Nymfomaanit

arvelija

Onko kukaan katsonu sitä nymphomaniac elokuvaa? Tai onko kukaan ylipäänsä täällä nymfomaani? Ja jos on nii millasta se on elää sen kanssa?

11

566

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N20v

      Sellaista että vaikka just ois pannu niin silti tekee lisää mieli ja muutenkin seksi on aikalailla kokoajan mielessä. Ihan arkisissa tilanteissa kun näkee hyvännäkösen miehen niin alkkarit onkin jo ihan märkänä ja ois valmis mihinvaan.. Kyllä seksi nautinnollista on ja hyvää mutta tuntuu ettei sitä millään saa tarpeeksi, orkkuja voi tulla useampikin peräkkäin ;)

    • erotomaani10

      Tuo elokuvahan ei ole ollenkaan sellainen mihin nimi viittaa,hiton surullinen loppukin vielä,en suosittele kenellekkään.
      Näin miespuolisena sanoisin et jatkuvan halunkin kanssa pystyy elämään ihan normaalisti,ei se haittaa päivittäistä elämistä millään lailla,kyse on vain luonteen lujuudesta.

    • Halukasss

      No en tiedä mikä on nymfon määritelmä mut en tiedä toivottavasti en ole nymfo.
      No olen mielestäni vaan halukas.
      Haluaisin seksiä usein ja myös tyydytän itseni usein parikin kertaa päivässä.
      Kuinka usein ajattelen seksiä no useita kertoja päivässä.

    • Arvelija

      Okei, en ole sitä katsonu, mutta ehkäpä en sitten katokkaan! Täällä näyttää olevan vähintään yks nymfomaani, luin jonku blogin joka kerto olevansa nymfomaanihttp://www.metropoli.net/blogit/nymfomaanin-paivakirja/nymfomaanin-paivakirja-isapuoleni-hyvaksikaytti-minua/
      Ei oo tullu vasta ku kaks ja ekassa vaan kerto mitä tulee blogissaa kertoon, viel ei ainakaa kertonu muutaku lapsuudestaan, että en tiiä mitä tuleman pitää. Ois kiva kuulla onko se oikeasti tosi rankka sairaus vai aina vaan kivaa?

    • Arvelija

      Eikö täällä kukaan uskalla alottaa keskustelua?

    • Köhköh

      Mietin ihan samaa

    • tttttå

      Eläminen sen kanssa on samaan aikaan paskaa ja ihanaa. Jos varsinkin sattuu olemaan samalla kuitenkin sellainen, että vain sellaisen kanssa seksi on hyvää, jota kohtaa tuntee jotain. Elämä on liian lyhyt paskaan seksiin, ja valitettavasti paskaa seksiä on nymphona olemisen takia tullut koettua. Samalla panettaa vietävästi, muttei saa siitä enempää irti kuin nenän kaivamisesta, jos tyyppi on väärä.

    • vontrierfani

      Jos yleisesti ottaen pitää Lars Von Trierin elokuvista (esim. Antichrist tai Melancholia), pitää melko varmasti Nymphomaniacistakin. Kyllä ehdottomasti kannattaa katsoa, mutta ei ehkä kaikkein herkimmille. Surullinen elokuva kyllä on, mutta samalla myös hyvä elokuva.

      Nymphomaniac kertoo naisesta, jota panettaa ihan sietämättömästi, mahla valuu jopa sairaalassa isän tehdessä vieressä kuolemaa. Koko ajan on pakko saada, mutta samalla jyystäminen lakkaa tuntumasta yhtään miltään. Taattua Von Trierin laatua, hänen elokuvissaan aihetta kuin aihetta (useimmiten enemmän tai vähemmän ihmismielen murenemista, josta tässäkin on pohjimmiltaan kyse) käsitellään kaunistelematta ja tabuja kumartelematta. Pornoleffa Nymphomaniac ei ole, vaikka sisältääkin paljon seksiä. Paremminkin jonkin sortin taidekyhäelmä.

    • Mistä voi tietää onko nymfomaani? onko se sitä että ei saa tarpeeksi seksiä ja aina tekee mieli? onko se hyvä vai huono asia miehen näkökulmasta itse ajatelisin jos olisin mies sehän ois hyvä jos vaimoni*/tyttöystäväni ei saa tarpeeksi kun useimiten se seksi elämää romahtaa kun pari vuotta ollaan yhdessä onko kukaan kanssani samaa mieltä??

    • ehkänymfo

      Ehkä olen nymfomaani.Ehkä minusta tuli se yli 50v:na.
      Siihen saakka perusjyystö kerran viikossa,ei tuntunut missään,ei ehtinyt "minuuttimuna"missään tuntua.Tätä kesti 32vuotta.Sitten taivas aukeni,elämäni ensimmäinen syrjähyppy laivalla.Ihanaa seksiä tuntemattoman kanssa.Etsin seksiä koko ajan.Täältä,muilta sivustoilta ja vakikumppaneitakin on.
      Käy melkein työstä,joskus jopa väsyttää,mutta yhdyntä on saatava ja mielellään aina uuden vieraan kanssa.Olen jo aika hyvä irrottelemaan hellästi ja halukkaasti.Ikäkään ei toistaiseksi haittaa,karsin nuorempia kasvamaan "korkoa".Ei ole tullut mieleenikään rahastaa tästä nautinnosta.

    • Anonyymi

      Nymfomaani jahti on alkanut.🍭

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe