Miltä miehestä tuntuu yhdyntäorgasmin jälkeen?

mitensenottaisi

Usein kuulee sanottavan, että mies haluaa heti lauettuaan poistua naisen luota. Että hän ei kestä saamisensa jälkeen edes nähdä naista, jonka kanssa juuri yhtyi.

Saisinko miesten kommentteja asiaan?

Mitä mies tuumaa, jos nainen, joka ei yhdynnässä lauennut, pyytää juuri lauennutta miestä vielä hieromaan tai vaikka suutelemaan, jotta nainen itse voi itsensä käsitellä. Tekeekö miehellä pahaa? Pitääkö kaivaa kaikki herrasmiesmäisyys itsestään, että kykenee, tietäen, että jos ei siihen kykene niin nainen ei toiste suostu.

28

1563

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yleensä autan toisen myös huipulle ja yhdessä sitten tasaannutaan tilanteesta. Joskus jokin krampin tai vastaavan takia tarvii hiukan tilaa. Mutta pienen hetken jälkeen pystyy jatkamaan. mikäs sen kivempaa kuin rauhoittua auttamalla toista.

   • mitensenottaisi

    Olet ihana mies.


   • MiehenNännit

    Minä taas ajattelen ja toimin niin että Nainen on jo hoidettuna ennen kuin itse annan tulla. Mikä on sen ihanampaa kun Nainen makaa vieressäni täysin raukeana ja tyydytettynä


  • OtaIhanKokonaan

   Ei mulla ainakaan ole mikään kiire siitä pois.
   Päinvastoin, on tosi mukavaa makoilla orkun jälkeen sylikkäin jokunen hetki siinä vain, naisen sisällä vielä ollen.
   En kyllä pysty uusintaan ihan heti orkun jälkeen, miehellä kun on se fysiikka sellainen kun se on->löysällä ei onnistu. On muutenkin siemensyöksyn jälkeen vielä sen verran herkkä, ettei oikein tunnu mukavalta, jos esim nainen yrittää pian käden kanssa saada sitä kovaksi.
   Se mulla on kyllä, etten välttämättä ole kovin puhelias siinä tilanteessa vielä. Eli naisen ei kannata kyllä ruveta siinä juttelemaan tunteista tms.
   Mulla on kyllä ainakin tähän asti joka kumppani ollut tyytyväinen touhuihin. Voi tietysti olla, että ovat esittäneet, muta kuitenkin..

  • orkkubugi

   Mulla orkun jälkeen on usein ihan jonkin asteista henkistä pahoinvointia, masennusta, katumusta tai jotain sinne päin. Koko touhu saattaa hetken jopa kuvottaa. Seksielämässäni ei ole tapahtunut mitään poikkeuksellista tai ikävää, tai että kokisin naiseni jotenkin huonona tms., joten uskon, että kyseessä on jonkun sortin "aivobugi", joka korjaantuu tunneissa.

  • lauettua

   Mieluiten otan naisen ns. lusikkaan tempun jälkeen. Jos saan valita niin ”käsittelen” mieluummin itse jos nainen ei ehdota muuta. Enempi tekisi pahaa jos joudun poistumaan leikkipaikalta.
   Jos pitää ”kaivaa” jotakin niin vika oli alussa, ei lopussa. Tykkään herätä aamulla vierestä.

  • No ei tee laisinkaan pahaa,kivahan se vaan on auttaa nainen huipulle, sormin,kielellä,suudellen .....kaikin tavoin. Paras hetki tulee sen jälkeen....aamu sarastaa,öiset hetket varastaa,meidät valoon hukuttaa...meidät nukuttaa...

  • Ei ole kuvailtuja reaktioita ja mikäs sen mukavampaa ku auttaa toinenkin laukeamaan. Nykyinen tosin ei sitä oikeestaan salli :(

  • sotesot

   Ilman muuta hyväilyä ja suukottelua yhdynnän jälkeen niin kauan kun molemmat sitä haluavat.Asia on on kuitenkin niin että monella miehellä laukeamisen jälkeen ei ole mitään haluja jatkaa.

  • hyvätaktiikka

   Mulla on tapana saattaa vaimo silleen "hilkulle" ja työntyä sitten sisään nauttimaan hänen kehonsa sykkeestä. Hetken kuluttua vaimo onkin valmis uusintaan täysin tiukalla pillullaan. Hän saa usein vielä toisen ennenkun ehdin maaliin. Näin meillä ;)

  • 0708

   Itselläni peniksen pää tulee erittäin herkäksi orgasmin jälkeen. Tuntuu kuin santapaperilla hierottaisiin. Joten jos nainen ei ole saanut orgasmia niin mielelläni autan maaliin asti. Kunhan ei kauheasti tarvitse pumppailla. Se nimittäin aiheuttaa sen että erektio lopahtaa totaalisesti parissa sekunnissa. Muutoin hiipuva erektio kestää muutamia minuutteja. Ja siinä yleensä nainenkin saa orgasmin.

   Minulla ei ole kiire pois. Minä mielelläni suutelen ja hyväilen sekä halainen. Mutta jossain vaiheessa käyn pesulla ennenkuin eritteet kuivuvat ihoon kiinni. Tai, ihot kuivuvat yhteen.

   Ja sen jälkeen voidaankin taas katsella uutta aktia, jos nainen niin haluaa...

  • hankalaapuhumattomienih

   Ongelma lienee useimmilla siinä, että kun ei ole mitään hajuakaan onko nainen edes lähelläkään saada edes mitään orkkua, niin tuntuu jotenkin tyhmältä jatkaa enää panon jälkeen käsin. Kun nainen edes sanoisi, että missä mennään, mut kun ei yhtään mitään tietoa anneta, niin ei se mielenkiinto itelläkään riitä enää panon jälkeen ja kiusallistahan se on varmaan naisestakin, jos hän tuntee ettei ole toivoakaan saada mitään orkkua ja toinen silti vaan hinkkaa ja hinkkaa. Huokaus ja haukotus, mutta teidän naisten orgasmien kans vaan tahtoo olla vähän niin ja näin:/

   • Pienivaalee

    Rakastajana voi kehittyä ja kysyä haluaisko toinen jotain... tai jos ujo nainen niin sitten vaan tekee eikä turhia kysele. Harva nainen pahastuu orgasmin tuottamisesta esim. suulla, sormilla ja kielellä. ;) Sekin hyöty että nainen voi oppia orgasmin saamisen kautta tulemaan myös yhdynnässä. Mikä hyödyttää myös miestä.


  • rakasteluihanparasta

   Minä nuolen ja hyväilen naisen ensin joko orgasmiin asti tai sitten niinkuin jotkut haluaa lähelle orgasmia ja sitten kulli pilluun ja naimalla niin että hän saa orgasmin ja samalla vapautan myös itseni häneen,minä tykkään makailla vähän aikaa sisäkkäin ja antaa sen veltostua sisässä ihan rauhassa ja samalla nuuhkutella naisen kaulaa ja hiuksia ja korvantakusia, ,,näin minä.

  • Jejdmdm

   Oma kumppanini auttaa minua tulemaan dildon kanssa aina yhdynnan jalkeen jos ei muuten onnistunut.. Ainakin on itse sanonut etta tykkaa sita tehda. On ilmeisesti joillekin miehille vahan kunnia-asia tuo naisenkin tyydytys.
   Itsellani taas joskus orgasmin jalkeen tulee semi vitutus ja huvittaa vain ponkaista vittuun sangysta ja jatkaa muita touhuja.

  • ukkelismies

   Orkun jälkeen on rento ja löysä olo, että vaan makoilee paikallaan, korkeintaan käsillä vähän silittelee kumppania. Siinä vaiheessa ei oikein tee mieli jatkaa. Kun kumppanilla vielä kestää päästä huipulle paljon pidempään kuin minulla, niin meille onkin muodostunut tapa, että laukaisen hänet ensin käsin/suulla. Naiseni saa harvoin orgasmia penetraatiossa, vaan homma saattaa mennä jyystämiseksi, joka molemmista alkaa tuntua enemmän työltä kuin huvilta. Oikein mukavaa on pitkä hidas lämmittely 69 petingillä öljyjen kanssa molemmista.

  • miemiess

   En lukenut yllä olevia kommentteja. Oma orgasmi on ensisijainen tavoite. Mitä vanhemmaksi tulen, huomaan, ellei nainen saa orgasmia ennen minua, olen epäonnistunut. Siis, muistakaa naiset nauttia seksistä, kertokaa mitä haluatte, me miehet toteutamme tarpeenne. Jo se, että olemme naamakain, olet tehnyt valinnan. Loppu on kommunikaatiota verbaalisesti ja ei verbaalisesti. Antaa tunteen ja sanojen viedä. Orkkuhan on ihan kiva juttu molemmille. Ok.

   • kuulin_naisen.suusta

    Orgasmi on jokaisen omalla vastuulla, mutta toinen voi siinä olla suureksi avuksi.


  • Loveandpeace

   En ole saanut orgasmia yhdynnässä joten en voi asiasta kertoa. Handjobbin jälkeen käydään pesulla ja sitten tuutimaan tai jatkamaan hommia niin että toinen saa kanss, siis kielellä.

  • kakskertoo

   Otetaan vähänajan päästä toinen kieros.

  • tavantallaaja.lue

   Välillä olen vain hiukan hidastanut tahtia kun saanut orkun, nautiskellut hitaasti naisen puristellessa herkkää kalua. Kun liikettä ei lopeta kokonaan, ei lerpahda ja voi jatkaa toisen setin heti perään. Spermainen pillu on entistäkin kiihottavampi ja toka erässä heti perään nainenkin ehtii saada kun uusi tuleminen vie pidempään. Toka orkku myöhemmin on edellistä rajumpi yleensä.. Kaikilla ei kai toimi samanlailla..

   Kun lopulta tulee uudestaan, tykkään jättää kaluni sisään ja pitää naista hyvänä..

  • Mukava on orgasmin jälkeen pitää kalua kosteassa pillussa ja jos nainen ei saanut orgasmia niin kyllä kielikylpy yleensä nostaa naisen taivaisiin.

  • Kesä_kukka

   Hyvältä tuntuu jatketaan vain samaan malliin toinen heti toinen varvi.

  • Orkkuman

   Tosiasia on, että kun oma juttu, orgasmi, on saatu seksuaallinen vireystila ei ole heti, etenkin pidemmässä parisuhteessa, prioriteetti yksi. Aina parempi, kun nainen saa ekana orkun. Tosin, nainen monta kertaa pääsee huipulle kun näkee miehen huipulla.
   Ajotus vaan on vaikea juttu, ts taitolaji.

  • Sain sitten minä tai naiseni tai molemmat,
   tykkään pitää kainalossa pitkään,
   ei väliä jos lakanoille valahtaa, pesukone jo keksitty.
   Hyvä olo on se ykkönen.

  • M24M24M24

   Ei mulla ole kiire mihinkään. Koen seksin muutenkin lähentävänä tekijänä parisuhteessa tai miksei ihan muuten vaan kahen ihmisen kesken, jotka viihtyy toistensa seurassa. Kyllä mä tykkään antaa hyväilyä seksin jälkeenkin. Hieronta tosin on vähän niin ja näin. Kunhan ei joka kerta seksin jälkeen tarvitse antaa puolen tunnin selkä-hartia-reisi hierontaa, niin ok. Yleensä koitan kuitenkin antaa naiselle orgasmin ensin sormilla ja kielellä tai niin, että orgasmin saaminen helpottuisi. Mutta jos se ei onnistu ja kesken hommien itse laukeaa ensin, niin ihan mielelläni olen avuksi naisen haluamalla tavalla, jotta hänkin saavuttaisi orgasmin. Yhden kerran olen lähtenyt seksin jälkeen suoraan muihin hommiin ja se sattui olemaan 17 vuotta vanhemman naisen kanssa. Sovittiin, että tyydytetään toisemme, ettei ole tarvetta jälkihempeilyille. Olisinhan mä hänen vieressään voinut makoilla ja viettää mukavia hetkiä, mutta kun on tarjolla jotain mitä haluaa, on mentävä annetuilla ehdoilla.

  • Itse mielelläni autan naiseni orgasmiin nuolemalla tai käsillä hyväillen, yleensä kyllä saan homman hoidettua ennen omaa laukeamistani. Parhaiten olen onnistunut siten, että rakastelun lopuksi tulen takaapäin ja samalla hyväilen rintoja ja klitorista, näin saan hyvinkin tyydyttävän lopputuloksen...Sen jälkeen on kiva olla vielä lähekkäin toisiaan hellien...;-)

  • banomies

   Heti kun olen nainut pyyhin kullini karteekiin ja häivyn.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Turkipippurin omistaja törkeä lapsenraiskaus 21.2.2024

   Lapin käräjäoikeus Rovaniemi 1.3.2024 törkeä lapsenraiskaus,syyllinnen Turkinpippurin omistaja Farsad Doski Reger https:
   Rovaniemi
   56
   3139
  2. Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

   Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhist
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1722
  3. Mitä muuttaisit kaivatussasi?

   Rehellisiä vastauksia kiitos.
   Ikävä
   114
   1644
  4. Raideliikenne

   Kuka jäi junan alle?
   Kiuruvesi
   26
   1562
  5. Purra antoi Hakkaraiselle tylysti kenkää

   Persujen puheenjohtaja Riikka Purra, joka on myös persujen puoluehallituksen puheenjohtaja, on päättänyt hovinsa kanssa
   Perussuomalaiset
   337
   1556
  6. Farmi Suomi -matskua julki! Iida Vainio ja Archie Cruz intiimissä hetkessä: "...yölläkin sitten..."

   Sutinaa kerrakseen… Rokkari Archie Cruzilla ja kultamekolla kohahduttaneella Iida Vainiolla on ollut mm. tällaista visp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1350
  7. Siitä näkemisestä tuolla oikeissa kuvioissa

   Odotusarvo olisi, että hakeutuisit aktiivisesti tilanteisiin tai paikkoihin, missä olisi mahdollista törmätä. No niinpä.
   Ikävä
   110
   1317
  8. Ranskan presidentti: Nato joukkoja Ukrainaan?

   Silloinhan Suomenkin pitäisi lähettää Ukrainaan joukkoja. Miltä kuulostaa? Macron ei sulje pois länsijoukkojen lähettäm
   Maailman menoa
   420
   1221
  9. Kun kohtasin sinut muutit elämäni

   Se ei ole entisellään enää. Olen järkyttynyt ja jäänyt suuren hämmennyksen valtaan. Mitä tämä oli? En tiedä enää, mitä a
   Ikävä
   77
   1205
  10. Vanha valta heitti nyt Kelloniemen ulos

   Vanhan vallan juoksupoika Ilpo Tervonen kruunattiin Heikin ritarikunnan ensimmäisen rasvaajan ansiomerkillä. Juhana Kell
   Kemijärvi
   76
   1097
  Aihe