Älä osta RENUA!

PööLipponen

Tai edes haaveilekkaan sellaisesta, myymistä tai lahjaksi antamistakaan ei tämä renu-mainosnurkka suosittele, koska kärsimystä ja kauheuksia on maailmassa jo riittämiin. Mitä tehdä näille olemassa oleville renuille? loppusijoituspaikka? minkä kunnan alueelta? avonaisia kysymyksiä on kuin Tsernobylissä konsanaan. Onneksi renun voi kierrättää montun reunalta alas ja juosta itse karkuun, kyllä sen joku sieltä korjaa.
Summa summarum eli loppujen lopuksi ja kaikkien parhaaksi olisi viisainta kuitenkin valita Toyota, varaosia löytyy ja mukava korjata, hitsata, kun homma on hanskassa, ei tarvitse Lauttasaaren herroja vaivata, homma käy itseltäkin, kotikonstein.
Eiköhän lähdetä jo huomenna joukolla Toyota kaupoille, iloisin, kevein mielin kuin Geisha konsanaan tai jos olet totinen torven soittaja, niin kyllä Samurai naamallakin pärjää, kunhan muistaa välillä nauraa.

17

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Renumäähn

      100% valittajista ei osaa?

      • DGC

        Samaa olen ihmetellyt. Toisaalta, en minäkään osaa hitsata. Tai en tiedä kun en ole kokeillut moneen vuoteen.


    • Franskalainen

      Renaultista jäi itselleni niin huonoja kokemuksia ja muistoja, että koko ranskalainen työ on mielestäni arveluttavaa, laadun ja suunittelun osalta, tämä on harmi, koska olisi mukavaa, jos euroopassa olisi toinenkin laatu autoja valmistava, suunitteleva maa tai onhan oikeasti 2-maata, josta tulee laatu- autoja, Ruotsi ja Saksa, tietenkin se renukin on laatua, mutta vain sieltä huonosta päästä.
      Ranska on vanha valtio, jolla pitkä historia, voisi kuvitella, että se on kehittänyt muutakin hyvää kuin konjakin, shampanjan, sekasotkuisen kulttuurin, josta ei tiedä mikä on omaa, mikä vierasta. Varmasti ongelmia Ranskan maalla tulee riittämään, ikäviä ovat viimeaikaiset tapahtumat, sellaista ei saisi tapahtua, ideologista hulluutta, jota ei voi ymmärtää.

      • ViveLaFrance

        Nimimerkki Franskalainen on täysin oikeassa, onhan sanomattakin selvää, että viime aikojen ikävät tapahtumat ovat Renault-Nissan-konsernin syytä. Pitkäaikainen turhautuminen Renaultiin ajaa ihmiset äärimmäisiin tekoihin.
        Ei vaan oikeasti tämä sama hörhö jaksaa milloin milläkin nimellä suoltaa käsittämätöntä roskaa Renaultista, ilmeisesti tämä Franskalainen ja aloittaja ovat saman tyypin eri persoonia.
        Eihän tuo ole edes trollaamista, siinä sentään on jokin idea, jos ei muuta, niin saada aikaan jonkinlainen väittely. Mikä idea näissä tyhmissä aloituksissa muka on?


    • hkjhkjhhkhjkhkhjkhkjh

      "Mikä idea näissä tyhmissä aloituksissa muka on?"

      Todennäköisesti helpottaa "tojotan omistamisen" (ajaahan niillä ei voi, niitä pitää vain seisottaa pihassa, jottei tule vikoja eikä kulumia [kuskin selkärankaan]) aiheuttamaa tuskaa...

    • Junnu671

      Mulla oli uusi renu parisen vuotta mutta myin pois kun takuu loppui.Tehtiin niin pirusti takuuaikana remonttia että oli pakko päästä eroon kun se loppui.Vaihdettiin paljon osia jotka normaalisti kestävät monta sataa tuhatta yleensä mutta renussa ne kesti 20-30tkm.Lisäksi varaosien toimitusaika on 1-3kk ja renun mainostama 4v takuu ei käytännössä kata mitään mikä rikkuu vaan ainoastaan sen 2v.

    • Franskalainen

      Ns. tyhmien aloitusten tarkoitus on herättää renu-unessa hourailevat huomaamaan, että on myös muunlaista elämän tapaa olemassa kuin mitä nämä renufanatiikot edustavat. Roskan levitys ja parfyymillä paskan hajun karkoitus, turhamainen elämä, kerskakulutus mm. WC-paperin lypsäminen yli tarpeen ja niin edelleen ja niin edelleen, tälläinen ei ole järkevää, suotavaa, terveellistä, turvallista, minkään elollisen kannalta. Me Toyota Zunamilaiset kannattajineen vastustamme löysää ranskalaista laatua, joka mm. ilmenee Renault-merkkisissä "autoissa" mutta myös monessa muussa, mm. Areva, mikä onkin tullut todella kalliiksi Suomelle, valmista vain ei ranskalaiseen tyyliin tule. Ottakaa renut alle ja lähtekää isis-jahtiin, vastapuolella on Toyota avolava-autot, mikä tietenkin harmi, mutta ymmärtävät sentään hyvän merkin valita.

      • sdfhgsdfhghsdgfhsdgfhg

        Ilmeisesti kalikka kalahti kun koira (l. tojomies) älähti. "Tojotoista" ei siis ole muuhun pihassa seisottamiseen (mikä on varsin tyhmää homma, sillä eihän "tojotaa" kadehdi edes naapurit).


      • Tiiseli

        Pommi pamahti, koira kuoli, renuvaltio värähti, harmi. Itselleni on aivan yks lysti toisten kadehtimiset, kannattaa päästä yleensäkin irti toisten seuraamisesta ja matkimisesta, omilla aivoilla tehdä ratkaisuja ja kyseenalaista tuttuja kaavoja.


      • dfssssssssssssssssssssss
        Tiiseli kirjoitti:

        Pommi pamahti, koira kuoli, renuvaltio värähti, harmi. Itselleni on aivan yks lysti toisten kadehtimiset, kannattaa päästä yleensäkin irti toisten seuraamisesta ja matkimisesta, omilla aivoilla tehdä ratkaisuja ja kyseenalaista tuttuja kaavoja.

        Minä olenkin jo pitkään ajatellut omilla aivoilla, en essom paarin miästen aivoilla, joten autoni on ollut jo pitkään ajettava, kestävä, laadukas, luotettava, mukava, turvallinen ja vähäruosteinen Renault.


      • Kuravettä

        Aprillipäivä on keväällä!


      • vcbxcvbcvb
        Kuravettä kirjoitti:

        Aprillipäivä on keväällä!

        Et sitten sinäkään osannut ajatella omilla aivoilla, vaan sorruit essom paarin miästen muailmaan....


    • 98765_

      Typerät aloitukset ja yhtä typerät vastaukset (kuten äskeinen sukisuki-miehen vastaus) kertovat lähinnä kirjoittajiensa typeryydestä. Heillä on mielenterveydellisiä ongelmia ja sitten se purkautuu noin että keksitään esim. erinäisiä vikavalituksia joistakin tietyistä automerkeistä.

    • Harhainenolet

      "Vikavalituksia" ja monikossa automerkeistä, ompahan typerää.

    • nojohanontaashöpinää

      ja ostan minkä ostan, mitäs hittoa se pikkumulkuille kuuluu. Eiköhän tuollastenkin PÖÖlipposten olisi parempi vaan istua siellä karvanopparimpulassaan ihan hiljaa ettei joku huomaa, jokuhan voi säälistä tarjota vaikka banaania. Ja millimulkkujen ostokset ovat yleensä isolla velkarahalla hommattuja mossekopioita, isommilla koneilla vaan, ja tätä maksamisen autuutta he sitten vuosikausia täällä ranskisosastolla itkevät. Eli ajan autoilla joissa viihdyn itse ja matkustajat, ja aina käteisellä. Ja Junnulle vaan tiedoksi, satunurkka löytyy paikallisesta kirjastosta.

    • Ongelmajäte

      Ja EKOKEMI löytyy Riihimäeltä!

      • nohyihelvata

        eli pitäisköhän sun sitte käydä pesulla välillä??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe