Saisinko koulutuksen noidaksi/velhoksi?

Noitalapsi

Eli kuten otsikko kertoo, haluaisin että joku kouluttaisi minut sähköpostilla, jos mahdollista, VALKOISEN magian harjoittajaksi. En tiedä onko totta että monet eivät tykkää kouluttaa sähköpostin välityksellä, mutta eräs parhaimmista ystävistäni kouluttautuu jediksi sähköpostin välityksellä Suomen Jedisuurmestari Kars Skywalkerin oppilaana, joten en näe syytä, miksei joku valkoinen maagi voisi kouluttaa minua sähköpostin välityksellä? Ja olen varma päätöksestäni, muutaman viikon ajan olenkin jo kahlannut nettiä läpi löytääkseni tietoa wiccalaisuudesta ja noidista ja velhoista, eikä kiinnostukseni ole hiipunut. Hieman harmistunut olen, kun netistä ei kovin paljon löydy suomeksi aiheeseen liittyviä tekstejä tai ohjeita, joten kaipaisin kipeästi valkoisen magian opettajaa. Mieluusti wiccalaista sellaista. Well, pitemmittä puheitta, tässä alhaalla näette sähköpostini:

milla.vanhatupa@luukku.com

16

211

  Vastaukset

  • Olet kietoutumassa saatanan pauloihin. Ei valkoista magiaa ole olemassakaan. Kaikki se on pimeyttä. Jos tahdot löytää valkoista, niin Jeesus on maailman valo. Hän yksin on sitä. Hänen luokseen johdattaisin sinut mielellään.

   • Hieman hillitymmin yhdyn edellisen kommentoijan viestiin: vaikka et itse uskoisikaan niin ethän mustamaalaa toisten uskontoja. Sinulle Jeesus voi olla ainut valo, mutta kaikki eivät koe samoin.


  • Täysin samaa mieltä. Kristittyjen riivattu propaganda pitää saada pois alueilta, joihin se ei kerta kaikkiaan kuulu. Pitäisköhän tehä topic kristinuskon hävittämiseksi suomi24: sivuilta?

   • Et kai tarkoita kaikilta S24-sivuilta? Olen samaa mieltä siitä että yksittäisten kristittyjen pelotteluviestin olisi loputtava muiden uskontojen palstoilla. Kyllä kristinuskollakin kuitenkin paikkansa on, ainakin omalla S24 palstallaan, ja muuallakin jos kristityt osaavat kunnioittaa toisten vakaumuksia.


  • Vieläkään en ole löytänyt kouluttajaa. Ilmoitan kyllä kun sellainen löytyy, joten ei tarvitse pelätä facepalm-tilanteita.

   • Laita hakemus Tylypahkaan. Eiköhän sinussa ole ainesta.


  • Kouluttaminen vie todella paljon aikaa ja vaivaakin ja se lienee monen vuoden prosessi. Helpoiten pääset, jos opiskelet itse (kirjastosta löytyy kyllä kirjoja aiheesta). Neuvoa voi toki aina kysyä, mutta loppujen lopuksi me kaikki luomme oman tiemme. Ja magia on vaan magiaa, päämäärä on se, mikä määrittää sen tekeekö sillä hyvää vai harmia. Eli siis mitään koulutusta valkoiseen magiaan ei varsinaisesti ole olemassa jos minulta kysytään. Jedeistä taas ei minulla ole tietoakaan ja karsastan kaikkea populaarikulttuurista vaikutteita saanutta... Noituus ei myöskään ole välttämättä sitä, mitä luulet sen olevan, siis sitä, mitä mediassa ja kirjoissa yleensä esitetään. Myös Youtubesta löytyy monia videoita Wiccasta ja noituudesta, siitä vaan etsimään!

  • Noidat jäävät Uuden Jerusalemin ulkopuolelle!
   Lue vaikka Jihanneksen Ilmestyskirjasta Raamatusta!

  • kaipaatko noita frendejä noin muutenvaan? en halu turhaan viestittää jos et.

  • täällä kans kaipais oulun seudulta mielellään kouluttajaa ja opastajaa wiccalaisuuteen yms 39v luonnonlapselle historiaa on monesta aiheista satanismista ja muusta mistä en ole ylpeä enkä pelleile aiheella

  • No valmistuko kaverisi jediksi? 😄 Pelottavaa kuinka hukassa te olette. Lukekaa urantia kirjaa siinä on jännitystä teidän elämään.

  • Puolitoista vuotta on kulunut. Olen vanhempi ja viisaampi, mutta kouluttajaa ei ole vieläkään löytynyt. Siksi sanonkin, että unohdetaan koko juttu.

   • Hienoa, hienoa.


  • Miksi et hakeudu jonnekin luonnonuskontojen harrastajien piireihin? Sieltä voisi löytää vinkkiä.

   Epäilen nimittäin, että mahdolliset oikeat noidat eivät haaskaa aikaansa suomi24ssä.

   • no kyllä täällä on joitakin noitia itse tiedön pari mutta yksikään ei ole aktiivisesti täällä, hyvä kos köy edis kerran kuukaudes, hyvä että jos edes kirjottaa viesti ekrran vuodessa.

    kaikki halukkaat voi saada kouutksen meiltä löytyy jediakatemiasta valon noitia ja veloja kotisuvlta löytyy sähköpostiosite laita mailia mulle pyydä koulutsta valon bisaksi tai velhoksi tai ym. må voin löhettää omasta puolestani niille jotka tunnen noidiksi ja jos niille sopii voin kertoo nile sun ositteen ja saan koutuksen katotaan sitten jatkossa lhetä mailia.


  • Kaksi faktaa:

   1. Milla Vanhatupa on trolli.

   2. Noidaksi voit ryhtyä vaikka heti, mutta suuri typerys on se joka luulee että taikuutta on olemasssa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   21082
  2. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   153
   5831
  3. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   352
   3747
  4. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   223
   3729
  5. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   68
   1665