kohdalla.

      Mihinkö ihastuin pojassani? Hän oli 22 ja minä 28 tutustuessamme. Hän hymyili aina kuin Hangon keksi ja oli muutenkin niin iloinen. Hänellä ei ollut paljon elämänkokemusta, ei käytännössä enää kotia, ei omaisuutta, mutta silti hän oli meistä se, joka puhalsi hengen hommaan. Hän oli myös hoikka ja seksuaalisesti puoleensavetävä, minkä merkitystä en lähde hurskastellen väheksymään.

      Ehkäpä ihastuin rakkaan elämänkumppanini kauniin ulkonäön ja viehättävän olemuksen ohella siihen, että hän toi elämääni siitä puuttuvan sisällön; katsoin saavani häneltä kaiken tarvitsemani. Sitä sisältöä on riittänyt jo parikymmentä vuotta ja se sytyttää yhä.

    • Sanoisin, että aloitus esineellistää homoja ikävästi olettamalla, että KAIKKI homot ihastuvat poikiin. Pojat kun ovat kerta kaikkiaan rumia ja vastenmielisiä, ruipeloita ja karvattomia, sukupuolettomia, eksyksissä olijoita rehelliseen aikuiseen mieheen verrattuina. Ja rehellisellä aikuisella miehellä en tarkoita 57-vuotiasta aapolappia tai 38-vuotiasta peepingtommia, vaikka ikähaarukka lienee näiden kahden välillä tai näitä vanhempi.

      Jotkut aikuiset miehet himoitsevat poikia, mutta edellä mainitun puistattavan teiniX-luonnehdinnan perusteella en voi ymmärtää sen paremmin tätä himoa kuin näitä miehiäkään.

      Sen ymmärrän, jos joku heikko, kiusattu tai epävarma nuori haluaa turvallisen isoveli/mentor -hahmon, koska homous on asia, josta ei voi isältään saada kuin heteron käsityksen asiasta tai isän perinteinen "kukat ja mehiläiset" -puhekin tulee vasta siinä vaiheessa kun nykynuori on jo 10 vuotta roikkunut netin pornosivuilla, mutta sitä ei mentorin sitten pidä pilata omien seksuaalisten asioiden tai hyväksikäytön mukaan tulemisella.

      Netissä voi neuvoa tai kysyä asiallisestikin. Suomi24 -sivusto ei vaan 99,9% tapauksista ole se oikea kanava.

    • H.T.L

      Kasvoihin ja huuliin

    • Anonyymi

      Sporttisissa 20 pojuissa kuplapeppuun ja leveisiin reisiin

    • Anonyymi

      Pojat ovat paljon kauniimpia keskimäärin kuin tytöt, harmi vaan että monet ei välitä pitää huolta ulkonäöstään tai jopa haluavat "miehistyä" perinteisesti, heterot vanhenee ja läskistyy silmissä kun joutuvat pirttihirmun alaisuuteen.

      • Anonyymi

        Homot pitää paremmin huolta ulkonäöstään kuin heterot, mutta alkoholinkäyttä näkyy nopeasti jos jatkuvasti käy baareissa. Sääliksi käy joitakin tuttuja jotka edelleen käy baareissa, eikä sitä kaveria ole silti löytnyt, menee vaan rahat, ulkonäkö ja terveys.


    • Anonyymi

      Söpöt kasvot, vartalo (hoikka) peppu, puolipitkät hiukset

    • Anonyymi

      Pojat on joskus täydellisiä. Katsokaa elokuvaa marsalkan sauva, eli vääpeli Körmy kuvan alussa oli täydellisiä poikia alastomana lääkärintarkastusjonossa.

      • Anonyymi

        "Pojat on joskus täydellisiä. Katsokaa elokuvaa marsalkan sauva, eli vääpeli Körmy kuvan alussa oli täydellisiä poikia alastomana lääkärintarkastusjonossa."

        Joo, siinä oli tosiaan pitkä rivi miehiä ihan alastomina, paljas pylly näkyi kaikilta ja parilta vilahti jopa penis. Körmyissä oli muutenkin välillä aika suoraa alastomuutta. Yhdessä toisessa Körmy-leffassa lauma nättejä naisalokkaita juoksi saunasta ulos niin että pimpsa ja rinnat näkyi kaikilla (mut ne ei tietysti varmaan tän sivuston lukijoita niin kiinnosta :D).


    • Anonyymi

      Kyllä mä ihastun ihmiseen sinällänsä. Jos tuntuu esim. keskustelu tai yhteinen tekeminen luontevalta, niin siinä on ainekset hyvällä suhteelle. Muut tulevat sitten seuraavaaksi.

    • Anonyymi

      Soopaa!

    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe