Kimmolle ehdollista !

ÄkyhoiÄläJätä

Naurettavaa pelleilyä, että Kimmo ei joudu kiven sisään. Kimmo nauraa ja kusettaa jatkossa yhtiökumppani Kallioisen kanssa. Ja 60 tuntia yhteiskuntapalvelusta, lopetan rehellisen yrittämisen ja rupea kusettamaan ihmisiä.

20

2788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Domestos

      Pääseekö maahantulijoita palvelemaan??

      • kohtakopiokoneitahalvall

        Ei tosiaankaan kannata sitten tehdä mitään muutaman sadan tuhannen euron kuprua vaan aina miljoonien kusetus, koska tuomiot ovat näköjään itkettävän ja naurettavan rajamailta. Tolla ehdollisella tuomiolla ei ole yhtään mitään merkitystä käytännössä. Ikävää, mutta niin totta nykyään Suomessa


    • toivottavastipian

      Koskahan tämä moottoripyräkerholainen käikälän parooni saa tuomion?

      • Anonyymi

        Hyviä kommenneja kaiken kaikkiaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyviä kommenneja kaiken kaikkiaan

        Hyviä kommenneja kaiken kaikkiaan


    • Botonakis

      Veljeä ei jätetä !

    • SainKenkääKiitos

      Saa saatanan koijari tulla peseen mun meisselin joka saatanan päivä 60 päivän ajan.

    • KimmoKariAri

      Pääsikö Kimmon ja Karin tilimies Ari myös kuin koira veräjästä ?

    • Apuako

      Oikeudenkäyntiä pitkitettiin näin kauan jotta lakimuutos tuli voimaan.

    • tsemiäKimmo

      Kimmo on lähes syytön! Ehdollista saa nyt jostain varkaudesta. Kimmo on rehellinen yrittäjä. Tsemppiä Kimmo ja jatka yrittämistä.

    • HyväKimmo

      Hämeenlinna

      Fici-Copyn yrittäjä Kimmo Andersson selvisi 1 vuoden ja 11 kuukauden ehdollisella vankeustuomiolla ja 60 tunnin yhdyskuntapalvelulla. Kanta-Hämeen käräjäoikeus antoi maanantaina Anderssonille tuomion 14 törkeästä petoksesta, jotka hän myönsi.

      Syyttäjä veti oikeudenkäynnin aluksi pois tuomioesityksen Hämeenlinnan Liikuntahallien toimitusjohtajan Jorma Hassisen törkeästä lahjomisesta. Syyttäjän mukaan Hassinen sai viimeisen rahaerän Anderssonilta helmikuussa 2010, kun törkeä lahjonta elinkeinotoiminnassa tuli lakina voimaan vasta vuonna 2011. Tavallisena lahjontarikoksena elinkeinotoiminnassa syyte on vanhentunut.

      KÄRÄJÄOIKEUS antoi ensimmäisen kerran tuomion tunnustamisoikeudenkäynnissä. Anderssonille annettiin tuomio lievennetyllä rangaistusasteikolla, koska hän syytesovittelussa tunnusti rikoksia. Puolustus piti erityisen tärkeänä, että vankeustuomio annettiin syyttäjän tuomioesityksen mukaisesti ehdollisena.

      – Suurin osa asianomistajistakin on hyväksynyt syyttäjän rangaistusvaatimuksen. Yleinen etu ei vaadi antamaan rangaistusta ehdottomana, Anderssonin asianajaja Olli Forsell vetosi.

      Käräjäoikeus antoi laajasta rikosoikeudenkäynnistä poikkeuksellisesti tuomion samana päivänä, jolloin asian käsittelykin aloitettiin. Syyttäjä tarjosi Anderssonille syytesovittelua, jossa epäilty tunnusti ainakin osan rikoksista. Syyttäjä antoi siten käräjäoikeudelle vain tuomioesityksen eikä käräjillä lainkaan kuultu todistajia.

      Tuomiossaan käräjäoikeus katsoi Anderssonin törkeät petokset niin raskaiksi rikoksiksi, että ilman kohtuullistamista ja lievennyksiä oikeudenmukainen tuomio olisi ollut 4 vuotta vankeutta. Tällaista vankeustuomiota ei olisi annettu ehdollisena.

      Käräjäoikeus kuitenkin kohtuullisti rangaistusta, koska Andersson ei pyrkinyt kätkemään omaisuuttaan, vaan sitä on voitu ulosmitata velkojen maksamiseen. Esitutkinta ja syyteharkinta kestivät myös kauan Anderssonista riippumattomista syistä. Petoksista vieritettiin moraalista vastuuta myös rahoitusyhtiöille, joiden valvonta oli puutteellista. Nämä syyt alensivat oikeudenmukaista rangaistusta 3 vuoteen vankeutta.

      Syytesovittelussa tunnustanut saa edelleen tuntuvan lievennyksen tuomioonsa. Vapausrangaistukseksi määrättiin siten 1 vuosi ja 11 kuukautta vankeutta. Koska Anderssonia ei ole aikaisemmin tuomittu rikoksista, tuomio voitiin antaa ehdollisena. Ehdollista rangaistusta kovennettiin 60 tunnin yhdyskuntapalvelulla.

      Ehdollisesta rangaistuksesta vähennetään edelleen Anderssonin vapaudenmenetys esitutkinnassa. Hän oli 19 vuorokautta kiinniotettuna ja vangittuna helmikuussa 2011.

      Käräjäoikeus hyväksyi syyttäjän perustelut ja tuomioesityksen käytännössä sellaisenaan, vaikka syyttäjän tuomioesitys ei sido tuomioistuinta. Kumpikaan osapuoli ei ilmeisesti valita tuomiosta hovioikeuteen.

      Törkeät petokset tehtiin pääosin niin, että Fici-Copy myi yhteisölle uuden kopiokoneen lunastamatta vanhan koneen rahoitussopimusta. Rahoitussopimus saatettiin tehdä, vaikka konetta ei koskaan toimitettu. Rikostutkinnassa oli kymmenien yhteisöjen sopimukset, mutta tuomioesitys annettiin vain 14 yhteisön pettämisestä.

      TUOMIOT ANNETTIIN Linnan Isännöinnin, Suomen Evankeliumyhdistyksen, SAK:n koulutussäätiön (Kiljavan opiston), Pekan Akvaarion, Padasjoen kunnan, Hämeen Heimoliiton, Riihimäen seurakunnan, Hämeenlinnan Liikuntahallien, Ovako Imatran, Pälkäneen seurakunnan, Rakennuttajapalvelu Saksan, Suomen Urheiluilmailuopiston, Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen ja SKS Toijala Worksin kopiokonekaupoista.

      Asianomistajien vahingonkorvausten ja asianajajien palkkioiden selvittely veivät suurimman osan käräjäoikeuden ajasta. Vyyhden koosta kertoo, että tuomittu joutuu maksamaan asianajajien palkkioita lähes 100 000 eurolla.

      • tuomiopäivä

        linjassa on tuomiot pohjanmaan Kalle Keskisen kanssa,,, hyvä suomen valtio


    • Tästä.Itku.Johtuu

      Lakia ei olisi tullut noudattaa.

    • katsoppaskalle

      Hyvä ettei Karin ja Kimmon tilimies Ari joutunut kärsimyksiin !

    • Smitti

      Tietääkö kukaan käykö Kimmokin Keywestissä?

      • Anonyymi

        Floridan lämpöön mahtuu monenlaista liikemiestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Floridan lämpöön mahtuu monenlaista liikemiestä.

        Floridan Luxus piireissä ei ole konkursseja, on vain between The bisnes. Trumppi ja Ritsku siellä vetelee yhdessä ananaksen kuoresta laitticolaa ja nauraa että kylläpä ihmiset on tyhmiä.


    • Anonyymi

      Vanhojen rikosten vatvominen on rikoslain mukainen kunnianloukkaus-rikos.

      • Anonyymi

        Kimmo taitaa ollakin jo mukana uusissa tuottavissa bisneksissä kun ns. tuomiokin on jo suoritettu eli ei tarvinnut muuttaa mitään normielämässään kun Hupi-ehdollistakin tuli juurikin sopivasti alle 2 vuotta niin ei joutunut kiven sisään ja piti turpansa tukossa loppuun asti.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe