Onko Raisan Räisäsen kyydinnyt taxi ulkomaalainen

niksimiksi

Uuden tiedon mukaan nyt 16v myöhemmin löytyi mahdollisesti Raisan ja hänen seurassa olleen henkilön kyydinnyt taxi.Olisinko oikeassa jos epäilen myöhästyneen syyn löytyvän kuljettajan omasta ulkomaalaisesta taustastaan,kun he ovat tulilinjalla muutenkin liittyen näihin naisiin kohdistuneisiin rikoksiin,ei halunnut lisätä pökköä pesään omalta osaltaan.Lisäksi henkilö on vierasmaalaisena ehkä huonosti seurannut lehdissä ollutta etsintää, kun on ehkä ollut maasta poissa viimeiset vuodet.

31

220

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • setaksikuski

   Hämeen hitain.

  • pitkäneva

   Mahdollista voi olla myös valemuisto tai tietoinen tyhjänpuhuminen,niin voi käydä jos rikos on saanut julkisuutta,mahdollista voi olla sekin ettei muisikuva ollut riittävän selkeä että olisi hänen mielestään kannattanut tuoda esille.Jotkut henkilöt pelkäävät esiin astumista,outoa kyllä on.

   • krphämeenhitain

    Luultavasti se Hämeen hitain on poliisi kertomaan totuuden. Tapausta ei poliisin oman sivun mukaan enää vuosiin ole tutkittu katoamisena, vaan nimenomaan tapausta on tutkittu tappona. Viimeksi tuli 10 vuotta katoamisesta silmännäkijähavainto, jonka "todistaja" muisti minuutilleen. Mahdollista vain videovalvontakuvasta. Kun poliisi nyt on vuotanut kaikki tietonsa kymmenen vuoden välein, niin ehkä saamme tietää totuuden sitten joskus 20 vuoden kuluttua.


  • mitätähhäh

   Niin, että jonkun ulkomaalaisen kanssa lähti, vai?
   Nämä ulkomaalaisjutut ovat olleet Suomessa varsin tulenarka aihe. Minkäs maalainen oli sen Ulvilan todistajan tapetun tyttären poikakaveri (myös kuollut)? Miksi irakilainen, tai siis Irakista kirjoittava nainen - tehnyt kaksikin kirjaa - on muka tietoinen siitä, että kuka tappoi Lahden? Irakin sota aloitettiin Lipposen ja Bushin neuvottelujen tuloksena. Kuka ohjaa irakilaiset nyt Suomeen? Miksi Irakissa joukkohautoja tutkinut Tauru (myös Haagin sotarikostuomioistuimen todistajia) on Ulvilan "veriasiantuntija"? Onko nyt kyse uskonnosta vai sotasyyllisyyksistä vai mistä?!

   http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuuttokriittinen_tulipalo_tampereella.html

  • Lhhcdsakönvfffd

   Aika outoa muuten, että se yksi todistaja oli nähnyt Raisalla rintakorun, jollainen hänellä kyllä oli, mutta se oli kyseisenä iltana kuitenkin kotona... :O spuukia

  • aikaerikoista

   Vasta kesällä kertonut poliisille, tuollainen tieto olisi pitänyt kertoa heti jos pitää paikkansa.

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110520617566_uu.shtml

   Oudosti toimii tämä sivustokin, aloituksen tulo kestää kauan ja äsken ei näkynyt tätäkään vaikka tehty jo yli 2 tuntia sitten ja kommentoitu, tein sitten turhaan uuden.

  • niksimiksi

   On niin paljon erillaisia havaintoja, ja näin pitkän ajan päästä ei ole teknistä näyttöä, että ilman tunnustusta oikeus ei ehkä voi tuomita ketään.

  • pitkäneva

   Toivottavasti ei ole rasistinen heitto, ehkä ei koska pliisi on halunnut tuoda asian esille, mikähän on taksien suhde tummiin poikiin.

  • mikskui

   Eikös Kestin tapauksessa myös pyydetty taksikuskilta apuja, kukaan kuski ei ilmottautunut?

  • niksimiksi

   Kuullostaa niin omituiselta että voisi olla polisien vedätys perustuen viitteelisiin tietoihin.Kun syyllinen saa kuulla tästä hänen elämäntavassaan tai käytöksessään tapahtuu muutos kun hermoilee, enää ei turvapaikka suomessa kiinnostakkaan ja ostaa lentolipun,siis paljastaa siten itsensä.Mitä tietoja poliisi sitten nyt haluaa,onhan tiedossa ketkä ulkomaalaiset asuvat siinä ositteessa johon taxi ilmoitti kuskanneen tumman miehen mukanaan Räisäseltä näyttävä nainen.

  • kukamissähä

   kyllä se on nyt todistettu että hämäläiset on hitaita, taxi kuskiltakin meni 16 vuotta ennen kuin sai asiansa kerrottua. Kyllä olisi luullut että olisi tietonsa kertonut jo aikanaan sen verran esillä asia oli joka tuutissa. Mikä lie motiivina nyt vasta kertoa,unohtikohan ottaa maksun kyydistä ja perää sit nyt. Onneksi ei ollut laihialainen, ei olisi kertonut koskaan kun olisi huulet kulunut
   Mutta toivottavasti asia selviää jossain vaiheessa ja syyllinen saadaan kiinni ja munista keskustorille roikkumaan noin ensi alkuun, jokainen voisi käydä sitten kaverillisesti moikkaamassa.

  • Lusifer11

   Ei kaiten ole olemassa määrityksiä, miksi joitakin tapauksia tutkitaan henkirikoksina ja joitakin taas ei. Mutta riittikö tässä tapauksessa se oletus, että oletettiin menneen johonkin autoon (jonkun mukaan) ... Siis jo silloin 1999 ...

  • Irjaliisa

   Eikö jossakin ollu juttua kauan sitte, vihje että Raisan näköinen tyttö oli nähty nousevan taksiin.....???
   Jos se olikin ollu ihan oikea havainto?

  • outoa

   Vaikea uskoa, että Raisa olisi lähtenyt hänelle tuntemattoman miehen mukaan, ITSE EN OLISI LÄHTENYT OUDON MIEHEN MUKAAN MISTÄÄN HINNASTA!

   • Silmänkääntötemppu

    Heti Nelan ruumiin löytymisen jälkeen, jotkut yrittävät kääntää huomion pois Nelan murhasta?


   • näinkösemeni

    Mun mielestä joillekkin ei sopinut, että nuori menestyy, tai juhli menestystään yksin ulkona. Edelleenkään ei kaikille ulkomaalaisille sovi että naiset kulkee yksin ulkona...


   • Lusifer11

    Ei ehkä muuten mutta keskellä yötä yksin kaupungilla ja vähissä tamineissa. Piti saada kyyti jostain kun rahaa ei taksiin ollut. Aika ymmärrettävät syyt sinänsä lähteä tuntemattoman matkaan kun vaihtoehto oli jäädä jonnekin puistonpenkille yöksi.


  • tosiasiat

   Nela oli myös voimakas, itsenäisen oloinen uranainen, en usko kohdallaan itsemurhaan lainkaan! Kyse on mahdollisesti työhön liittyvistä asioista.. tai mustasukkaisuudesta, tai halusta nitistää nainen.

   • kyynelkeiju3

    Kuvista joissa Nela on huokuu kärsimys. Olen varma että häntä kohdeltiin huonosti. Mustasukkaisuutta, omistamista, kontrollointia, alistamista. Monimuotoista valtaa ym. Se näkyy ja välittyy kuvista. Samoin kuim hänen kiltteytensä. Jotain alistuneisuutta luen hänen kasvoiltaan. Ja sen että hän oli nöyrä. On todella ikävää että hänelle kävi niin. Vien kynttilän hänen muistolleen.


   • n6n6n6n
    kyynelkeiju3 kirjoitti:

    Kuvista joissa Nela on huokuu kärsimys. Olen varma että häntä kohdeltiin huonosti. Mustasukkaisuutta, omistamista, kontrollointia, alistamista. Monimuotoista valtaa ym. Se näkyy ja välittyy kuvista. Samoin kuim hänen kiltteytensä. Jotain alistuneisuutta luen hänen kasvoiltaan. Ja sen että hän oli nöyrä. On todella ikävää että hänelle kävi niin. Vien kynttilän hänen muistolleen.

    Sen kun viet. Vittuako se Nela tähän kuuluu. Tää käsittelee Raisaa.


   • defnerz
    n6n6n6n kirjoitti:

    Sen kun viet. Vittuako se Nela tähän kuuluu. Tää käsittelee Raisaa.

    Sosiaaliset taidot? Hukassako? Kielenkäyttösi ei kaikista sivistyneintä @


   • järkesihukassa
    defnerz kirjoitti:

    Sosiaaliset taidot? Hukassako? Kielenkäyttösi ei kaikista sivistyneintä @

    Teille vainoharhaisille pitäisi olla oma palsta, mitä omaiset eivät vahingossakaan lue.


  • jytkytkytkyt

   Raisaa on kuskannut joku persu ne hyväksyy raiskaajat.

   • hyysärijykty

    Hyysärithän niitä musuja tänne haluaa eikä niiden rikoksista saa edes puhua.


  • vghjkuiuuyyty

   Mamu hyysäri puolue persut tuo lisää raiskaajia suomeen,persuista raiskaus on luonnollista, sen on puolue hyväksyn.

   • ahaaaaaaaaa

    Kuulut siis kokkareiden nuorisosiipeen ja kaikki mamut pitäisi tappaa.


  • kuos

   Minulla on jo vuosia ollut selvän näkökuva Raisa Räisäsestä voitte katsoa sen kotisivultani http://rane.suntuubi.com varmaan ulkonäöstä näette mikä kuvista hän on. Nämä kaikki kuvat ovat ihan ilmaisia . En tee tätä rahasta tai muutenkaan hyötyäkseni , teen tätä palvellen näin JUMALAA ja auttaakseni ihmisiä ! Rikkaudet ja tämä kaikki on täällä katoavaista. Tämän maailman ahneus ja riistäminen toiselta on röyhkeää niin kuin tämän nykyisen hallituksen toimetkin heikompia kohtaan. Vieleköhän täällä on sanan vapaus vai jyrääkö ahneus tämänkin.

   • suok

    Eikä vieläkään selvinnyt, kokeile vaihtaa antenneja eri asentoon ))


   • kuos
    suok kirjoitti:

    Eikä vieläkään selvinnyt, kokeile vaihtaa antenneja eri asentoon ))

    Hei kato Nelankin selvän näkökuvaa ja ihan vasenta laitaa eikös ole Nelasta iso kuva ja sen takana puu et voi rehellisesti kieltää etteikö olisi .Kuvassa on myös oikealla puolella pitkä järvi ja iso P kirjain kyllä kuva piti täysin paikkansa ja mutta en vielä pysty ihan täysin oikein tulkitsemaan selvän näkökuviani. Kotisivullani on kuvia! http://rane.suntuubi.com . Kuva on viimeisenä


  • ihmettäjagummaa

   Kun tämä case selviää niin voi selvitä Tampereelta muitakin missä on samanlaiset kaavat. Mutta kummaa kun uusimmissa caseissa on Tamperleainen muuttanut muualle niin sielläkin kaupungissa on nuoriso alkanut voimaan pahoin.

  • ilikka-aho

   Kuka sanoi, että Raisa asuu nykyään Espanjassa? Jospa mies on vienyt hänet todella sinne, eli Raisa eläisi vielä. Ken tietää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   238
   6783
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   95
   2163
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   446
   1641
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1478
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   286
   1463
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1205
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   263
   1105
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   1020
  9. Toni Niemisen lapset otettu huostaan

   Heidi Nieminen, Tonin ex vaimo onko kyseessä? Eihän Tonilla ole muiden naisten kans enää niin pieniä lapsia? Eli mitä siellä on tapahtunut? Neljä last
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   990
  Aihe