Hindulaisuus

PalavaPensas

on vakava harhaoppi josta tulee sanoutua irti ja ihmisen tulee uudestisyntyä, käydä kasteella ja täyttyä Pyhällä Hengellä.

Jeesus Kristus on sekä Vapahtaja että Herra.

Kun hän saa tehdä ihmisen vapaaksi niin ihminen on silloin sisäisesti todella vapaa ja saa Jumalan antaman ilon ja rauhan ja rakkauden jota ei mikään ulkoinen voi enää horjuttaa.

Lähde jo tänään uudelle elävälle tielle.
Jeesus saakoon ilmestyä elämääsi sillä hän on edelleen ilmestyksen Jumala.

12

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lahotanssit

      Jokos olet, lahopää, hankkinut itsellesi avaruusraketin, jolla lähdet käännyttämään avaruuskansoja ainoaan oikeaan uskoosi, kaiken kapeakatseisuuden huipentumaan? Taitaisit saada avaruuskansoilta vastaasi kunnon röhönaurut.

    • alfa123om2222

      Jeesus ilmestyi Suomessa vuonna 2003 yhdessä kolmannen taivaan, paratiisin, Aabrahamin ja Neitsyt Marian kanssa.

      Sanoi, että Profeetta Muhammedin (SAAS) elämänkerta (Sira) on Elämänkertojen elämänkerta. Ja sitä saa nyt lukea.

      Sanoi myös, että intialaiset ovat kaikista ihmistä parhaat. Paavia (kristikuntaa) hän nuhteli omahyväisyydestä. Kaiken kaikkiaan esim. Hare Krishna liike hyödyttää ihmiskuntaa enemmän kuin moni kristillinen liike. Vaikka on totta, että se johtaa ehkä enemmän absoluuttiseen totuuteen ja vapauteen kuin, että se johtaisi varsinaisesti pelastukseen. Pelastuksesta puhuvat enemmän esim. Juutalaiset, Jehovan todistajat ja islam kuin mitä muut siitä puhuvat.

      Intialaiset (kaldealaiset?) ovat tulevaisuudessa deterministisen maailman eliittiä ja heillä on tieto esim. Kronoksesta sekä ikiaika tai ikitaivas nimeltä Kala. Kun sanotaan, että Väinämöinen ja Ilmarinen olivat tietäjät iän ikuisen tarkoitettaneen juuri tuota Kala ikiaikaa tai ikitaivasta. Eli myös Kalevala nimisen pyhän kirjoituksen takana voi olla osittain hindulainen kultuuri.

      Mikä sitten on puhtaasti kristillisen kultuurin anti? Kristus oli valo, mutta on myös kolme muuta valoa: Mormonin kirja sanoo, että OIKEUDENMUKAISUUDEN JEHOVA ANTAA KANSOJEN VALOKSI tämä tapahtui Valistuksen ja Ranskan vallankumouksen myötä. Samoin Imaami Mahdia sanotaan kuolevan auringon viimeiseksi säteeksi. Ja Luukkaan I luvun lopussa mainitaan, että KORKEUDESTA TULEE PELASTAJA, JOKA VALAISEE PIMEYDEN SOPET. Eli Kristinusko on kyllä valo, mutta vain yksi neljästä valosta. Pelkän kristinuskon varassa on ihmisen mahdoton päästä täyteen valoon?

      • hedelmistäpuutunnetaan

        Jeesus sanoi: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus".(Joh.8:12) Jeesus yksin on maailman valkeus. Kakki muu on pimeyttä. Siitä todistaa yksin sekin, että ainoastaan Jeesuksen valkeudessa, tulee kaikki pimeyden teot ilmi. Muissa "valoissa", voidaan harjoittaa kaikkia pimeyden tekoja estoitta. Ne ovatkin todellisuudessa pimeyttä. "Joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että häne tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt". (Joh.3:20-21) Pelastusta ei ole missään muussa nimessä, kuin Jeesuksen nimessä.
        Jeesus sanoi myös, että hedelmistä puu aina tunnetaan. Islamin hedelmä on hirvittävä. Kaikkialla, missä islamusko on vallassa, hallitsee sorto, sekasorto, alistaminen ja "vääräuskoisten" vainoaminen. Ei ole Allah muutenkaan siunannut hirveästi palvelijoitaan, muuta kuin sodilla ja kurjuudella. Jos hän olisi Jumala, hän itse kostaisi vääräuskoisille, eikä hänen palvelijansa.


    • alfa123om222

      Elämä oli IHMISTEN VALO. On totta, että kristinusko on inhimillistänyt jumalatonta maailmaa ja osoittanut millainen ihminen on ja inhimillinen elämä. Kristinusko perustuu ihmiseksi tulemiseen.

      Nuo muut valot eivät valaise niinkään ihmisen elämää tai ihmisyyttä, vaan luomakuntaa, tiedettä, henkivaltoja, enkeleitä yms. Mutta ihminen ei ole kovin onnellinen, jos hänen valonaan on pelkästään elämä ja ihmisyys.

      Hän voi kokea tarvitsevansa tietoa, taitoa, valtaa maan alistamiseksi. Ihmiselle annettiin tehtäväksi: Lisääntyminen, Paratiisin varjeleminen ja viljeleminen, Maan alistaminen valtaansa sekä eläinten ja siementä tekevien kasvien hallitseminen.

      • Oudot-velvollisuudet

        - Onko lisäännytty? On, aivan liikaa. Isot mullistukset tulossa väistämättä.
        - Onko varjeltu paratiisia? Ei, koska:
        - Onko alistettu maa valtaansa? On. Koko luomakunta vaikeroi sen alistuksen alla.
        - Onko hallittu eläimiä ja siemeniä tekeviä kasveja? Ks. edellinen.


    • Miette

      Jeesus on itse asiassa haudattu Srinagariin, Kashmiriin, Pohjois-Intiaan. Jonkinlaiset hindu-sympatiat taisivat hänelläkin olla. Vaikka omasta mielestäni hänen opetuksensa oli lähinnä Lähi-Idän olosuhteisiin sovellettua buddhlaisuutta. Sinne hän palasi, mistä oli oppinsakin saanut.

    • SanatanaDharma

      Monet hindut kutsuvat uskontoaan nimellä "sanatana dharma", universaali uskonto. Tässä ajattelussa myös Jeesus on heille "sadhu", pyhä mies, joiksi he kutsuvat omia gurujaan.

      • vaya

        Paitsi että Sanatana Dharma tarkoittaa Ikuista (ei universaalia) Dharmaa (Dharma ei ole synonyymi uskonnon kanssa). Myöskään Guru ja Sadhu eivät ole synonyymejä keskenään eivätkä yleisimpien Hindudharma liikkeiden edustajat tunnusta Jeesusta sillä hänen oppinsa ovat selkeässä ristiriidassa näiden kanssa. Pienemmät Universalistisille näkemyksille perustuvat katsonnat luetaan yleensä New Age liikkeisiin ei Hindulaisuuteen tai Sanatan Dharmaan kuten vaadit.


      • JeesuksenVaiUskonnon
        vaya kirjoitti:

        Paitsi että Sanatana Dharma tarkoittaa Ikuista (ei universaalia) Dharmaa (Dharma ei ole synonyymi uskonnon kanssa). Myöskään Guru ja Sadhu eivät ole synonyymejä keskenään eivätkä yleisimpien Hindudharma liikkeiden edustajat tunnusta Jeesusta sillä hänen oppinsa ovat selkeässä ristiriidassa näiden kanssa. Pienemmät Universalistisille näkemyksille perustuvat katsonnat luetaan yleensä New Age liikkeisiin ei Hindulaisuuteen tai Sanatan Dharmaan kuten vaadit.

        "eivätkä yleisimpien Hindudharma liikkeiden edustajat tunnusta Jeesusta sillä hänen oppinsa ovat selkeässä ristiriidassa näiden kanssa."

        Esimerkiksi? Hindut pitävät yleensä Jeesusta aitona guruna. Mitä tarkoitat "Jeesuksen tunnustamisella"? Tarkoitatko tunnustamista "ainoana pelastuksen tuojana"?

        Kaikkien uskontojen tunnustaminenhan on ollut todellisuutta Intian niemimaalla jo vuosisatoja ennen kuin edes koko New Age -termi oli syntynyt lännessä.


    • alfa123om2222

      Kun kristinuskon valo on sama kuin elämän valo ja sen pitäisi tarjota ihmisyys niin on kummallista, että Ranskan vallankumous siihen pystyi paremmin oikeudenmukaisuuksineen. Samoin Jeesus sanoi, että Intialaiset ovat parhaat kaikista ihmisistä, joten myös hindulaisuus pystyy parempaan ihmisyyden kannalta.

      Kristinuskon vahvuus perustuu ei saamiseen, omistamiseen ja raha on valtaa mentaliteettiin. Sen vahvuus perustuu menettämiseen. Kun menettää kaiken, jopa elämänsä niin muut joutuvat velkaan. Kristityt omistivat ennen kaiken, koska menettivät turhan takia elämänsä ja omaisuutensa.

      Mutta tänä aikana on toisin. Islam on menettänyt eniten maailmassa. Siltä näyttää. Islam on Karitsan roolissa, joka saattaa merkitä, että Kaikkivaltias joutuu toteamaan: Islam omistaa koko maailman. Näyttää vahvasti siltä kuin islam olisi pesemässä kristityt heidän omassa pelissään.

      Mutta tuo valtapeli ei oikeastaan ole uskontojen pääsisältö.

    • Tällainenvastaus

      Etpä tunnu olevan vapaa ainakaan ennakkoluuloista, ylpeydestä ja tuntemattoman tuomitsemisesta. Niilläkö korteilla ajattelit Paratiisin porttien aukenevan. Uskonpa että noilla avaimilla pääset vaan paikkaan, jossa on toisia samanlaisia. Siinä sitten toisianne arvostelette ja tuomitsette vaikka ikuisuuteen asti. Ei minun käsitykseni Taivaasta, mutta hyvä, jos sinulle kelpaa.

    • hmm...jaa

      Ramana Maharshi kasvoi hindulaisessa kulttuurissa. Hän ilmeisesti ei kuitenkaan ollut mikään kiihkomielinen hindu, vaan tuntuu olleen varsin laajakatseinen ihminen. Maharshi sanoi mm. näin, lainaus suomennetuista Keskusteluista:

      "Sri Bhagavan sanoi: He rukoilevat Jumalaa ja lopettavat "Tapahtukoon Sinun tahtosi!" Jos Hänen tahtonsa tapahtuu, miksi he yleensä rukoilevat? On totta että Jumalainen Tahto vallitsee kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa. Yksilöt eivät voi toimia omin päin. Oivalla Jumalaisen Tahdon voima ja pysy hiljaa. Jumala huolehtii jokaisesta. Hän on luonut kaikki. Olet yksi kahdesta miljardista. Jos Hän pitää huolen niin monesta, laiminlyökö Hän sinut? Jo tavallinen maalaisjärki sanoo, että tulisi alistua Hänen Tahtoonsa."

      ( Tuohon aikaan maapallolla oli vain n. 2 miljardia ihmistä, toisin kuin nykyään. )

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe