Aihe

vm 2015 Aven moottori hajosi

nyt.hatuttaa

Aamulla kävin noutamassa viime viikolla ostamani uuden Toyota Avensis 1,8 valve matic henkilö auton. Kotimatkalla ihmettelin jotenkin karkeaa käyntiä ja öljyn paineen valoa.
Kotiin päästyäni tarkistin öljyt ja yllätys oli melkoinen kun öljy tikku hädin tuskin kastui! Lähdin sitten ajamaan lähimmälle huoltamolle mutta noin 20km jälkeen tehot hävisi kokonaan ja samalla auto sammui hirveän nykäisyn kera. Yritin käynnistää mutta startti vain naksahteli.
Tilasin hinurin ja Avensis hinattiin myyjä liikkeen pihaan. Asentajan tuomio oli että moottori on leikannut kiinni ja se täytyy vaihtaa. Sanoin että kai siinä vielä takuu on ja öljyn vähyydestä mainitsin. Asentaja rupesi soittelemaan puheluita ja lopulta pari myyjää tuli laskimen kannsa paikalle. Sanoivat että takuu ei korvaa kun olen laimin lyönyt öljyjen tarkistuksen. Kuulemma Toyotan vvt-i ja valvematic moottoreissa öljyt tarkastetaan aina ajoon lähtö tarkastuksessa. En minä tuollasesta ollut kuullutkaan. Edelliset autoni on olleet ranskalaisia ja ruotsalaisia eikä niissä öljyt hävinneet mihinkään.
Nyt sitten odottelen lotto voittoa että saisin vähän yli 10 000 euron moottorin vaihdon teetettyä:(

21

221

  Vastaukset

  • Sinusta ei tule edes palstan maskottitrollia,niin heikko oli esityksesi!

  • Eipäs muuten vie nuo vvti koneet öljyä.se oli ensimmäisiä mallia olikos -02 ja 1.6 ongelma.tuo on uusien volskujen ongelma.ettet vain ole katsonut merkkiä väärin..

   • Kyllä meillä oli 2003 ja 2005 vvti 1,6 koneissa öljyongelma. Eli 2002-2005 malleissa saattoi törmätä tähän ongelmaan. olisiko ollut niin, että Turksista tulleet olivat näitä pommeja.


  • Luulis olevan takkuu voimassa, avessa? Sedällä on folkkari tietysti!

   • Jos on ajettu ilman öljyä niin ei kai sitä mikään takuu korvaa


   • Paskaa kirjoittaa aloittaja! Ihan varmasti liikkeestä ostetussa uudessa autossa on öljyä moottorissa ja jos ei ole maahantuoja on siitä vastuussa! Onkohan tollasella pöljälle edes ajokorttia? Tosta nyt paistaa kilometrien päähän ,että on keksittyä tuubaa kokojuttu!


  • "Kotiin päästyäni tarkistin öljyt ja yllätys oli melkoinen kun öljy tikku hädin tuskin kastui!"

   -kuinka helvetin pitkä matka sinulla oli kotiin, kun öljytkin olisi pitänyt tarkistaa kesken ajon?

   ( "Sanoivat että takuu ei korvaa kun olen laimin lyönyt öljyjen tarkistuksen")

   Johan tarinan olet keksinyt!

   • Ei kai siinä pitkäkään matka tarvitse olla, jos öljyt hupenee tuohon tahtiin kuin Toyotassa on tapana


   • Tuliko hyvä olo tällaisesta aivopierusta?

    Korostan, että Toyotan, eikä minkään muunkan auton öljyjä pyydetä tarkastamaan kesken ajon, takuun säilymiseksi! -"keskiajalla" tavattiin tarkistaa öljyt joka tankkauksella, mutta tuotakaan ei lue manuaaleissa nykypäivänä....


   • TheKöle kirjoitti:

    Tuliko hyvä olo tällaisesta aivopierusta?

    Korostan, että Toyotan, eikä minkään muunkan auton öljyjä pyydetä tarkastamaan kesken ajon, takuun säilymiseksi! -"keskiajalla" tavattiin tarkistaa öljyt joka tankkauksella, mutta tuotakaan ei lue manuaaleissa nykypäivänä....

    Jos se on ollut esittelyauto ja sillä on myyjäjolpit suhanneet omia ajojaan


  • palstan ikioman trollipojun oksennus eli jopa viihdearvoltaan olematon. Mielenterveys on tärkeä asia ja murrosikäisellä se suorastaan korostuu jotta kasvu aikuiseksi voi alkaa. Trollin tila kyllä oikeasti huolestuttaa vaikka energiaa sillä riittää energiajuoman antamalla voimalla aamusta iltamyöhään ja tarvittaessa vaikka yön yli. Nyt pitäisi yh-äipän ottaa käyttöön kovemmat otteet ettei tarvitsisi myöhemmin katua kun pojulla skitsofrenia ottaa vallan.

   • Liekö sama henkilö kuin aikoinaan Honda palstalla


  • HEIKKO TROLLI ESITYS JÄLLEEN.

  • sekopää ....harhainen , onkohan edes ajokorttia?

  • Pitäähän auto luovuttaa ajokuntoisena. Tyttäreni uudesta autosta valui matkalla liikkeestä kotiin jäähdytysneste ulos lohkolämmittimen asennusvirheen takia. Auto vaihdettiin uuteen, pienen selvittelyn jälkeen.

   • Kyllähän se olikin ajokuntoinen mutta minkäs sille mahtaa, jos öljyä kuluu


   • påopåk kirjoitti:

    Kyllähän se olikin ajokuntoinen mutta minkäs sille mahtaa, jos öljyä kuluu

    puhua Vw-konsernilaadusta joka koskee myös maahantuojan ja huollon toimintaa. Öljynkulutus onkin Vw-konsernin moottoreilla melkoinen riesa eikä sille huoltokaan usein mitään mahda. Mutta ongelmahan on lopulta pieni verrattuna Vw-konsernituotteiden muihin vakavampiin ongelmiin.


  • Noin typerät trollipentujen oksennukset eivät saa ainakaan minusta tartuntapintaa.
   syljeskelköön vaan ihan rauhassa rurkeita aivokikkareitaan!

  • Surkea trolliyritys jälleen. Ei mitään tekemistä totuuden kanssa

   • Tuo olisi hyvä kikka autovuokraamolle saada paljonajettuun autoon moottoriremppa. Luovuttaisi auton vähillä öljyillä asiakkaalle pitkään ajoon. Noin ei kuitenkaan tehdä, muuten alkaa bisnes tökkimään. Meille vaihdettiin kerran paku kesken matkan, kun etukulma alkoi kolistelemaan. Jälkeenpäin vuokraaja kertoi että renkaanvaihdossa oli jätetty pyörä löysälle. Kyllä me tuon tarkistimme..


  • Toyota Land Cruiser vei öljyä 3 l /15000 km ekat 80000 km ja sen jälkeen sekin loppui ja pinta pysyy tikun rajojen välillä 15000 km.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   411
   21978
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   379
   14542
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14381
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10277
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5837