Muuttaako mies mieltään? Muutanko minä?

helppinkivä

Tapasimme. Molemmat sanoivat että ei lapsia, tosin mies oli ehdoton ja minä enemmän sillä kantilla että sitten, kun olen kypsynyt. No.. olen 35 enkä ole edelleenkään kypsynyt. Tiedän että minulla ei ole enää montaa vuotta aikaa. Olen siis sillä kantilla että en halua lapsia ja että olisin varmaan ihan paska natsiäiti. Minua nyt kuitenkin mietityttää että mitä jos sitten kadun? Sitten kun on liian myöhäistä? Tunteeko kukaan ketään joka olisi jäänyt lapsettomaksi ja katunut sitten? Tai onko ketään joka olisi katunut? Tai edes joku joka ei olisi katunut?

Sitten on vielä toinen juttu.. mies on ihan täydellinen: kiltti, fiksu, hyvä ulkonäkö, terve kuin pukki.. ihan täydelliset geenit. Ja täydellinen sielu. Maailma olisi parempi paikka jos edes åuolet tuon ihmisen sielusta säilyisi.

No siis hän ei halua lapsia. Se on hänen valintansa ja sitä on kunnioitettava. Minun pitäisi siis jättää maailman ihanin mies, etsiä uusi ja yrittää lisääntyä. Ilman takeita siitä että asiat vain menevät oikein. Onko lapsi sen arvoinen että siihen kannattaa vaihtaa erinomainen mies ja vapaus? Vain siksi että voi tulla katumus myöhemmin.

Kidun suorastaan. Olisi varmasti eri asia jos minulla olisi vauvakuume tai olisin varma että haluan lapsia, mutta kun en ole. Minä olen juuri se nainen joka nauttii myöhäisistä aamuista vikkonloppuna ja ex tempore reissuista.. on vaan tuo koko ajan kovemmalla äänellä nakuttava nyt-tai-ei-koskaan.

4

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikmahollista

      Mistä tiät onko sillä lapsia? Se on voinu käydä luovuttamassa spermaa klinikalla tai on sopinu naisten kanssa et pysyy salassa lapset. Se ei vaan halua ruokkoja :) niin ei mulla muuta.

      • MöhköLiisa

        Ylläri että asiaton vastaus asialliseen aloitukseen...

        Alottajalle: kysy ny ihan eka siltä ukoltas että mitä se ajattelee.. muute en osaa kommentoida ku ite vain haluisin lapsen mutta en saa. Sehän on voinu vaikka miettiä tota asiaa itekin..


    • Eivoitietää

      Ainut minkä tiedän, että kaikille ei tule koskaan vauvakuumetta ja lasten hankinta on tällaisille enemmän järkivalinta. Älykkäissä naisissa on paljon tällaisia, heillä voi olla paljon sisältöä antava työ ja muuten mielenkiintoinen elämä. Kuitenkin kuka tietää miten elämä kehittyy, vaativinkaan ura ei enää keski-iässä tuo kiksejä kuin aniharvalle, kun kaiken on jo nähnyt ja urakehitys pysähtyy ainakin yritysmaailmassa. Tutkijanaisilla voi olla mielenkiintoisempaa elämässä vanhemmiten.

      En ole kuullut, että kukaan olisi äänen sanonut katuvansa vapaaehtoista lapsettomuuttaan, lapsia hankkineissa tiedän kyllä katuvaisia. Paljon on näitä vanhempia, joiden stressinsietokyky ei ole tarpeeksi hyvä, että he voisivat olla hyviä vanhempia. Sitten lapsille huudetaan, töissä tiuskitaan toisille ja lapsettomat ovat heidän mielestään itsekkäitä ja kadehdittavia ihmisiä ja se on kauheaa katsottavaa.

    • kalkkismakkara

      Entä jos tekaiset sen pennun siihen ja sitten kadutkin sitä myöhemmin? Ei lasta pidä tehdä vain siksi että "muillakin on" tai "suku pitää säilyttää". Kyllä lapsi on fiksua tehdä vain jos sellaisen tuntee oikeasti haluavansa. Kauhea taakkahan se muutoin tulee olemaan sinulle ja miehellesi, jos ette kumpikaan edes halua sitä.

      Vaikka miehellä olisi täydellinen sielu (wtf?) ja parhaat geenit ikinä, se ei tarkoita, että jälkikasvusta tulisi edes puoliksi yhtä hyvä. Voi tulla, tai voi tulla parempikin, tai sitten voi tulla ihan hirveä tapaus, jossa ei ole miehesi sielua nimeksikään.

      Meillä esimerkiksi meni niin, että isällä on tosi ikävä luonne ja paskimmat geenit mitä vaan maailmasta löytää, mutta minusta tuli iiiiiiihan erilainen (luonteeltani siis) kuin hänestä. Myös terveyteni on aivan eri luokkaa kuin hänellä. En muistuta isääni tippaakaan, vaikka tuo kovasti onkin yrittänyt väkipakolla kasvattaa sellaiseksi kuin hän haluaisi minun olevan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe