Kannattaako tappaa itsensä?

ei.voi.olla.totta

Seurustelin kauniin tytön kanssa mutta hän kuoli onnettomuudessa vähän aikaa sitten. Kun kuulin että hän oli kuollut melkein rojahdin maahan järkytyksestä. Heti tämän jälkeen tuntui että haluaisin vain suoraan pois. Hän oli minulle kaikkea. Ilman häntä en voisi elää. Ehkä itseni tappamalla pääsisin hänen luokse jälleen, joten onko järkevää tappaa itsensä tyttöystävän takia. Hän oli ainut mitä minulla oli jäljellä. Minulla ei ole käytännössä enää mitään syytä elää. Joten, kannattaako tappaa itsensä?

27

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lufujhipp

      Ei kannata. Sä tuut vielä pääseen yli siitä vaikkei se nyt siltä tuntuiskaan

      • ei.voi.olla.totta

        Niin äiti ja isäkin sanoo mutta omasta mielestäni en tule pääsemään siitä yli, tila vain pahenee, olen opiskelija 16v: pitää keskittyä opiskeluun, elää surun kanssa muut asiat. Joten stressi vaan lisääntyy. Kokoajan kiire ja pitäisi elää surussa ja masennuksessa. En vaan meinaa jaksaa.


      • sanontahan kuuluu että asioilla on tapana järjestyä... voimia


      • ei.voi.olla.totta

        Voimia? No fyysistä on mutta muuten ei... en tule ikinä toipumaan tästä...


    • Enkeli-Alisa

      Pitää ajatella, mitä tyttöystäväsi tahtoisi. Hän tahtoisi sinun nauttivan elämästäsi. Tee hänestä ylpeä, että sai olla kanssasi.

      • ei.voi.olla.totta

        Ymmärrän. Mutta jos alan elää normaalia elämää niin silloinhan toisin sanoen rakkautemme ei olisi merkinnyt minulle mitään. Eli totean vain "oho. Kuoli. No ei voi mitään." Ja jatkan tavallista elämää? Kumpa saisin tavata hänet edes kerran...


      • Tyttös

        Tietenkin sä saat surra. Mut se ei oikeuta sua tappamaan ittees ja todellakin se haluais sun elävän elämää. Sun pitää hyväksyy tää iso elämänmuutos ja vaik et nyt sitä uskois ni ehkä jo parin vuoden päästä voit löytää toisen


    • veio1

      Joku viisas on sanonut ; jos et pysty elämää ilman häntä, et pysty elämään hänen kanssaan.
      Sellainen riippuvuussuhde kertoo vääränlaisesta riippuvuudesta, eikä koskaan johtaisi suhteen kasvuun oikeaan suuntaan. Se voi ensin tuntua maailman parhaalle, kun ihastumisen tunteet ohjaavat mutta ajan mittaan tuollaiset ihmiset ovat loisia toisilleen.
      On rankkaa sanoa mutta joskus toisen täytyy kuolla jotta edes toinen voisi elää normaalia elämää.
      Olen kokenut jotain samaa ja tajusin asian vasta pitkän ajan päästä vaikka en vieläkään sitä meinaa hyväksyä elämään kuuluvana.

    • Elämänviisaukset

      Vaikeassa elämäntilanteessa ei kannata liiaksi yrittää käydä töissä tai opiskella, seurauksena on kamala stressi ym ym.
      Kun elämä koettelee ja tulee masennusta niin mun mielestä on tärkeää rauhoittua. Antaa itselle mahdollisuus höllätä elämää. Esim. vähentää työssäkäyntiä, koulunkäyntiä.
      MUTTA ei missään nimessä lopettaa kokonaan tai olla tekemättä mitään. Sitten se romahdus vasta tuleekin.

      • Tyttös

        Samaa mieltä. Jos haluut käydä vaik lukion 4 vuodes ni selvitä onnistuisko


    • fjdofkfkf

      Muista, että toista elämää ei tule. Varmasti sinulle tulee jossain vaiheessa syy elää. Kannattaa jutella ihmisille. Olet melkein eri ihminen aikuisena. Otan osaa. Tsemppiä.

    • xcvn

      Oli wörtti 10/10 tekisin itsarin uudestaan. Jos on taivas tai mikälie missä odottaa (tuskin on), niin siellä sitten odottaa kunnes aika vie, kun ihmiset tuppaa olemaan kuolevaa sorttia. Jos ei odota, niin paska juttu, mutta elä kunnolla niin sitten vituttaa vähemmän kuolinpedillä. Äläkä sorru suru viinaan, ei koskaan pääty hyvin semmonen.

      • ei.voi.olla.totta

        Suru viinaan? En minä nyt mikään tyhmä kumminkaan ole. Elämä nyt on vaan niin raskasta. Amis, tyypit kiusaavat (ei haittaa isosti mutta ärsyttää, enkä haluaisi päiväkoti tyyliin mennä itkemään opettajalle asiasta), yksi opiskelija ilmeisesti jonkin sortin huumehörhö (on ainakin syytä epäillä kun hän käyttää jotain aineita. Eihän siinä muuten mutta on ahdistava tyyppi), kotona ärsyttävä ADHD pikkuveli jonka kanssa pitäisi olla. Muutamia läksyjä, vähän vapaa-aikaa, ylä-asteen jälkeen menettänyt kaikki ystävät, olen omillani ja yksin, vanhemmilla on liian kiire... että silleen, mutta epäilen että ketään edes kiinnosti.


    • amelien

      Voimia sulle.Tää on vähä klisee mut oot vielä nuori ja elämä edessäpäin,sul on varmasti raskasta ku on suruaika ja muut huolet kasautuu päälle mut kyl selviät varmasti.Itekki menettäny läheisiä elämäni aikana, täytyy se vaan hyväksyä ja mennä eteenpäin eipä voi muutakaan.Onko ketään jolle voisit puhua,vanhemmillakaan ei sais olla niin kiire...

    • ei.voi.olla.totta

      Pakko avautua taas, raivoissani menin lyömään yhtä henkilöä, aloin katua sitä välittömästi. Istuin amiksessa sohvalla surullisena odottamassa tunnin alkua ja yksi kiusaaja tuli aukomaan päätänsä, sanoi "Kuoliko se sun ruma huoras? No sellaistahan se sinun kanssa oleminen teettää, väkisinkin tulee itsetuhoisek..." ehti aukoa päätänsä siihen asti kunnes nousin ylös nopeammin kuin koskaan ennen ja löin häntä keskelle naamaa kovempaa kuin koskaan ennen ja hän kaatui suorilta jaloilta selälleen. Tajusin heti mitä tein ja pyysin anteeksi ja lähdin vessaan enkä tullun sille tunnille. Pitäisikö lopettaa opiskelukin jos alan vahingoittaa muita tuolla tavalla, tuli heti kamala syyllisyyden tunne.

      • Rili12vee

        Kuka ihminen SANOO tollasta toiselle ihmiselle? Sehän oikein kerjäsi lyömistä. En nyt väitä että oikein olisit tehnyt, mutta kuitenkin. Turhauttaa kun en voi auttaa! Aargh... Oikeesti.. Voimia, mitä muutakaan minä mitätön pieni(pitkä) ihminen pystyn tekemään...


      • veio1

        Tuo tyyppi kuului niihin jotka myös liikenteessä kuvittelevat voivansa pitää muita kynnysmattoinaan, koska kukaan ei kuitenkaan anna oikeaa palautetta.
        Tämä maa kerjää oikeaa palautetta ja se taas, ikävä kyllä, tulee vaatimaan väkivaltaa.
        Päättäjät kiillottavat kilpeään syyttämällä nuoria liikenteessä ja ovat tekevinään liikenneturvallisuustyötä.


      • no.just

        No teit yhen asian väärin: pyysit häneltä anteeksi.


      • siitävaan

        Sairas paskiainen. Se päätään aukonut tyyppi siis, et sinä. Olen yleisesti ottaen pasifisti mutta tässä tapauksessa pakko sanoa että olen sun puolella. Et tehnyt mitään väärää. ET MITÄÄN.


      • asksksjddkd

        Teit aivan oikein kun löit. Itsekkin olisin vetänyt turpaan ja niin että varmasti tuntuu.


    • huehuehuehuehuehue

      joo

    • aikuinen.13v

      Vittu aloittaja on homo! Muijaa ei pidä rakastaa vaan se pitää ekaks nussia ja sitten kerrotaan kavereille niin saadaan kunniaa ja mainetta! Ja kannatta tupakoida ja keulii derpillä! Kyllä muija tulee pariks tunniks! Mu mielest aloittaja on vitun homo trolli!

      • haistapitkä

        Sä tässä oot vitun homo 13 vuotias kakara. Okei, toki trollin mahdollisuus on aina olemassa, mutta en usko että joku rupee vetään vitsiä tällaisesta asiasta. Itse asiassa sua sais vetää ihan yhtälailla turpaan ku sitä alottajan kertomuksen kiusaajaa tuolla ylhäällä.


    • ei.voi.olla.totta

      Kiitos kun näin moni viitsii olla puolellani, se tosissaan auttaa. Ja sinä 13v pikkulapsi: oot vasta 13 joten ooppa hiljaa, et tajua vielä mistään mitään. Ei tarvitse esittää yhtään sen tyhmempää tai "kovempaa", niinkuin te sanotte, mitä oikeesti on! Mutta kaikille muille valtavan suuret kiitokset, teidän ansiosta pääsin nyt ainakin jotenkin taas jaloilleni, kiitos.

      • Anonyymi

        Niin, luulette, että kuoleman jälkeen olette helpottuneita, koska menette olemattomuuteen, mutta näin ei ole.

        Itsemurhan tehnyt henkilö ei saa uutta fyysistä kehoa niin kauan kuin hänen olisi pitänyt elää tässä elämässä. Toisin sanoen niin kauan kuin hänellä olisi vielä elämää jäljellä tietyssä elämässä. Hän kärsii ilman fyysistä kehoa, koska hänellä on edelleen erilaisia haluja, esimerkiksi halu syödä ja juoda ja niin edelleen, mutta hänellä ei ole kehoa, jolla hän voisi täyttää nämä halut ja niin edelleen.

        Itsemurhaajan ei tarvitse odottaa rangaistusta, sillä hän rankaisee itseään tuhoamalla kehonsa. Tämä on kuin ihminen, joka poltti oman talonsa ja on nyt tuomittu vaeltelemaan kellareissa. Elämä ilman fyysistä kehoa mutta ilman henkistä kypsyyttä on eräänlaista helvetillistä olemassaoloa, koska hänellä on edelleen monia aineellisia haluja, eikä hän voi täyttää niitä. Tämä tuottaa hänelle mittaamattomia kärsimyksiä, jotka eivät käytännössä eroa helvetin kärsimyksistä. Ainoastaan tähän helvettiin ihminen tuomitsee itsensä ja luulee, että itsemurha on ulospääsykeino. Tosiasiassa se on sisäänkäynti pahempaan todellisuuteen kuin se, josta ihminen yritti paeta itsemurhalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, luulette, että kuoleman jälkeen olette helpottuneita, koska menette olemattomuuteen, mutta näin ei ole.

        Itsemurhan tehnyt henkilö ei saa uutta fyysistä kehoa niin kauan kuin hänen olisi pitänyt elää tässä elämässä. Toisin sanoen niin kauan kuin hänellä olisi vielä elämää jäljellä tietyssä elämässä. Hän kärsii ilman fyysistä kehoa, koska hänellä on edelleen erilaisia haluja, esimerkiksi halu syödä ja juoda ja niin edelleen, mutta hänellä ei ole kehoa, jolla hän voisi täyttää nämä halut ja niin edelleen.

        Itsemurhaajan ei tarvitse odottaa rangaistusta, sillä hän rankaisee itseään tuhoamalla kehonsa. Tämä on kuin ihminen, joka poltti oman talonsa ja on nyt tuomittu vaeltelemaan kellareissa. Elämä ilman fyysistä kehoa mutta ilman henkistä kypsyyttä on eräänlaista helvetillistä olemassaoloa, koska hänellä on edelleen monia aineellisia haluja, eikä hän voi täyttää niitä. Tämä tuottaa hänelle mittaamattomia kärsimyksiä, jotka eivät käytännössä eroa helvetin kärsimyksistä. Ainoastaan tähän helvettiin ihminen tuomitsee itsensä ja luulee, että itsemurha on ulospääsykeino. Tosiasiassa se on sisäänkäynti pahempaan todellisuuteen kuin se, josta ihminen yritti paeta itsemurhalla.

        Kun ihminen kuolee, hän vain lakkaa olemasta. Kaikki todisteet puoltavat että kuoleman jälkeen ei ole mitään, ihmisen olemus on aivoissa eikä missään olemattomassa sielussa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe