Levarilla tapahtuu

Levarin_herkkupeppu

Aamupäivällä istuuduin tietsikan ruudun eteen ja avasin selaimeen koodin chatin. Tuttu nimimerkki näkyi heti ensimmäisten joukossa ja yleisessä keskustelussa hän kyseli seuraa levarille.
Toivottelin "Moi" privana, ja kohta hän vastasi. Kyselin kuulumisia ja hän kertoi että tekee mieli. Kerroin, että niin tekee minullakin. Hän kyseli pääsisinkö levarille, ja kerroin että pääsisin, kunhan vaan valmistautuisin. Sovimme tapaamisen kolmen vartin päähän. Suljin chatin ja menin vessaan.
Vessassa riisuin housuni, huuhtelin suoleni lämpimällä vedellä, ja kun paperissa ei näkynyt enää hitusiakaan, niin otin rasvan ja voitelin persereikäni huolellisesti.
Vaatekaapista otin haaroista avoimet sukkahousut ja vedin ne ensimmäisenä jalkaani, sitten lyhyet kalsarit ja farkut jalkaan ja tavalliset sukat. Laitoin vielä voidetuubin housujen taskuun, kengät jalkaan ja autolle.
Levarilla tuttu auto jo näkyikin. Ajoin vierelle parkkiin, nousin autosta ja morjestimme. Mukava pullotus erottui verkkareiden etumuksessa. Menin ihan lähelle ja puristin hänen kyrpäänsä housun päältä tehden muutaman lypsävän liikkeen samalla kun suutelimme.
Kyykistyin, vedin verkkareita alemmaksi ja imaisin tuon vehkeen suuhuni. Erektio jämäköityi samantien, ja suuni nai tuota komeaa kullia ahnaasti.
Keskeytin kuitenkin homman ja hän sanoi, että mennään metsään. Hän käveli edelläni puiden suojiin kohti isoa kiveä, joka oli noin kymmenen metrin päässä levarista. Kiven luona aloin uudelleen imeä tuota upeaa miehistä aisaa samalla avaten housujani.
Otin voiteen taskusta, laskin farkkuni ja kalsarini alas ja nousin itse taas pystyyn. Laitoin voidetta hänen kullilleen ja lisäsin sitä myös anukselleni. Käännyin nojaamaan käsilläni kiveen tarjoten hänelle persettäni naitavaksi.
Hän ohjasi muhkean terskansa peppuvakooni, mutta kun se ei sattunut heti kohdalleen, niin autoin kädelläni. Hän alkoi painamaan kullia reikääni, ja kohta sen turpea nuppi solahtikin sisään. Perseessä vihlaisi hieman, ja pyysin häntä odottamaan hetken.
Kohta sulkijalihas oli rentoutunut, ja kehoitin häntä alkamaan nainnin. Ihanasti tuo iso vehje alkoi pumppaamaan anustani.
Oma kullini seisoi ja aloin runkkaamaan. Kohta lopetin runkkaamisen, tavoitin käteni hänen palleihinsa ja hieroin niitä hellästi. Välillä hieroin sormilla pallien takaa välilihaa.
Hän nussi antaumuksella ja kehui, että "On sulla hyvä perse." Kehu lämmitti mieltäni ja vastasin: "Ja sulla on upea kulli!"
"Nussi niin kovaa kuin jaksat!" Pukin persettäni hänen kulliaan vasten naimisen rytmissä. Aloin uudelleen runkata itseäni.
"Saanko laskea sisään?"
"Joo, laske sisään. Haluan spermat perseeni!"
Omakin orgasmi alkoi lähestyä ja persettäni kairaava karju takani alkoi jo urahdella siihen malliin, että hänelläkin alkaa kohta hekuma saavuttaa huippunsa. Samaan aikaan kun lemmentykki laukoi lastinsa suoleeni, saavutti minunkin kiimani huippunsa ja lauoin lastini kiven kylkeen.
Hetken siinä huokaistuani oikaisin selkäni ja tuo yhä puolijäykkä kulli luisui ulos pepustani. Käännyin ja otin siitä kiinni. Kärjessä näkyi vielä spermatippa ja varsi kiilteli nesteistä.
Kiitoksesti hyvästä nainnista päätin vielä imaista tuon mahtiaisan puhtaaksi. Se maistui suussani ihanasti perseelle, rasvalle ja spermalle. Imeä lutkutin sitä vielä tovin hieroen kielelläni muhkeaa terskaa ja vartta samalla katsoen hänen onnellista ilmettään.
Kun kulli oli puhdas, otin taskusta paperia, kuivasin sen ja pyyhin myös takapuoleni. Sitten nousin ylös ja nostin samalla omat housuni.
Hymyillen hän toivotti minulle "Nähdään uudestaan" ja kääntyi kävelemään autolleen.
Potkaisin sammaleisiin kolon ja kätkin paperit niiden alla laittaen sammaleet taas peitoksi. Kävelin autolleni ja kohta ajelin taas tyydytettynä kotiini, odotellen uutta tapaamista mahtavan rakastajani kanssa joko levarilla tai muualla!

0

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        60
        1957
      2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        49
        1692
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        53
        1609
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        5
        1537
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1525
      6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        6
        1445
      7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        8
        1316
      8. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        12
        1291
      9. Revi siitä ja revi siitä

        Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
        Varkaus
        4
        1183
      10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

        Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
        Hämeenlinna
        4
        1158
      Aihe