Pakko-oireinen häiriö

vnvnvn

Onko kenelläkään teistä vakavaa pakko-oireista häiriötä, joka vaikuttaa arkielämään ja koulunkäyntiin? Mulla on, mutta en uskalla mennä psykologille. Tunnen itseni leimatuksi, jos alan käyttämään masennuslääkkeitä.

10

65

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jrufhrghrbw

      Voisitko hieman tarkentaa? epäiletkö siis masennusta vai pakko-oireista häiriötä? Lääkitys masennukseenkin annetaan yleensä vakavan masennuksen tapauksessa, joskus keskivaikean. Ensimmäinen asia on säännölliset tapaamiset, terapia, yms. sitten vasta lääkkeet.
      Ja jos oireet haittaavat elämää niin suosittelen käyntiä esimerkiksi terveydenhoitajalla. Hän ei saa kertoa asioistasi kenellekään (paitsi itsetuhoisuudesta perheelle ja/tai lääkärille ja perheväkivallasta on tehtävä ilmoitus, mutta nämä eivät ilmeisesti koske sinua) :)

    • 2310

      MENE SINNE PSYKOLOGILLE NYT VAAN JA PUHUKAA ASIAT----EI SINUA KUKAAN LEIMAA---KÄVIN ITSE AIKANAAN TERAPIASSA 4 ERI KERTAA----AMERIKOISSA SE ON VAAN HYVÄ JA KUULUU ASIAAN ETTÄ ON OMA TERAPEUTTI !

    • Repehh

      Moi! Mull on ollu jo pitkään mut kaks vuotta pahimmillaan ja on ollu huono itsetunto ja ahdistanu tosi paljon. Oon käyny useemman vuoden terapias, seiskal siirryin nuorten psykologille. Ilmeisesti jos siel käy aktiivisesti se auttaa enemmän, unohan ain joskus meijän ajat. Mua kaikist ahdistavinnat häiriöt on ollu pakkoajatukset, äidistä, seksistä ja kaverien saamisesta. Mun on siis ite ollu vaikee puhuu mun äidille mut sen avulla mä pääsin terapiaan ja sille psykologille on mun helpompi puhuu ku äidille. Oon muute 15 v. tyttö

      • Repehh

        Kannattaa siis mennä jos on tosi ahdistavaa! Mä joudun syömään seronilii, mut muista et se ei ol välttämätä ikuista koska pakko-oireinen häiriö voi hiipuu lähes pois


    • vnvnvn

      Epäilen vahvasti pakko-oireista häiriötä, koska minulla on lapsenomaisia rituaaleja, kun minulle tulee ahdistus ja on pakko tehdä sitä. Kouluun tulee aina kiire ja läksyissä menee myöhään. Kerron myöhemmin, millaisia oireita on, koska se on pitkä lista.
      Olen kuullut, että pakko-oireita hoidetaan masennuslääkkeillä. Musta tuntuu, että mä oon joku mielisairas ja pelkään, että se terapia on sellaista, että mun ahdistus nousee äärirajoille. Tai sitten joudun olemaan osastolla ja pakkohoidossa. Pelkään niin sairaasti. :( Siksi haluaisin ekana lääkkeet alottaa, ennen kun pystyn rituaaleista luopumaan.

    • vnvnvn

      En usko, että olen masentunut, mutta välillä tuntuu siltä, että elämä on paskaa, on hirveät vaatteet, olen ruma, huono itsetunto, kun taas välillä tuntuu, että elämä on tosi mukavaa, on ihana koti ja hyvä itsetunto ja ihanat vaatteet ja olen kaunis. Siis ihan järkyttävää. Lisäksi olen kateellinen aika monelle henkilölle, joka on minun mielestäni ahdistavaa, vaikka periaatteessa pystyisin olla samanlainen kuin muut.

      • pakkohäiriö

        voi kuule mullaki on niitä päivii ku on huono itsetunto ja sit toisena päivänä ei ookaan ja mulla on pakko liikkeitä eli tic oireita ja pakko oire myös rämpyttää valoi tai astua joskus portaita jättäen kaks tai yks porras välistä :o tosi ärsyttävää ku väsyn välillä ku ei jaksa tehä näitä liikkeitä koko ajan ( mulla on muitakin pakko oireita mut en jaksa niitä nyt selittää ellei joku sit halua kysyä ) :( ja käytin jtn lääkettä tähän mut se ei sopinu kun näin hallusinaatioita ja oli ruokahaluttomuutta, huimas ja epätodellinen olo ja sit ku lopetin nii johan oli parempi olo, toivottavasti tää kirjotus niiku autto sua D: mä elän rituaalieni eli pakko oireiden kanssa koko ikäni...lapsesta saakkaa ollu pakko oireita ja se väheni iän myötä nykyään 19 vuotiaana mulla on vähentyny osa pakko oireista :)


    • vnvnvn

      Voisiko joku kommentoida edellisiä tekstejäni?

    • vnvnvn

      Haloo

    • Minni1234

      Aloitin lapselleni eye q omega kapseleiden antamisen, katso netistä mitä niistä sanotaan. On auttanut monelle tic oireisiin. Näitä saa luontaistuotekaupasta ja apteekista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      515
      12858
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      349
      8444
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      38
      7450
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      353
      2529
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      6
      2274
    6. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1967
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1703
    8. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      22
      1520
    9. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      192
      1510
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1343
    Aihe