Seksittömässä parishteessa

swewerik

Olen keski-ikäinen mies. Vaimoni ei ole kiinnostinut seksistä. Mitä pitäisi tehdä?

8

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NainenNainenNainen

      Tarvitseeko edes miettiä. Käy vieraissa, vaimosi tehnyt oman ratkaisunsa, tee siinä omasi. Kerro asiasta vaimollesi, tai sitten olet kertomatta. Sinä saat seksiä ja vaimosi voi jatkaa naurettavaa pihtaamistaan.

    • Eihän semmoisesta tule mittään joko vieraissa tai ihan ero kokonaan

    • miesterapeutti

      ei se erokaan ole itsestään selvyys mene hyvä mies vieraisiin ja nauti oikein kunnolla

    • kuten itekkin teen kylmästi VIERAISIIN kyl akka ihmettelee ku et ole vonkaamassa vejä vierasta molemminpäin molempiin reikiin"haistatata kullias eukolles"vieraan tuoksut" oppiipahan kutjake sillo annetaan ku määrätään!

    • kopoma-d

      vierasta kehiin omalle akalle dildo naattikoot

    • koemustaon

      Keskity muihin asioihin kuin seksiin. Ei se seksi ole elämän tärkeimpiä asioita. Kyllä sitä ilman seksiäkin tulee toimeen ja vallan mainiosti.

    • aisantuntija

      Tilaa maksullinen nainen kotiisi ja anna vaimosi opetella temput, miten sinut hoidellaan.

    • Tahdontarkoittaa

      Kun sanotaan tahdon, tahdotaan myös seksiä.

      "Hellyys ja seksi kuuluvat parisuhteeseen hyvin oleellisena osana. Parisuhde on kuitenkin yleensä perustaltaan romanttinen. Se alkaa rakastumisesta ja muuttuu hiljalleen rakastamiseksi. Rakastumisen tunne on yli 80-prosenttisesti himoa.

      Ihmiset odottavat perinteistä parisuhdetta. Tärkeintä on toinen toisensa kunnioittaminen, ihailu ja intohimo. Uskollisuus on tärkeämpää kuin aiemmin. Onnellisessa parisuhteessa molemmat miettivät, miten minä tekisin toisen onnelliseksi. Seksiä ei käytetä kaupanteon välineenä tyyliin ’kun et vienyt tänään roskia, et saa seksiä minulta’.

      Tyydytystä tuottava seksisuhde tuo elämään valtavasti iloa ja käyttöenergiaa. Parisuhteeseen se tuo sen läheisyyden tunteen, jota onnena pidetään.

      Seksin kuuluisi nousta keskusteluun heti, kun tavataan. Ihmisistä 80 prosenttia arvostaa seksiä niin yksilö- kuin parisuhdetasollakin. Kaikkien draivi ei ole voimakas, ja monen onneen riittää masturbointi. Jos ei tykkää seksistä, ei kannata luvata tahtoa sitä. Jos seksi ei suju, ei kannata mennä parisuhteeseen.

      Jokaisella on päässään ikioma seksuaalinen käsikirja, jossa kerrotaan, mitä rakkaus on, mitä hyvä seksi on ja millainen on viehättävä partneri. Käsikirjoitukseen vaikuttavat geneettiset tekijät, biologia, kasvatus ja kokemukset. Jos toinen haluaa kaksi kertaa päivässä yhdyntää ja toinen kerran viikossa, neuvonpitoa käydään jatkuvasti. Onnelliset tekevät kompromissin ja ovat yhdynnässä 3–4 kertaa viikossa. Kompromissi tosin ei tyydytä ketään. Se, joka haluaa enemmän, kärsii aina enemmän.

      Onko seksitön liitto onneton? Se on onneton, jos seksi on lopetettu jostain muusta kuin terveydellisestä syystä. Jos kieltäytyy puoli vuotta seksistä ilman pätevää syytä, on itse sanonut irti seksisuhteen ja antaa toiselle vapaat kädet hakea seksi muualta. Pätevä syy on vain oma tai läheisen sairastuminen. Pikkulapsiaika ei ole pätevä syy, kyllä ne lapset joskus nukkuvat. Naisen kieltäytymistä seksistä on vaikeaa ymmärtää. Naisella ei ole erektio-ongelmia, naisen on kuitenkin helppo heittäytyä seksiin. Se on usein vain viitseliäisyyden puutetta.

      Mitä seuraa, jos seksiä ei ole tai sitä ei ole tarpeeksi?
      Hyvin usein siitä seuraa riitoja ja rinnakkaissuhteita. Kaikki hellyys, kuten suukottelu ja koskettelu, tahtoo loppua, jos yhdyntöjä ei ole lainkaan. Varotaan vain, ettei toinen ymmärtäisi väärin, ja eletään kuin sisarukset. Monet eroavat juuri tästä syystä. Jotkut löytävät toisensa ja seksinsä uudestaan. Aina on kysymys tahdosta."

      lainaukset anna-lehden artikkelista, jossa asiasta kommentoi ihailemani lääketieteen ja kirurgian tohtori, gynekologi ja kliininen seksologi Anneli Kivijärvi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe